Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδεικτικα για future reference που λεμε κ στο χωριό μου, οι τιμές του πρώτου σέρβις για το καμικ:

Αρχικη τιμή 172€
Αυτοματη έκπτωση 18% πάει στα 142€

Και με την έκπτωση 50% που μου έδωσαν για τα πρωτα 4 έτη πέφτει στα 86€. 

καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε ότι 55€ έχει στο Σκρουτζ το τετράλιτρο edge που φοράει.. 

Το κακό ειναι το ραντεβού τους που παει 15 μέρες μετά όποτε θα έχω καβαλήσει τα χλμ κατά μια χιλιάδα ως τότε αλλα δε γίνεται αλλιως

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ενδεικτικα για future reference που λεμε κ στο χωριό μου, οι τιμές του πρώτου σέρβις για το καμικ:

Αρχικη τιμή 172€
Αυτοματη έκπτωση 18% πάει στα 142€

Και με την έκπτωση 50% που μου έδωσαν για τα πρωτα 4 έτη πέφτει στα 86€. 

καθόλου άσχημα αν σκεφτούμε ότι 55€ έχει στο Σκρουτζ το τετράλιτρο edge που φοράει.. 

Το κακό ειναι το ραντεβού τους που παει 15 μέρες μετά όποτε θα έχω καβαλήσει τα χλμ κατά μια χιλιάδα ως τότε αλλα δε γίνεται αλλιως

Εξαιρετικό deal έκανες!

• Like 4

40 λεπτά πριν, paylidis είπε

και στο σχηματαρι σχεδον ετοιμο ειναι απο ότι ειδα τις προάλλες

Και της Ηγουμενίτσας λένε, αλλά... πότε δεν ξέρουμε... 

• Like 1

Μόλις τώρα, imr είπε

Αντε να βγει και ενα πελοπονησω μεχρι να αγορασω αυτοκινητο και μαλλον θα παω σε cng

Εκτος του Ψαθοπυργου εννοείς ε; 

Γράφονται διάφορα, αλλά μέχρι να γίνουν ... 😎

Μόλις τώρα, terry308 είπε

Εκτος του Ψαθοπυργου εννοείς ε; 

Γράφονται διάφορα, αλλά μέχρι να γίνουν ... 😎

Ναι για Αρκαδια θελω, οποτε τριπολη θα ηταν το ιδανικο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/9/2021 στις 1:26 ΠΜ, imr είπε

Σήμερα παίρνοντας από Χαλκίδα είδα πινακίδα για φυσικό αέριο. 

Έχει ανοίξει η θα ανοίξει πρατήριο? 

Στις 6/9/2021 στις 1:27 ΠΜ, terry308 είπε

Θα ανοίξει 

Κανω quote και την απάντηση μου 😂

Μόλις ανέφεραν σε μια από τις Facebookομαδες περί φ. α., ότι συνδέεται το πρατήριο στο δίκτυο φ. α.... οπότε θα  ανοίξει σύντομα 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 2

Καλησπερα σε ολους

Πατησα ενα καρφακι σημερα και επισκεφτηκα το βουλκανιζατερ... οσο περιμενα για το μπαλωμα ειδα κατι μαυρες ζαντες και μου μπηκαν ιδεες (που προυπηρχαν βεβαια 😆) οποτε ρωτησα τι και πως.

Η προταση ηταν να μην αλλαξω τις ζαντες λογω κατωτερης ποιοτητας των aftermarket και να βαψω τις μαμισιες με ηλεκτροστατικη βαφη.... το εχει κανει καποιος αυτο ?

• Like 1

23 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καλησπερα σε ολους

Πατησα ενα καρφακι σημερα και επισκεφτηκα το βουλκανιζατερ... οσο περιμενα για το μπαλωμα ειδα κατι μαυρες ζαντες και μου μπηκαν ιδεες (που προυπηρχαν βεβαια 😆) οποτε ρωτησα τι και πως.

Η προταση ηταν να μην αλλαξω τις ζαντες λογω κατωτερης ποιοτητας των aftermarket και να βαψω τις μαμισιες με ηλεκτροστατικη βαφη.... το εχει κανει καποιος αυτο ?

Εχω βαψει ζαντες στο παρελθον (ίδιο χρώμα βεβαια με το εργοστασιακό) σε κάποιον στο περιστέρι (μαζι με ισιωμα μιας και λόγω runflat ειχαν γινει σαν αυγα). Μια χαρα έγιναν, μεχρι και 1.5 χρονο μετα δεν ειχα θέμα. Απλως μη το κάνει όπου κ όπου...

Προσωπικά να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να βάλω 18αρες και να βάλω τις 17αρες στο skoda.

• Like 2

39 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καλησπερα σε ολους

14 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εχω βαψει ζαντες στο παρελθον (ίδιο χρώμα βεβαια με το εργοστασιακό) σε κάποιον στο περιστέρι (μαζι με ισιωμα μιας και λόγω runflat ειχαν γινει σαν αυγα). Μια χαρα έγιναν, μεχρι και 1.5 χρονο μετα δεν ειχα θέμα. Απλως μη το κάνει όπου κ όπου...

Προσωπικά να σου πω την αλήθεια σκέφτομαι να βάλω 18αρες και να βάλω τις 17αρες στο skoda.

Εγώ για αυτόν ακούω καλά λόγια χρόνια τώρα , ακόμη και για ίσιωμα

https://pavlospettas.gr/

• Like 1

2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εγώ για αυτόν ακούω καλά λόγια χρόνια τώρα , ακόμη και για ίσιωμα

https://pavlospettas.gr/

Αυτος ήταν!!!!!!

Α επισης @ritualisticεναλλακτικα περιμενω το θωμα να κανουμε τράμπα τις 18αρες που τον ενοχλούν με τις 17αρες! 😂

Ελα να μαζευομαστε για κανενα cafe+flexing

45 λεπτά πριν, paylidis είπε

εχω βρει τον μπιλιρη στο περιστερι (εχει και αλλου) υποτιθεται ειναι ο καλυτερος και μου εδωσε και καλη τιμη. οντως και ο πεττας ειναι καλος, αυτοι ειναι οι 2 πιο γνωστοι/καλυτεροι

το σκεφτηκα και εγω για τις 18αρες που λες αλλα ηδη μου φαινεται σκληρη η αναρτηση που και που νομιζω θα κοπαναει πολυ μετα

• Like 2

• Δημιουργία νέου...