NTC Labs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε χωρίς μηχάνημα πιεστικό, γίνεται δουλειά;; εχω πχ λάστιχο κήπου που έχει στόμιο που ρυθμίζεις την ροή/πίεση κάνουμε δουλειά με κάτι τέτοιο ή θελουμε πιεστικό οπωσδήποτε; Η αληθεια ειναι οτι προπλυση με αφρο ειναι λιγο υπερτιμημενη και την χρειαζεσαι στην ουσια μονο αν δεν πλενεις περιοδικα-σωστα η αν πηγες σε κανα χωραφι και γεμισες τα παντα ολα. ΑΝ πλενεις ας πουμε καθε 2 βδομαδες και οπως πρεπει δεν χρειαζεσαι προπλυση.Αν πλενεις καθε 3 μηνες παω πασο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 48 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Η αληθεια ειναι οτι προπλυση με αφρο ειναι λιγο υπερτιμημενη και την χρειαζεσαι στην ουσια μονο αν δεν πλενεις περιοδικα-σωστα η αν πηγες σε κανα χωραφι και γεμισες τα παντα ολα. ΑΝ πλενεις ας πουμε καθε 2 βδομαδες και οπως πρεπει δεν χρειαζεσαι προπλυση.Αν πλενεις καθε 3 μηνες παω πασο Αν πλένεις κάθε 2 βδομάδες προϊόντα τύπου lavish θα κρατήσει κανα μήνα μαξ πιστεύω! Σε μένα βολεύει πολύ γιατί σπάνια πλένω κάτω απο μήνα ξανά (τώρα είναι σχεδόν 3 μήνες άπλυτο όντως) και στο ενδιάμεσο γράφει χιλιόμετρα φουλ οπότε και οκ να ειναι πάνω, μονο θόλους/ανάρτηση και χαμηλά γενικά αρκεί! Συνήθως βέβαια οταν είναι τραγικά βρώμικο περνάω και ενα χέρι citrus prewash για έξτρα μαλάκωμα πριν τον αφρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Κάτιο άσχετο προιόντα σαν αυτό τα έχετε δει από κοντά ή δουλέψει; Πολύ καλό για να είναι αληθινό και να σηκώνει 3 τόνους. Και δεν με ενδιαφέρει για τους 3 τόνους αλλά όταν αλλάζω από θερινά σε χειμερινά ή το αντίθετο με το μικρό γρυλάκι μου παίνρνει αρκετή ώρα... Φυσικά και βάζεις και τρίποδα στην πλευρά που θα σηκώσεις... Τι λέτε; Υ.Γ. Η spotawheel πως τα σηκώνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, and_64 είπε Αν πλένεις κάθε 2 βδομάδες προϊόντα τύπου lavish θα κρατήσει κανα μήνα μαξ πιστεύω! Σε μένα βολεύει πολύ γιατί σπάνια πλένω κάτω απο μήνα ξανά (τώρα είναι σχεδόν 3 μήνες άπλυτο όντως) και στο ενδιάμεσο γράφει χιλιόμετρα φουλ οπότε και οκ να ειναι πάνω, μονο θόλους/ανάρτηση και χαμηλά γενικά αρκεί! Συνήθως βέβαια οταν είναι τραγικά βρώμικο περνάω και ενα χέρι citrus prewash για έξτρα μαλάκωμα πριν τον αφρό Εαν κανω 3 μηνες να πλυνω το αμαξι θα νομιζει η γειτονια οτι κυριευσε το σωμα μου κανενας αλλος, οτι αρρωστησα , παιζει να με χωρισει και η γυναικα γτ θα νομιζει οτι ειμαι αλλος απο αυτον που γνωρισε . Η ρουτινα η δικια μου ειναι η εξης: Αυστηρα καθε 2 βδομαδες πλυσιμο σωστο και περασμα menzerna endless shine. Εαν χρειαστει αφρος στους θολους καθοτι εχει μοκετα στους πισω. Καθε 3 μηνες αφρος, πλυσιμο, περασμα Menzerna power lock και στο επομενο πλυσιμο περασμα dodo wax blue. 1 φορα το χρονο Iron-x Το αμαξι εχει κλεισει χρονο και ειναι καλλιτερο απο την εκθεση της αντιπροσωπειας Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, filarhos είπε Υ.Γ. Η spotawheel πως τα σηκώνει; Mε raceramps αν θυμάμαι καλα Αυτό που δείχνεις δεν θα το εμπιστευόμουν προσωπικά για να μπω απο κάτω! Για λάστιχα πες οκ... και πάλι με κανενα εξτρα τριπόδι για τη σιγουριά! 23 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Το αμαξι εχει κλεισει χρονο και ειναι καλλιτερο απο την εκθεση της αντιπροσωπειας Το οτι είναι καλύτερο απο έκθεση είναι το μόνο σίγουρο 😝 Πάσο, προφανώς αν έχεις το χώρο/χρόνο και το κάνεις, γιατί οχι; Προσωπικά δεν μπορώ να πλύνω σπίτι οπότε είναι κι αυτό ενας παράγοντας (πότε θα μπορεί ένας απο τους φίλους που εχει χώρο να πάω να παιξω με τα κουβαδάκια μου 😂) Χειμώνα πάντως πολύ εύκολα μένει 2-3 μήνες άπλυτο... +1 για το deironizing, κάνει πολύ δουλειά ειδικά αν κάνει ταξίδια το αυτοκίνητο Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από and_64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, and_64 είπε Mε raceramps αν θυμάμαι καλα Αυτό που δείχνεις δεν θα το εμπιστευόμουν προσωπικά για να μπω απο κάτω! Το οτι είναι καλύτερο απο έκθεση είναι το μόνο σίγουρο 😝 Πάσο, προφανώς αν έχεις το χώρο/χρόνο και το κάνεις, γιατί οχι; Προσωπικά δεν μπορώ να πλύνω σπίτι οπότε είναι κι αυτό ενας παράγοντας (πότε θα μπορεί ένας απο τους φίλους που εχει χώρο να πάω να παιξω με τα κουβαδάκια μου 😂) Χειμώνα πάντως πολύ εύκολα μένει 2-3 μήνες άπλυτο... +1 για το deironizing, κάνει πολύ δουλειά ειδικά αν κάνει ταξίδια το αυτοκίνητο Ελα να γινουμε φιλοι εχω εγω κουβαδακια και χωρο ( το γουσταρω το σπορ )! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cloud13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 14 ώρες πριν, tasoskont είπε Πέρα απο το 500 - 1000 υπόγιζε και ένα ποσό (κανα 200 min) για συντήρηση κάθε χρόνο,προσωπικά το βλέπω σαν ακριβό χόμπι για αυτά που προσφέρει ή που δεν προσφέρει όπως πχ 100% προστασία από κουτσουλιες χαρακιές θαμπάδες από λάθος πλυσίματα κτλπ. Έχει να προτείνει κάποιος καλό μαγαζί για πλύσιμο αυτοκινήτου?Νομίζω ο @cloud13 είχε πάει σε ένα αξιόλογο πρόσφατα και σχετικά κοντά στο κέντρο. Wash stop detail Τζιτζιφιες πιανει ειναι στη Θησεως αυτο που ειχα παει Τασο. Εγω εμεινα πολυ ικανοποιημενος στο χερι με λεπτομερεια και μου προτειναν και τυπου κεραμεικη 6μηνης διαρκειας για το καλοκαιρι με 60 ευρω που θα το δοκιμασω. Οσο για την actual κεραμεικη εχω προσφορα και για 300 η ετησια συντηρηση νομιζω δεν ισχυει για 5 χρονια περιπου εισαι οκ, το πολυ καλο που προσφερει ειναι οτι ολα αυτα που αναφερεις φευγουν πολυ πιο ευκολα χωρις να τραυματισεις το χρωμα σου συν τη γυαλαδα και την υδροφοβια που προσφερει. Το σκεφτομαι και αυτο αλλα δεν ξερω ακομα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prophil1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, and_64 είπε Μεμβράνες εννοείται, δεν παλεύεται χωρίς το 6μηνο Μάϊος-Οκτώβριος! Για το παρπρίζ λογικά με διάφανες τύπου 3m crystalline δεν πρέπει να υπάρχει θέμα με κανέναν ( @tsofras δεν ξέρω αν γνωρίζεις κάτι πιο συγκεκριμένο επι του θέματος) αλλά με σκούρα δεν λέει, έχει ο φίλος με την 116 που ανέφερα πιο πρίν και προσωπικά με ενοχλεί πολυ, είναι σαν να φοράς γυαλία ηλίου συνεχώς! Καλημέρα. Ίσως φανεί χαζό αλλά θα το ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί. Την μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας της καμπίνας του αυτοκινήτου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, την επιτυγχάνουμε τοποθετώντας μεμβράνες οι οποίες μπορεί να είναι διάφανες και όχι φιμέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, prophil1 είπε Καλημέρα. Ίσως φανεί χαζό αλλά θα το ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί. Την μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας της καμπίνας του αυτοκινήτου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, την επιτυγχάνουμε τοποθετώντας μεμβράνες οι οποίες μπορεί να είναι διάφανες και όχι φιμέ; Καλημέρα, υπάρχουν διάφορα φιλμ. Τα σκούρα/μαύρα που βάζουμε συνήθως θεωρούνται μεμβράνες κτηρίων απ'οτι ειχα διαβάσει (ή τουλάχιστον απο κει ξεκίνησαν), κανονικά οι crystalline σειρά είναι η automotive της 3m και ναι είναι διάφανες αλλά κόβουν την ακτινοβολία. Τυχαίο link: https://www.glassfit.gr/el/3m-crystalline-series.html αν googlαρεις λιγο εχει διάφορα βίντεο που εξηγούν διαφορές κλπ Τις έχω δει σε ιστορικό περασμένες που δεν ήθελαν να χαλάσουν το look με σκούρα τζάμια (και καλά έκαναν!) και πολύ δύσκολα καταλαβαίνεις οτι έχει μεμβράνη το τζάμι. Το κόστος όμως είναι τουλάχιστον διπλάσιο σε σχέση με τις σκούρες Και γω μαύρες έχω 3m 35αρες colorstable περασμένες 10 χρόνια στο ενα αυτοκίνητο και 2 στο άλλο και llumar στου πατέρα μου (δεν θυμαμαι σκουρότητα κατι παραπλήσιο ομως) και δεν έχω κανένα παράπονο. Και madico έχει ενα επαγγελματικό που οδηγώ κατα καιρούς, επίσης μια χαρά, ίσως να είναι λίγο χειρότερες απο 3m ίσως να είναι και ιδέα μου γιατί είναι βαν και έχει τεράστια τζάμια Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από and_64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, prophil1 είπε Καλημέρα. Ίσως φανεί χαζό αλλά θα το ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί. Την μείωση της εσωτερικής θερμοκρασίας της καμπίνας του αυτοκινήτου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, την επιτυγχάνουμε τοποθετώντας μεμβράνες οι οποίες μπορεί να είναι διάφανες και όχι φιμέ; Ναι, ολες οι μεμβρανες εχουν προστασια uv ανεξαρτητως χρωματος. Στο μπροστινο παρμπριζ δεν χρειαζεται. 42 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Εαν κανω 3 μηνες να πλυνω το αμαξι θα νομιζει η γειτονια οτι κυριευσε το σωμα μου κανενας αλλος, οτι αρρωστησα , παιζει να με χωρισει και η γυναικα γτ θα νομιζει οτι ειμαι αλλος απο αυτον που γνωρισε . Η ρουτινα η δικια μου ειναι η εξης: Αυστηρα καθε 2 βδομαδες πλυσιμο σωστο και περασμα menzerna endless shine. Εαν χρειαστει αφρος στους θολους καθοτι εχει μοκετα στους πισω. Καθε 3 μηνες αφρος, πλυσιμο, περασμα Menzerna power lock και στο επομενο πλυσιμο περασμα dodo wax blue. 1 φορα το χρονο Iron-x Το αμαξι εχει κλεισει χρονο και ειναι καλλιτερο απο την εκθεση της αντιπροσωπειας Πως εχεις καταληξει σε αυτη τη ρουτινα; sealant και κερι και quick detailer μου φαινεται overkill. Γιατι iron-x και οχι πηλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, bjj-p είπε Ναι, ολες οι μεμβρανες εχουν προστασια uv ανεξαρτητως χρωματος. Στο μπροστινο παρμπριζ δεν χρειαζεται. Πως εχεις καταληξει σε αυτη τη ρουτινα; sealant και κερι και quick detailer μου φαινεται overkill. Γιατι iron-x και οχι πηλο; Γτ ειμαι ψυχακιας Ο πηλος θελει λιγο προσοχη και φοβαμαι δεν εχω ξανακανει (θα δοκιμασω πρωτη φορα στο παλιο ) Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, NTC Labs είπε ΑΝ πλενεις ας πουμε καθε 2 βδομαδες και οπως πρεπει δεν χρειαζεσαι προπλυση.Αν πλενεις καθε 3 μηνες παω πασο Κάθε 1-2 μήνες, το άκουω! 😃 ε όχι και κάθε 2 εβδομάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prophil1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 37 λεπτά πριν, and_64 είπε Καλημέρα, υπάρχουν διάφορα φιλμ. Τα σκούρα/μαύρα που βάζουμε συνήθως θεωρούνται μεμβράνες κτηρίων απ'οτι ειχα διαβάσει (ή τουλάχιστον απο κει ξεκίνησαν), κανονικά οι crystalline σειρά είναι η automotive της 3m και ναι είναι διάφανες αλλά κόβουν την ακτινοβολία. Τυχαίο link: https://www.glassfit.gr/el/3m-crystalline-series.html αν googlαρεις λιγο εχει διάφορα βίντεο που εξηγούν διαφορές κλπ Τις έχω δει σε ιστορικό περασμένες που δεν ήθελαν να χαλάσουν το look με σκούρα τζάμια (και καλά έκαναν!) και πολύ δύσκολα καταλαβαίνεις οτι έχει μεμβράνη το τζάμι. Το κόστος όμως είναι τουλάχιστον διπλάσιο σε σχέση με τις σκούρες Και γω μαύρες έχω 3m 35αρες colorstable περασμένες 10 χρόνια στο ενα αυτοκίνητο και 2 στο άλλο και llumar στου πατέρα μου (δεν θυμαμαι σκουρότητα κατι παραπλήσιο ομως) και δεν έχω κανένα παράπονο. Και madico έχει ενα επαγγελματικό που οδηγώ κατα καιρούς, επίσης μια χαρά, ίσως να είναι λίγο χειρότερες απο 3m ίσως να είναι και ιδέα μου γιατί είναι βαν και έχει τεράστια τζάμια Καλημέρα, Μένω Μαρούσι, μπορείς να μου προτείνεις κάποιον επαγγελματία που περνάει σωστά μεμβράνες? Τι μάρκα να προτιμήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 34 λεπτά πριν, prophil1 είπε Καλημέρα, Μένω Μαρούσι, μπορείς να μου προτείνεις κάποιον επαγγελματία που περνάει σωστά μεμβράνες? Τι μάρκα να προτιμήσω? Νομίζω μια απο αυτες που ανεφερα και πριν 3m, llumar, madico θα σε καλύψουν φουλ. Προσωπικα προτιμώ τις 3m γιατί δεν καθρεφτίζουν όσο οι llumar αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελές διαφορές, ευχαριστημένος είμαι και απο τις 3. Σε τιμή έχουν διαφορά πάντως, η 3m έχει και σειρές, εγω εχω βάλει τις cs (colorstable) οι οποίες οντως δεν εχουν αλλοιωθεί μετά απο τόσα χρόνια και υποτίθεται οτι έχουν μεγαλύτερη εγγύηση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prophil1 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 7 λεπτά πριν, and_64 είπε Νομίζω μια απο αυτες που ανεφερα και πριν 3m, llumar, madico θα σε καλύψουν φουλ. Προσωπικα προτιμώ τις 3m γιατί δεν καθρεφτίζουν όσο οι llumar αλλά μην φανταστείς τίποτα τρελές διαφορές, ευχαριστημένος είμαι και απο τις 3. Σε τιμή έχουν διαφορά πάντως, η 3m έχει και σειρές, εγω εχω βάλει τις cs (colorstable) οι οποίες οντως δεν εχουν αλλοιωθεί μετά απο τόσα χρόνια και υποτίθεται οτι έχουν μεγαλύτερη εγγύηση... και απο τιμές? Υπαρχει κάποιος εξειδικευμένος που μπορεί να τις περάσει με εγγύηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις