Groovyi Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, mikevchq είπε Κι εμένα το torque δε μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δοκίμασα το Car Scanner Pro (έχει και free έκδοση για να την δοκιμάσεις). Θεωρώ πως έιναι ανώτερο γιατί έχει library με μάρκες και μοντέλα οπότε σου δείχνει όλους τους αισθητήρες του αυτοκινήτου. Με μια γρήγορη ματιά έχει και cerato και C3 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovz.carscanner Αυτη την εφαρμογη λες? Αν ναι θα την δοκιμασω, φαινεται τιμιο. Μπορει στην τελικη να δοκιμασω και το torque στο μελλον, αν δεν με καλυπτει σαν ψηφιακο οργανο το παραπανω (αν ειναι αυτη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikevchq Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Groovyi είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovz.carscanner Αυτη την εφαρμογη λες? Αν ναι θα την δοκιμασω, φαινεται τιμιο. Μπορει στην τελικη να δοκιμασω και το torque στο μελλον, αν δεν με καλυπτει σαν ψηφιακο οργανο το παραπανω (αν ειναι αυτη). Ναι αυτή είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 2 ώρες πριν, Groovyi είπε Διακόπτω λίγο την συζύτηση για να κάνω μία άκυρη ερώτηση. Ποια odb2 εφαρμογή προτείνεται για android συσκευή? 1 ώρα πριν, mikevchq είπε Κι εμένα το torque δε μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δοκίμασα το Car Scanner Pro (έχει και free έκδοση για να την δοκιμάσεις). Θεωρώ πως έιναι ανώτερο γιατί έχει library με μάρκες και μοντέλα οπότε σου δείχνει όλους τους αισθητήρες του αυτοκινήτου. Με μια γρήγορη ματιά έχει και cerato και C3 1 ώρα πριν, Groovyi είπε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovz.carscanner Αυτη την εφαρμογη λες? Αν ναι θα την δοκιμασω, φαινεται τιμιο. Μπορει στην τελικη να δοκιμασω και το torque στο μελλον, αν δεν με καλυπτει σαν ψηφιακο οργανο το παραπανω (αν ειναι αυτη). Αυτή ότι καλύτερο. Ακόμα και στην free δεν έχει διαφορά, εγώ αγόρασα και την Pro μέρα από δοκιμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πήγα σήμερα να παραλάβω το αμάξι και μόλις έφυγα από το σπίτι άρχισε να βρέχει.. Ευτυχώς μέχρι να φτάσω και να μου δείξει μερικά πράγματα ο πωλητής είχε σταματήσει. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Deathmace 17 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, Deathmace είπε Πήγα σήμερα να παραλάβω το αμάξι και μόλις έφυγα από το σπίτι άρχισε να βρέχει.. Ευτυχώς μέχρι να φτάσω και να μου δείξει μερικά πράγματα ο πωλητής είχε σταματήσει. Πωπω ωραίο το μπλέ ( καλά δεν βλέπω?) Φτου φτου καλορίζικο και καλοταξιδο. Αυτή η τσιγγουνια για την μία έξτρα φωτογραφία του εσωτερικού δεν ξέρω γιατί σας πιάνει τους περισσότερους 🤣 Το έχω ξαναπεί πρέπει να το βάλω στους όρους του κλάμπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Πωπω ωραίο το μπλέ ( καλά δεν βλέπω?) Φτου φτου καλορίζικο και καλοταξιδο. Αυτή η τσιγγουνια για την μία έξτρα φωτογραφία του εσωτερικού δεν ξέρω γιατί σας πιάνει τους περισσότερους 🤣 Το έχω ξαναπεί πρέπει να το βάλω στους όρους του κλάμπ Blue Celebes λέγεται το χρώμα και ο χαμηλός φωτισμός το αδικεί. Είναι πιο "γυαλιστερό" σαν να έχει γκλίτερ κάπως μέσα στο χρώμα και σε καλό φως είναι σούπερ. Δεν έβγαλα ακόμα τις ζελατίνες γιατί είχα άλλα τρεξίματα το απόγευμα 😁 Θα επανέλθω με φώτο και του εσωτερικού. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Το πιο όμορφο C Suv αυτή τη στιγμή. Καλοτάξιδο φιλε! Βαλε κι ένα εσωτερικό καλά λέει ο Θωμάς 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Καλοτάξιδο, οντως ειναι το πιο όμορφο και (μαλλον) πιο ολοκληρωμένο C-SUV σε συτό το όριο τιμής αυτή την χρονική περίοδο Κολλητός μου πήρε το 3008 1.5 BlueHDi Active Plus πριν ένα μήνα (28000 ευρώ τελική τιμή ) και δηλώνει ενθουσιασμενος. Περιμένω να επιστρέψει από διακοπές για να το δω λεπτομερώς Μοναδικό ερωτηματικό για μένα η αντοχή των ηλεκτρονικών στο χρόνο . Αλλά αυτό μαλλον αποτελεί θέμα για όλα τα νεα μοντέλα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από prometheas 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Ποσο περίπου βγαίνει το αυτοματο πετρέλαιο σε έκδοση με ψηφιακό πίνακα γνωρίζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dstilio Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Το πιο όμορφο κατά πολλούς ναι. Και εγώ πεζω έχω. Αλλά η εργονομία στο εσωτερικό έχει κάποια θέματα ανεξήγητα. Όπως η θέση στις ποτηροθηκες που αν τις χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να ξεκουράσεις εύκολα το χέρι σου στον τεμπέλη. μακραν το νούμερο ένα θέμα που μισώ στο πεζω μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Στις 27/8/2021 στις 1:15 ΠΜ, tsofras είπε Πωπω ωραίο το μπλέ ( καλά δεν βλέπω?) Φτου φτου καλορίζικο και καλοταξιδο. Αυτή η τσιγγουνια για την μία έξτρα φωτογραφία του εσωτερικού δεν ξέρω γιατί σας πιάνει τους περισσότερους 🤣 Το έχω ξαναπεί πρέπει να το βάλω στους όρους του κλάμπ Χρωστάω κι εγώ εσωτερικού απο το Κορόλλα 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Στις 28/8/2021 στις 1:39 ΠΜ, dstilio είπε Το πιο όμορφο κατά πολλούς ναι. Και εγώ πεζω έχω. Αλλά η εργονομία στο εσωτερικό έχει κάποια θέματα ανεξήγητα. Όπως η θέση στις ποτηροθηκες που αν τις χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να ξεκουράσεις εύκολα το χέρι σου στον τεμπέλη. μακραν το νούμερο ένα θέμα που μισώ στο πεζω μου. Όταν έλεγα αυτό το παράπονο σε φιλους μου αφού είδα πρώτη φορά το 3008 από κοντά και μπήκα μέσα, μου έλεγαν όλοι ότι είμαι υπερβολικός. Ειδικά αν το έχεις με χειροκίνητο κιβώτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, Deathmace είπε Όταν έλεγα αυτό το παράπονο σε φιλους μου αφού είδα πρώτη φορά το 3008 από κοντά και μπήκα μέσα, μου έλεγαν όλοι ότι είμαι υπερβολικός. Ειδικά αν το έχεις με χειροκίνητο κιβώτιο. Επρεπε να ειχες gulietta που αν κατεβασεις τεμπελη απλα δεν εχεις ποτηροθηκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 12 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Επρεπε να ειχες gulietta που αν κατεβασεις τεμπελη απλα δεν εχεις ποτηροθηκες Έτσι είδα έκαναν στον νέο yaris cross , οι ποτηροθήκες είναι κάτω απο τον τεμπέλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Έτσι είδα έκαναν στον νέο yaris cross , οι ποτηροθήκες είναι κάτω απο τον τεμπέλη και ελεγα οτι οι πιο άβολες ειναι στο C3 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις