Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

36 λεπτά πριν, mikevchq είπε

Κι εμένα το torque δε μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δοκίμασα το Car Scanner Pro (έχει και free έκδοση για να την δοκιμάσεις). Θεωρώ πως έιναι ανώτερο γιατί έχει library με μάρκες και μοντέλα οπότε σου δείχνει όλους τους αισθητήρες του αυτοκινήτου. Με μια γρήγορη ματιά έχει και cerato και C3

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ovz.carscanner

Αυτη την εφαρμογη λες? Αν ναι θα την δοκιμασω, φαινεται τιμιο. Μπορει στην τελικη να δοκιμασω και το torque στο μελλον, αν δεν με καλυπτει σαν ψηφιακο οργανο το παραπανω (αν ειναι αυτη).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Groovyi είπε

Αυτη την εφαρμογη λες? Αν ναι θα την δοκιμασω, φαινεται τιμιο. Μπορει στην τελικη να δοκιμασω και το torque στο μελλον, αν δεν με καλυπτει σαν ψηφιακο οργανο το παραπανω (αν ειναι αυτη).

Ναι αυτή είναι

2 ώρες πριν, Groovyi είπε

Διακόπτω λίγο την συζύτηση για να κάνω μία άκυρη ερώτηση. Ποια odb2 εφαρμογή προτείνεται για android συσκευή?

1 ώρα πριν, mikevchq είπε

Κι εμένα το torque δε μου είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και δοκίμασα το Car Scanner Pro (έχει και free έκδοση για να την δοκιμάσεις). Θεωρώ πως έιναι ανώτερο γιατί έχει library με μάρκες και μοντέλα οπότε σου δείχνει όλους τους αισθητήρες του αυτοκινήτου. Με μια γρήγορη ματιά έχει και cerato και C3

1 ώρα πριν, Groovyi είπε

Αυτή ότι καλύτερο. 

Ακόμα και στην free δεν έχει διαφορά, εγώ αγόρασα και την Pro μέρα από δοκιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα σήμερα να παραλάβω το αμάξι και μόλις έφυγα από το σπίτι άρχισε να βρέχει..

Ευτυχώς μέχρι να φτάσω και να μου δείξει μερικά πράγματα ο πωλητής είχε σταματήσει.

IMG_20210826_221648.jpg.af201aa33a51d60a2b3b44777975e93b.jpgIMG_20210826_221538.jpg.f4965e885f7a003b33e357db04af78af.jpg

IMG_20210826_221601.jpg

Επεξ/σία από Deathmace
  • Like 17
  • Thanks 4

1 ώρα πριν, Deathmace είπε

Πήγα σήμερα να παραλάβω το αμάξι και μόλις έφυγα από το σπίτι άρχισε να βρέχει..

Ευτυχώς μέχρι να φτάσω και να μου δείξει μερικά πράγματα ο πωλητής είχε σταματήσει.

IMG_20210826_221648.jpg.af201aa33a51d60a2b3b44777975e93b.jpgIMG_20210826_221538.jpg.f4965e885f7a003b33e357db04af78af.jpg

IMG_20210826_221601.jpg

Πωπω ωραίο το μπλέ ( καλά δεν βλέπω?)

Φτου φτου καλορίζικο και καλοταξιδο.

Αυτή η τσιγγουνια για την μία έξτρα φωτογραφία του εσωτερικού δεν ξέρω γιατί σας πιάνει τους περισσότερους 🤣

Το έχω ξαναπεί πρέπει να το βάλω στους όρους του κλάμπ

• Like 2

1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Αυτή η τσιγγουνια για την μία έξτρα φωτογραφία του εσωτερικού δεν ξέρω γιατί σας πιάνει τους περισσότερους 🤣

Blue Celebes λέγεται το χρώμα και ο χαμηλός φωτισμός το αδικεί.

Είναι πιο "γυαλιστερό" σαν να έχει γκλίτερ κάπως μέσα στο χρώμα και σε καλό φως είναι σούπερ.

Δεν έβγαλα ακόμα τις ζελατίνες γιατί είχα άλλα τρεξίματα το απόγευμα 😁

Θα επανέλθω με φώτο και του εσωτερικού.

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλοτάξιδο,  οντως ειναι το πιο όμορφο και (μαλλον) πιο ολοκληρωμένο C-SUV σε συτό το όριο τιμής αυτή την χρονική περίοδο

Κολλητός μου πήρε το 3008 1.5 BlueHDi  Active Plus πριν ένα μήνα (28000 ευρώ τελική τιμή ) και δηλώνει ενθουσιασμενος. Περιμένω να επιστρέψει από διακοπές για να το δω λεπτομερώς

Μοναδικό ερωτηματικό για μένα η αντοχή των ηλεκτρονικών στο χρόνο .  Αλλά αυτό μαλλον αποτελεί θέμα για όλα τα νεα μοντέλα.

Επεξ/σία από prometheas
  • Like 2
  • Thanks 1

Το πιο όμορφο κατά πολλούς ναι. Και εγώ πεζω έχω. Αλλά η εργονομία στο εσωτερικό έχει κάποια θέματα ανεξήγητα. Όπως η θέση στις ποτηροθηκες που αν τις χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να ξεκουράσεις εύκολα το χέρι σου στον τεμπέλη.

μακραν το νούμερο ένα θέμα που μισώ στο πεζω μου.

• Like 3

Στις 27/8/2021 στις 1:15 ΠΜ, tsofras είπε

Χρωστάω κι εγώ εσωτερικού απο το Κορόλλα 😅

• Like 1

Στις 28/8/2021 στις 1:39 ΠΜ, dstilio είπε

Το πιο όμορφο κατά πολλούς ναι. Και εγώ πεζω έχω. Αλλά η εργονομία στο εσωτερικό έχει κάποια θέματα ανεξήγητα. Όπως η θέση στις ποτηροθηκες που αν τις χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς να ξεκουράσεις εύκολα το χέρι σου στον τεμπέλη.

μακραν το νούμερο ένα θέμα που μισώ στο πεζω μου.

Όταν έλεγα αυτό το παράπονο σε φιλους μου αφού είδα πρώτη φορά το 3008 από κοντά και μπήκα μέσα, μου έλεγαν όλοι ότι είμαι υπερβολικός.

Ειδικά αν το έχεις με χειροκίνητο κιβώτιο.

16 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Όταν έλεγα αυτό το παράπονο σε φιλους μου αφού είδα πρώτη φορά το 3008 από κοντά και μπήκα μέσα, μου έλεγαν όλοι ότι είμαι υπερβολικός.

Ειδικά αν το έχεις με χειροκίνητο κιβώτιο.

Επρεπε να ειχες gulietta που αν κατεβασεις τεμπελη απλα δεν εχεις ποτηροθηκες :)

12 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Επρεπε να ειχες gulietta που αν κατεβασεις τεμπελη απλα δεν εχεις ποτηροθηκες :)

Έτσι είδα έκαναν στον νέο yaris cross , οι ποτηροθήκες είναι κάτω απο τον τεμπέλη

7 λεπτά πριν, tsofras είπε

Έτσι είδα έκαναν στον νέο yaris cross , οι ποτηροθήκες είναι κάτω απο τον τεμπέλη

και ελεγα οτι οι πιο άβολες ειναι στο C3 🤣

• Δημιουργία νέου...