SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 18 λεπτά πριν, tsofras είπε 32/35 λέει με φουλ φορτωμένο οπότε όσο λέει να βάζεις, φαντάζομαι ότι πίσω θέλει περισσότερο λόγω του βάρους που θα έχει στο Πορτ μπαγκαζ και είναι και Σεντάν ωραια Θα τα φουσκωσω τωρα με την xiaomi τρομπα που εχω (βασικα ευκαιρια να την δοκιμασω σε αμαξι). σχετικα με το καθαριστικο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε ωραια Θα τα φουσκωσω τωρα με την xiaomi τρομπα που εχω (βασικα ευκαιρια να την δοκιμασω σε αμαξι). σχετικα με το καθαριστικο? Για το καθαριστικό το προσπέρασα να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 27 λεπτά πριν, tsofras είπε Για το καθαριστικό το προσπέρασα να απαντήσει κάποιος που γνωρίζει Όσον αφορά την πίεση. Στο βενζινάδικο μου έδειχνε 26-27 (ναι χαμηλό) και το πήγα 30. Μετά στο σπίτι δοκίμασα την ηλεκτρική τρόμπα της xiaomi και μου έδειξε 27 όταν το βιδωσα και το πήγα μέχρι 29 (τελείωσε η μπαταρία μετά). Θα πάω αύριο και σε άλλο βενζινάδικο πριν φύγουμε για να δω και εκεί τι θα δείξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.enimerotiko.gr/ellada/neos-k-o-k-telos-ta-paidia-se-michanaki-kato-ton-16-eton-ypochreotiko-kathisma-eos-ta-12-sto-aytokinito/ Νέος Κ.Ο.Κ: Τέλος τα παιδιά σε μηχανάκι κάτω των 16 ετών, υποχρεωτικό κάθισμα έως τα 12 στο αυτοκίνητο Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από adi32 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, adi32 είπε https://www.enimerotiko.gr/ellada/neos-k-o-k-telos-ta-paidia-se-michanaki-kato-ton-16-eton-ypochreotiko-kathisma-eos-ta-12-sto-aytokinito/ Νέος Κ.Ο.Κ: Τέλος τα παιδιά σε μηχανάκι κάτω των 16 ετών, υποχρεωτικό κάθισμα έως τα 12 στο αυτοκίνητο Καιρός ήταν για τις μηχανές. Μία ερώτηση για όποιον ξέρει, όλα τα καθισματακια που έχω δεί είναι μέχρι 36 κιλά Το άρθρο λέει για 12 ετών και να είναι πάνω από 1.5 μέτρο Εμένα η κόρη μου η μεγάλη τώρα έγινε 10 ετών και είναι περίπου 1.35 και 34 κιλά Φαντάζομαι όταν θα φτάσει το 1.5 μέτρο θα έχει ξεπεράσει τα 36 κιλά που είναι το όριο Οπότε? Συμφωνώ βέβαια με το ύψος γιατί την έβαλα να κάτσει χωρίς και η ζώνη της είναι στο λαιμό Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από tsofras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Πάντως αρκετοί θα έχουν πρόβλημα που πήγαιναν με μηχανάκι τα παιδιά τους σχολείο κλπ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathmace Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μακάρι να εφαρμοστεί το μέτρο και με αυστηρότητα, Έχει γεμίσει ο τόπος ανεύθυνους εγκληματίες που ανεβάζουν τα παιδάκια τους χωρίς κράνος δικάβαλο, είτε από μπροστά τους είτε κλασικά από πίσω. Ας μην μιλήσω για τα τρικάβαλα με το παιδάκι "σάντουϊτς"... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 25 λεπτά πριν, Deathmace είπε Μακάρι να εφαρμοστεί το μέτρο και με αυστηρότητα, Έχει γεμίσει ο τόπος ανεύθυνους εγκληματίες που ανεβάζουν τα παιδάκια τους χωρίς κράνος δικάβαλο, είτε από μπροστά τους είτε κλασικά από πίσω. Ας μην μιλήσω για τα τρικάβαλα με το παιδάκι "σάντουϊτς"... Πες τα ρε άνθρωπε..Έλεος,εχω βαρεθεί να τους βλέπω! Μιλαμε για δίποδα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Γενικά έχει ξεφύγει ο κόσμος, τα παιδιά όπως να'ναι στα μηχανάκια επάνω, σήμερα πέτυχα μια που οδηγούσε με το σκυλάκι της στην αγκαλιά της και τα παιδιά χύμα πίσω, καλά, για το τηλέφωνο στο χέρι δεν το συζητάω, ακόμα και σε καινούρια αυτοκίνητα που έχουν blutooth, χώρια τη ζώνη που άμα κάτσεις να χαζεύεις τα αυτοκίνητα, 7 στους 10 δεν φοράει... Ερώτηση: τα booster καθίσματα επιτρέπονται; Επίσης καλύτερα με isofix κούμπωμα; Και από ποια ηλικία/βάρος /ύψος και μετά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, adi32 είπε Πάντως αρκετοί θα έχουν πρόβλημα που πήγαιναν με μηχανάκι τα παιδιά τους σχολείο κλπ Είμαι ένας από αυτούς. Τι μλκιες είναι αυτές; Με κράνος κανονικά την έχω την κόρη μου. Κέντρο Αθήνας με αυτοκίνητο για να την πάω σχολείο; Πως ρε κόπανοι; Στο μεταξύ η κόρη μου είναι πιο ψηλή και περίπου στα ίδια κιλά με την μητέρα της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Για οδηγό συμφωνώ και επαυξάνω, για συνεπιβάτη όμως? Ελλάς το μεγαλείο σου.... Δεν παίζει να εφαρμοστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Βλέπω ότι σας νοιάζει περισσότερο η δική σας ευκολία παρά η ασφάλεια των παιδιών σας. Το ότι ο ΚΟΚ είναι ελλιπής στο συγκεκριμένο θέμα είναι γνωστό. Πόσοι ανεβάζετε τα παιδιά σας στο δίκυκλο και τα έχετε με πλήρη εξοπλισμό? Στο ινσόμνια βέβαια η θετική απάντηση θα είναι 100% γιατί στο ινσόμνια είμαστε όλοι απόλυτα νομοταγείς αλλά στην πράξη αλλάζει. "Έλα μωρέ, εδώ πιο κάτω είναι το σχολείο, πιο παρακάτω το φροντιστήριο, που να τα φορέσει ο μικρός όλα αυτά για καναδυό χλμ?" Στο τσακ μπαμ θα τον πετάξω. Φυσικά εκεί πιο κάτω είναι και το Στοπ που θα παραβιάσει ο άλλος, αλλά "ωχ μωρέ, σε μένα θα τύχει?" Καλά γι' αυτούς που είναι ξεκράνωτοι, με σορτσάκι και σαγιονάρα και το ίδιο μαθαίνουν και στα παιδιά τους δε λέω κάτι. 10 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dafnoula13 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, Nabuko είπε Βλέπω ότι σας νοιάζει περισσότερο η δική σας ευκολία παρά η ασφάλεια των παιδιών σας. Το ότι ο ΚΟΚ είναι ελλιπής στο συγκεκριμένο θέμα είναι γνωστό. Πόσοι ανεβάζετε τα παιδιά σας στο δίκυκλο και τα έχετε με πλήρη εξοπλισμό? Στο ινσόμνια βέβαια η θετική απάντηση θα είναι 100% γιατί στο ινσόμνια είμαστε όλοι απόλυτα νομοταγείς αλλά στην πράξη αλλάζει. "Έλα μωρέ, εδώ πιο κάτω είναι το σχολείο, πιο παρακάτω το φροντιστήριο, που να τα φορέσει ο μικρός όλα αυτά για καναδυό χλμ?" Στο τσακ μπαμ θα τον πετάξω. Φυσικά εκεί πιο κάτω είναι και το Στοπ που θα παραβιάσει ο άλλος, αλλά "ωχ μωρέ, σε μένα θα τύχει?" Καλά γι' αυτούς που είναι ξεκράνωτοι, με σορτσάκι και σαγιονάρα και το ίδιο μαθαίνουν και στα παιδιά τους δε λέω κάτι. Είχα , πλέον δεν έχω γιατί φοβόμουν τους άλλους. Και όταν είχα τον γιο μου σχολείο με την μηχανή τον πήγαινα, Αμπελόκηπους έμενα τότε κέντρο γαρ, για αυτά τα 700-800 μέτρα πάντα φορούσε κράνος και δεν φορούσε δερμάτινο μπουφάν -γάντια και παντελόνι...Στα στοπ του άλλου πάντα σταματούσα και εγώ . Λοιπόν, για να ανεβάσω το παιδί και να το πάω σχολείο θα πρέπει να έχει πλήρη εξοπλισμό? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 49 λεπτά πριν, Nabuko είπε ωχ μωρέ, σε μένα θα τύχει Πατάω κυρίως πάνω σε αυτή την ατάκα για να πω με τη σειρά μου ότι φίλος μου και μέλος του insomnia έχασε τη ζωή του τον Ιούλιο που μας πέρασε στην τραγωδία που έγινε στην Καβάλα. Εξαιτίας ενός που έκανε αναστροφή σε διπλή διαχωριστική χωρίς να ελέγξει τίποτα και ενός που έτρεχε με τη μηχανή είχαμε 3 νεκρούς από τους οποίους ο ένας ήταν ο οδηγός της μηχανής και οι άλλοι 2 απλά περίμεναν στο πεζοδρόμιο να μπουν στο μαγαζί που θα γινόταν το γλέντι του γάμου. Το αμάξι πέταξε τη μηχανή μακριά και αυτή χτύπησε τους πεζούς. Ο φίλος και η μητέρα του ήταν τα 2 άτομα που περίμεναν στο πεζοδρόμιο... δεν έφταιξαν πουθενά, δεν είχαν καμία ανάμιξη σε τίποτα, δεν είδαν καν τη σύγκρουση. Άκουσαν ένα κρότο και μετά από μερικά δευτερόλεπτα έπεσε μια μηχανή πάνω τους. Δεν προκάλεσαν την τύχη τους κι όμως δεν είχαν καθόλου τύχη, γιατί να την προκαλούμε;; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 20 λεπτά πριν, dafnoula13 είπε Στα στοπ του άλλου πάντα σταματούσα και εγώ . Λοιπόν, για να ανεβάσω το παιδί και να το πάω σχολείο θα πρέπει να έχει πλήρη εξοπλισμό? Σταματούσες και στο πράσινο? Προέβλεπες τον χαζό κοιμισμένο στον κόσμο του πεζό που θα διέσχιζε τον δρόμο και θα πεφτες πάνω του και όλοι μαζί κάτω? Προέβλεπες τον από πίσω που θα πεφτε πάνω σου? Και πάει λέγοντας. Ήσουν τόσο άνετος δηλαδή με το μικρό ανήλικο πίσω σου φορώντας μόνο κράνος? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις