paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 2 λεπτά πριν, filarhos είπε Οι καλύτερη τιμή που έχω δει είναι 80€ κάπου στο fb... πόσο καλύτερη να είναι; Υ.γ. Αν κι επειδή εγώ θέλω να βγάλω τον ουρανό, για να γλιτώσω τις μικροζημιές που θα δω μετά, το βλέπω να αλλάζω το ύφασμα μόνο μου τελικά... αν τον βγαλεις-βαλεις εσυ και τον πας λογικα θα γλυτωσεις κανενα εικοσαρικο, μπορεις να ρωτησεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μόλις τώρα, paylidis είπε αν τον βγαλεις-βαλεις εσυ και τον πας λογικα θα γλυτωσεις κανενα εικοσαρικο, μπορεις να ρωτησεις Ένα δίκιο το έχεις... Υ.Γ. Κάπου στο 2010 ήθελα επισκευή στον ουρανό της άλφα και έψαχνα για ταπετσέρη, οι προσφορές που πήρα ήταν από 200€ και πάνω με υψηλότερη κάπου 500€ για ντύσιμο ουρανού και 6 κολωνάκια (a,b και c pillars) με δερματίνη. Τελικά πήγα και βρήκα ίδια δερματίνη με τα σκιάδια (ίδια μάρκα με αυτή που είχε ντύσει το εργοστάσιο) με αφρολέξ μισού εκατοστού. Στοίχισαν τα υλικά 30-40€ +2 κιλά βενζινόκολλα (την πιο δυνατή για δέρματα άλλα 10-15€) κοντά στο 50άρικο. Το αποτέλεσμα σχεδόν εργοστασιακό!!! Βέβαια μου πήρε 2 μέρες και καμιά 10αριά για να ξεμυρίσει (έβαλα πολύ κόλλα για να είμαι σίγουρος). Τώρα βλέπω χρησιμοποιούν λεπτόρευστη κόλλα και την περνάνε με σπρέι ή με πιστόλι... Άντε να κρατήσει πολύ καιρό... Οπότε μάλλον το σιγουρεύω στο μυαλό μου να πάρω το ύφασμα να το περάσω εγώ... Ανάλογα και τι θα βρω βέβαια... Από Δευτέρα θα πάρω να ρωτήσω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 1 ώρα πριν, ProponitisTouKanape είπε Τι τιμές παίζουν για τον ουρανό; ειχα φτιαξει στο πολο προ 4ετιας 110ε χωρις φπα νομιζω εκει γυρω παιζουν οι τιμες αναλογα το αμαξι και τον μαστορα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 20 ώρες πριν, Deathmace είπε Θεσσαλονίκης. Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά θεωρώ ότι οδηγωντας παλιότερα και μηχανάκι σε όλο το κομμάτι εσωτερικά από την εξωτερική περιφερειακή (τι είπα τώρα ε?! 😁) για πολλά χρόνια και έχοντας δίπλωμα σχεδόν 20 χρόνια με αρκετούτσικα χιλιόμετρα την τελευταία 6ετία, έχω μια σχετική εμπειρία να αποφύγω αρκετές κακοτοπιές και να αποφεύγω και δικά μου λάθη. Αν αντέχεις να δώσεις πχ 3-4-5 χιλιάρικα σε μια στραβή χωρίς να ιδρώσεις να το ακούσω σαν επιχείρημα... Αλλά τότε απλά κάνε μια μικτή με μεγάλη απαλλαγή για να βγει οικονομική. Γενικά όπως σου έγραψαν και τα παιδιά τα κόστη πλέον είναι αστρονομικά. Καλά αν ανοίξουν αερόσακοι θες κάποιες χιλιάδες μόνο γι αυτούς. Σκέψου και την πιθανότητα να το βρεις τρακαρισμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alexiko είπε Αν αντέχεις να δώσεις πχ 3-4-5 χιλιάρικα σε μια στραβή χωρίς να ιδρώσεις να το ακούσω σαν επιχείρημα... Αλλά τότε απλά κάνε μια μικτή με μεγάλη απαλλαγή για να βγει οικονομική. Γενικά όπως σου έγραψαν και τα παιδιά τα κόστη πλέον είναι αστρονομικά. Καλά αν ανοίξουν αερόσακοι θες κάποιες χιλιάδες μόνο γι αυτούς. Σκέψου και την πιθανότητα να το βρεις τρακαρισμένο. υπαρχει και ξεχωριστη καλυψη για τους αεροσακους ( απο δκια σου ευθυνη) καιπαλι βγαινει φτηνοτερα παο την μεικτη, Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2021 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 48 λεπτά πριν, NTC Labs είπε υπαρχει και ξεχωριστη καλυψη για τους αεροσακους ( απο δκια σου ευθυνη) καιπαλι βγαινει φτηνοτερα παο την μεικτη, Το γνωρίζω πολύ καλά (ασφαλιστής είμαι) αν και τα κεφάλαιο ΣΥΝΗΘΩΣ δεν είναι πάνω από 1500€. Σε κάθε περίπτωση δεν υποκαθιστά τη μικτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2021 Το μετακίνησα εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Παιδιά Μια ερώτηση: πήγε ο πεθερός μου το arona για πρώτο σέρβις, του είπα να ρωτήσει αν γίνεται να απενεργοποιήσει το start/stop από κει, τον είπαν ότι δεν γίνεται. Όντως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Μόλις είδα ένα Hyundai i30 fastback nLine σε ανθρακι πολύ όμορφο 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, oykas2001 είπε Παιδιά Μια ερώτηση: πήγε ο πεθερός μου το arona για πρώτο σέρβις, του είπα να ρωτήσει αν γίνεται να απενεργοποιήσει το start/stop από κει, τον είπαν ότι δεν γίνεται. Όντως; Τα ίδια είπαν κ σε εμένα και στα δυο vag. Ότι γίνεται γίνεται αλλά αφενός δε ξέρουν κ αφετέρου έχουν εντολή να μη το κάνουν. To έκανα στου πατέρα μου μόνος μου με ελαχιστο κόστος με ένα δανεικό obd11 από συμφορουμιτη. Δεν είναι κάτι… Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Καλημέρα κι ευχαριστώ. Έχω ένα απλό odb αλλά δεν έχω android για να το δω!!!! Επίσης με εγγύηση θα παίξει θέμα; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είναι ένα καλώδιο που πηγαίνει ζειν αρνητικό πόλο της μπαταρίας και βγάζοντάς το αφαιρείτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 38 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Καλημέρα κι ευχαριστώ. Έχω ένα απλό odb αλλά δεν έχω android για να το δω!!!! Επίσης με εγγύηση θα παίξει θέμα; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είναι ένα καλώδιο που πηγαίνει ζειν αρνητικό πόλο της μπαταρίας και βγάζοντάς το αφαιρείτε... Οχι με απλο Obd δε γινεται. Θελει κάποιο με δυνατότητα κωδικοποιήσεων (είτε Obd11 είτε vcds/vag-com για το γκρουπ). Αυτό που λες ισχυε στα παλιοτερα, δε ξερω κατα πόσο παιζει ακομα μιας και το s/s γινεται πλεον απο τον εγκεφαλο εντελως ψηφιακά μεσω canbus, εαν το αφαιρεσεις κατα 99% θα σου βγαλει βλαβη (και θα εχεις θεμα με την εγγυηση). To ίδιο ειχα σκεφτει και εγω για το Q3 που δεν εχω βρει άλλο τροπο αλλα δε δουλεψε. Με τη κωδικοποιηση θεωρητικά δεν επηρεάζεται η εγγυηση μιας και κατα 99.9% δε θα το καταλάβουν καν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Ok, σ' ευχαριστώ και πάλι. Δυστυχώς δεν έχω κάποιον εδώ με τέτοιο και πέφτω λίγο μακριά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Είχα ξανά ρωτήσει σχετικά με την πίεση των ελαστικών, και επειδή κάποιος μου είπε ότι το αυτοκόλλητο είναι στο πορτάκι του οδηγού, και δεν το έβρισκα εκεί, το άφησα. Τελικά το βρήκα τυχαία σήμερα στο καπάκι της βενζίνης. Τελικά με αυτά τα ελαστικά, και με γεμάτο το αμάξι λόγω διακοπών, πόσο πρέπει να είναι η πίεση? Τώρα τα έχω στα 30 psi (είχαν πέσει 26-27). Δεν ξέρω ποια από τις 4 ενδείξεις πρέπει να κοιτάξω. Edit: μήπως μου λέει ότι τα 2 μπροστινά πρέπει να είναι στα 32, και τα 2 πίσω 35? Πολύ δεν είναι 35? Όσον αφορά το καθαριστικό, έκανα καλά που το έριξα? Ο μηχανικός μου είπε 1-2 φορές/χρόνο κάνει καλό. Μήπως έπρεπε να ρίξω μέσα και ενισχυτή οκτανίων? Seta Cordoba 96 1600cc 120hp Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Είχα ξανά ρωτήσει σχετικά με την πίεση των ελαστικών, και επειδή κάποιος μου είπε ότι το αυτοκόλλητο είναι στο πορτάκι του οδηγού, και δεν το έβρισκα εκεί, το άφησα. Τελικά το βρήκα τυχαία σήμερα στο καπάκι της βενζίνης. Τελικά με αυτά τα ελαστικά, και με γεμάτο το αμάξι λόγω διακοπών, πόσο πρέπει να είναι η πίεση? Τώρα τα έχω στα 30 psi (είχαν πέσει 26-27). Δεν ξέρω ποια από τις 4 ενδείξεις πρέπει να κοιτάξω. Edit: μήπως μου λέει ότι τα 2 μπροστινά πρέπει να είναι στα 32, και τα 2 πίσω 35? Πολύ δεν είναι 35? Όσον αφορά το καθαριστικό, έκανα καλά που το έριξα? Ο μηχανικός μου είπε 1-2 φορές/χρόνο κάνει καλό. Μήπως έπρεπε να ρίξω μέσα και ενισχυτή οκτανίων? Seta Cordoba 96 1600cc 120hp 32/35 λέει με φουλ φορτωμένο οπότε όσο λέει να βάζεις, φαντάζομαι ότι πίσω θέλει περισσότερο λόγω του βάρους που θα έχει στο Πορτ μπαγκαζ και είναι και Σεντάν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις