Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Deathmace είπε

Όχι, αλλά νομίζω ότι δεν έχει κάτι άλλο να βάλω στην άλλη.

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά με τη μικτή και το λες αυτό?

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς ή μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι θα καλύπτει και σε εμένα ζημιές που θα προκαλέσω εγώ από κάποιο ποσό και πάνω.

Υποθέτω ότι οι παροχές θα είναι οι ίδιες με αυτές που φαίνονται στην προσφορά που ανέβασα.

Αν έχει κάποιο άλλο "advanced" πακέτο που ξεκλειδώνει στην μικτή δεν γνωρίζω.

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Πώς σας φαίνεται για ετήσια η παρακάτω?

offer.jpg.b45a27148cf96d45abde95589270b989.jpg

Μία χαρά είναι πάντως απο τιμή για αυτές τις καλύψεις

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Deathmace είπε

Προφανώς ή μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι θα καλύπτει και σε εμένα ζημιές που θα προκαλέσω εγώ από κάποιο ποσό και πάνω.

Υποθέτω ότι οι παροχές θα είναι οι ίδιες με αυτές που φαίνονται στην προσφορά που ανέβασα.

Αν έχει κάποιο άλλο "advanced" πακέτο που ξεκλειδώνει στην μικτή δεν γνωρίζω.

ΡΙξε μια ματια και στην Anytime.. προσωπικά anytime εχω στο ένα, και στο άλλο ψιλομετανιωσα που δε την έκανα αλλα επειδη ειναι ακριβότερο πηγα σε ασφαλιστη για "καλύτερα"... Η allianz που κανει η κοσμοκαρ ήταν πανακριβη ανευ λόγου

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Deathmace είπε

Πώς σας φαίνεται για ετήσια η παρακάτω?

offer.jpg.b45a27148cf96d45abde95589270b989.jpg

ΤΚ Αθήνας; Εγώ πάντως σε καινούριο αμάξι 28000€ μόνο μικτή θα έβαζα.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, alexiko είπε

ΤΚ Αθήνας; Εγώ πάντως σε καινούριο αμάξι 28000€ μόνο μικτή θα έβαζα.

Θεσσαλονίκης.

Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά θεωρώ ότι οδηγωντας παλιότερα και μηχανάκι σε όλο το κομμάτι εσωτερικά από την εξωτερική περιφερειακή (τι είπα τώρα ε?! 😁) για πολλά χρόνια και έχοντας δίπλωμα σχεδόν 20 χρόνια με αρκετούτσικα χιλιόμετρα την τελευταία 6ετία, έχω μια σχετική εμπειρία να αποφύγω αρκετές κακοτοπιές και να αποφεύγω και δικά μου λάθη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Θεσσαλονίκης.

Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά θεωρώ ότι οδηγωντας παλιότερα και μηχανάκι σε όλο το κομμάτι εσωτερικά από την εξωτερική περιφερειακή (τι είπα τώρα ε?! 😁) για πολλά χρόνια και έχοντας δίπλωμα σχεδόν 20 χρόνια με αρκετούτσικα χιλιόμετρα την τελευταία 6ετία, έχω μια σχετική εμπειρία να αποφύγω αρκετές κακοτοπιές και να αποφεύγω και δικά μου λάθη.

Μωρέ και εγώ έτσι πίστευαν με αντίστοιχη εμπειρία σε αμάξι και μηχανή και έτυχε να ξεμυτισω απο στοπ επειδή είχε παρκαρισμένο φορτηγό και δεν έβλεπα και πέρασε ένας με τα μπουνια και μου εξυσε όλο το μπροστά μέρος

Κατέβηκα και λέω οκ μικρή ζημιά , γρατσουνιές στα 2 φανάρια, στον προφυλακτήρα και είχε μπει λίγο το καπό μέσα.

Όταν πήγα και μου είπαν ότι μόνο τα φανάρια έκαναν 1100€ το ένα και δεν υπάρχουν ούτε αφτερμαρκετ έπαθα εγκεφαλικό και έκανα μικτή

Φτου φτου δεν το λέω να σε γρουσουζεψω , από την άλλη αν βάλεις κάτω ότι θα έδινες τα διπλά ασφάλιστρα για 20 χρόνια καλύτερα να μην κάνεις και αν κάτσει η στραβή τα έχεις βγάλει τα λεφτά.

Απλά πλέον κάποια ανταλλακτικά είναι πανάκριβα, βάλε LED φώτα, αισθητήρες κτλ μία απλή ζημιά όπως η δική μου ακουμπάει εύκολα τις 4000€

Υ.γ. εγώ δεν έχω κάνει στο καινούριο γιατί δεν το κυκλοφορώ όπως το προηγούμενο, αν αρχίσω να πηγαίνω δουλειά θα ξανακάνω πάντως

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Μωρέ και εγώ έτσι πίστευαν με αντίστοιχη εμπειρία σε αμάξι και μηχανή και έτυχε να ξεμυτισω απο στοπ επειδή είχε παρκαρισμένο φορτηγό και δεν έβλεπα και πέρασε ένας με τα μπουνια και μου εξυσε όλο το μπροστά μέρος

Κατέβηκα και λέω οκ μικρή ζημιά , γρατσουνιές στα 2 φανάρια, στον προφυλακτήρα και είχε μπει λίγο το καπό μέσα.

Όταν πήγα και μου είπαν ότι μόνο τα φανάρια έκαναν 1100€ το ένα και δεν υπάρχουν ούτε αφτερμαρκετ έπαθα εγκεφαλικό και έκανα μικτή

Φτου φτου δεν το λέω να σε γρουσουζεψω , από την άλλη αν βάλεις κάτω ότι θα έδινες τα διπλά ασφάλιστρα για 20 χρόνια καλύτερα να μην κάνεις και αν κάτσει η στραβή τα έχεις βγάλει τα λεφτά.

Απλά πλέον κάποια ανταλλακτικά είναι πανάκριβα, βάλε LED φώτα, αισθητήρες κτλ μία απλή ζημιά όπως η δική μου ακουμπάει εύκολα τις 4000€

Υ.γ. εγώ δεν έχω κάνει στο καινούριο γιατί δεν το κυκλοφορώ όπως το προηγούμενο, αν αρχίσω να πηγαίνω δουλειά θα ξανακάνω πάντως

Υπό άλλες συνθήκες κι εγώ μάλλον μικτή θα έκανα.

Δεδομένου όμως ότι υπάρχει 2ο (Σουζουκάρα Ignis με 109 άλογα του 2003 😎) για τις δύσκολες περιοχές (κέντρο κτλ), δουλειά remotely (γραφείο πάμε μια στις 4-5 εβδομάδες), παρκάρισμα σε πυλωτή και το 3008 θα είναι κυρίως για ταξίδια, έκρινα ότι αυτό το πακέτο θα είναι ΟΚ.

Τώρα αν κάτσει τέτοια στραβή που περιγράφεις Θωμά..τι να κάνουμε. Θα πλερώ.

Επεξ/σία από Deathmace
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Υπό άλλες συνθήκες κι εγώ μάλλον μικτή θα έκανα.

Δεδομένου όμως ότι υπάρχει 2ο (Σουζουκάρα Ignis με 109 άλογα του 2003 😎) για τις δύσκολες περιοχές (κέντρο κτλ), δουλειά remotely (γραφείο πάμε μια στις 4-5 εβδομάδες), παρκάρισμα σε πιλοτή και το 3008 θα είναι κυρίως για ταξίδια, έκρινα ότι αυτό το πακέτο θα είναι ΟΚ.

Θεσσαλονίκη και γώ έκανα μεικτή σε puma (21.300€ αγορά προ δυο μηνών) με 500€ απαλλαγή,ετήσια στα 480€!

Βεβαια αν σε καλύπτει η απλή και τα ζύγισες,καλως θα πράξεις.

• Like 2
Δημοσ.

Κάποιος είχε γράψει στο κανονικό φόρουμ για αλλαγή ουρανού με καλή ποιότητα και σχετικά καλή τιμή. Για Αθήνα λέω. Θυμάστε που είναι αυτό το ποστ; Δεν μπορώ να το βρω

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, telis είπε

Κάποιος είχε γράψει στο κανονικό φόρουμ για αλλαγή ουρανού με καλή ποιότητα και σχετικά καλή τιμή. Για Αθήνα λέω. Θυμάστε που είναι αυτό το ποστ; Δεν μπορώ να το βρω

Δεν ξέρω ποιο είχε αναφερθει πει αλλά καλά λόγια έχω ακούσει για το autopap στο Ηράκλειο. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, imr είπε

Δεν ξέρω ποιο είχε αναφερθει πει αλλά καλά λόγια έχω ακούσει για το autopap στο Ηράκλειο. 

Εαν ειναι αυτος που ειναι καθετος στην πλαπουτα ειναι οκ ειχα παει μια φορα δεν εχω παραπονο, ουτε κρυο ουτε ζεστη

10 ώρες πριν, telis είπε

Το ρελλα λογικα θα ενοχλείς, αυτός ειναι τοπ...

10 ώρες πριν, Deathmace είπε

Για εμένα κάνε καλύτερα μικτη και ας είναι και σε "φθηνότερη" εταιρεία (πχ anytime)...

Εχω μικτή πανω απο 10-12 χρόνια σε όλα μου τα αυτοκίνητα... Κοιμάμαι πολυ πιο ησυχος...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, paylidis είπε

Εαν ειναι αυτος που ειναι καθετος στην πλαπουτα ειναι οκ ειχα παει μια φορα δεν εχω παραπονο, ουτε κρυο ουτε ζεστη

Το ρελλα λογικα θα ενοχλείς, αυτός ειναι τοπ...

Για εμένα κάνε καλύτερα μικτη και ας είναι και σε "φθηνότερη" εταιρεία (πχ anytime)...

Εχω μικτή πανω απο 10-12 χρόνια σε όλα μου τα αυτοκίνητα... Κοιμάμαι πολυ πιο ησυχος...

Τι τιμές παίζουν για τον ουρανό;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τι τιμές παίζουν για τον ουρανό;

Δεν εχω φτιάξει ουρανό, αλλα απο όσο ξερω ειναι απο 100-150 (συνηθως +φπα).

Ειχα φτιάξει κολονάκια Α Α/Δ στα 40€, τιμονι πληρες ραψιμο-ενισχυση με δέρμα στα 100€, φουσκα κιβωτίου δερμα ~25 και επισκευη καθισματος που απο το μπες βγες ειχε φθαρεί στα αριστερα με 50€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι καλύτερη τιμή που έχω δει είναι 80€ κάπου στο fb... 

πόσο καλύτερη να είναι;

Υ.γ. Αν κι επειδή θέλω εγώ να βγάλω τον ουρανό, για να γλιτώσω τις μικροζημιές που θα δω μετά, το βλέπω να αλλάζω το ύφασμα μόνος μου τελικά...

Επεξ/σία από filarhos
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...