Grim Ripper Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 😮 https://www.roadandtrack.com/news/a37298027/acura-is-bringing-back-the-integra-in-2022/ 1
tsofras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε 😮 https://www.roadandtrack.com/news/a37298027/acura-is-bringing-back-the-integra-in-2022/ Ελπίζω να μην είναι ηλεκτρικό ( και να είναι σε τιμή που να μπορούμε να το πάρουμε 🤪 ) 1
Peugeot208 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2021 5 ώρες πριν, tsofras είπε Ελπίζω να μην είναι ηλεκτρικό ( και να είναι σε τιμή που να μπορούμε να το πάρουμε 🤪 ) Εσύ έχεις τη μέση σου.... 😝
oykas2001 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Εσύ έχεις τη μέση σου.... 😝 Άμα είναι σε καλή τιμή και μπορεί να το πάρει, θα του περάσει γρήγορα η μέση...
tsofras Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 11 ώρες πριν, Peugeot208 είπε Εσύ έχεις τη μέση σου.... 😝 Μπορεί να είναι άνετο όμως δεν το ξέρουμε αυτό, θα βάζω την γυναίκα να με σπρώχνει μέσα 🤣 3 ώρες πριν, oykas2001 είπε Άμα είναι σε καλή τιμή και μπορεί να το πάρει, θα του περάσει γρήγορα η μέση... True dat 1
Deathmace Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2021 Το 3008 περιμένει στο πλοίο. Μας έπιασαν οι άδειες του καλοκαιριού και αργούν τα πράγματα 😢 2 1
Grim Ripper Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Οδήγησα 4η φορά από τότε που πήρα το δίπλωμα, don't judge. Έχω θέμα γενικά στην Αθήνα οπότε δεν οδηγώ καθόλου, τώρα που ήρθα στο χωριό όπου έχει και λιγότερη κίνηση είπα να το δοκιμάσω ώστε κάπως να εξοικειωθώ. Παραλία - σπίτι, 10-11χλμ περίπου με στροφές προφανώς. Καλά πήγε. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δε βοηθάει να οδηγάς στο χωριό, παρα μόνο για να εξοικειωθείς με το αυτοκίνητο σου. Η Αθήνα είναι άλλος κόσμος οδηγικά αλλά συνηθίζεται, εδώ οδηγούν κάτι θειες, εσύ θα κωλώσεις; Τέτοια περίοδο θα ήταν καλό να οδηγούσες και στην Αθήνα, που είναι λιγότερη η κίνηση και μπορείς να συνηθίσεις πιο εύκολα 4
atrigane Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2021 Οδηγουσα χρονια στο χωριο. Πολυ πριν τα 18 μου. Και πηρα διπλωμα στο χωριο. Οταν κατεβηκα αθηνα ως φοιτητης μου εφυγε η μαγκια. 1
Deathmace Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Με πήραν τηλέφωνο ότι το αμάξι είναι ήδη στην αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη!! Έγινε κανένα θαύμα λόγω 15αύγουστου?! Πάω για έλεγχο (κάντε καμιά σύνοψη οι πιο έμπειροι για όλα όσα πρέπει να τσεκάρω γιατί τα λέγατε στο παλιό τόπικ και υπολόγιζα να τα βρω εκεί όταν θα ερχόταν η ώρα..) και μετά κάνω εξουσιοδότηση για να πάνε στην διεύθυνση μεταφορών και φυσικά εξόφληση? 2
tsofras Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 17 λεπτά πριν, Deathmace είπε Με πήραν τηλέφωνο ότι το αμάξι είναι ήδη στην αντιπροσωπεία στην Θεσσαλονίκη!! Έγινε κανένα θαύμα λόγω 15αύγουστου?! Πάω για έλεγχο (κάντε καμιά σύνοψη οι πιο έμπειροι για όλα όσα πρέπει να τσεκάρω γιατί τα λέγατε στο παλιό τόπικ και υπολόγιζα να τα βρω εκεί όταν θα ερχόταν η ώρα..) και μετά κάνω εξουσιοδότηση για να πάνε στην διεύθυνση μεταφορών και φυσικά εξόφληση? Εγώ κοιτάω Περιμετρικά το αμάξι και ειδικά σε πόρτες, προφυλακτήρες Ημερομηνία κατασκευής από τα λάστιχα μην σου έχουν βάλει τίποτα σάπιο και έχουν κρατήσει τα καλά Χιλιόμετρα κάτω από 10 Μία γρήγορη ματιά στο εσωτερικό Να έχει τα βιβλία του για service,manual Αν σου έχουν βάλει συναγερμό την κάρτα με τον κωδικό Κατά την παραλαβή άδεια αυτοκινήτου, ασφαλιστηρίο αν έχεις κάνει εκεί, 2 κλειδιά, τιμολόγιο αγοράς, απόδειξη είσπραξης τελών κυκλοφορίας Αυτά νομίζω δεν ξέρω αν ξέχασα κάτι, άντε με το καλό να παραλάβεις περιμένουμε φωτό 2
Deathmace Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Με πήραν τηλέφωνο προς το μεσημέρι να με ρωτήσουν και για πακέτο ασφάλειας μέσω αντιπροσωπείας. Έχετε καμιά εμπειρία από τέτοια φάση? Άποψη για ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ασφαλιστική κανείς?
alexiko Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 19 λεπτά πριν, Deathmace είπε Με πήραν τηλέφωνο προς το μεσημέρι να με ρωτήσουν και για πακέτο ασφάλειας μέσω αντιπροσωπείας. Έχετε καμιά εμπειρία από τέτοια φάση? Άποψη για ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ασφαλιστική κανείς? Καλή εταιρία είναι. Αυτό από μόνο του βέβαια δε λέει κάτι. Για μικτή κοιτάς;
Deathmace Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2021 4 ώρες πριν, alexiko είπε Καλή εταιρία είναι. Αυτό από μόνο του βέβαια δε λέει κάτι. Για μικτή κοιτάς; Όχι, αλλά νομίζω ότι δεν έχει κάτι άλλο να βάλω στην άλλη. Πώς σας φαίνεται για ετήσια η παρακάτω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις