gxyp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Οι πρώτες γρατζουνιές...😥😥😥 Θα πάω από Δευτέρα να το φτιάξω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, gxyp είπε Οι πρώτες γρατζουνιές...😥😥😥 Θα πάω από Δευτέρα να το φτιάξω.. Στο σημείο που είναι δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο για φτιάξιμο (και τα χρήματα βεβαίως). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, Nabuko είπε Στο σημείο που είναι δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο για φτιάξιμο (και τα χρήματα βεβαίως). Πρέπει να δω αν έχει πάρει χρώμα, αμαρτία να το αφήσω έτσι 1,5 μήνα αυτοκίνητο...😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Και μένα μετά απο 3 μέρες (πρώτη μέρα που παρκάρισα κέντρο) μου τη φόρεσαν για το καλό, αλλά δε το δίνω σημασία. @gxyp πεζοδρόμιο βρήκες ή καμια πέτρα ? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Δεξιά κλειστή στροφή, δεν υπολόγισα σωστά και ήταν ψηλότερα από ότι υπολόγιζα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Καλό πλύσιμο και μια αλοιφούλα το πολύ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, gxyp είπε Οι πρώτες γρατζουνιές...😥😥😥 Θα πάω από Δευτέρα να το φτιάξω.. Το θέμα είναι αν το φτιάξεις πως θα το φτιάξεις,γιατί όσους ρώτησα μου είπαν το βάψιμο γενικά δεν αξίζει.Μόνο αν δε γίνεται αλλιώς πχ τρακάρισμα!Για τα ξεκουμπωματα τα κουμπώματα τα τριξίματα κοκ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 55 λεπτά πριν, jim1912 είπε Το θέμα είναι αν το φτιάξεις πως θα το φτιάξεις,γιατί όσους ρώτησα μου είπαν το βάψιμο γενικά δεν αξίζει.Μόνο αν δε γίνεται αλλιώς πχ τρακάρισμα!Για τα ξεκουμπωματα τα κουμπώματα τα τριξίματα κοκ! Ανάλογα το σημείο , αν είναι απλά να βγεί ο προφυλακτήρας για να βαφτεί καθένα ξαναμπεί ότι τρίξιμο θα υπάρχει ούτε κάποιο περίεργο ξηλωμα Αλλά οκ για τόσο χαμηλά εγώ που α το έκανα μόνος μου , λίγο τρίψιμο , χρώμα με πινελακι και καθάρισες, δεν θα φαίνεται καν εκεί κάτω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasoskont Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 9 ώρες πριν, tsofras είπε Ανάλογα το σημείο , αν είναι απλά να βγεί ο προφυλακτήρας για να βαφτεί καθένα ξαναμπεί ότι τρίξιμο θα υπάρχει ούτε κάποιο περίεργο ξηλωμα Αλλά οκ για τόσο χαμηλά εγώ που α το έκανα μόνος μου , λίγο τρίψιμο , χρώμα με πινελακι και καθάρισες, δεν θα φαίνεται καν εκεί κάτω @tsofras χρώμα με πιναλάκι που βρήκες?αντιπροσωπεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, tasoskont είπε @tsofras χρώμα με πιναλάκι που βρήκες?αντιπροσωπεία? Νομίζω έχουν στην αντιπροσωπεία κάποια στικ με τα αναλογα χρώματα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, tasoskont είπε @tsofras χρώμα με πιναλάκι που βρήκες?αντιπροσωπεία? Είτε αντιπροσωπεία είτε πας με τον κωδικό χρώματος και στο φτιάχνουν σε χρωματοπολειο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Ερώτηση: για μικρή γρατζουνιά στο ταμπλό του αυτοκινήτου (από σκύλο), τι προτείνετε για επιδιόρθωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2021 15 ώρες πριν, tsofras είπε Ανάλογα το σημείο , αν είναι απλά να βγεί ο προφυλακτήρας για να βαφτεί καθένα ξαναμπεί ότι τρίξιμο θα υπάρχει ούτε κάποιο περίεργο ξηλωμα Αλλά οκ για τόσο χαμηλά εγώ που α το έκανα μόνος μου , λίγο τρίψιμο , χρώμα με πινελακι και καθάρισες, δεν θα φαίνεται καν εκεί κάτω Σωστός έχεις δίκιο είναι ανάλογα το σημείο.Εκεί κάτω δεν έχει και τπτ.Πχ αν είναι σε πόρτες,πορτ μπαγκαζ κτλ εκεί υπάρχει ένα θεματάκι στο να αρχίσεις να ξηλωνεις!Οπως και σημεία που εφάπτονται με τζάμια στο να κανεις τα σβησιματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Επειδη θα παω διακοπες σε λιγες μερες, το καλοκαιρι τα λαστιχα ποσο φουσκωμενα πρεπει να ειναι? Αφορα seat cordoba '96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SabotazNic είπε Επειδη θα παω διακοπες σε λιγες μερες, το καλοκαιρι τα λαστιχα ποσο φουσκωμενα πρεπει να ειναι? Αφορα seat cordoba '96 Οσο λέει ο κατασκευαστης (συνήθως σε καποιο αυτοκόλλητο στην πόρτα/κατώφλι του οδηγου) Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2021 από and_64 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις