Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 λεπτά πριν, gxyp είπε

Οι πρώτες γρατζουνιές...😥😥😥

Θα πάω από Δευτέρα να το φτιάξω..

Στο σημείο που είναι δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο για φτιάξιμο (και τα χρήματα βεβαίως).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Στο σημείο που είναι δε νομίζω ότι αξίζει τον κόπο για φτιάξιμο (και τα χρήματα βεβαίως).

Πρέπει να δω αν έχει πάρει χρώμα, αμαρτία να το αφήσω έτσι 1,5 μήνα αυτοκίνητο...😥

Και μένα μετά απο 3 μέρες (πρώτη μέρα που παρκάρισα κέντρο) μου τη φόρεσαν για το καλό, αλλά δε το δίνω σημασία. @gxyp πεζοδρόμιο βρήκες ή καμια πέτρα ?

panda.jpeg.10e11e31f2c636f218345b1de79245ff.jpeg

• Sad 3

3 ώρες πριν, gxyp είπε

Οι πρώτες γρατζουνιές...😥😥😥

Θα πάω από Δευτέρα να το φτιάξω..

IMG_20210731_200334.jpg

Το θέμα είναι αν το φτιάξεις πως θα το φτιάξεις,γιατί όσους ρώτησα μου είπαν το βάψιμο γενικά δεν αξίζει.Μόνο αν δε γίνεται αλλιώς πχ τρακάρισμα!Για τα ξεκουμπωματα τα κουμπώματα τα τριξίματα κοκ!

• Like 1

55 λεπτά πριν, jim1912 είπε

Το θέμα είναι αν το φτιάξεις πως θα το φτιάξεις,γιατί όσους ρώτησα μου είπαν το βάψιμο γενικά δεν αξίζει.Μόνο αν δε γίνεται αλλιώς πχ τρακάρισμα!Για τα ξεκουμπωματα τα κουμπώματα τα τριξίματα κοκ!

Ανάλογα το σημείο , αν είναι απλά να βγεί ο προφυλακτήρας για να βαφτεί καθένα ξαναμπεί ότι τρίξιμο θα υπάρχει ούτε κάποιο περίεργο ξηλωμα Αλλά οκ για τόσο χαμηλά εγώ που α το έκανα μόνος μου , λίγο τρίψιμο , χρώμα με πινελακι και καθάρισες, δεν θα φαίνεται καν εκεί κάτω

• Like 1

9 ώρες πριν, tsofras είπε

Ανάλογα το σημείο , αν είναι απλά να βγεί ο προφυλακτήρας για να βαφτεί καθένα ξαναμπεί ότι τρίξιμο θα υπάρχει ούτε κάποιο περίεργο ξηλωμα Αλλά οκ για τόσο χαμηλά εγώ που α το έκανα μόνος μου , λίγο τρίψιμο , χρώμα με πινελακι και καθάρισες, δεν θα φαίνεται καν εκεί κάτω

@tsofras χρώμα με πιναλάκι που βρήκες?αντιπροσωπεία?

3 ώρες πριν, tasoskont είπε

@tsofras χρώμα με πιναλάκι που βρήκες?αντιπροσωπεία?

Είτε αντιπροσωπεία είτε πας με τον κωδικό χρώματος και στο φτιάχνουν σε χρωματοπολειο

• Like 1

15 ώρες πριν, tsofras είπε

Σωστός έχεις δίκιο είναι ανάλογα το σημείο.Εκεί κάτω δεν έχει και τπτ.Πχ αν είναι σε πόρτες,πορτ μπαγκαζ κτλ εκεί υπάρχει ένα θεματάκι στο να αρχίσεις να ξηλωνεις!Οπως και σημεία που εφάπτονται με τζάμια στο να κανεις τα σβησιματα.

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Επειδη θα παω διακοπες σε λιγες μερες, το καλοκαιρι τα λαστιχα ποσο φουσκωμενα πρεπει να ειναι? Αφορα seat cordoba '96  

Οσο λέει ο κατασκευαστης (συνήθως σε καποιο αυτοκόλλητο στην πόρτα/κατώφλι του οδηγου)

Επεξ/σία από and_64
  • Like 4

• Δημιουργία νέου...