tsofras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, tasoskont είπε Επειδή και εγώ Aytofilms έβαλα αλλά όχι παρμπριζ πες εντυπώσεις για τη τοποθέτηση στο παρμρπίζ ,νερά που πέφτουν ,κίνδυνος για τα ηλεκτρονικα κτλπ Εντάξει έχει αρκετό νερό είναι η αλήθεια αλλά το καλύπτουν όλο με πετσέτες οπότε δεν βρίσκω λόγο να γίνει ζημιά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μετά από πλύσιμο,με το ζόρι φαίνεται.Η paintbull μου είπε ολική βαφή (αν είναι δυνατόν)😂😂😂 στα 120€. Και ένα άλλο μαγαζί που κάνει pdr (πως λέγεται αυτό με τα χαλαζια η επαναφορά) μου ζητάει 60€ απλά για να επαναφέρει τα βαθουλωματακια.Για βαφή θα με στείλει σε δικό του χρωματοπωλη με 5€ να μου βγάλει χρωμα να το περάσει με πινελακι να το σφραγίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, jim1912 είπε Μετά από πλύσιμο,με το ζόρι φαίνεται.Η paintbull μου είπε ολική βαφή (αν είναι δυνατόν)😂😂😂 στα 120€. Και ένα άλλο μαγαζί που κάνει pdr (πως λέγεται αυτό με τα χαλαζια η επαναφορά) μου ζητάει 60€ απλά για να επαναφέρει τα βαθουλωματακια.Για βαφή θα με στείλει σε δικό του χρωματοπωλη με 5€ να μου βγάλει χρωμα να το περάσει με πινελακι να το σφραγίσει. Έχει φύγει χρώμα ? δεν βλέπω καλά στη φωτογραφία . Ε όχι και ολική βαφή είπαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Έχει φύγει χρώμα ? δεν βλέπω καλά στη φωτογραφία . Ε όχι και ολική βαφή είπαμε Έφυγε όσο ένα κεφάλι καρφίτσας.Απλά έβγαλα φωτό μετά από πλύσιμο και από κανονική απόσταση ώστε να καταλάβετε (μαζί με μένα) ότι δε φαίνεται κάτι τόσο τραγικό.Η χθεσινή φωτό είναι από πολύ κοντά και άπλυτο το αυτοκίνητο!Για ολική βαφή με τπτ αν είναι δυνατόν!Για επαναφορά τα βαθουλωματακια που φαίνονται υπό γωνία θα το σκεφτώ στα 60€.Θέλει να του το αφήσω δυο ώρες και είμαι έτοιμος.Απλά μετά χρωματοπωλη για πινελακι και σφράγισμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, jim1912 είπε Η paintbull μου είπε ολική βαφή (αν είναι δυνατόν)😂😂😂 στα 120€. θα σου έλεγα να ρωτήσεις και στην Chips away αλλά είδα ότι είσαι Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα καταστήματα εκεί γιατί μάλλον ήταν με franchise. Ένα πρώην chips away τώρα λέγεται Car tender. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που πήγες ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, Nabuko είπε θα σου έλεγα να ρωτήσεις και στην Chips away αλλά είδα ότι είσαι Θεσσαλονίκη. Δεν ξέρω αν έχει ακόμα καταστήματα εκεί γιατί μάλλον ήταν με franchise. Ένα πρώην chips away τώρα λέγεται Car tender. Δεν ξέρω αν είναι αυτός που πήγες ήδη Είναι καλός αυτός που προτείνεις;Πήγα σε ένα κατάστημα που λέγεται dentstar και απλά επαναφέρει τα βαθουλώματα δε κάνει κάτι άλλο ο άνθρωπος.Σκέφτομαι τώρα τι να κάνω.Ίσως περάσω για μια γνώμη και από αυτόν που λες,δεν έχω να χάσω κάτι.Είναι πολύ μικρή ζημιά και όλοι μου λένε πως είμαι τρελός που ασχολούμαι.Η γυναίκα δε μπορεί να δει που είναι.Κατέβηκαν και οι γονείς μου που ήρθαν επίσκεψη και δε μπόρεσαν να βρουν τη ζημιά😂😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, jim1912 είπε Είναι καλός αυτός που προτείνεις; Δεν προτείνω τίποτα. Επειδή είδα ότι πήγες στην paintbull σου είπα να δεις και την chips away η οποία νομίζω είναι και η πρώτη που το ξεκίνησε στην Ελλάδα. Είδα ότι ο car tender είναι πρώην chips away οπότε λογικά θα έχει την τεχνογνωσία. Δεν έχεις κάτι να χάσεις να ρωτήσεις (εκτός απ' τον χρόνο σου ίσως) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oykas2001 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Με είχε πει κάποτε ένας φαναρτζής στην γειτονιά μου για γρατζουνιές: αν σκαλώσει το νύχι, θέλει βάψιμο.... Γνώμη μου να το αφήσεις έτσι. Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2021 από oykas2001 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 21 λεπτά πριν, oykas2001 είπε Με είχε πει κάποτε ένας φαναρτζής στην γειτονιά μου για γρατζουνιές: αν σκαλώσει το νύχι, θέλει βάψιμο.... Γνώμη μου να το αφήσεις έτσι. Αν έχει φύγει χρώμα θα θέλει τουλάχιστον με πινέλο μην πετάξει καμία σκουριά, κατά τα άλλα και εγώ θα το άφηνα έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Αν έχει φύγει χρώμα θα θέλει τουλάχιστον με πινέλο μην πετάξει καμία σκουριά, κατά τα άλλα και εγώ θα το άφηνα έτσι Ναι αυτό είναι το θέμα μη πετάξει από τα πιεστικά με το χρόνο το χρωμα και το βερνίκι και τρέχουμε🥲🥲 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Άστο όπως ακριβώς είναι ούτε καν φαίνεται… μη το σκαλίζεις χειρότερο θα γίνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2021 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Άστο όπως ακριβώς είναι ούτε καν φαίνεται… μη το σκαλίζεις χειρότερο θα γίνει! Αυτό ακριβώς μου λέει ο κουμπάρος μου που είναι ψειρας.Τέτοια μικροπράγματα θα γίνονται λέει.Αλλιώς βάλτο σε γυάλα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, jim1912 είπε Αυτό ακριβώς μου λέει ο κουμπάρος μου που είναι ψειρας.Τέτοια μικροπράγματα θα γίνονται λέει.Αλλιώς βάλτο σε γυάλα! Μικρογρατζουνιες αν δεν έχει φάει χρώμα ούτε εγώ φτιάχνω πλέον, αν όμως το έχει φάει επειδή φοβάμαι την σκουριά τότε το φτιάχνω 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 https://www.nou-pou.gr/newsroom/stin-paraliaki-to-proto-sistima-anichnefsis-paraviasis-erithrou-fotinou-simatodoti/ Πως δουλεύει αυτό? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2021 50 λεπτά πριν, adi32 είπε https://www.nou-pou.gr/newsroom/stin-paraliaki-to-proto-sistima-anichnefsis-paraviasis-erithrou-fotinou-simatodoti/ Πως δουλεύει αυτό? Κάπου είχα γράψει ότι έτυχε και πέρασα την ημέρα που το έβαζαν αλλά δεν ήμουν σίγουρος τι ακριβώς ήταν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις