Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια κ ετοιμάζομαι κι εγώ για την παραλαβή μου σιγααα σιγά, ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάνει κάποιος κάποια νάνο/κεραμική προστασία στο χρωμα του ( @cloud13 με το υπέρτούμπανο μπλε σου, έχεις κάνει τίποτα;;;) 

αξίζει τα χρήματα της; 
νομίζω ότι μετά τις μεμβράνες, θα είναι το επόμενο βήμα που θα κάνω όταν παραλάβω 

ενα estimation που έχω διαβάσει στα πέριξ είναι από 500 έως και 1Κ

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

Μια κ ετοιμάζομαι κι εγώ για την παραλαβή μου σιγααα σιγά, ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάνει κάποιος κάποια νάνο/κεραμική προστασία στο χρωμα του ( @cloud13 με το υπέρτούμπανο μπλε σου, έχεις κάνει τίποτα;;;) 

αξίζει τα χρήματα της; 
νομίζω ότι μετά τις μεμβράνες, θα είναι το επόμενο βήμα που θα κάνω όταν παραλάβω 

Πέρα απο το 500 - 1000 υπόγιζε και ένα ποσό (κανα 200 min) για συντήρηση κάθε χρόνο,προσωπικά το βλέπω σαν ακριβό χόμπι για αυτά που προσφέρει ή που δεν προσφέρει όπως  πχ 100% προστασία από κουτσουλιες χαρακιές θαμπάδες από λάθος πλυσίματα κτλπ.

Έχει να προτείνει  κάποιος καλό μαγαζί για πλύσιμο αυτοκινήτου?Νομίζω ο @cloud13 είχε πάει σε ένα αξιόλογο πρόσφατα και σχετικά κοντά στο κέντρο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tasoskont είπε

Πέρα απο το 500 - 1000 υπόγιζε και ένα ποσό (κανα 200 min) για συντήρηση κάθε χρόνο,προσωπικά το βλέπω σαν ακριβό χόμπι για αυτά που προσφέρει ή που δεν προσφέρει όπως  πχ 100% προστασία από κουτσουλιες χαρακιές θαμπάδες από λάθος πλυσίματα κτλπ.

δεν έχεις άδικο, αν κ πρόσφατα είδα σε γκρουπ στο ΦΒ που είμαι για έναν που εκανε αυτή την επένδυση στο αυτοκίνητΟ του κ του παρέχει 10ετη εγγυηση χωρίς ανανέωση κάθε χρόνο 

πολυ εντυπωσιακο το αποτέλεσμα αν και τσιμπημένο.. (νομίζω 1.2Κ πήγε το κόστος) 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

δεν έχεις άδικο, αν κ πρόσφατα είδα σε γκρουπ στο ΦΒ που είμαι για έναν που εκανε αυτή την επένδυση στο αυτοκίνητΟ του κ του παρέχει 10ετη εγγυηση χωρίς ανανέωση κάθε χρόνο 

πολυ εντυπωσιακο το αποτέλεσμα αν και τσιμπημένο.. (νομίζω 1.2Κ πήγε το κόστος) 

Όταν είχα μιλήσει με γνωστό επαγγελματία του χώρου για να πάρω προσφορά για κεραμική και να μου λύσει απορίες ήταν κατηγοριματικός στο θέμα συντήρησης ειδικά για να υπάρξει διάρκεια και 7 ετη εγγύηση.10 ετη εγγύηση και χωρίς συντήρηση μου φαίνεται to good to be true.

Δημοσ.

Το σκεφτόμουν κ εγώ αλλά δε τα δίνω τόσα λεφτά... ούτως η αλλιώς το 70% της ζωης του θα είναι μέσα σε ένα γκαραζ... 

ενδεικτικα για το Q3 ακουσα τιμές από 600€ έως 1200€ (ή σα να λέμε 2-4 δόσεις), με ετήσια συντήρηση σε όλους 100-150€... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε

αξίζει τα χρήματα της; 

Όταν αγόρασα και εγώ το 208, είχα τις ίδιες σκέψεις.

Μου έφυγαν, στο μήνα πάνω, με το πρώτο σημάδι στον προφυλακτήρα. 

Να σκάσεις τόσα έξτρα λεφτά και να σου χαλάσει την ψυχοσύνθεση ο κάθε ... δεν αξίζει.

Θα κράταγα τα λεφτά για να κάνω ένα συμμάζεμα στα γύρω-γύρω σημάδια στα 3-4 χρονια.

• Like 5
Δημοσ.

To είχα ξαναγράψει κάπου στο άλλο thread νομίζω αλλά χάθηκε μεσα στο χαμό.

Εχω πάρει εδω και καιρό το lavish της autofinesse που θεωρητικά δίνει ceramic προστασία απλά ψεκάζοντας το αυτοκίνητο με snow foam gun και στεγνώνοντας!

Δυστυχώς λόγω διάφορων που με τρέχουν όλο αυτό το διάστημα + κακό καιρό όποτε υπήρχε χρόνος δεν το έχω ρίξει ακόμα σε κανένα αυτοκίνητο για να δω τι γίνεται στην πράξη, ευελπιστώ μέχρι τέλος του μήνα να το έχω κάνει...

Τα reviews πάντως δείχνουν promising αν googlάρετε λίγο.

Ακόμα και 2-3 μήνες πραγματικής προστασίας να βγάζει είναι εξαιρετικο vfm για spray on/rinse off προϊόν...αντίο κεριά κλπ!

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, and_64 είπε

Εχω πάρει εδω και καιρό το lavish της autofinesse που θεωρητικά δίνει ceramic προστασία απλά ψεκάζοντας το αυτοκίνητο με snow foam gun και στεγνώνοντας!

Έχεις πάρει και snow foam gun ;  Δε το ξεπλένεις μετά την εφαρμογή; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, terry308 είπε

Έχεις πάρει και snow foam gun ;  Δε το ξεπλένεις μετά την εφαρμογή; 

Έχω gun ναι, ενα generic του 30ευρου απο ebay, το χρησιμοποιώ χρόνια για πρόπλυση με αφρό. 

Ναι έτσι λέει πανω, το ρίχνεις αφου πλύνεις το αυτοκίνητο, το αφήνεις μερικά λεπτά, ξεπλένεις και σκουπίζεις

Επεξ/σία από and_64
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, and_64 είπε

Έχω gun ναι, ενα generic του 30ευρου απο ebay, το χρησιμοποιώ χρόνια για πρόπλυση με αφρό. 

Ναι έτσι λέει πανω, το ρίχνεις αφου πλύνεις το αυτοκίνητο, το αφήνεις μερικά λεπτά, ξεπλένεις και σκουπίζεις

τύπου τέτοιο; 
https://www.skroutz.gr/s/14221565/Nilfisk-C-C-Super-Foam-Sprayer-128500938.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

απλα με λάστιχο πιεστικό, το εφαρμόζεις πάνω του κ τέλος, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε

τύπου τέτοιο; 
https://www.skroutz.gr/s/14221565/Nilfisk-C-C-Super-Foam-Sprayer-128500938.html?utm_source=ios&utm_campaign=skroutz_share

απλα με λάστιχο πιεστικό, το εφαρμόζεις πάνω του κ τέλος, δε χρειάζεσαι κάτι άλλο 

Εγώ έχω μια εκδοχή αυτού πιο συγκεκριμένα: https://www.skroutz.gr/s/20707172/Αφροποιητής.html για να δίνει όντως αφρό. Των εταιριών (karcher/nilfisk) κλπ δεν εχουν συνήθως βαλβίδες για τη ροή ούτε και μπροστά ρυθμίζουν το πως πετάει (καρφί/βεντάλια) είναι γενικά λίγο άχρηστα! 

Παίρνεις απλά τον αντίστοιχο αντάπτορα ανάλογα τη μάρκα πιεστικο που έχεις, το κουμπώνεις και γεμίζεις υγρά στις αναλογίες που θες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, and_64 είπε

Εγώ έχω μια εκδοχή αυτού πιο συγκεκριμένα: https://www.skroutz.gr/s/20707172/Αφροποιητής.html για να δίνει όντως αφρό. Των εταιριών (karcher/nilfisk) κλπ δεν εχουν συνήθως βαλβίδες για τη ροή ούτε και μπροστά ρυθμίζουν το πως πετάει (καρφί/βεντάλια) είναι γενικά λίγο άχρηστα! 

Παίρνεις απλά τον αντίστοιχο αντάπτορα ανάλογα τη μάρκα πιεστικο που έχεις, το κουμπώνεις και γεμίζεις υγρά στις αναλογίες που θες

Ακριβά τον έχουν. Απο Bangood ακριβως ο ιδιος εχει γυρω στα 15 ( τον εχω 1 χρονο και ειναι αψογος)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

Ακριβά τον έχουν. Απο Bangood ακριβως ο ιδιος εχει γυρω στα 15 ( τον εχω 1 χρονο και ειναι αψογος)

Προφανώς, ανάλογα αν παίξει τελωνείο όμως μπορεί να σου έρθει σχεδόν το ίδιο... 

Εγω τον ειχα πάρει κάπου 25 απο ebay (νομίζω Γερμανία) αλλά πάει μια πενταετία εύκολα, τότε κινεζιές δεν είχαν κάν εδώ εκτός ίσως απο κάτι πανάκριβους τύπου autoglym

Δημοσ.

χωρίς μηχάνημα πιεστικό, γίνεται δουλειά;; 
εχω πχ λάστιχο κήπου που έχει στόμιο που ρυθμίζεις την ροή/πίεση 

κάνουμε δουλειά με κάτι τέτοιο ή θελουμε πιεστικό οπωσδήποτε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, JailbrokenDiesel είπε

χωρίς μηχάνημα πιεστικό, γίνεται δουλειά;; 
εχω πχ λάστιχο κήπου που έχει στόμιο που ρυθμίζεις την ροή/πίεση 

κάνουμε δουλειά με κάτι τέτοιο ή θελουμε πιεστικό οπωσδήποτε;

Για το συγκεκριμένο θέλεις γιατί πρέπει να πέσει σαν αφρός. Μπορείς όμως να το κάνεις και με αφροποιητή προπίεσης τέτοιον https://www.meintanis.com.gr/προϊoντα-πλυντηριου/kwazar-venus-super-foamer-2-lt.html

Αμφιβάλω βέβαια οτι θα δώσει αφρό όπως  με το πιεστικό αλλά αν δεν έχεις ήδη το συνολικό κόστος είναι σημαντικά μικρότερο.

Παίζουν και άλλα προϊόντα όμως που είναι spray on φάση και λογικά δουλεύουν αντίστοιχα

Επεξ/σία από and_64
  • Like 1

• Δημιουργία νέου...