godslayerxp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, tsofras είπε Λοιπόν μόλις γύρισα απο Seat , τα τεχνικά δεν τα κατάλαβα ακριβώς , το ζουμί είναι ότι είναι φυσιολογικό το κλακ κλουκ (δεν περίμενα κάτι διαφορετικό) , το έκανε και στο προηγούμενο χειροκίνητο , κουνιούνται οι δίσκοι στη 1η,2α,3η . Μακάρι μου είπε να ήταν πρόβλημα να στο άλλαζα στην εγγύηση αλλά είναι φυσιολογική λειτουργία. Επίσης μου είχαν πεί στα 1500Km να το πάω για έλεγχο , έχω 1450Km οπότε του λέω να τον κάνουμε ? Δεν χρειάζεται μου λέει αυτός ο έλεγχος είναι για να μας μάθει ο πελάτης και να πάρουμε τα στοιχεία του , εσένα σε ξέρουμε ήδη .... Ούτε τα λάδια δεν κοίταξαν Εγώ έκλεισα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα για τα 1500. Και μένα με ξέρουν αλλά δεν μου είπαν κάτι τέτοιο.... μάλλον όταν τους το είπες δεν θα είχαν καθόλου χρόνο και σου είπαν αυτή τη βλακεία... απαράδεκτοι.. ακόμα και αν ήταν να κάνουν έλεγχο με τα μάτια. Βέβαια και μένα το ραντεβού που έκλεισαν είναι της κακιάς ώρας. Με βάλανε σφήνα γιατί δεν είχαν τπτ άλλο διαθέσιμο. Επίσης ο πωλητής μου είχε πει ότι όταν υποτίθεται θα πάω για τα 1500 θα μπορέσουν να μου ενεργοποιήσουν και το full link αλλά τίποτα ακόμα. Δεν είναι διαθέσιμο. Και όλα αυτά για έναν κωδικό ενεργοποίησης. Έστειλα και mail και στο support του seat.gr αλλά δεν έχω πάρει απάντηση (σιγά μην έπαιρνα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 14 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Εγώ έκλεισα ραντεβού την επόμενη εβδομάδα για τα 1500. Και μένα με ξέρουν αλλά δεν μου είπαν κάτι τέτοιο.... μάλλον όταν τους το είπες δεν θα είχαν καθόλου χρόνο και σου είπαν αυτή τη βλακεία... απαράδεκτοι.. ακόμα και αν ήταν να κάνουν έλεγχο με τα μάτια. Βέβαια και μένα το ραντεβού που έκλεισαν είναι της κακιάς ώρας. Με βάλανε σφήνα γιατί δεν είχαν τπτ άλλο διαθέσιμο. Επίσης ο πωλητής μου είχε πει ότι όταν υποτίθεται θα πάω για τα 1500 θα μπορέσουν να μου ενεργοποιήσουν και το full link αλλά τίποτα ακόμα. Δεν είναι διαθέσιμο. Και όλα αυτά για έναν κωδικό ενεργοποίησης. Έστειλα και mail και στο support του seat.gr αλλά δεν έχω πάρει απάντηση (σιγά μην έπαιρνα) Ούτε εσύ έχεις το full link man ? Είδα τους χάρτες όταν είχαμε βρεθεί και νόμιζα ότι το είχες. Πως και δεν το έβαλες στην παραγγελία ? Εντάξει έχουν κάνει την μόντα εκεί και είναι συνεργείο για Seat, Opel , Volvo και δεν θυμάμαι πια άλλη μάρκα και γίνεται πανικός. Εγώ για να πάω σήμερα είχα κλίσει πριν 10 ημέρες ραντεβού. Όταν μου είχε σπάσει το DSG τους είχα πάρει 3 τηλέφωνα επειδή ήμουν με τον γερανό για να πήγαινα το αμάξι απο εκεί αφου το είχα αγοράσει απο τους ίδιους , τους είχα πει είναι επείγον και δεν με κάλεσαν ποτέ. Άσε γιατί τα σκέφτομαι και μετανιώνω που είμαι χαζός και πήγα και αγόρασα και 3ο αμάξι απο εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 35 λεπτά πριν, tsofras είπε Ούτε εσύ έχεις το full link man ? Είδα τους χάρτες όταν είχαμε βρεθεί και νόμιζα ότι το είχες. Πως και δεν το έβαλες στην παραγγελία ? Οι χάρτες που είδες είναι από το full πακέτο του Navi10 (οι οποίοι είναι στα ίδια επίπεδα με google maps, πολύ ευχαριστημένος) Άσε με γιατί το μετάνιωσα που δεν το έβαλα. Άκουσα τον πωλητή που μου είπε να μη το βάλω στην παραγγελία για να γλυτώσω τον φόρο, αφού μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε εδώ. Θεωρητικά δίκιο είχε αλλά με τόση αναμονή να το βράσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Καθίστε γιατί με μπλοκάρετε λίγο τώρα.. Εμένα δεν μου είπε κανείς να το πάω στα 1500.. Θα πάρω τηλ. να ρωτήσω.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, gxyp είπε Καθίστε γιατί με μπλοκάρετε λίγο τώρα.. Εμένα δεν μου είπε κανείς να το πάω στα 1500.. Θα πάρω τηλ. να ρωτήσω.. καλα μη σκας ουτε και σε εμενα ειπαν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gxyp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, paylidis είπε καλα μη σκας ουτε και σε εμενα ειπαν Να πάω λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, gxyp είπε Να πάω λέτε; Κακό δεν κάνει. Τώρα αν είναι να πας για να σου δούν και εσένα τα λάδια προφανώς δεν υπάρχει λόγο. Εγώ δεν έχω πάει ποτέ κανένα αμάξι, πρώτη φορά το άκουσα στη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία που μου είχαν πει το ίδιο και στο Ibiza (άσχετα αν το πούλησα στα 800) Αλλά το πλασάρουν ως γενικό έλεγχο για κάτι που μπορεί να βγάλει το αμάξι στα πρώτα χιλιόμετρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godslayerxp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Αλλά το πλασάρουν ως γενικό έλεγχο για κάτι που μπορεί να βγάλει το αμάξι στα πρώτα χιλιόμετρα Εγώ πάντως θα το πάρω σαν ευκαιρία να πάω εκεί να τους πεθάνω στη μουρμούρα... και ας μην φταίνε αυτοί αποκλειστικά που περιμένω το full link 7 μήνες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 40 λεπτά πριν, godslayerxp είπε Εγώ πάντως θα το πάρω σαν ευκαιρία να πάω εκεί να τους πεθάνω στη μουρμούρα... και ας μην φταίνε αυτοί αποκλειστικά που περιμένω το full link 7 μήνες. Να πας και εγώ έχω πάει , δυστυχώς δεν το είχα και αυτό κάπου εγγράφως να τους πίεζα. Εσύ τουλάχιστον έχεις και GPS , τι να πώ εγώ που έδωσα 24 χιλιάρικα για να είμαι με το κινητό στη βεντούζα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Να πας και εγώ έχω πάει , δυστυχώς δεν το είχα και αυτό κάπου εγγράφως να τους πίεζα. Εσύ τουλάχιστον έχεις και GPS , τι να πώ εγώ που έδωσα 24 χιλιάρικα για να είμαι με το κινητό στη βεντούζα φτου σου Προτεινω να το δωσεις να παρεις αλλο Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2021 από NTC Labs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε φτου σου γιατί με φτύνεις καλέ ? 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε φτου σου Προτεινω να το δωσεις να παρεις αλλο Αυτό αρχίζει να γίνεται πολύ σίγουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, tsofras είπε γιατί με φτύνεις καλέ ? Αυτό αρχίζει να γίνεται πολύ σίγουρο γτ εδωκες τοσα λεφτα και δεν εχεις ναβιγκεισο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε γτ εδωκες τοσα λεφτα και δεν εχεις ναβιγκεισο έχεις δίκιο , σε ένα μήνα μου είχαν πει. Επειδή ήξερα και απο τα προηγούμενα ότι έμπαινε μετά το πίστεψα. Που να το φανταστώ ότι μετά απο 1 χρόνο ακόμη δεν θα είχε έρθει και ότι δεν είμαστε σίγουροι αν έρθει ποτέ ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, tsofras είπε έχεις δίκιο , σε ένα μήνα μου είχαν πει. Επειδή ήξερα και απο τα προηγούμενα ότι έμπαινε μετά το πίστεψα. Που να το φανταστώ ότι μετά απο 1 χρόνο ακόμη δεν θα είχε έρθει και ότι δεν είμαστε σίγουροι αν έρθει ποτέ ? παπατζες των αντιπροσωπειων που απο οτι φαινεται το κανουν ολοι... σε εμενα και τον @paylidis ειχαν πει για ασυρματο carplay... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 53 λεπτά πριν, tsofras είπε Να πας και εγώ έχω πάει , δυστυχώς δεν το είχα και αυτό κάπου εγγράφως να τους πίεζα. Εσύ τουλάχιστον έχεις και GPS , τι να πώ εγώ που έδωσα 24 χιλιάρικα για να είμαι με το κινητό στη βεντούζα καλα γιατι βεντουζα;; δε συνδεεις το κινητο με την οθονη του leon για να εχεις google maps;; ειτε wireless ή με USB cable? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις