Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, cyberguy είπε

Τέλος στα βανάκια της τροχαίας έχουν Tint Meter  χειρός για να μετράνε τις μεμβράνες.

Το οποίο είναι πιστοποιημένο και καλιμπραρισμένο, έτσι...
Είπαμε αν θέλουν σε γράφουν, αλλά αν είσαι σωστός μιλάς ωραία και είσαι διαβασμένος μπορείς να ελιχθείς...έχουμε έναν επιθεωρητή ISO στην δουλειά, που επειδή είναι πολύ διαβασμένος και μιλάει πολύ κυριλέ, τους ψαρώνει όλους και τον αφήνουν να φύγει :)
Μας έλεγε μια φορά, ότι τον έγραφαν για υπερβολική ταχύτητα επειδή πήγαινε ελαφρώς γκαζωμένος για μια επιθεώρηση... Τους είπε
ωραία, δεν αμβισβητώ ότι με μετρήσατε αλλά επειδή θεωρώ ότι ήμουν κοντά στο όριο, θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι διακριβωμένο το όργανο και με πιστοποιητικό...βεβαίως και είναι, του είπαν, το πιστοποιητικό είναι στο Αστ. Τμήμα.
Δηλαδή τους λέει, αν περάσω από το Τμήμα θα βρω πιστοποιητικό που θα γράφει το S/N του συγκεκριμένου οργάνου επάνω; τους λέει...
Φύγετε κύριε και να προσέχετε καλό δρόμο του λένε οι αστυνομικοί! :) :) :)
Και μας έλεγε ότι την έχει γλιτώσει πολλές φορές έτσι!
Βέβαια το έχει κιόλας, είναι διαβασμένος και του φαίνεται και έχει και το ύφος, δεν πάει να φανεί εξυπνάκιας...
Γιατί αν δεν το έχεις, και πας να το παίξεις έξυπνος, μπορεί να σε μπίιιιπππ!!!!! Χα χα χα...

• Like 2
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, eMike είπε

Digital IQ είναι καλές, όντως. Βέβαια με μια γρήγορη ματιά, για το Auris δεν έχει ακόμα με 4GB μνήμη. Επίσης κοιτάς ένα γεμάτο 400άρι σε τιμή, δεν είναι οι φθηνότερες.

Επιπλέον, εγώ θα κοίταζα να βάλω deckless. 2021 έχουμε, η υποδοχή για CD είναι παντελώς άχρηστη. Αν είδα καλά η Digital IQ δεν έχει deckless για το Auris.

Για θερμοκρασίες τι να σου πω. Βάλε με το ελάχιστο κόστος μια ηλιοπροστασία μέσα από το παρμπριζ από τα Jumbo ώστε να μη χτυπάει την κονσόλα απευθείας ο ήλιος και δε θα έχεις πρόβλημα. Τα φιμέ επίσης βοηθάνε.

οταν λες DECKLESS ???? ( ασχετος λίγο...)

Δημοσ.

Καλά που μου το θυμίσατε να περάσω μεμβράνες μήπως και με την αντίθεση δείξει καλύτερα το άσπρο χρώμα στο αμάξι :P

Και για να φλεξάρω λίγο στον @tsofras και στον @cloud13 σήμερα έφτασα στα 2579 σε 1 μήνα! Τα καλά της επαρχίας. Γύρισα το μεσημέρι τον μισό νομό, έκανα 110 χιλιόμετρα και δεν είδα καν περιπολικό. Ζωάρα 😁

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Burgos είπε

Καλά που μου το θυμίσατε να περάσω μεμβράνες μήπως και με την αντίθεση δείξει καλύτερα το άσπρο χρώμα στο αμάξι :P

Και για να φλεξάρω λίγο στον @tsofras και στον @cloud13 σήμερα έφτασα στα 2579 σε 1 μήνα! Τα καλά της επαρχίας. Γύρισα το μεσημέρι τον μισό νομό, έκανα 110 χιλιόμετρα και δεν είδα καν περιπολικό. Ζωάρα 😁

ουρτ!

Το mercediko που είναι τέλος πάντων ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Burgos είπε

Ρε είπαμε μιλάμε κόσμια εδώ.

Άκουσε εκεί να πούμε 2579χλμ σε έναν μήνα, πώς μιλάς έτσι, πού νομίζεις ότι βρίσκεσαι.

Εδώ μέσα τα 1000χλμ μετά από 5-6 μήνες τα πιάνουν τα παιδιά.

😛

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή αρχή! 

Από Δευτέρα πάω να δω αν είναι όλα οκ με i20 που έχω κλείσει από τέλη Φεβρουαρίου. Σκέφτομαι για μεμβράνες, (βλακεία ερώτηση), επηρεάζει την εγγύηση αν βάλω; 

Νομίζω πως όχι αλλά ρωτάω για σίγουρα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

ουρτ!

Το mercediko που είναι τέλος πάντων ?

Βάσει προγράμματος θα είναι έτοιμο 1η βδομάδα Απριλίου. Ε λογικά μέσα προς τέλη Μαϊου θα παραλάβω. Ελπίζω να ανοίξουν και τα σύνορα των νομών μέχρι τότε για να κάνω 3-4 χιλιάδες χλμ σε μια βδομάδα να στρώσει 😛

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GeorgeHellas είπε

Υπάρχει αμάξι (swift 2014) οπότε ηθελα κατι διαφορετικό. Ντρέπομαι να έρθω με τόσο παλιό στο μίτινγκ μετά τις αγορές που κάνατε όλοι σας χαχαχαχ

Όχι κ να ντραπείς...!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, c-max είπε

Αν ειναι μεσα σε κινηση πολυ καλη καταναλωση. Στο δικο μου focus εχω δει και 8λιτρα.

ειμαι και υβριδικος ομως εγω.. βεβαια μου ειπαν ολοι οτι μετα τα 4-5 χιλιαδες χλμ μπορει να δω και ενα λιτρο κατω μολις λυθει το μοτερ

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cloud13 είπε

ειμαι και υβριδικος ομως εγω.. βεβαια μου ειπαν ολοι οτι μετα τα 4-5 χιλιαδες χλμ μπορει να δω και ενα λιτρο κατω μολις λυθει το μοτερ

Ενταξει, οχι ακριβως υβριδικος, ειναι γιαλαντζι υβριδικος 😄, οποτε μην περιμενεις και πανω απο 5-10% μαξ λιγοτερο. Οποτε απο 8 λιτρα αντε να δεις 7,2 στην καλυτερη. Διαφορα παντως δεν εχω δει μετα απο 8500 χλμ στην καταναλωση,και αυτο το να λυθει το μοτερ και να περιμενεις 15% οικονομια, εεε καπως υπερβολη ειναι. Για μενα ισα ισα ενας νεος κινητηρας που ειναι καθαρος παντα θα ειναι ποιο οικονομικος.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Burgos είπε

Εγώ πέτυχα 2, Λουδία και Μακροχώρι αλλά δεν με σταμάτησαν :) 

Πήγα Σίνδο από τον παλιό για γέμισμα και επιστροφή Κύμινα-Μαλγαρα ,βγήκα Εγνατία και μπήκα από ΣΕΑ Πλατάνου για Τρίκαλα και Μακροχώρι ...  88.888χλμ αισίως ... 150χλμ σήμερα :)

Να βάλεις θα δείξει ωραία 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, koularasss είπε

Καλησπέρα και καλή αρχή! 

Από Δευτέρα πάω να δω αν είναι όλα οκ με i20 που έχω κλείσει από τέλη Φεβρουαρίου. Σκέφτομαι για μεμβράνες, (βλακεία ερώτηση), επηρεάζει την εγγύηση αν βάλω; 

Κανένα πρόβλημα με εγγύηση βάλε :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, koularasss είπε

Καλησπέρα και καλή αρχή! 

Εγώ το πήγα την 3η ημέρα , είχα κλείσει από νωρίτερα το ραντεβού , εγγύηση δεν επηρεάζει εκτός κι αν ξηλώσουν πλαϊνά από τις πόρτες που δεν  νομίζω και πάλι...

@thrylos_7 Πριν λίγο έλαβα την παρακάτω απάντηση για το νέο Leon tgi που λέγαμε ... 

"Καλησπέρα, έχει ακουστεί ότι ξεκίνησε η παραγωγή του, που είναι το πρώτο βήμα. Δυστυχώς κι εμείς αυτή την ημερομηνία είχαμε όταν σας λέγαμε Μάρτιο. Ο προγραμματισμός από το εργοστάσιο αλλαξε και πλέον -αλλά αυτό είναι οριακά βέβαιο- η διάθεσή του θα αρχίσει μέσα στον Μάιο."

Επεξ/σία από terry308
Δημοσ.
8 ώρες πριν, turbat0s είπε

Σκέψου ότι υπάρχουν αναφορές για τις εργοστασιακά τοποθετημένες οθόνες σε κάποια vw-skoda ότι "σβήνουν" άμα εκτεθούν στον ήλιο για πολύ ώρα.

Επιβεβαιώνω, καλοκαίρι 2020, TCross στον ήλιο, παραλία. 
Μπήκαμε μέσα και άνοιξε μετά από 30’ η οθόνη.. 

Δημοσ.

Προσοχή με την μεμβράνη μπροστά (κι ας είναι διάφανη), με είχε πει παλιά φίλος μου που δούλευε σε ασφαλιστική ότι αν γίνει ατύχημα και δουν ότι έχεις τέτοια μπροστά, βρίσκουν πάτημα για να μην σε αποζημιώσουν και καλά ότι επηρεάζει τον οδηγό. Δεν έχω κάτι επιβεβαιωμένο όμως, ούτε το έψαξα να πω την αλήθεια.

• Δημιουργία νέου...