tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Αχά! τουρμπάτο ε; Καλή φάση Ελάχιστες ατμόσφαιρες παίζουν πλέον 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, Papakaliati είπε Καλά δεν είναι για δικά μου :p. Για σκς η διακοπές. Perks of the job Στη Mercedes δουλεύεις; Κρίνοντας απο τις άπειρες Merc που έχουν παρελάσει απο το γκαράζ σου και απο τις πινακίδες που φοράνε πάνω αυτές
Papakaliati Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Στη Mercedes δουλεύεις; Κρίνοντας απο τις άπειρες Merc που έχουν παρελάσει απο το γκαράζ σου και απο τις πινακίδες που φοράνε πάνω αυτές Ναι 2
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Ας δώσω ακόμα ένα feedback οικονομίας με το cng..! γέμισμα Λαμία, πλακωμα από Λαμία Αθήνα μονίμως 150-160 ψιλοεντονη οδήγηση και κλιματισμός αναμμένος ασταμάτητα. Το καμικακι μετρίως φορτωμένο (2 άτομα και γεματο όλο το υπόλοιπο κούτες βαλίτσες κλπ αλλά όχι πολύ βαριές). Μετά το Σχηματαρι πέτυχα αρκετή κίνηση και είχα όρεξη όποτε έπαιξαν σφήνες ανεβοκατεβάσματα 4-5-6. Φτανω κηφισια και ξαναγεμιζω, 7.11€ για 195 χλμ. Καθόλου άσχημα…! 6
tsofras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, paylidis είπε Ας δώσω ακόμα ένα feedback οικονομίας με το cng..! γέμισμα Λαμία, πλακωμα από Λαμία Αθήνα μονίμως 150-160 ψιλοεντονη οδήγηση και κλιματισμός αναμμένος ασταμάτητα. Το καμικακι μετρίως φορτωμένο (2 άτομα και γεματο όλο το υπόλοιπο κούτες βαλίτσες κλπ αλλά όχι πολύ βαριές). Μετά το Σχηματαρι πέτυχα αρκετή κίνηση και είχα όρεξη όποτε έπαιξαν σφήνες ανεβοκατεβάσματα 4-5-6. Φτανω κηφισια και ξαναγεμιζω, 7.11€ για 195 χλμ. Καθόλου άσχημα…! Πρόσεχε με τα γκάζια Γιώργο! Η ανάρτηση του kamiq τι λέει? 1
terry308 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 18 λεπτά πριν, paylidis είπε Ας δώσω ακόμα ένα feedback οικονομίας με το cng..! Δε μας τα λες όλα Γιώργο.... 🤣 Στην ανηφόρα γιατί έβαλες Ευαγγελισμό ήταν πάλι βαρύ το πόδι;;; ή απλά δε μπήκες Λαμία;; 😛😂
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, tsofras είπε Πρόσεχε με τα γκάζια Γιώργο! Η ανάρτηση του kamiq τι λέει? Δε φεύγει εύκολα το χούι 😂 κ ήθελα να προλάβω την επιστροφή του τριημέρου στις Αφίδνες (μια ώρα μετά πέρασε φίλος κ ζορίστηκε ακόμα κ με το e-PASS). Μια χαρά είναι, πολύ ξεκούραστη και μαλακή (θα την ήθελα λίγο πιο σκληρή αλλά δε θα ταίριαζε με το αυτοκινητο). Παντως κάνω ξεκούραστο ταξίδι έως 700 χλμ χωρίς να με πιάσει η μέση που έχω ευαισθησία… με το Bmw για μια μέρα ήμουν χάλια μετά από κάθε ταξίδι >2 ώρες… 8 λεπτά πριν, terry308 είπε Δε μας τα λες όλα Γιώργο.... 🤣 Στην ανηφόρα γιατί έβαλες Ευαγγελισμό ήταν πάλι βαρύ το πόδι;;; ή απλά δε μπήκες Λαμία;; 😛😂 😂 στην ανηφόρα πήγε κηφισια ευαγγελισμός σερί πολύ άνετα. 1-1.5 χλμ πριν γύρισε στη βενζίνη… (πάλι με clima αλλά ταχύτητες 120-130) μια κουβέντα παντως μας έχει μείνει με τη γυναίκα, χρόνια είχαμε να κάνουμε τόσο οικονομικά ταξίδια (από όταν επαιζε ραιν με 9.99 Θεσσαλονίκη Αθήνα κλπ)…. Αφήστε που ήδη κάναμε απόσβεση μεγάλου μέρους της διαφοράς βενζίνης-cng μιας κ πλέον στους 6 μηνες (Παρά μια ημέρα) φτάσαμε τα 10500 χλμ (με 388€ αέριο κ κανένα πενηντάρικο βενζίνη) 2 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ας δώσω ακόμα ένα feedback οικονομίας με το cng..! γέμισμα Λαμία, πλακωμα από Λαμία Αθήνα μονίμως 150-160 ψιλοεντονη οδήγηση και κλιματισμός αναμμένος ασταμάτητα. Το καμικακι μετρίως φορτωμένο (2 άτομα και γεματο όλο το υπόλοιπο κούτες βαλίτσες κλπ αλλά όχι πολύ βαριές). Μετά το Σχηματαρι πέτυχα αρκετή κίνηση και είχα όρεξη όποτε έπαιξαν σφήνες ανεβοκατεβάσματα 4-5-6. Φτανω κηφισια και ξαναγεμιζω, 7.11€ για 195 χλμ. Καθόλου άσχημα…! Δε ζορίζεται σε αυτές τις ταχύτητες; Γιατί νομίζω είναι η έκδοση με τα 90 άλογα, σωστά;
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Δε ζορίζεται σε αυτές τις ταχύτητες; Γιατί νομίζω είναι η έκδοση με τα 90 άλογα, σωστά; Σωστα… όχι κι ομως δεν έχει κανένα απολυτως θέμα… από 180 κ πάνω ζορίζεται κ μάλιστα αρκετά…!
poihths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, paylidis είπε Σωστα… όχι κι ομως δεν έχει κανένα απολυτως θέμα… από 180 κ πάνω ζορίζεται κ μάλιστα αρκετά…! αυτό εδώ γιατί ζορίζεται πάνω από 150KM/h; είναι και 115ps
Peugeot208 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, poihths είπε αυτό εδώ γιατί ζορίζεται πάνω από 150KM/h; είναι και 115ps Το Λαμία-Αθήνα ως επί το πλείστον είναι κατηφορική διαδρομή, με αποτέλεσμα να έχεις καλύτερες καταναλώσεις, αλλά και λιγότερο ζόρισμα του κινητήρα από το Αθήνα-Λαμία. Μήπως εσύ ζορίστικες σε διαδρομή με ανωφερεια;
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 57 λεπτά πριν, poihths είπε αυτό εδώ γιατί ζορίζεται πάνω από 150KM/h; είναι και 115ps ποιο; δε μου βγάζει κάτι από εκεί κ πέρα δεν είναι μόνο θέμα ίππων αλλά και ροπής και βάρους κλπ. ισχύει φυσικά και αυτό που λέει ο peugeot208, αν και ουτε στο ανεβασμα αντιμετωπισα ποτε προβλημα (αν κ συνηθως δε το πλακωνω οταν φευγω απο αθηνα αλλα όταν γυρίζω)
poihths Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 38 λεπτά πριν, paylidis είπε ποιο; δε μου βγάζει κάτι από εκεί κ πέρα δεν είναι μόνο θέμα ίππων αλλά και ροπής και βάρους κλπ. ισχύει φυσικά και αυτό που λέει ο peugeot208, αν και ουτε στο ανεβασμα αντιμετωπισα ποτε προβλημα (αν κ συνηθως δε το πλακωνω οταν φευγω απο αθηνα αλλα όταν γυρίζω) sorry ξέχασα το λινκ 😂😂 είναι dsg βέβαια μάλλον αυτό φταίει 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, poihths είπε sorry ξέχασα το λινκ 😂😂 είναι dsg βέβαια μάλλον αυτό φταίει who knows... προσωπικά δεν εχω κανενα θεμα μεχρι τα 150-160 ανεβαινει για πλακα... ξαναλεω ισως ειναι και θεμα του ΦΑ που εχει μεγαλυτερη ροπη απο τη βενζινη.... 1
oykas2001 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Εν τω μεταξύ έπεσε πάνω σε αυτό: https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Ti-lete-gia-thn-5h-BMW-poy-pianei-fwtia_218113.asp?a=6 Τόσο χάλια τελευταία; Διάβασα ότι ένα τουλάχιστον από αυτά ήταν σε λίστα για ανάκληση αλλά δεν πήραν ποτέ ειδοποίηση από την αντιπροσωπεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις