Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Οι περισσότερες γυναίκες υστερούν στην αίσθηση του όγκου (όχι όλες) και του χώρου. Μπορεί να τρώμε παντόφλα να και σε κάτι που είμαστε από πάνω.

Δέκα χρόνια με το γιαρις κοιμόμουν ήσυχος.Τώρα δυο βραδιά φέρνω σβούρες.😂

Μη σου τυχει.Βέβαια τα ήξερα,αλλά μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα,διότι σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να έχω το πούμα και ένα ακόμα μικρό για αυτην.

Οποτε προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να το μάθει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σκεφτείτε και μένα που της έδωσα το (πρώην) αυτοκίνητό μου για εξάσκηση κι οδηγούσε για πρώτη φορά αριστεροτίμονο και μάλιστα μια μαούνα 4.5 μέτρα που καθόσουν τέρμα χαμηλά. Δεν ήξερα αν πρέπει να κλείσω τα μάτια ή να είμαι σε ετοιμότητα δευτερολέπτων στην περίπτωση που έμπαινε στο αντίθετο ρεύμα στον επαρχιακό δρόμο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπάρχει κάτι να μάθει κάποιος. Αυτό είτε το έχεις είτε όχι. 

Αν δεν μπορεί κάποιος κάποια να παίρνει τα μέσα μεταφοράς ή πιο εύκολοδηγητο αυτοκίνητο, μικρό αυτόματο κλπ

Επεξ/σία από adi32

1 ώρα πριν, jim1912 είπε

Μη πέσετε να με φάτε (τι της πήρες τέτοιο αμάξι κτλ).

E καλά Puma πήρες, δεν πήρες f150 😂😂 

Γενικά πολύς κόσμος πλέον δεν ξέρει που πατάνε οι ρόδες του και ας εχουν 500 αισθητήρες περιμετρικά τα αυτοκίνητα (ή ίσως και γι αυτο!)  η πλειοψηφία είναι άμπαλοι, άντρες/γυναίκες

• Like 1

Στις 6/6/2021 στις 4:01 ΠΜ, SabotazNic είπε

Απο περιεργεια, οταν τρεχει στα οχηματα υγρο απο την εξατμιση, απο τι μπορει να ειναι? Το βλεπω σε αρκετα ιχ, λιγοτερο σε μικρα φορτηγα

btw σε seat cordoba 1600cc ~120hp '96, δεν εχουμε κανει αυτο που βλεπω να προτεινετε σε διαφορα θεματα. Αναφερομαι σε αυτα τα καθαριστικα (?) για το ντεποζιτο. Αυτα σε τι βοηθανε? Απο που τα βρισκω?

οταν καιγονται υδρογοναναθρακες(βενζινη, πετρελαιο, φυσικο αεριο, υγραεριο) τα αποτελεσματα της καυσης ειναι διοξειδιο του ανθρακα και νερο. αν στα καυσαερια η θερμοκρασια πεσει κατω απο τους 100 βαθμους κελσιου οι υδρατμοι του νερου γινονται υγρο. πιο ευκολα παρατηρειτε το φαινομενο τον χειμωνα κατα την εκκινηση (που ακομα τα μεταλλα της εξατμισης ειναι κρυα). ειναι πιο σπανιο σε πετρελαιοκινητηρες γιατι εκει οι θερμοκρασιες στην μηχανη ειναι υψηλοτερες. τα καθαριστικα ειναι για το συστημα τροφοδοσιας καυσιμου (κυριως για τα μπεκ ψεκασμου επειδη εκει ειναι η μικροτερη διαμετρος ροης του καυσιμου), αν δεν εχεις προβλημα στην λειτουργια του κινητηρα μαλλον δεν τα χρειαζεσαι (χωρις να ειμαι ειδικος).

• Like 2

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Δεν υπάρχει κάτι να μάθει κάποιος. Αυτό είτε το έχεις είτε όχι. 

Αν δεν μπορεί κάποιος κάποια να παίρνει τα μέσα μεταφοράς ή πιο εύκολοδηγητο αυτοκίνητο, μικρό αυτόματο κλπ

Συμφωνώ κατά 50%.Ιδανικότερο είναι ένα μικρό αυτοκίνητο για αυτούς που ζορίζονται.

Η αλλη όψη του νομίσματος είναι να δώσουμε χρόνο σε μια γυναίκα να μάθει τον όγκο του οχήματος!Δυσκολο να βγει συμπέρασμα σε δέκα ημέρες.Ελπίζω να το συνηθίσει 🥺.Μιλάω για συνήθεια του 

Μόλις τώρα, jim1912 είπε

Συμφωνώ κατά 50%.Ιδανικότερο είναι ένα μικρό αυτοκίνητο για αυτούς που ζορίζονται.

Η αλλη όψη του νομίσματος είναι να δώσουμε χρόνο σε μια γυναίκα να μάθει τον όγκο του οχήματος!Δυσκολο να βγει συμπέρασμα σε δέκα ημέρες.Ελπίζω να το συνηθίσει 🥺.Μιλάω για συνήθεια του όγκου του και βλέπουμε!Αλλιως πούλημα και παίρνουμε ένα μικρό,με χασούρα😥😥

18 λεπτά πριν, jim1912 είπε

Η αλλη όψη του νομίσματος είναι να δώσουμε χρόνο σε μια γυναίκα να μάθει τον όγκο του οχήματος!Δυσκολο να βγει συμπέρασμα σε δέκα ημέρες.Ελπίζω να το συνηθίσει 🥺.Μιλάω για συνήθεια του 

Αν είναι θέμα όγκου πιστεύω θα το συνηθίσει 

Το puma είναι από τα ελάχιστα του είδους που μου αρέσουν και νομίζω είναι μαζεμένο. 

Γενικά πρέπει καθένας να ξέρει τα όρια του και αν δεν είναι άτομο πολύ συγκεντρωμενο κσι προσεκτικό καλύτερα να μην οδηγεί. 

Κυκλοφορούν πολλοί χαροι έξω που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση και οδηγούν και χρεπια που αποτελούν δημόσιο κίνδυνο 

7 λεπτά πριν, adi32 είπε

Αν είναι θέμα όγκου πιστεύω θα το συνηθίσει 

Το puma είναι από τα ελάχιστα του είδους που μου αρέσουν και νομίζω είναι μαζεμένο. 

Γενικά πρέπει καθένας να ξέρει τα όρια του και αν δεν είναι άτομο πολύ συγκεντρωμενο κσι προσεκτικό καλύτερα να μην οδηγεί. 

Κυκλοφορούν πολλοί χαροι έξω που δεν έχουν ιδέα από οδήγηση και οδηγούν και χρεπια που αποτελούν δημόσιο κίνδυνο 

Ε τώρα εσυ θα μιλάς για ηλικιωμένους η για άτομα με προβλήματα όπως όρασης ..

Εδω μιλάμε για συνήθεια του όγκου ενός νέου οχήματος.Δεν υπάρχει δλδ κίνδυνος ατυχήματος η Παρασύρης ανθρώπου η κάτι άλλο.Η κοπέλα οδηγάει 10ετια με μηδέν ατυχήματα.

Αν υπήρχε κίνδυνος για τρίτους δε θα της το έπαιρνα ούτε και θα την άφηνα να οδηγεί.Άσε που δε θα το έπαιρνε και από μόνη της !

Εχουμε και άλλο θέμα εδώ βέβαια.Πλήθος καταστημάτων και μας κλείνουν το γκαράζ μονίμως και κοντοστέκεται πατώντας κόρνες για να έρθουν να το πάρουν και οι από πίσω βρίζουν..Ελληναρες παντού!

• Like 2
  • Sad 1

53 λεπτά πριν, jim1912 είπε

τώρα εσυ θα μιλάς για ηλικιωμένους η για άτομα με προβλήματα όπως όρασης .

Δεν είναι μόνο αυτοί. 

Υπάρχουν άπειροι που έχουν πάρει το όπλο στα χέρια τους με λάδωμα ή  εξετάσεις της πλάκας όπως όλοι μας. 

Γενικότερα τα ψηλά οχήματα είναι πιο επικίνδυνα στην ενεργητική ασφάλεια, άσχετα αν τα παίρνουν κάποιοι θεωρώντας ότι αν χτυπήσει επειδή είμαι ψηλά δε θα σκοτωθω. 

Είχε τύχει να με ακολουθεί ψηλό όχημα και σε στροφή έφυγε με τούμπα στα χωράφια 

• Like 1
  • Sad 2

Στις 5/6/2021 στις 11:52 ΜΜ, adi32 είπε

και μονος σου το κανεις αν εχεις υπομονη να βγαλεις μια μια τις ροδες τριψιμο μονωση και σπρευ

Πήγα τελικά εχθές να μου τις βάψουνε ένα κοκκινακι ! Πολύ ευχαριστημένος, δείχνει πραγματικά πολύ όμορφο σε άσπρο αυτοκίνητο!

• Like 3

1 λεπτό πριν, Papakaliati είπε

Πήγα τελικά εχθές να μου τις βάψουνε ένα κοκκινακι ! Πολύ ευχαριστημένος, δείχνει πραγματικά πολύ όμορφο σε άσπρο αυτοκίνητο!

Ωραίος. 

Δώσε φώτο. Μην το αργείς 😀

• Thanks 1

20 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

δείχνει πραγματικά πολύ όμορφο σε άσπρο αυτοκίνητο!

Ε ναι! Πήρα και γω κίτρινο να τις κάνω αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμα. Ωραίο, μπράβο!

• Like 1

• Δημιουργία νέου...