Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Σου βάψανε τα φρένα δηλαδή; Και γαμω φαίνεται…

και μονος σου το κανεις αν εχεις υπομονη να βγαλεις μια μια τις ροδες τριψιμο μονωση και σπρευ

Δημοσ.

Απο περιεργεια, οταν τρεχει στα οχηματα υγρο απο την εξατμιση, απο τι μπορει να ειναι? Το βλεπω σε αρκετα ιχ, λιγοτερο σε μικρα φορτηγα

btw σε seat cordoba 1600cc ~120hp '96, δεν εχουμε κανει αυτο που βλεπω να προτεινετε σε διαφορα θεματα. Αναφερομαι σε αυτα τα καθαριστικα (?) για το ντεποζιτο. Αυτα σε τι βοηθανε? Απο που τα βρισκω?

Δημοσ.

Μου γυρίζουν τα άντερα μόλις βλέπω στο δρόμο τέτοια οχήματα. 

Χτες πήγαινα και μπροστά ήταν μια με ένα μεγάλο suv και επειδή είχε σταματήσει ένα φορτηγό νόμιζε ότι δε χώραγε να περάσει ενώ χώραγε και νταλίκα. 

Περίμενα κάνα λεπτό να δω και μετά την άρχισα στις κόρνες. 

Δεν κουνήθηκε ρούπι ούτε κατάλαβε τίποτα περίμενε μέχρι να ξεφορτωσει το φορτηγό και μετά έφυγε. Πίσω είχε δημιουργηθεί ουρά δέκα αυτοκινήτων. 

Γιατι πάνε οι άντρες τους και τους παίρνουν τέτοιες μαουνες ενώ δεν μπορούν να οδηγήσουν ούτε σμαρτ? 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Χτες πήγαινα και μπροστά ήταν μια με ένα μεγάλο suv και επειδή είχε σταματήσει ένα φορτηγό νόμιζε ότι δε χώραγε να περάσει ενώ χώραγε και νταλίκα. 

Δεν κουνήθηκε ρούπι ούτε κατάλαβε τίποτα περίμενε μέχρι να ξεφορτωσει το φορτηγό και μετά έφυγε. Πίσω είχε δημιουργηθεί ουρά δέκα αυτοκινήτων. 

Γιατι πάνε οι άντρες τους και τους παίρνουν τέτοιες μαουνες ενώ δεν μπορούν να οδηγήσουν ούτε σμαρτ? 

Τις οποίες υποτίθεται παίρνουν για να έχουν ψηλότερη θέση οδήγησης άρα και καλύτερη αντίληψη του δρόμου :P

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ProponitisTouKanape είπε

Τις οποίες υποτίθεται παίρνουν για να έχουν ψηλότερη θέση οδήγησης άρα και καλύτερη αντίληψη του δρόμου :P

Και να μη σκοτώνονται όταν το κοπανάνε 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tsofras είπε

Ενδιαφέρον σύνολο δείχνει το νέο , opel Grandland

Ωραία εξωτερικά, εσωτερικά βλέπω ανατομικά καθίσματα , EAT8 για να δούμε και τιμή

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/neo-opel-grandland/

για να δουμε θα κινηθει προς το  mokka style ή προς το crossland?  το οποιο ειναι εμφανισιακη απογοητευση απο κοντα. Απο τις φωτο δεν του φαινεται το τοσο κακο.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, adi32 είπε

Πωωω σα να μιλάς για μένα.Πήρα πούμα στη γυναίκα μου,το έχουμε 10 ημέρες,δε ξέρει ακόμα να υπολογίσει τον όγκο του (είχε γιαρις πριν).Χθες πήγαμε βόλτα.Καθησα συνοδηγός και οδηγούσε.Πήγαμε να πάρουμε μια στροφή και σταμάτησε.Δε μπορούσε να στρίψει γιατί την πήρε κλειστά.Πίσω ουρα κάνα 3 αυτοκίνητα!Πηρα το τιμόνι στα χέρια μου και έστριψε!Μετα από αυτό δε κοιμάμαι δυο βραδιά γιατί βλέπω εφιάλτες ότι στρίβει και τρώει τις πόρτες του πούμα.Άσε που σκέφτομαι το βρισίδι που θα της ρίχνουν όταν της ξανασυμβεί κάτι τέτοιο η κάποιο φορτηγό όπως την κατάσταση που περιγράφεις.Τουλάχιστον δε της πήρα τεράστιο αλλά το πιο μικρό suv.Δείξτε κατανόηση παιδιά.Παλιά και γώ έβριζα και κόρναρα,αλλά έχω καταλάβει ότι όλοι δεν έχουν τις οδηγικές ικανότητες που εχουμε εμεις.Και από το να φάει το φορτηγό η το αμάξι καλύτερα να περιμένουμε😂😂.Μη πέσετε να με φάτε (τι της πήρες τέτοιο αμάξι κτλ).Υπάρχει μόνο ένα αμάξι στην οικογένεια και έχουμε και μωρό.Εγώ κινούμαι με παπάκι.Όποτε δεν ήθελα πάλι μικρό για να μη χωράμε!Αφηστε πάντως πέρα από πλάκα δυο βραδιά στριφογυρνάω στο κρεβάτι.Πάω το πλένω,καθαρίζω κάθε μέσα κουτσουλιές (μικρές στάλες από σπουργίτια),το γυαλίζω,το πλένω,το κερώνω και να το φάμε έτσι άδοξα χωρίς λόγω ρε αδέρφια;;;;😅😅

6 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Άλλος ένας λόγος που της έλεγα θα κάθεσαι ψηλότερα και θα βλέπεις καλύτερα 🤪

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι περισσότερες γυναίκες υστερούν στην αίσθηση του όγκου (όχι όλες) και του χώρου. Μπορεί να τρώμε παντόφλα να και σε κάτι που είμαστε από πάνω.

Επεξ/σία από jgeorgiou

• Δημιουργία νέου...