Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Παίδες αλλαγή ελαστικών στις ίδιες ζάντες πόσο θα κοστίζει Ελλάδα; 19ρες.

Τα pilot sport που φοράει η GLC, φαντάζομαι κοντά στα 600-700

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Burgos είπε

Τα pilot sport που φοράει η GLC, φαντάζομαι κοντά στα 600-700

Σόρρυ, εννοούσα από καλοκαιρινά σε χειμερινά και τούμπαλιν σε βουλκανιζατέρ. 

Δημοσ.

Α οκ. Εγώ αν θυμάμαι καλά έδινα 10 ή 20 ευρώ αλλά δεν το λέω με σιγουριά. Μέχρι πριν 2 χρόνια είχα leasing και δεν έκανα αλλαγές και φέτος πέρασα στο Vitara καινούρια χειμερινά οπότε ίσως να έχω μείνει πίσω σε τιμές

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

Σόρρυ, εννοούσα από καλοκαιρινά σε χειμερινά και τούμπαλιν σε βουλκανιζατέρ. 

Oπως είπε και ο burgos 10-20€, εκτος εαν είναι γνωστός και αγοράζεις απο αυτον τα ελαστικα οποτε μπορει να στα κάνει και τσάμπα!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Oπως είπε και ο burgos 10-20€, εκτος εαν είναι γνωστός και αγοράζεις απο αυτον τα ελαστικα οποτε μπορει να στα κάνει και τσάμπα!

10-20 για να αλλάζει στις ζάντες τα λάστιχα; Άμα είναι έτσι δεν έχει νόημα να πάρω 2ο ζευγάρι ζαντες, αυτό σκέφτομαι...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Papakaliati είπε

10-20 για να αλλάζει στις ζάντες τα λάστιχα; Άμα είναι έτσι δεν έχει νόημα να πάρω 2ο ζευγάρι ζαντες, αυτό σκέφτομαι...

Είναι που θα πέσεις, που θα πας... 

Ο δικός μου, μου τα κάνει δωρεάν, από εκείνον έχω αγορασμένα και τα χειμερινά και τα καλοκαιρινά όμως. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, filarhos είπε

Αυτά βλέπω και κρατάω το passat 1.6fsi. Σίγουρα του λείπει η δύναμη κάποιες φορές, σε κάτι ανηφόρες κατεβάζω 5η...

Μια από τα ίδια και δε βλέπω να μπορώ να αγοράσω νέο αμάξι σύντομα... Με έχουν βολέψει οι χώροι με τις δύο μικρές, οπότε...

Επεξ/σία από oykas2001
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, adi32 είπε

Τι γνωμη έχετε για ελαστικα για Giulietta 170hp

Λιγα χλμ το χρονο αλλα θελω και καλα κρατηματα

Εγω μετα τα F1 eagle που δε με ικανοποιησαν  θα παω σε
Michelin Pilot Sport 4 225/45R17 94W
Ειχα δοκιμασει και σε αλλο αυτοκινητο Michelin και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

Tσέκαρε και αυτόν, έχει κανάλι που κάνει συγκρίσεις σε ελαστικά

• Thanks 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, adi32 είπε

Τι γνωμη έχετε για ελαστικα για Giulietta 170hp

Λιγα χλμ το χρονο αλλα θελω και καλα κρατηματα

Εγω μετα τα F1 eagle που δε με ικανοποιησαν  θα παω σε
Michelin Pilot Sport 4 225/45R17 94W
Ειχα δοκιμασει και σε αλλο αυτοκινητο Michelin και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

Μόλις τα έβαλα κι εγώ 225/40/18. Αυτά ειχα, αυτά ξαναέβαλα και δύσκολα τα αλλάζω.

Μαλακό ελαστικό, αλλά πολύ πολύ καλό all around και εξαιρετικό στο βρεγμένο. Άλλαξα και μπουλόνια επί ευκαιρίας γιατί είδα κάτι θέματα.

Επίσης κάποιος/κάπου είχε ρίξει χρώματα, τα πάτησα μάλλον -χαμπάρι δεν πήρα- και έχει γεμίσει πολύ μικρές λευκές πιτσιλιές μπροστά αριστερά και η πόρτα του οδηγού. Μου κάνει εντύπωση γιατί έγινε πριν την αλλαγή και στο ελαστικό δεν είδα σημάδια. Ένας λόγος παραπάνω να πάω στον ChipsAway τελικά... :( 

IMG_20210428_123250.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, eMike είπε

Μόλις τα έβαλα κι εγώ 225/40/18. Αυτά ειχα, αυτά ξαναέβαλα και δύσκολα τα αλλάζω.

Μαλακό ελαστικό, αλλά πολύ πολύ καλό all around και εξαιρετικό στο βρεγμένο. Άλλαξα και μπουλόνια επί ευκαιρίας γιατί είδα κάτι θέματα.

Επίσης κάποιος/κάπου είχε ρίξει χρώματα, τα πάτησα μάλλον -χαμπάρι δεν πήρα- και έχει γεμίσει πολύ μικρές λευκές πιτσιλιές μπροστά αριστερά και η πόρτα του οδηγού. Μου κάνει εντύπωση γιατί έγινε πριν την αλλαγή και στο ελαστικό δεν είδα σημάδια. Ένας λόγος παραπάνω να πάω στον ChipsAway τελικά... :( 

IMG_20210428_123250.jpg

Ωραία ζαντούλα

Δημοσ.

IMG_20210428_123250.jpg

λαστιχαρες, το μονο κακο ειναι οτι ετσι και αγγιξεις πεζοδρομιο παει και η ζαντα.

• Like 1
Δημοσ.

IMG_20210428_123250.jpg

Καλορίζικα!

Κι εμένα με έχουν κερδίσει τα Michelin. 

Είχα βάλει και σε παλιό αυτοκίνητο χωρίς esp κλπ και ακόμα και στα χιόνια πήγα χωρίς πρόβλημα. 

Επίσης το κατάστημα μου δίνει γραπτή εγγύηση άτοκες δόσεις και όταν περάσει ο καιρός μου στέλνει και sms να πάω να μου τα κάνει δωρεάν μπρος πίσω. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, eMike είπε

~

Ποσο πηγαν εαν επιτρεπεται ? Αλλαξα προσφατα και εγω σε 18αρα ζαντα  (225/45) και εβαλα τα Primacy 4 (560€).

Απ'οτι βλεπω η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη σε συγκριση με τα  Pilot Sport 4. Δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι καλυτερα! :P

Επεξ/σία από Shyn
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Shyn είπε

Ποσο πηγαν εαν επιτρεπεται ? Αλλαξα προσφατα και εγω σε 18αρα ζαντα  (225/45) και εβαλα τα Primacy 4 (560€).

Απ'οτι βλεπω η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη σε συγκριση με τα  Pilot Sport 4. Δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι καλυτερα! :P

Primacy 4 for comfort
Pilot sport 4 for performance

• Like 2
Δημοσ.

Είχα τα Primacy σε runflat για κανένα χρόνο στο προηγουμενο αμαξι (μεχρι που το έδωσα). Πολύ ωραίο λάστιχο, αν κ μαλακό για τα γουστα μου...

Προσωπικά βεβαια ήμουν και απο τα αντιστοιχα Goodyear ικανοποιημένος σα μια μέση λύση.

• Like 2

• Δημιουργία νέου...