ASTOU Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 9 λεπτά πριν, kgkatzi είπε Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ένα άκρως εκνευριστικό θέμα ποιότητας σε ένα Toyota Corolla Hatcback που το αγόρασα καινούργιο πριν περίπου 6 μήνες, σε συνδυασμό με μια τεράστια τσαπατσουλιά εκ μέρους του εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου που το πήγα για επισκευή εντός εγγύησης. Σας παραθέτω το mail που έστειλα στην Toyta Hellas με κοινοποίηση τον αντιπρόσωπο. "Το αυτοκίνητο εξαρχής, στην περίπτωση που η εξωτερική θερμοκρασία δεν είναι άνω των 30 βαθμών και η άσφαλτος σε τέλεια κατάσταση, εμφανίζει φαινόμενα συντονισμού με αποτέλεσμα να ακούγεται ένα κροτάλισμα μέσα στην καμπίνα σε διάφορα σημεία με πιο ενοχλητικά, τις βάσεις των μπροστά ζωνών ασφαλείας και κυρίως το πλαστικό μπροστά στον ουρανό πάνω από το παρμπρίζ όπου βρίσκονται τα φώτα, το μικρόφωνο και το κουμπί κλήσης SOS. Επιπλέον εμφάνιζε μια δυσλειτουργία το μικρόφωνο του handsfree ( έντονα παράσιτα από τον λήπτη της κλήσης μου), που υποθέτω ήταν αποτέλεσμα του γενικού κροταλίσματος. Τέλος τα μπροστά παράθυρα οδηγού και συνοδηγού, εφόσον ήταν ανοιχτά μέχρι τη μέση, έτριζαν σε κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος. Το τελευταίο από το λίγο που διάβασα στο internet είναι γενικό θέμα και στο εξωτερικό τουλάχιστον υπάρχει τεχνική οδηγία επισκευής από την Toyota. Ανέφερα αυτά τα θέματα ( εκτός των τζαμιών) στον τεχνικό υπεύθυνο της αντιπροσωπείας όταν πήγα το αυτοκίνητο μου για επισκευή φανοποιείου πριν λίγο καιρό και μου είπε θα το βγάλουμε μια βόλτα όταν το παραλάβω μετά την επισκευή. Πράγματι την περασμένη βδομάδα παρέλαβα το αυτοκίνητο, πραγματοποιήθηκε έλεγχος από άλλον τεχνικό και η λύση που προτάθηκε ήταν τοποθέτηση αφρολέξ στο πλαστικό τμήμα με τα φώτα και λίπανση των βάσεων των ζωνών ασφαλείας. Κλείσαμε ραντεβού για την Παρασκευή 28/05/2021 στις 8.00 πμ για να πραγματοποιηθούν αυτές οι εργασίες. Παρέλαβα το όχημα στις 10.00 πμ όπου ο τεχνικός μου είπε ότι πραγματοποίησε τις εργασίες και έβγαλε το όχημα μια βόλτα και δεν παρατήρησε το πρόβλημα. Μόλις βγήκα από το χώρο το service διαπίστωσα πως η περιοχή πάνω από τη ζώνη ασφαλείας του συνοδηγού είχε πλεονάζουσα ποσότητα λιπαντικού την οποία σκούπισα με ένα μωρομάντηλο και δεν έδωσα περαιτέρω σημασία. Την επομένη μέρα που κοίταξα το πίσω κάθισμα διαπίστωσα εκτεταμένους λεκέδες από το λιπαντικό σε όλες τις επιφανείες με δερματίνη και πλαστικό του αυτοκινήτου και πιο συγκεκριμένα στο κάθισμα του συνοδηγού πίσω και πλάι, στο κάθισμα οδηγού στο πλάι , στο πίσω κάθισμα, στην πίσω δεξιά πόρτα, στα πλαστικά στο πλάι του πίσω καθίσματος. Δοκίμασα να τους καθαρίσω, αλλά το λάδι έχει ποτίσει όλες τις επιφάνειες και δεν βγαίνει. Επιπλέον το πρόβλημα του κροταλίσματος δεν λύθηκε στο ελάχιστο. Εν κατακλείδι παρέλαβα ένα αυτοκίνητο με θέματα ποιότητας, ακολούθησα τη διαδικασία επιδιόρθωσης που μου πρότεινε ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης σας και παρέλαβα το αυτοκίνητο σε χειρότερη κατάσταση από ότι το έδωσα. Σας επισυνάπτω φωτογραφίες με το αποτέλεσμα της “επισκευής”, ενώ έχω και βίντεο με το κροτάλισμα στη διάθεση σας. Παρακαλώ στις άμεσες ενέργειες επισκευής των αρχικών προβλημάτων του αυτοκινήτου, καθώς και της επιπλέον ζημιάς που μου προκάλεσε ο συνεργάτης σας σε άλλο συνεργάτη της επιλογής σας στα Νότια Προάστια. Στα πρακτικά θέματα του after sales είμαι απόλυτα δυσαρεστημένος. Ευγενέστατοι αλλά στην πράξη πολύ κάτω του μετρίου υπηρεσίες." Με πήραν σήμερα από την αντιπροσωπεία και είπαν πως εννοείται θα φτιαχτεί όποια ζημιά προέκυψε. Από την Toyota δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Το θέμα είναι ότι εκτός ότι το αυτοκίνητο τρίζει απίστευτα ορισμένες ώρες, για να αντικατασταθούν οι ταπετσαρίες που έχουν θέμα θα πρέπει να ξηλωθούν μπροστά και πίσω καθίσματα , καθώς και η επένδυση μιας πίσω πόρτας. Σε ένα αυτοκίνητο που εξαρχής τρίζει με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Επίσης κάτω από το πίσω κάθισμα είναι η υβριδική μπαταρία που δεν τους εμπιστεύομαι να την πλησιάσουν. Έχει νόημα και καμιά πιθανότητα να βάλω δικηγόρο και να αιτηθώ αντικατάσταση οχήματος, θα κερδίσω κάτι ή να αποδεχτώ τη μοίρα μου και να τους κράζω όπου σταθώ και βρεθώ; Ειλικρινά συγχαρητήρια για την υπομονή σου!!! Θα είχαμε πιαστεί στα χέρια αν παραλαμβανα σε τέτοια κατάσταση καινούργιο ουσιαστικά αυτοκίνητο!! Πίεσε τους όσο γίνεται για αντικατάσταση (αν και απίθανο μετά από ένα εξάμηνο) ή έστω για αλλαγή όλων των προβληματικών μερών!! Κάτι τέτοια βλέπω και φοβάμαι να το πάω ακόμα και για πρώτο σέρβις στα 7500 χιλιόμετρα... 1 1
fragsp Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Να σας πω και εγω την εμπειρία μου. Το αυτοκίνητο είναι το focus connected 1.0mhev 125 αγορασμένο τον 20 οκτώβριου του 20 αυτή τη στιγμή έχει 2650χμ. Έχω θέμα με τον κρύο αέρα στον αυτόματο κλιματισμό. Γενικα τον χειμώνα δεν έβαζα κλιματισμό και χρησιμοποιούσα μόνο το ζεστό χωρίς να έχω πατήσει το AC μόνο όταν ξεθαμπωνα τα τζάμια έμπαινε σε λειτουργία. Τον μάρτιο έκατσα καραντίνα λόγω κορονοιού και είχα να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο από τις 21/3 μέχρι τις 14/3.Στις 3/4 το έβαλα να δουλέψει στο ρελαντί για 10 λεπτά και στις 10/4 άλλα 6 λεπτά. Στις 14/4 πήρα το αυτοκίνητο για να πάω τη δουλειά και δεν δούλευε το κρύο είχα να το δουλέψω από τα τέλη οκτωβρίου. Πέρασα από το συνεργείο(από όπου έγινε η αγορα)το έβαλαν στο διαγνωστικο δεν έβγαλε μήνυμα και έβγαλαν τον ένα πόλο της μπαταρίας για 30 δευτερα και έκανε ρεσετ και όλα καλά. Στις 15/4 δούλεψε το κρύο, τον ρωτάω τι γίνεται αν με πιάσει σε εξοχή και μου λέει βγάζεις τον πόλο και σε 30 δευτερα είσαι έτοιμος. Στις 17/4 Σάββατο πήγα στο εξοχικό και δεν δούλεψε καθόλου. Την δευτέρα 19/4 ήμουν έτοιμος να το πάω στο συνεργείο βάζω το πρωί δουλευε. Μίλησα με τον υπεύθυνο εκεί και μου είπε να το φέρεις οταν δεν δουλεύει να δούμε τι γίνεται. Μετά από 2 ημέρες συνέχεια που δούλευε παίρνω το αυτοκίνητο το απογευμα απο τη δουλειά και δεν δούλευε και ενω είχα 3 χμ και είχα άλλα 2 για να φτάσω στο συνεργείο δουλεύει.Το αφήνω στο συνεγείο το απόγευμα για να το δουν την άλλη μέρα και το πήρα την Μεγάλη Πέμπτη το απογευμα,λεει οτι έκανε update το λογισμικό και δούλευε, μέτρησε και τα ρεύματα οκ και είδε και την βαλβίδα που έχουν θέμα όλα οκ.Τον ρώτησα πρωτου το κάνεις δούλευε; μου λέει δεν το έψαξα, του λεω κακώς.Τον ρωτάω αν δεν δουλεύει τι γίνεται το φέρνεις και πάμε ψάχνοντας. Το πήρα το αυτοκίνητο στα πρώτα 800μ δεν δούλεψε και ξαφνικα πήρε μπρος. Την μεγάλη παρασκευή δούλεψε το μεσημέρι που το πήγα βόλτα. Την κυριακή του πάσχα δεν δουλεψε.Βέβαια δεν εκανα καμία προσπάθεια να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας για να μην κάνω καμια ζημιά στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Το πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο στις 5/5 και μετά από έλεγχο παραγγείλανε απο ford γερμανια πλακέτα του κλιματισμου ηρθε μετα από ημερες την βάλανε αλλά δεν ήταν η βλάβη. Το αυτοκίνητο είναι από τις 5/5 στο συνεργείο και ακόμα ψάχνουν να βρουν τι γίνεται δεν βγαζουν ακρη, το πρόβλημα δεν ειναι στο μηχανολογικό κομματι αλλά στο ηλεκτρονικό κάποια μονάδα έχει θέμα. Μετά από πίεση μία εβδομάδα μετά μου δώσαν για αντικατασταση ενα ford fiesta για να κανω τις δουλειες μου. Εχουν σπασει τα νευρα μου. Πραγματικα έχω αρχίσει και σκέφτομαι την ιδέα της αναστροφής πώλησης αν γίνεται. @denexo και εμενα μου ειχαν κλεψει το 2011 3,5 χρονια απο την στιγμη της αγορας το i30.Ακομα θυμαμαι την ταλαιπωρια που τραβηξα και τον φοβο που ακομα εχω μεσα μου. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από fragsp 8
tsofras Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, fragsp είπε Να σας πω και εγω την εμπειρία μου. Το αυτοκίνητο είναι το focus connected 1.0mhev 125 αγορασμένο τον 20 οκτώβριου του 20 αυτή τη στιγμή έχει 2650χμ. Έχω θέμα με τον κρύο αέρα στον αυτόματο κλιματισμό. Γενικα τον χειμώνα δεν έβαζα κλιματισμό και χρησιμοποιούσα μόνο το ζεστό χωρίς να έχω πατήσει το AC μόνο όταν ξεθαμπωνα τα τζάμια έμπαινε σε λειτουργία. Τον μάρτιο έκατσα καραντίνα λόγω κορονοιού και είχα να χρησιμοποιήσω το αυτοκίνητο από τις 21/3 μέχρι τις 14/3.Στις 3/4 το έβαλα να δουλέψει στο ρελαντί για 10 λεπτά και στις 10/4 άλλα 6 λεπτά. Στις 14/4 πήρα το αυτοκίνητο για να πάω τη δουλειά και δεν δούλευε το κρύο είχα να το δουλέψω από τα τέλη οκτωβρίου. Πέρασα από το συνεργείο(από όπου έγινε η αγορα)το έβαλαν στο διαγνωστικο δεν έβγαλε μήνυμα και έβγαλαν τον ένα πόλο της μπαταρίας για 30 δευτερα και έκανε ρεσετ και όλα καλά. Στις 15/4 δούλεψε το κρύο, τον ρωτάω τι γίνεται αν με πιάσει σε εξοχή και μου λέει βγάζεις τον πόλο και σε 30 δευτερα είσαι έτοιμος. Στις 17/4 Σάββατο πήγα στο εξοχικό και δεν δούλεψε καθόλου. Την δευτέρα 19/4 ήμουν έτοιμος να το πάω στο συνεργείο βάζω το πρωί δουλευε. Μίλησα με τον υπεύθυνο εκεί και μου είπε να το φέρεις οταν δεν δουλεύει να δούμε τι γίνεται. Μετά από 2 ημέρες συνέχεια που δούλευε παίρνω το αυτοκίνητο το απογευμα απο τη δουλειά και δεν δούλευε και ενω είχα 3 χμ και είχα άλλα 2 για να φτάσω στο συνεργείο δουλεύει.Το αφήνω στο συνεγείο το απόγευμα για να το δουν την άλλη μέρα και το πήρα την Μεγάλη Πέμπτη το απογευμα,λεει οτι έκανε update το λογισμικό και δούλευε, μέτρησε και τα ρεύματα οκ και είδε και την βαλβίδα που έχουν θέμα όλα οκ.Τον ρώτησα πρωτου το κάνεις δούλευε; μου λέει δεν το έψαξα, του λεω κακώς.Τον ρωτάω αν δεν δουλεύει τι γίνεται το φέρνεις και πάμε ψάχνοντας. Το πήρα το αυτοκίνητο στα πρώτα 800μ δεν δούλεψε και ξαφνικα πήρε μπρος. Την μεγάλη παρασκευή δούλεψε το μεσημέρι που το πήγα βόλτα. Την κυριακή του πάσχα δεν δουλεψε.Βέβαια δεν εκανα καμία προσπάθεια να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας για να μην κάνω καμια ζημιά στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου. Το πήγα το αυτοκίνητο στο συνεργείο στις 5/5 και μετά από έλεγχο παραγγείλανε απο ford γερμανια πλακέτα του κλιματισμου ηρθε μετα από ημερες την βάλανε αλλά δεν ήταν η βλάβη. Το αυτοκίνητο είναι από τις 5/5 στο συνεργείο και ακόμα ψάχνουν να βρουν τι γίνεται δεν βγαζουν ακρη, το πρόβλημα δεν ειναι στο μηχανολογικό κομματι αλλά στο ηλεκτρονικό κάποια μονάδα έχει θέμα. Μετά από πίεση μία εβδομάδα μετά μου δώσαν για αντικατασταση ενα ford fiesta για να κανω τις δουλειες μου. Εχουν σπασει τα νευρα μου. Πραγματικα έχω αρχίσει και σκέφτομαι την ιδέα της αναστροφής πώλησης αν γίνεται. @denexo και εμενα μου ειχαν κλεψει το 2011 3,5 χρονια απο την στιγμη της αγορας το i30.Ακομα θυμαμαι την ταλαιπωρια που τραβηξα και τον φοβο που ακομα εχω μεσα μου. Πω ρε φίλε ταλαιπωρία υπομονή και ενημέρωσε μας Όλα ηλεκτρονικά τα προβλήματα
fragsp Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 @tsofrasΛέγανε για τα γαλλικά ότι βγάζανε προβλήματα στα ηλεκτρικα τους συστηματα στο clio που ειχα για 9 χρονια ούτε ενα προβλημα δεν ειχε παρουσιαστεί και τωρα από την αρχή στο γερμανικό, τι να πω, γκαντέμης. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και 1- 2 φορές την εβδομάδα περνάω από το συνεργείο για να δω τι γίνεται δεν μπορω να ειμαι συνεχεια πανω απο το κεφαλι τους. 2
Grim Ripper Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μα η Ford είναι Αμερικάνικη, εκτός αν πλέον εννοούμε το πού φτιάχνετε το αμάξι.
tsofras Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Είναι αν σου κάτσει τελικά , σε όλες τις μάρκες θα βρεις προβλήματα απλά στατιστικά κάποιες έχουν πιο συχνά από άλλες Το θέμα είναι ότι έχουμε πήξει στα ηλεκτρονικά και φαίνεται ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία και ταλαιπωρείται ο κόσμος 13 λεπτά πριν, fragsp είπε @tsofrasΛέγανε για τα γαλλικά ότι βγάζανε προβλήματα στα ηλεκτρικα τους συστηματα στο clio που ειχα για 9 χρονια ούτε ενα προβλημα δεν ειχε παρουσιαστεί και τωρα από την αρχή στο γερμανικό, τι να πω, γκαντέμης. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω και 1- 2 φορές την εβδομάδα περνάω από το συνεργείο για να δω τι γίνεται δεν μπορω να ειμαι συνεχεια πανω απο το κεφαλι τους. 2
fragsp Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Μα η Ford είναι Αμερικάνικη, εκτός αν πλέον εννοούμε το πού φτιάχνετε το αμάξι. Το εργοστάσιο Ford Saarlouis αμαξώματος και συναρμολόγησης.Ανήκει στη Ford-Werke GmbH, τη γερμανική θυγατρική της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Ford Motor Company.Σε αυτο συναρμολογειτε το focus. 40 λεπτά πριν, tsofras είπε Είναι αν σου κάτσει τελικά , σε όλες τις μάρκες θα βρεις προβλήματα απλά στατιστικά κάποιες έχουν πιο συχνά από άλλες Το θέμα είναι ότι έχουμε πήξει στα ηλεκτρονικά και φαίνεται ότι δεν υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία και ταλαιπωρείται ο κόσμος Δυστυχως και εγω αυτο εχω καταλαβει και πραγματικα δεν εχω καταλαβει αν έχουν και επικοινωνια με τα κεντρικά της ford στη γερμανια για να δουνε το προβλημα γιατι δεν εχω παρει ξεκαθαρες αποντησεις σε αυτο το θεμα.Το σιγουρο ειναι οτι δεν εχουν συναντησει παρομοιο προβλημα σε αυτο το αυτοκινητο.Στου κασιδι το κεφαλι μαθαινουν😒 Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από fragsp 1
korakios Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 28 λεπτά πριν, fragsp είπε Δυστυχως και εγω αυτο εχω καταλαβει και πραγματικα δεν εχω καταλαβει αν έχουν και επικοινωνια με τα κεντρικά της ford στη γερμανια για να δουνε το προβλημα γιατι δεν εχω παρει ξεκαθαρες αποντησεις σε αυτο το θεμα. Ξεκίνησε διαδικασίες αντικατάστασης μέσω ΣτΚ (να μη πληρώνεις δικηγόρο για αρχή τουλάχιστον) ,αλλιώς δε θα νιώσουν πίεση . Θυμήθηκα το άλλο το παιδί με το toyota και την προβληματική βαφή....
fragsp Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, korakios είπε Ξεκίνησε διαδικασίες αντικατάστασης μέσω ΣτΚ (να μη πληρώνεις δικηγόρο για αρχή τουλάχιστον) ,αλλιώς δε θα νιώσουν πίεση . Θυμήθηκα το άλλο το παιδί με το toyota και την προβληματική βαφή.... Και εγω θυμαμαι την αναφορα με την προβηλματικη βαφη στο yaris που τελικα το αντεκατεστησαν και το εχω στο μυαλο μου. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από fragsp
Grim Ripper Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Ορίστε, αυτά είναι ωραία πράγματα. Το βλέπετε να έρχονται εδώ κάποια στιγμή αυτά με το υδρογόνο; https://www.autoblog.gr/2021/05/31/to-toyota-mirai-ekane-pagkosmio-rekor-autonomias-me-ena-rezerbouar-ydrogonou/
fragsp Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Εχω καποια νεοτερα μου ειπαν οτι εχουν παραγγειλει αισθητηρα θερμοκρασιας και κατι αλλο που δεν συγκρατησα για την καμπινα που ειχε προβλημα και οτι την παρασκευη θα ειναι ετοιμο, μακαρι για να τελειωσει το μαρτυριο γιατι διαφορετικα παμε για αλλες καταστασεις. 3 1
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Εμφανιστείτε εσείς με τις Lambo ρεεεε. https://www.newsauto.gr/news/tris-olokenouries-lamborghini-poulithikan-stin-ellada-ton-maio/ Συνεχίστηκε και τον Μάιο η τρελή κούρσα ανόδου που καταγράφουν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα περιλαμβάνοντας σε αυτές και τρεις ολοκαίνουριες Lamborghini, 11 Porsche, 2 Maserati, 2 Morgan, 11 Tesla και βέβαια εκατοντάδες Mercedes-Benz αλλά και BMW. 2
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Εμφανιστείτε εσείς με τις Lambo ρεεεε. https://www.newsauto.gr/news/tris-olokenouries-lamborghini-poulithikan-stin-ellada-ton-maio/ Συνεχίστηκε και τον Μάιο η τρελή κούρσα ανόδου που καταγράφουν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην Ελλάδα περιλαμβάνοντας σε αυτές και τρεις ολοκαίνουριες Lamborghini, 11 Porsche, 2 Maserati, 2 Morgan, 11 Tesla και βέβαια εκατοντάδες Mercedes-Benz αλλά και BMW. Και το κράταγα για έκπληξη μέχρι να βγάλω πινακίδες 😎
tsofras Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Οικονομικό πάντως δεν το λες μέσα στη κίνηση το αμάξι. Όχι πως με απασχολεί εμένα απλά εγκυκλοπαιδικά Σήμερα έκανα διαδρομή Π. Φάληρο - Γλυφάδα - Αργυρούπολη - Καλλιθέα - Π. Φάληρο Περίπου 1.30 ώρα με κίνηση και μέση ταχύτητα τα 20χλμ με 9.5 κατανάλωση 3
Burgos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2021 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Οικονομικό πάντως δεν το λες μέσα στη κίνηση το αμάξι. Όχι πως με απασχολεί εμένα απλά εγκυκλοπαιδικά Σήμερα έκανα διαδρομή Π. Φάληρο - Γλυφάδα - Αργυρούπολη - Καλλιθέα - Π. Φάληρο Περίπου 1.30 ώρα με κίνηση και μέση ταχύτητα τα 20χλμ με 9.5 κατανάλωση Ε δεν έχει στρώσει κιόλας ακόμα και ήσουν στην κίνηση 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις