bjj-p Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, tsofras είπε Νομίζω καλοριφερ δεν κάνει για τις κόλες αφυγρανση γινεται μονο στην ψυξη. και για την εποχη που μιλαμε θεωρησα δεδομενη την ψυξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Αξίζουν όντως οι μεμβράνες παίδες; Το αποτέλεσμα είναι καλό; Αμα έχεις φιμέ πίσω γιατί να βάλεις και μεμβράνες; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από Papakaliati Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Αξίζουν όντως οι μεμβράνες παίδες; Το αποτέλεσμα είναι καλό; Αμα έχεις φιμέ πίσω γιατί να βάλεις και μεμβράνες; Αξίζουν 200% και το εσωτερικό προστατεύεται και εσυ δεν καίγεσαι οταν εισαι μέσα. Οσο για τα πίσω οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω είναι ψημένα μαύρα τζάμια που δεν απορροφούν ολη την ακτινοβολία σαν μια σωστή μεμβράνη. Για τις σκουρότητες και μένα δεν μου αρέσει να έχει διαφορά το μπρος με το πίσω αλλά ανάλογα το αυτοκίνητο, πόσο μεγάλο/μικρό παρπρίζ έχει, αν έχει ή οχι ηλιοροφή συνήθως φαίνονται πιο φωτεινές οι μπροστά και ας είναι όλες ίδια σκουρότητα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, and_64 είπε Αξίζουν 200% και το εσωτερικό προστατεύεται και εσυ δεν καίγεσαι οταν εισαι μέσα. Οσο για τα πίσω οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω είναι ψημένα μαύρα τζάμια που δεν απορροφούν ολη την ακτινοβολία σαν μια σωστή μεμβράνη. Για τις σκουρότητες και μένα δεν μου αρέσει να έχει διαφορά το μπρος με το πίσω αλλά ανάλογα το αυτοκίνητο, πόσο μεγάλο/μικρό παρπρίζ έχει, αν έχει ή οχι ηλιοροφή συνήθως φαίνονται πιο φωτεινές οι μπροστά και ας είναι όλες ίδια σκουρότητα Μπορείς να βάλεις μεμβράνες δηλαδή να μην φαίνεται καμία διαφορά από το εργοστασιακό; Η ηλιοροφή όμως συνήθως απορροφά ακτινοβολία, δεν είναι απλά ψημένο μαύρο τζαμί όπως λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
and_64 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Papakaliati είπε Μπορείς να βάλεις μεμβράνες δηλαδή να μην φαίνεται καμία διαφορά από το εργοστασιακό; Η ηλιοροφή όμως συνήθως απορροφά ακτινοβολία, δεν είναι απλά ψημένο μαύρο τζαμί όπως λες; Να μη φαίνεται διαφορά τι εννοείς; Σε σκουρότητα ή σε υφή; Για το 2ο αν μπούν σε εγκαταστάτη που ξέρει τι κάνει και δεν στο πει κάποιος πάρα πολύ δύσκολα θα καταλάβεις οτι έχει μεμβράνη το τζάμι, απο την κορυφή οταν το κατεβάζεις αν έχει αφήσει κενό και αν περασεις το δαχτυλό σου στα σημεία που έχει τα γράμματα που γράφει τη μάρκα του τζαμιού κλπ. Οι ηλιοροφές προφανώς και απορροφούν όπως και τα πλαινά αλλά τα πλαινά συνήθως μικρότερα ποσοστά σε σχέση με μια μεμβράνη. Δεν είναι ιδιο σε όλους του κατασκευαστές, πχ σε rav4 καταλάβαινα ενα κάψιμο μετά απο καποια ώρα σε σχέση με audi q7 και τα 2 με εργοστασιακά μαύρα τζάμια πίσω... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από and_64 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, Papakaliati είπε Μπορείς να βάλεις μεμβράνες δηλαδή να μην φαίνεται καμία διαφορά από το εργοστασιακό; Aν είναι ήδη tinted από το εργοστάσιο το τζάμι και δεν θέλεις να σκουρύνει κι άλλο αλλά παράλληλα να έχεις και την προστασία που προσφέρει μια αντηλιακή μεμβράνη, τότε βάζεις διάφανη 😉 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 https://www.insider.gr/epiheiriseis/160696/i-elleipsi-chip-prokalei-asfyxia-stin-aytokinitobiomihania?amp&fbclid=IwAR0VR_KIFHhpjIgps86HdXdp3yZ4DA4PmIHOfxbQHhRkKVJN47hui25JkEo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε https://www.insider.gr/epiheiriseis/160696/i-elleipsi-chip-prokalei-asfyxia-stin-aytokinitobiomihania?amp&fbclid=IwAR0VR_KIFHhpjIgps86HdXdp3yZ4DA4PmIHOfxbQHhRkKVJN47hui25JkEo Είναι απο τέλη Μάρτη το άρθρο αλλά ακόμη αντιμετωπίζουν θέματα , ειδικά η Ford Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, tsofras είπε Είναι απο τέλη Μάρτη το άρθρο αλλά ακόμη αντιμετωπίζουν θέματα , ειδικά η Ford ναι σωστα, το ειδα μολις το εκανα post.. δε θυμαμαι αμα το εχουμε σχολιασει εδω μεσα κιολας.. Παντως επειδη με επιασε λοξα, να κανω αλλαγη την παραγγελια μου σε αυτοματο, μου ειπε ο πωλητης ξεχασε το, με τις ελλειψεις κλπ, θα πας αλλους 5-6 μηνες πισω οποτε αραξα στην ησυχια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε ναι σωστα, το ειδα μολις το εκανα post.. δε θυμαμαι αμα το εχουμε σχολιασει εδω μεσα κιολας.. Παντως επειδη με επιασε λοξα, να κανω αλλαγη την παραγγελια μου σε αυτοματο, μου ειπε ο πωλητης ξεχασε το, με τις ελλειψεις κλπ, θα πας αλλους 5-6 μηνες πισω οποτε αραξα στην ησυχια μου AYTOMATO FTW ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim1912 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Παίδες,παρέλαβα τλκ το πούμα.Όλα καλά πέρασα και μεμβράνες! Σημερα λέω δε πας στο πρακτικερ να πάρεις μια εξωτερική Ηλιοπροστασία;Πάω την παίρνω,βγαίνω έξω και την βάζω στα πρόχειρα να την δοκιμάσω. Αυτη έχει κάτι αυτάκια (ξέρετε από μέσα που μπαίνουν όταν κλείνεις την πόρτα) για να μη στην τραβάνε από έξω και στην κλέψει κανένας.Τα αυτάκια αυτά λοιπόν έχουν στην άκρη τους (στο σημείο που βρίσκεται μέσα από το αυτοκίνητο όταν κλείσεις τις πόρτες) κάτι σκληρά σαν κυλίνδρους ώστε αν κάποιος την τραβήξει από έξω,αυτά να μαγκώσουν και να μη μπορεί να βγει. Θελετε λοιπόν από την βιασύνη μου,από την ασχετοσύνη μου;Την έβαλα ανάποδα;Δε ξέρω τι να πω,πάω να κλείσω την μια πόρτα δεν κλείνει,δίνω μια ώθηση παραπάνω και κλείνει.Ανοίγω μετά και κοιτάζω μέσα σημαδι στο εσωτερικό της πόρτας.Μπήκε σε ένα σημείο το πλαστικο μέσα και τρελάθηκα.Θα προσπαθήσω να βάλω και φωτό,αλλά δεν έχω ξαναβάλει και δε ξέρω πως. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως να βάλω φωτογραφίες θα το εκτιμούσα.Να μου πείτε και τη γνωμη σας,τι να κάνω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 51 λεπτά πριν, jim1912 είπε Παίδες,παρέλαβα τλκ το πούμα.Όλα καλά πέρασα και μεμβράνες! Καλοτάξιδο , άστο έτσι για το μάτι , είναι πλαστικό δε πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις κάτι , κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ τη πρώτη ημέρα , φτάνω σπίτι , πυλωτή ... και βγάζω τα προστατευτικά , μεμβράνες κτλ , κατεβάζω χειρόφρενο ... κυλάει 1 μέτρο ;; χρρ στη κολώνα της πυλωτής ... ήρθε το πρώτο γδαρσιματάκι , γούρι - γούρι ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, jim1912 είπε Παίδες,παρέλαβα τλκ το πούμα.Όλα καλά πέρασα και μεμβράνες! Σημερα λέω δε πας στο πρακτικερ να πάρεις μια εξωτερική Ηλιοπροστασία;Πάω την παίρνω,βγαίνω έξω και την βάζω στα πρόχειρα να την δοκιμάσω. Αυτη έχει κάτι αυτάκια (ξέρετε από μέσα που μπαίνουν όταν κλείνεις την πόρτα) για να μη στην τραβάνε από έξω και στην κλέψει κανένας.Τα αυτάκια αυτά λοιπόν έχουν στην άκρη τους (στο σημείο που βρίσκεται μέσα από το αυτοκίνητο όταν κλείσεις τις πόρτες) κάτι σκληρά σαν κυλίνδρους ώστε αν κάποιος την τραβήξει από έξω,αυτά να μαγκώσουν και να μη μπορεί να βγει. Θελετε λοιπόν από την βιασύνη μου,από την ασχετοσύνη μου;Την έβαλα ανάποδα;Δε ξέρω τι να πω,πάω να κλείσω την μια πόρτα δεν κλείνει,δίνω μια ώθηση παραπάνω και κλείνει.Ανοίγω μετά και κοιτάζω μέσα σημαδι στο εσωτερικό της πόρτας.Μπήκε σε ένα σημείο το πλαστικο μέσα και τρελάθηκα.Θα προσπαθήσω να βάλω και φωτό,αλλά δεν έχω ξαναβάλει και δε ξέρω πως. Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως να βάλω φωτογραφίες θα το εκτιμούσα.Να μου πείτε και τη γνωμη σας,τι να κάνω. Καλοταξιδο Εντάξει καταλαβαίνουμε όλοι την ξενερα αλλά γούρι όπως λέει ο Λευτέρης στο σημείο που είναι κλείνει η πόρτα αν κατάλαβα καλά οπότε δεν θα το βλέπεις ποτέ Και εγώ πήγα να βάλω πετάλια και έσπασα το πλαστικό στο προηγούμενο Όλοι την έχουμε πατήσει κοίτα να ευχαριστηθείς το αμάξι και βάλε μας φωτό Κατέβασε κάποιο app που να τις κάνει resize 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Το 1ο σημαδι πρεπει να γινεται παντα απτον ιδιοκτητη για να του φευγει το αγχος και να οδηγει πιο ελευθερα απολαμβανοντας το αυτοκινητο του! ΥΓ. Οσο μικροτερο το σημαδι τοσο καλυτερα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2021 Α επίσης θα πρότεινα εσωτερική προστασία έχω ακούσει από διάφορους ότι η εξωτερική μπορεί να σου χαλάσει τα λάστιχα Μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις