Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

20 λεπτά πριν, ritualistic είπε

@paylidis εννοεις δεν βγαζει προς τις γραμμες που δειχνουν προς τα που θα παει το αυτοκινητο οταν κανεις οπισθεν ;

Όχι δε βγάζει τις γραμμες των αισθητήρων που δείχνουν που έχει εμπόδιο. Ανέβασα μερικες σελίδες πριν φωτό το πως δείχνει εμένα η κάμερα (τα 2/3 κάμερα κ το 1/3 αισθητήρες)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αα ναι το θυμηθηκα το ειχαμε συζητησει κιολας... Απαραδεκτοι τα ειχαμε πει μετα απο τετοια ταλαιπωρια για να το κλεισεις, οι τυποι δε μπορουσαν να κανουν ουτε τα βασικα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και το Suzuki Swace που βασίζεται στο νέο Toyota Corolla Touring Sports (σχεδόν ίδιο είναι δηλαδή, εκτός απ' το σήμα).

Suzuki-Swace-9.jpg.f1da48fb6289004aa86aa64dfb6e047b.jpg

suzuki-swace-price-3.jpg.13638d7c72af1f72357434396ffd4506.jpg

Κάτω από το καπό του Suzuki Swace βρίσκεται το υβριδικό σύνολο της Toyota με τον 1.800άρη κινητήρα βενζίνης. Το μηχανικό αυτό σύνολο ισχύος 98 ίππων και 142 Nm ροπής συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 72 ίππων και 163 Nm ροπής. Η συνδυαστική δύναμη φτάνει τους 122 ίππους και μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω κιβωτίου e-CVT, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ. και τελική 180 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις, η μεικτή κατανάλωση είναι μεταξύ 4,4-5,1 λτ./100 χλμ.Κάτω από το καπό του Suzuki Swace βρίσκεται το υβριδικό σύνολο της Toyota με τον 1.800άρη κινητήρα βενζίνης. Το μηχανικό αυτό σύνολο ισχύος 98 ίππων και 142 Nm ροπής συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ απόδοσης 72 ίππων και 163 Nm ροπής. Η συνδυαστική δύναμη φτάνει τους 122 ίππους και μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω κιβωτίου e-CVT, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ. και τελική 180 χλμ./ώρα. Σύμφωνα με τις εργοστασιακές μετρήσεις, η μεικτή κατανάλωση είναι μεταξύ 4,4-5,1 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 κυμαίνονται στα 99-115 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας) 

Το Suzuki Swace προσφέρεται στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις: Την GL+ στην τιμή των 25.180 ευρώ και την GLX των 27.180 ευρώ. Από την πρώτη έκδοση ο εξοπλισμός είναι πληρέστατος και περιλαμβάνει τα εξής:

• 7 αερόσακους
  • Σύστημα αυτόματης πέδησης
  • Σύστημα αναγνώρισης πινακίδων κυκλοφορίας
  • Σύστημα προειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας
  • Σύστημα αποφυγής ακούσιας αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας
  • Αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων
  • Θερμαινόμενο τιμόνι με δερμάτινη επένδυση
  • Adaptive Cruise Control
  • Έγχρωμη οθόνη LCD 7,0”
  • Όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες
  • Αυτόματος διζωνικός κλιματισμός
  • Οθόνη αφής 8″ με Smartphone Linkage και κάμερα οπισθοπορείας
  • Θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός (οδηγού-συνοδηγού)
  • Αυτόματη λειτουργία φώτων και υαλοκαθαριστήρων
  • Ζάντες αλουμινίου 16”
  • Προβολείς LED (μικρή / μεγάλη σκάλα)

Στην έκδοση GLX προστίθενται ακόμα σύστημα έξυπνου κλειδώματος θυρών, φωτισμός στην κονσόλα, προβολείς BI-LED, σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου, σύστημα υποβοήθησης οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, σύστημα «έξυπνου» παρκαρίσματος και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός / πίσω.

Πηγή https://www.autogreeknews.gr/nea/nea-lansarismata-autokinitwn/irthe-to-neo-yvridiko-suzuki-swace-deite-tis-times

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Άσχετο πέτυχα επιτέλους άσπρο Leon σήμερα, καλύτερα τελικά που το πήρα ανθρακι πολύ ομορφότερο

Εννοείται το λευκό δεν μετράει πολύ στο νέο Leon...το κάνει να φαίνεται πιο "φθηνό" δεν ξέρω πως να το περιγράψω αλλιώς. 

5 ώρες πριν, tsofras είπε

Επεξ/σία από godslayerxp
  • Like 1

Πάντως ρε παιδιά θέλω να ομολογήσω ότι από τη μια μου έχει μείνει αυτή η καγκουρια ας πούμε και θέλω όμορφο, σπορ αμάξι με χαμηλή θέση οδήγησης κτλ

Από την άλλη για πολλοστή φορά με έχει πιάσει η μέση , έχω και ιλλιγους αυτές τις μέρες και μπήκα στο Leon να πάω τα παιδιά στις κούνιες γιατί δεν την παλευα να περπατήσω και σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ότι ένα C3 aircross αυτόματο θα ήταν ταμαμ.

Ναι δεν έχει καμία σχέση σαν αυγουλάκι με Ρόδες είναι, δεν είναι αμάξι που το πλένεις και το χαζεύεις, δεν μπαίνεις να νιώσεις σπορ αίσθηση, αλλά από την άλλη μπαίνεις βγαίνεις άνετος και κάνεις την δουλειά σου

Τι να πω μεγαλώνω μάλλον

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, tsofras είπε

Πάντως ρε παιδιά θέλω να ομολογήσω ότι από τη μια μου έχει μείνει αυτή η καγκουρια ας πούμε και θέλω όμορφο, σπορ αμάξι με χαμηλή θέση οδήγησης κτλ

Από την άλλη για πολλοστή φορά με έχει πιάσει η μέση , έχω και ιλλιγους αυτές τις μέρες και μπήκα στο Leon να πάω τα παιδιά στις κούνιες γιατί δεν την παλευα να περπατήσω και σκέφτηκα εκείνη την στιγμή ότι ένα C3 aircross αυτόματο θα ήταν ταμαμ.

Ναι δεν έχει καμία σχέση σαν αυγουλάκι με Ρόδες είναι, δεν είναι αμάξι που το πλένεις και το χαζεύεις, δεν μπαίνεις να νιώσεις σπορ αίσθηση, αλλά από την άλλη μπαίνεις βγαίνεις άνετος και κάνεις την δουλειά σου

Τι να πω μεγαλώνω μάλλον

Μήπως θες να παίρνεις το chrysler γι αυτές τι βόλτες που είναι καναπές με ρόδες; Ανοίγες και την οροφή και είσαι άρχοντας 🤣

Οκ δεν ειναι αυτόματο αλλά δεν μπορείς αν τα έχεις ολα σ'αυτή τη ζωή

Επεξ/σία από and_64

28 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι να πω μεγαλώνω μάλλον

Στο αμαξι κοιτας με οριζοντα 5ετιας τουλαχιστον. Στα εχω ξαναπει.

καλυτερα να μη σε καλυπτει σε ενα τομεα που ειναι στη δυση του (η αλητεια-καγκουρια οπως την περιγραφεις)  παρα να μη σε καλυπτει για το υπολοιπο που ερχεται. Εσυ κοιταξες το τωρα στις αναγκες σου.

Βεβαια εσυ εισαι αλλη περιπτωση, δεν εισαι ο τυπικος καταναλωτης. αλλα και το leon ειναι πολυ καλη επιλογη στην κατηγορια του.

• Like 1

33 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι να πω μεγαλώνω μάλλον

Πάρε το Cupra SUV να τελειώνεις ρε. 😛

• Thanks 1

14 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Πάρε το Cupra SUV να τελειώνεις ρε. 😛

Αυτά είναι Cupra Formentor και τα μυαλά στα κάγκελα 🤣

Αλλά αυτό είναι το θέμα αρχίζω να πιστεύω ότι και σε αυτό θα κοίταγα να αλλάξω την ανάρτηση και το κάθισμα

Είναι γεγονός πάντως ότι και με το προηγούμενο αν πήγαινα σε καμία στριφτερη διαδρομή κατέβαινα με ίλιγγο μετά από λίγο

17 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Στο αμαξι κοιτας με οριζοντα 5ετιας τουλαχιστον. Στα εχω ξαναπει.

καλυτερα να μη σε καλυπτει σε ενα τομεα που ειναι στη δυση του (η αλητεια-καγκουρια οπως την περιγραφεις)  παρα να μη σε καλυπτει για το υπολοιπο που ερχεται. Εσυ κοιταξες το τωρα στις αναγκες σου.

Βεβαια εσυ εισαι αλλη περιπτωση, δεν εισαι ο τυπικος καταναλωτης. αλλα και το leon ειναι πολυ καλη επιλογη στην κατηγορια του.

Ναι μωρέ δίκιο έχεις , απλά περνάω και εγώ την φάση μου. Έχω κόψει ότι με ευχαριστεί από άθληση τα τελευταία χρόνια, τώρα με το καθισιο σπίτι όλη μέρα έχω χειροτερέψει και αρνούμαι να συμβιβαστώ και με το αυτοκίνητο
Τα μυοσκελετικά μου μέσα μαμω

Μόνο περπάτημα μπορώ να κάνω πλέον , έκανα κάτι plunks εδώ και 2 εβδομάδες και ενώ τα πήγαινα καλά προχθές σηκώθηκα στις 6 και έψαχνα να κάνω ένεση στη μέση και 2 μέρες τώρα είμαι λες και πίνω όλη μέρα από τους ιλίγγους
Πφφφ παλιοζωη 😂

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tsofras είπε

Τι να πω μεγαλώνω μάλλον

Εμένα πάντως του C3 μου αρέσει εμφανισιακά. Όχι προφανώς σαν ωραία όμορφο, αλλά σαν ιδιαίτερο και χαριτωμένο, όπως ένα πράγματα τα Pugs η τα αγγλικα μπουλντόγκ.

Όσον αφορά την άνεση, την προηγούμενη βδομάδα είχα τέσσερις μέρες ένα κουπέ. Βλαστήμησα την ζωή μου όταν προσπάθησα να βάλω το παιδικό κάθισμα και μετά να βγάλω το παιδικό κάθισμα πίσω!!! Εξαιρετικό στην οδήγηση φυσικά και στις στροφές και όλα, αλλά στην κατηγορία τιμής του και SUV στις στροφές, εξαιρετικό θα ήτανε θαρρώ. Προσωπικά σε αυτήν την φάση της ζωής μου δύσκολα θα προτιμούσα κάτι άλλο από SUV. Βοηθάει και το γεγονός ότι μερικά είναι όμορφα. Όχι κουπέ επίπεδου ομορφιά, αλλά όμορφα παραταύτα.

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1

Στις 21/5/2021 στις 10:11 ΠΜ, tsofras είπε

Πώπω για όποιον έχει όρεξη ας διαβάσει τι έχει τραβήξει ο κακομοίρης με νέο golf

https://forum.4troxoi.gr/forum/peri-aytokinisis/provlimatiko-aytokinito-apo-tin-1i-evdomada-ti-mporei-na-ginei

Αυτά βλέπω και τρομάζω με το group

Wow.... :(

Βέβαια δεν είναι να τρομάζεις με το group και το κάθε group, αλλά με τους εδώ αντιπροσώπους..

Έχω μια αντίστοιχη ιστορία να σας πω για τον Peugeot-Αγναντή...

Σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπορεί να συμβούν αυτά. Η αντιμετώπιση σηκώνει πολλή συζήτηση...

• Like 1

40 λεπτά πριν, eMike είπε

Wow.... :(

Βέβαια δεν είναι να τρομάζεις με το group και το κάθε group, αλλά με τους εδώ αντιπροσώπους..

Έχω μια αντίστοιχη ιστορία να σας πω για τον Peugeot-Αγναντή...

Σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπορεί να συμβούν αυτά. Η αντιμετώπιση σηκώνει πολλή συζήτηση...

Περιμένουμε 😂

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, tsofras είπε

Αυτά είναι Cupra Formentor και τα μυαλά στα κάγκελα 🤣

Αλλά αυτό είναι το θέμα αρχίζω να πιστεύω ότι και σε αυτό θα κοίταγα να αλλάξω την ανάρτηση και το κάθισμα

Είναι γεγονός πάντως ότι και με το προηγούμενο αν πήγαινα σε καμία στριφτερη διαδρομή κατέβαινα με ίλιγγο μετά από λίγο

Άνοιξε ενα exhibition Cupra σε ενα εμπορικο κοντα στο σπιτι μου εντομεταξυ, εχει μεσα ενα Formentor και το αλλο SUV που ειναι και Seat. Ωραια πλασματα. Με το μπλε εσωτερικο τρελα με κορδελα ειναι.

14-cupra-formentor-2021-road-test-review

Formentor-innen.jpg

Είμαι επίσης πολύ sucker για δερμα/δερματινη με ραφες στο dashboard. 

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 1
  • Thanks 1

Ήρθα σήμερα την κλασική βόλτα Ανάβυσσο, εντάξει το αμάξι στις στροφές είναι απολαυστικό, το κάθισμα με την μέση που με έχει πιάσει με ενοχλεί, το κιβώτιο δεν θα το αγαπήσω ποτέ 😂

150αρι DSG Formentor θα ήταν ωραία υπόθεση το cupra δεν το συζητάμε λόγω τιμής

• Like 2

• Δημιουργία νέου...