Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, tsofras είπε

Α προσέξεις τι θα υπογράψεις γιατί είναι αλήτες και εμένα με έβαλαν και υπέγραψα και καλά για την προέγκριση δανείου και εκταμιευσαν το ποσό του δανείου πριν την παραλαβή του αυτοκινήτου και όταν άλλαξα γνώμη μου είπαν τώρα θα το πάρεις και κομμένο στα 2 αν έρθει.

Δεν είχα την ψυχολογική διάθεση να τους κυνηγήσω γιατί είχα μέχρι και αποδείξεις ότι είχα στείλει στον διεκπαιρεωτη να μην μου βγάλει πινακίδες και είχα αποσύρει την υπεύθυνη δήλωση από το gov.gr και ακόμη και τις πινακίδες τις έβγαλαν παράνομα ουσιαστικά.

Εγώ σε Peugeot δεν ξαναπαταω όσο ζω πάντως

50€ είχα δώσει για το Ibiza και 500€ έδωσα για το Leon

Μετρητοίς θα γίνει η αγορά, οπότε τέτοια μπλεξίματα με χρηματοδότηση δεν θα έχω.

Στην προσφορά δεν αναφέρεται πουθενά ποσό προκαταβολής, στο προφορικό ήταν ότι συνήθως ζητάνε το 1/3 για να προχωρήσει η παραγγελία. 

Επίσης αναφέρεται στους όρους ότι αν ακυρώσει την αγοραπωλησία είτε ο πωλητής είτε ο αγοραστής επιστρέφεται όλο το ποσό της προκαταβολής (άτοκο). 

Επεξ/σία από Deathmace
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 ώρες πριν, Deathmace είπε

Μετρητοίς θα γίνει η αγορά, οπότε τέτοια μπλεξίματα με χρηματοδότηση δεν θα έχω.

Στην προσφορά δεν αναφέρεται πουθενά ποσό προκαταβολής, στο προφορικό ήταν ότι συνήθως ζητάνε το 1/3 για να προχωρήσει η παραγγελία. 

Επίσης αναφέρεται στους όρους ότι αν ακυρώσει την αγοραπωλησία είτε ο πωλητής είτε ο αγοραστής επιστρέφεται όλο το ποσό της προκαταβολής (άτοκο). 

Οπότε το αποφάσισες ?

8 ώρες πριν, Deathmace είπε

Ποι0 1/3 οι παπατζηδες ρε παιδες. εγω παρηγγειλα την G με προκαταβολη 1500 € και σε 1 μηνα την ειχα (απο 2 που ηταν η προβλεψη)

• Like 3

9 ώρες πριν, Deathmace είπε

Μη τους δώσεις τόσα λεφτά.με 1000 ευρώ πες τους να την προχωρήσουν. 4 μήνες είναι μεγάλο διαστημα για να στα κρατησουν.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κ πολλα ειναι, εδω όταν είχα κλείσει το Bmw των 29750 πριν μια δεκαετία + που θα έμπαινε μάλιστα παραγγελία με τα εξτρα που ήθελα μου ζητησαν 150€*... Audi και Skoda περσι μου ζήτησαν 2000€

*τωρα θυμαμαι ότι τα 150 ηταν το καπάρρο που λεμε, όταν το αμαξι μπηκε ελλαδα ζητησαν αλλα 2000. Αλλα η περιπτωση ειναι ακριβως η ιδια-ειδική παραγγελία

Επεξ/σία από paylidis

θα συμφωνησω και εγω με τους προλαλησαντες... το 30% ειναι αδιανοητο ποσο για αμαξι που θα ερθει σε 4 μηνες.

και που ξερουμε τι γινεται ως τοτε ? κ αν στους 3 μηνες εμφανιστει ενα προβλημα στη γραμμη παραγωγης ? αν συμβει κατι σε παγκοσμια κλιμακα οπως με τον κοβιντ και πρεπει το εργοστασιο να κλεισει για καποιο καιρο ? χιλια μπορει...

μπορει να το παρεις και νωριτερα αλλα δεν δεσμευονται αυτοι. ο μονος που θα εχει δεσμευτει θα εισαι εσυ.

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ σε όσες αντιπροσωπείες το έχω συζητήσει, 2Κ είναι το πολύ η προκαταβολή και τα υπόλοιπα με την παράδοση του αυτοκινήτου, είτε μετρητοίς είτε εξτρα προκαταβολή και τα άλλα δάνειο

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 3

Κι εμένα μου φάνηκαν πάρα πολλά αυτά τα χρήματα για προκαταβολή. 

Το αμάξι μου άρεσε και κάλυψε σχεδόν όλα τα ζητούμενα από μεριάς μου. 

Να αλλάξω γνώμη για όχημα λίγο δύσκολο.

Προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό τους. 

Απ'οσο μου είπε, το ποσό αυτό το καταβάλουν στο εργοστάσιο για να ξεκινήσει την κατασκευή. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Απ'οσο μου είπε, το ποσό αυτό το καταβάλουν στο εργοστάσιο για να ξεκινήσει την κατασκευή. 

Το γέλιο δεν πήγαινε για εσένα αλλά για αυτό που είπαν.

Τη λογική είναι αυτή ? Και αν αλλάξεις γνώμη δλδ θα ζητήσουν την προκαταβολή απο το εργοστάσιο πίσω ?

Σε κάτι τέτοια ζηλεύω την Αμερική  , μπαίνεις στις αντιπροσωπείες έχουν ένα κάρο ετοιμοπαράδοτα κάνεις τα χαρτιά σε μία ώρα το πήρες και έφυγες.

Εδώ ζητάνε λεφτά πριν , ακόμη και ετοιμοπαράδοτο με τα χαρτιά , πινακίδες , εκτελωνισμούς περιμένεις κανα 10ήμερο για να πάρεις αμάξι.

Να δίνουν την προκαταβολή του πελάτη στο εργοστάσιο πρώτη φορά το ακούω

• Like 2
  • Thanks 1

5 λεπτά πριν, tsofras είπε

Το γέλιο δεν πήγαινε για εσένα αλλά για αυτό που είπαν.

Τη λογική είναι αυτή ? Και αν αλλάξεις γνώμη δλδ θα ζητήσουν την προκαταβολή απο το εργοστάσιο πίσω ?

Σε κάτι τέτοια ζηλεύω την Αμερική  , μπαίνεις στις αντιπροσωπείες έχουν ένα κάρο ετοιμοπαράδοτα κάνεις τα χαρτιά σε μία ώρα το πήρες και έφυγες.

Εδώ ζητάνε λεφτά πριν , ακόμη και ετοιμοπαράδοτο με τα χαρτιά , πινακίδες , εκτελωνισμούς περιμένεις κανα 10ήμερο για να πάρεις αμάξι.

Να δίνουν την προκαταβολή του πελάτη στο εργοστάσιο πρώτη φορά το ακούω

Ή η Peugeot Ελλάδας είναι τόσο αφερέγγυα που της ζητάνε απο Γαλλία λεφτά μπροστα :P

• Like 1

30 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Θεωρώ πως αν τους πεις ότι είσαι αποφασισμένος για να προχωρήσεις στην αγορά και το μόνο αγκάθι είναι αυτό, τότε θα λυθεί (=θα ζητήσουν μια πιο ρεαλιστική προκαταβολή για να κλείσουν την πώληση). Αν όχι, δεν υπάρχει άλλος dealer να πας; Ακόμα και από το τηλέφωνο μπορείς να ρωτήσεις σχετικά.

• Like 1

33 λεπτά πριν, Deathmace είπε

Δες και καμια αλλη αντιπροσωπεια αν εισαι Αθηνα.

Υποτιθεται για αυτο ειναι αντιπροσωπεια, για να κανουν παραγγελιες μονοι τους. 

Ετσι στο παραγγελνω και εγω 😛

• Like 2

9 λεπτά πριν, imr είπε

Δες και καμια αλλη αντιπροσωπεια αν εισαι Αθηνα.

Υποτιθεται για αυτο ειναι αντιπροσωπεια, για να κανουν παραγγελιες μονοι τους. 

Ετσι στο παραγγελνω και εγω 😛

Θεσσαλονίκη είμαι. 

Πήρα τηλέφωνο Κοζάνη αλλά είχε πελάτες και περιμένω να με πάρει. 

Εμένα στην GLC, που δεν πιστεύω ότι πωλείται εύκολα αν την ακυρώσω, όταν ρώτησα για προκαταβολή μου είπαν "ότι θέλεις" και ότι συνήθως παίρνουν ένα 5-10%. Το 1/3 της αξίας είναι πάρα πολλά λεφτά. Καλά έκανες και πήρες και Κοζάνη εκτός αν είναι πολιτική της εισαγωγικής και όχι της αντιπροσωπείας

• Like 2

2 λεπτά πριν, Burgos είπε

Εμένα στην GLC, που δεν πιστεύω ότι πωλείται εύκολα αν την ακυρώσω, όταν ρώτησα για προκαταβολή μου είπαν "ότι θέλεις" και ότι συνήθως παίρνουν ένα 5-10%. Το 1/3 της αξίας είναι πάρα πολλά λεφτά. Καλά έκανες και πήρες και Κοζάνη εκτός αν είναι πολιτική της εισαγωγικής και όχι της αντιπροσωπείας

Εμένα μου είχαν πεί απο την αντιπροσωπεία ότι είναι πολιτική της εισαγωγικής να τους πληρώνει όλο το ποσό η αντιπροσωπεία για να πάρουν το αμάξι. Για αυτό μου την έκαναν και εμένα , δηλαδή αν δεν το πληρώσεις όλο δεν στο εκτελωνίζουν να στο φέρουν.

Αυτό σημαίνει ότι αν έρθει το αμάξι με κάποιο πρόβλημα άντε μετά βγάλε άκρη.

Και όπως έχω ξαναγράψει το είδα απο πολλούς να το κάνουν πλέον αυτό.

Μέχρι πριν μία 5ετία εγώ θυμάμαι ότι έκανες παραγγελία , έδινες ένα αστείο ποσό (είχα κάνει παραγγελία το Opel Astra H GTC Turbo αξίας 23.000ε με 50ε προκαταβολή και είχα βάλει και 2 extras) και όταν ερχόταν το αμάξι πήγαινες για παράδοση.

Έκανες έλεγχο του αυτοκινήτου και τότε υπέγραφες για την εκταμίευση του δανείου και έβγαζες πινακίδες

• Like 1

• Δημιουργία νέου...