Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα κοιτάς τα XL όμως και σε αυτή και σε ότι άλλη διάσταση πάρεις.

Σε ιδιώτη ίσως να τα πάρεις αυτά τα λεφτά.

Μπορεί να σου τα πάρει και ο λαστιχάς που θα πας και να σου αφαιρέσει το ποσό από τα καινούρια αλλά δεν το βλέπω για 300

ενταξει, μεταξυ 200-300 ευρω ικανοποιημενος θα ειμαι. Σε ιδιωτη σκεφτομουν, καθως ο λαστιχας που παω δεν το κανει, εκτος μετα αν το δω με αλλον.

• Like 1
  • Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
44 minutes ago, jimakos234 said:

ενταξει, μεταξυ 200-300 ευρω ικανοποιημενος θα ειμαι. Σε ιδιωτη σκεφτομουν, καθως ο λαστιχας που παω δεν το κανει, εκτος μετα αν το δω με αλλον.

Κάνε μια δοκιμή αλλά μου φαίνεται δύσκολο να τα δώσεις, όχι ότι δεν θα είναι καλά, αλλά ελάχιστοι θα ψάξουν για μεταχειρισμένα λάστιχα, ειδικά όταν με αντίστοιχη τιμή μπορούν να πάρουν καινούρια κινέζικα η ευρωπαϊκά β. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, jimakos234 είπε

Το 300 δύσκολο. Το 200 αρχίζει να έχει λογική. Το θέμα είναι να φύγουν γρήγορα μόλις βγουν από το αμάξι γιατί μετά δε θα φύγουν καθόλου. Εχω πουλήσει κ εγώ αρκετες τετράδες λάστιχα και ζαντολάστιχα και μόνο με καλή τιμή παίρνει κάποιος μτχ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα στο team!

Mε εχει κουρασει τερμα το χειροκινητο κιβωτιο στο Q3 και ενω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο, σκεφτομαι πλεον σοβαρα να το δωσω.

Μου εχει κινησει το ενδιαφερον το νεο Tiguan εκδοση Life η Μore.

To εχει κανεις η καποιος γνωστος σας να μας πει καποια αποψη ?

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, ritualistic είπε

Καλησπερα στο team!

Mε εχει κουρασει τερμα το χειροκινητο κιβωτιο στο Q3 και ενω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο το αυτοκινητο, σκεφτομαι πλεον σοβαρα να το δωσω.

Μου εχει κινησει το ενδιαφερον το νεο Tiguan εκδοση Life η Μore.

To εχει κανεις η καποιος γνωστος σας να μας πει καποια αποψη ?

Είσαι σίγουρος ότι θες ξηρού dsg?

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Είσαι σίγουρος ότι θες ξηρού dsg?

υγρου διαβασα οτι φοραει το DQ381, οχι ? σιγουρα δεν ψηνομαι για ξηρου

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ritualistic είπε

υγρου διαβασα οτι φοραει το DQ381, οχι ? σιγουρα δεν ψηνομαι για ξηρου

To μόνο 1.5 του γκρουπ που φόραγε υγρού το 2024 τουλάχιστον ήταν το φορμεντορ. Τώρα αν φέτος έβαλαν υγρού στο Tiguan οκ το συζητάμε. Εχουν κάπου τις ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες από την Vw?

Υγ: δεν είμαι ευχαριστημένος από το ξηρού ακόμα και σε επίπεδο χρήσης-δεν έχει βγάλει ακόμα ζημιά αλλά θεωρώ δεδομένο ότι θα βγάλει όπως το ακούω να δουλεύει…

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, paylidis είπε

To μόνο 1.5 του γκρουπ που φόραγε υγρού το 2024 τουλάχιστον ήταν το φορμεντορ. Τώρα αν φέτος έβαλαν υγρού στο Tiguan οκ το συζητάμε. Εχουν κάπου τις ακριβείς τεχνικές λεπτομέρειες από την Vw?

Υγ: δεν είμαι ευχαριστημένος από το ξηρού ακόμα και σε επίπεδο χρήσης-δεν έχει βγάλει ακόμα ζημιά αλλά θεωρώ δεδομένο ότι θα βγάλει όπως το ακούω να δουλεύει…

Στο chatgpt και το grok που ρωτησα πηρα αυτη την απαντηση και εδω

https://www.killerbrakes.com/product/oem-dynamic-tcu-mqb-dq380-dq381/

Δεν παλευεται αλλο το χειροκινητο Γιωργο θα παθουμε καμια χονδροπαθεια 😂

Kαι δεν θελω με τπτ να το δωσω, το λατρευω το Q3 αλλα δεν δεν...

• Like 1
Δημοσ.

Όποιος οδήγησε αυτόματο, σύγχρονο όχι 3-4 ταχυτήτων του '80, δεν ξαναγύρισε σε χειροκίνητο. Τώρα για ειδικές κατασκευές το συζητάμε κι αυτό με μέτρο.

Μεταξύ μας εγώ θα πήγαινα σε ξηρού, το κοιτούσα σε leon και golf, απλώς τα 4 χρόναι εγγύησης θα έβαζα ένα 500άρικο στην άκρη κάθε χρόνο ώστε όταν θα συμβεί η στραβή να πρέπει να συμπληρώσω και να βάλω υγρού. Λογικά γίνετια η μετατροπή ξηρού σε υγρό...
Τωρα ο κουμπάρος το κοιτάει για μετατροπή χειροκίνητο σε υγρού τύπου αυτόματο αλλά του βγαίνουν πολλά ανταλλακτικά που ίσως μόνο από τρακαρισμένο να αξίζει, κι αυτό από πίσω να την έχει φάει... 

• Like 4
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, filarhos είπε

Όποιος οδήγησε αυτόματο, σύγχρονο όχι 3-4 ταχυτήτων του '80, δεν ξαναγύρισε σε χειροκίνητο. Τώρα για ειδικές κατασκευές το συζητάμε κι αυτό με μέτρο.

Μεταξύ μας εγώ θα πήγαινα σε ξηρού, το κοιτούσα σε leon και golf, απλώς τα 4 χρόναι εγγύησης θα έβαζα ένα 500άρικο στην άκρη κάθε χρόνο ώστε όταν θα συμβεί η στραβή να πρέπει να συμπληρώσω και να βάλω υγρού. Λογικά γίνετια η μετατροπή ξηρού σε υγρό...
Τωρα ο κουμπάρος το κοιτάει για μετατροπή χειροκίνητο σε υγρού τύπου αυτόματο αλλά του βγαίνουν πολλά ανταλλακτικά που ίσως μόνο από τρακαρισμένο να αξίζει, κι αυτό από πίσω να την έχει φάει... 

O λογος που δεν το ειχα παρει αυτοματο το Q3 ηταν οι βλαβες και δεν περιμενα ποτε οτι θα το μετανιωσω το χειροκινητο. Αλλα ειναι τετοια η κινηση που τρωω καθημερινα που στα αληθεια εχει αρχισει να ποναει το γονατο, σιγα σιγα φτασαμε τα δευτερα αντα.

Οποτε ναι θα προτιμουσα σιγουρα υγρου, αλλα η αποφαση να φυγει το Q3 ειναι ειλημενη. Μου αρεσει πολυ το καινουριο Tiguan και η εκδοση More εχει αρκετα πραγματα επανω αλλα δεν το βλεπω να κυκλοφορει...

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ritualistic είπε

Στο chatgpt και το grok που ρωτησα πηρα αυτη την απαντηση και εδω

https://www.killerbrakes.com/product/oem-dynamic-tcu-mqb-dq380-dq381/

Δεν παλευεται αλλο το χειροκινητο Γιωργο θα παθουμε καμια χονδροπαθεια 😂

Kαι δεν θελω με τπτ να το δωσω, το λατρευω το Q3 αλλα δεν δεν...

Δε διαφωνω σε καταλαβαινω... ουτε εμενα μου ειναι ιδιαίτερα ευχαριστο πλέον αλλα δε το χρησιμοποιώ εντος πολης το αμαξι και για αυτό δε με ενοχλει (πιο πολυ με ενοχλει το οτι παλιωσε και θελω κι αλλους χώρους). Μη βασίζεσαι παντως πολυ στο ΑΙ, ειδικα το GPT πολλες φορες απαντάει μλκς 😅

Βεβαιωσε το οπως μπορεις προτου κανεις τη κινηση.

Τιμουλα το Tiguan more? ΑΝ τελικα καταλήξεις να σε στειλω συστημένο σε διευθυντη σε αντιπροσωπεία.

Προσωπικά παντως και επειδη υποψιάζομαι οτι το tiguan θα εχει καμια 38-39Κ, θα πηγαινα σε κατι εκτος γκρουπ κατα πασα πιθανότητα... και εαν εμενα στο γκρουπ σιγουρα δε θα αγοραζα VW (πιο πιθανο να επαιρνα σεατ παρα VW, δεν ειμαι ικανοποιημένος).

3 ώρες πριν, ritualistic είπε

O λογος που δεν το ειχα παρει αυτοματο το Q3 ηταν οι βλαβες και δεν περιμενα ποτε οτι θα το μετανιωσω το χειροκινητο. Αλλα ειναι τετοια η κινηση που τρωω καθημερινα που στα αληθεια εχει αρχισει να ποναει το γονατο, σιγα σιγα φτασαμε τα δευτερα αντα.

Οποτε ναι θα προτιμουσα σιγουρα υγρου, αλλα η αποφαση να φυγει το Q3 ειναι ειλημενη. Μου αρεσει πολυ το καινουριο Tiguan και η εκδοση More εχει αρκετα πραγματα επανω αλλα δεν το βλεπω να κυκλοφορει...

προτου κλεισει ο γνωστος αντιπροσωπος ειχα παει και ειχα πιασει κουβεντα, δε πουλαγε λόγω τιμής τοτε... λογικο να μη βλεπεις πολλα οταν εχει πανω κατω ιδια τιμη με το q3 η το κοντιακ που ειναι αμαξαρα... Παντως επειδη την ιδια κουβεντα την καναμε πριν 4-4.5 χρονια, εγω εφοσον τα λεφτα εβγαιναν απο την τσεπη μου και παλι δεν ξερω εαν θα αγοραζα dsg ξηρου (ισως να το αγοραζα μονο εφοσον ειχα στοχο να το πουλησω στη ληξη της εγγυησης)

• Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, paylidis είπε

Τιμουλα το Tiguan more? ΑΝ τελικα καταλήξεις να σε στειλω συστημένο σε διευθυντη σε αντιπροσωπεία.

Προσωπικά παντως και επειδη υποψιάζομαι οτι το tiguan θα εχει καμια 38-39Κ, θα πηγαινα σε κατι εκτος γκρουπ κατα πασα πιθανότητα... και εαν εμενα στο γκρουπ σιγουρα δε θα αγοραζα VW (πιο πιθανο να επαιρνα σεατ παρα VW, δεν ειμαι ικανοποιημένος).

38-39 εχει το Tiguan. Το μονο αλλο που μου κινει το ενδιαφερον ειναι η ΒMW X1 αλλα εκει παμε στα 44-45 κ με ελαχιστο εξοπλισμο. Και δεν τα δινω τα λεφτα αλλα κ 2 φιλους που εχω με BMW πιο συχνα ειναι στην αντιπροσωπεια παρα στο σπιτι τους.

Το ειδα και το Kodiaq, το σκεφτηκα αλλα το εσωτερικο του δε με εντυπωσιαζει.

Δημοσ.

37 λεπτά πριν, majnun είπε

Το Honda zrv το έχεις κοιτάξει;

Σε ευχαριστω για την προταση.To τσεκαρα τωρα αλλα το πορτ μπαγκαζ φαινεται παρα πολυ μικρο.

Με ονομαστικη χωρητικοτητα 380 λιτρα ειναι μικροτερο κ απο το τωρινο που οταν κανω επισκεψη στο χωριο οριακα αρκει 😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ritualistic είπε

38-39 εχει το Tiguan. Το μονο αλλο που μου κινει το ενδιαφερον ειναι η ΒMW X1 αλλα εκει παμε στα 44-45 κ με ελαχιστο εξοπλισμο. Και δεν τα δινω τα λεφτα αλλα κ 2 φιλους που εχω με BMW πιο συχνα ειναι στην αντιπροσωπεια παρα στο σπιτι τους.

Το ειδα και το Kodiaq, το σκεφτηκα αλλα το εσωτερικο του δε με εντυπωσιαζει.

Χίλιες φορές το Χ1. Με καλό εξοπλισμο μου το έδιναν πριν μερικούς μήνες 42.5 και με ηλιοροφή 43.5. Αν αρχίσεις να φορτώνεις οκ ανεβαίνει αλλά δεν υπάρχει λόγος είναι ήδη υπερπλήρες στα 42.5.

Δε ξέρω τι bmw έχουν οι φίλοι αλλά τα καινούργια είναι αρκετά καλά από πλευράς αντοχής. Εάν μιλάμε για μοντέλα 2005-2012 τότε ήταν όντως σαβούρες. 

Υγ κ το κοντιακ ξηρού έχει αλλά λες είναι πιο μεγάλο αμάξι 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...