Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 7:04 ΠΜ, ritualistic είπε Μολις μιλησα με το συνεργειο και βαζουν FI.BA . Εχει κανεις εμπειρια ; Febi bilstein.Αυτοί έχουν όλα τα ανταλλακτικά. Fi.ba είναι μόνο φίλτρα. Στις 28/3/2025 στις 8:24 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Febi bilstein.Αυτοί έχουν όλα τα ανταλλακτικά. Fi.ba είναι μόνο φίλτρα. ακυρο,έχουν και φρένα https://fiba.gr/frena/ 1
ritualistic Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου @tsofras@Ukforthemoment σας ευχαριστω για το ενδιαφερον, αλλα ρωτησα δευτερη φορα την ωρα του τηλεφωνηματος και επιβεβαιωσαν FIBA λογικα αυτα εδω. ΦΡΕΝΑ – FI.BA Θωμα μηπως μπορεις να μου δωσεις την πηγη να το δω και εγω για Textar ? Λες αν τους πω να βαλουν Textar να υπαρχουν στραβωματα ? 1
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 7:04 ΠΜ, ritualistic είπε Μολις μιλησα με το συνεργειο και βαζουν FI.BA . Εχει κανεις εμπειρια ; Στις 28/3/2025 στις 8:15 ΠΜ, tsofras είπε Με μία ψακτική που έκανα μάλλον το δικό σου φοράει Textar τακάκια Μήπως εννοείς FEBI αντί για FIBA ? Στις 28/3/2025 στις 8:43 ΠΜ, ritualistic είπε @tsofras@Ukforthemoment σας ευχαριστω για το ενδιαφερον, αλλα ρωτησα δευτερη φορα την ωρα του τηλεφωνηματος και επιβεβαιωσαν FIBA λογικα αυτα εδω. ΦΡΕΝΑ – FI.BA Θωμα μηπως μπορεις να μου δωσεις την πηγη να το δω και εγω για Textar ? Λες αν τους πω να βαλουν Textar να υπαρχουν στραβωματα ? Βαλε κάτι καλύτερο. Εαν φοράμε textar πήγαινε στα ίδια. Θα προσπαθήσω να δω εάν φαίνεται τι είναι (χλωμό) για να σου πω 1
tsofras Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Στις 28/3/2025 στις 8:43 ΠΜ, ritualistic είπε @tsofras@Ukforthemoment σας ευχαριστω για το ενδιαφερον, αλλα ρωτησα δευτερη φορα την ωρα του τηλεφωνηματος και επιβεβαιωσαν FIBA λογικα αυτα εδω. ΦΡΕΝΑ – FI.BA Θωμα μηπως μπορεις να μου δωσεις την πηγη να το δω και εγω για Textar ? Λες αν τους πω να βαλουν Textar να υπαρχουν στραβωματα ? To βρήκα σε διάφορα forums εξωτερικού μαν Q3 του 2020 είναι το δικό σου ? Μάλλον φοράει αυτά https://audi.oempartsonline.com/oem-parts/audi-brake-pads-3q0698151c?c=Zz1icmFrZXMmcz1mcm9udC1icmFrZXMmbD0xNCZuPUFzc2VtYmxpZXMgUGFnZSZhPWF1ZGkmbz1xMyZ5PTIwMjAmdD1wcmVtaXVtJmU9Mi0wbC1sNC1nYXM%3D https://parts.vw.com/p/Volkswagen__/Disc-Brake-Pad-Set-Front/78752054/3Q0698151C.html Και σε textar https://www.autodoc.co.uk/car-parts/oem/3q0698151c?supplier[]=39 Επεξ/σία 28 Μαρτίου από tsofras 1
ritualistic Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου @tsofras εισαι τοπ! παιζει να στραβωσουν αν τους πω τι να βαλουν ? 1
tsofras Δημοσ. 28 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 9:10 ΠΜ, ritualistic είπε @tsofras εισαι τοπ! παιζει να στραβωσουν αν τους πω τι να βαλουν ? Αν είναι σωστές οι διαστάσεις και εφόσον είναι συμβατά δεν βρίσκω λόγο να έχεις θέμα , πες τους να επιβεβαιώσουν τις διαστάσεις 1
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 9:11 ΠΜ, tsofras είπε Αν είναι σωστές οι διαστάσεις και εφόσον είναι συμβατά δεν βρίσκω λόγο να έχεις θέμα , πες τους να επιβεβαιώσουν τις διαστάσεις το στράβωμα πάει στους τεχνικούς όταν θα ακούσουν τι θέλει ο πελάτης. 1
ritualistic Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) "διαβαζοντας" λιγο την κουβεντα μας αντιλαμβανομαι οτι δεν θα ειναι κ το πιο ευχαριστο να εμφανιστω και να ζητησω τοσο συγκεκριμενα πραγματα και βλεποντας και την τιμη των textar το πολυ να γλιτωσω 20-30ε σε συγκριση με τα γνησια... δεν αξιζει για να με κοιτανε με μισο ματι οποτε θα παω με τα γνησια. σας ευχαριστω και παλι παιδες! Επεξ/σία 28 Μαρτίου από ritualistic 1
Thechosennone Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να κολλήσει ταμπλό στο σημείο που εφάπτεται με το πλαστικό πριν το τζαμί (έχει ξεκολλήσει ένα κομμάτι γύρω στα 10 εκατοστά); Στο συνεργείο μου είπαν ότι χρειάζεται αλλαγή όλο. Μοντέλο kia proceed του 2010
paylidis Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 28/3/2025 στις 9:10 ΠΜ, ritualistic είπε @tsofras εισαι τοπ! παιζει να στραβωσουν αν τους πω τι να βαλουν ? εαν στραβωσουν μαλλον πρεπει να πας σε αλλο συνεργειο... ειμαι 20 χρονια μεσα στα συνεργεια, εφοσον μιλάμε για σωστό ανταλλακτικό και οχι αλλα αντι άλλων ο μονος λόγος για να στραβώσουν θα ειναι το οτι δε θα σου παρουν το κερδος τους απο το ανταλλακτικό (που ειναι μεγάλο κακα τα ψέματα). Προσωπικά σχεδόν παντοτε πηγαινα με τα δικα μου ανταλλακτικά όποτε πηγαινα εκτος αντιπροσωπείας (απο τακακια μεχρι ιμαντα χρονισμού) και ουδεποτε ειχα θεμα... Ενα υγ: λογικά δε θα αλλάξεις δίσκους, οπότε τσεκάρετε μήπως έχει έστω κ ελάχιστο νύχι κ πρέπει να φάτε λίγο τα τακάκια στις άκρες γιατί αλλιώς θα σφυράνε 1
filarhos Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Εγώ το πάω λίγο διαφορετικά. Πρώτα από όλα δεν πήγαινα σε εξουσιοδοτημένο, αλλά σε εξειδικευμένο συνεργείο από την αρχή. Απλώς τα πρώτα 4 χρόνια έπαιρνα αποδείξεις και αναλυτική καταγραφή τι εργασία είχε γίνει (το μόνο που δεν του άρεσε ο ΦΠΑ. Γιατί αν συμβεί κάτι θα πρέπει να σε καλύψουν αν η εγγύηση είναι σε ισχύ, αν έχεις αποδείξεις από επίσημο συνεργείο. Θέλαμε να αλλάξουμε δίσκους τακάκια, μου έλεγε θα βάλουμε τους δίσκους από FIAT +30% από τον κατασκευαστή και τακάκια από π.χ. brembo. Αντίστοιχα έκανα για το δίσκο πλατό και τα τρομπάκια, ακόμα και για αισθητήρες. Ακριβοπλήρωσα κάποιους εργοστασιακούς αισθητήρες αλλά κάποιους άλλους πήρα με το 1/10. Γιατί είχε εμπειρία τι κρατούσε περισσότερο. Υποθέτω ότι το ίδιο θα ισχύει και στις άλλες μάρκες. Τώρα με το id λόγω μπαταρίας θα ρίχνω το 200€ κάθε δύο χρόνια για να σφραγίζουν το βιβλίο (150 έλεγχος και 50 υγρά φρένων)... Αν και πάλι θα μπορούσα να πάω αλλού αλλά για το δεύτερο, για το πρώτο δεν βλέπω να μπορεί να γίνει προς το παρόν σε εξειδικευμένο. Φίλτρο καμπίνας αλλάζω μόνος μου. 2
ritualistic Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Καλημερες! Ετσι για την ιστορια το Q3 φοραγε TRW και ΤRW εστειλε κ η αντιπροσωπεια για την αλλαγη! 2
tsofras Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Μέλος Δημοσ. Κυριακή στις 06:21 μμ Ρε παιδιά για πείτε αν κάποιος ξέρει γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου Τα Android auto/ car play απλά αναλαμβάνουν τα δείχνουν τα πραγματικά applications που τρέχουν στο κινητό? Δλδ όταν εγώ τρέχω maps στο αμάξι, ουσιαστικά την δουλειά την κάνει το κινητό? Δλδ χρησιμοποιείται το gps του κινητού? Ρωτάω γιατί μου έκανε κάτι κουλά σήμερα το ηχοσύστημα και είτε έχανε το σήμα είτε με έδειχνε αλλού, εφόσον στο software του αμαξιού δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά μου έκανε ένα update το κινητό εχθές θέλω να καταλάβω πως δουλεύει
dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 06:45 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:45 μμ από όσο ξέρω το android auto/carplay κάνουν mirroring το κινητό σου στην οθόνη αλλά με περιορισμούς. 4
zanskou Δημοσ. Κυριακή στις 06:48 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 06:48 μμ Στις 6/4/2025 στις 3:21 ΜΜ, tsofras είπε Ρε παιδιά για πείτε αν κάποιος ξέρει γιατί δεν το έχω ψάξει καθόλου Τα Android auto/ car play απλά αναλαμβάνουν τα δείχνουν τα πραγματικά applications που τρέχουν στο κινητό? Δλδ όταν εγώ τρέχω maps στο αμάξι, ουσιαστικά την δουλειά την κάνει το κινητό? Δλδ χρησιμοποιείται το gps του κινητού? Ρωτάω γιατί μου έκανε κάτι κουλά σήμερα το ηχοσύστημα και είτε έχανε το σήμα είτε με έδειχνε αλλού, εφόσον στο software του αμαξιού δεν έχει αλλάξει κάτι αλλά μου έκανε ένα update το κινητό εχθές θέλω να καταλάβω πως δουλεύει Επέκταση αυτό ακριβώς που λες. δεν μπλέκει καθόλου με τα συστήματα του αυτοκινήτου. κατά καιρούς βέβαια το google maps τρώει και σε μένα κάτι φλασιές και μέχρι να βρει την ακριβή μου θέση έχω διανύσει κάποια χλμ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις