paylidis Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, redbullboy είπε Έκλεισε ο Φιλοσιδης εννοείς; Ή ξέρεις κάτι για τον Φιλιππαίο που δεν μου το λένε εμένα; και ο φιλοσιδης και ο φιλιππαιος εκλεισαν (σαν επιχειρησεις δε ξερω αλλα δεν ειναι πλεον εξουσιοδοτημενοι εμποροι ή επισκευαστες)... Γενικα εχει κοπει η συνεργασία της κοσμοκαρ σχεδον με ολους τους "μικρους" του γκρουπ... 1
αποστόλης Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου On 10/03/2025 at 14:31, JailbrokenDiesel said: μετα απο καιρο, καλησπερα σε ολους παλικαρια .. λογικα καπου προς καλοκαιρι θα προχωρησω σε αλλαγη ελαστικων. απο εταιρειες ποιες προτιμαμε; τους κλασσικους "οικους" pireli , goodyear κλπ? προς το παρον φοραω Continental (παραγωγης 2020) με διαστασεις 205/55/17 και 28,000χλμ Ικανοποιημενος γενικως, μαλακα ελαστικα, αλλα με μια αναζητηση βλεπω να το τρωω το 500αρι.. Σε Giulietta 1.4 120 με 225/45/17 έβαλα Michelin primacy 4 plus και τα έχω καταευχαριστηθει. Ήσυχα, δυνατό κράτημα ο,τι πρέπει για βόλτες. Σημείωση το αμάξι το έχω για βόλτες όχι για καθημερινά. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα 2
dtk-386 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 16 λεπτά πριν, αποστόλης είπε Σε Giulietta 1.4 120 με 225/45/17 έβαλα Michelin primacy 4 plus και τα έχω καταευχαριστηθει. Ήσυχα, δυνατό κράτημα ο,τι πρέπει για βόλτες. Σημείωση το αμάξι το έχω για βόλτες όχι για καθημερινά. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα +1 έχω ίδιο και είναι πολύ καλό. 1
mp123 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, αποστόλης είπε Σε Giulietta 1.4 120 με 225/45/17 έβαλα Michelin primacy 4 plus και τα έχω καταευχαριστηθει. Ήσυχα, δυνατό κράτημα ο,τι πρέπει για βόλτες. Σημείωση το αμάξι το έχω για βόλτες όχι για καθημερινά. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα Η απάντηση δεν ειναι προσωπική να το διευκρινιζουμε. Ακούω και διαβάζω καλό το έβαλα το τάδε λάστιχο πολύ καλό πατάει κάνει δείχνει.Ο καθένας έχει διαφορετικό στυλ οδήγησης. Κατά την γνώμη μου για να πεις πως είναι καλό λάστιχο πρέπει να το πιέσεις να δεις αν όντος είναι καλό. Έχω πιέσει τέρμα μισλεν, μπριτζεστον , καντινενταλ και Χανκοκ σε αυτοκίνητα 120 ως 190 άλογα.Με αυτά που με εξέπληξαν ευχάριστα ήταν τα χανκοκ. Μετά κοντινενταλ, μπριτζ, και τελευταία τα μισλεν.παντελος άχρηστα. Απεναντίας στις μηχανές τα μισλεν πιλοτ 5 και 6 δεν υπάρχει καλύτερο λάστιχο αν και ειμουν φαν της πιρελι ντιαμπλο σειρά. Υ γ μισλεν πριμασι 3 σε ρχ8 δεν τόλμαγα πάνω από 100χλμ σε βροχή ενώ σε μηχανη μισλεν πιλοτ ροαντ 6 σε βρεγμένο κολλάει κάτω.Δλδ είναι να απορώ. Τι κάνουν εκεί στην μισλεν. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από mp123 2
paylidis Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mp123 είπε Η απάντηση δεν ειναι προσωπική να το διευκρινιζουμε. Ακούω και διαβάζω καλό το έβαλα το τάδε λάστιχο πολύ καλό πατάει κάνει δείχνει.Ο καθένας έχει διαφορετικό στυλ οδήγησης. Κατά την γνώμη μου για να πεις πως είναι καλό λάστιχο πρέπει να το πιέσεις να δεις αν όντος είναι καλό. Έχω πιέσει τέρμα μισλεν, μπριτζεστον , καντινενταλ και Χανκοκ σε αυτοκίνητα 120 ως 190 άλογα.Με αυτά που με εξέπληξαν ευχάριστα ήταν τα χανκοκ. Μετά κοντινενταλ, μπριτζ, και τελευταία τα μισλεν.παντελος άχρηστα. Απεναντίας στις μηχανές τα μισλεν πιλοτ 5 και 6 δεν υπάρχει καλύτερο λάστιχο αν και ειμουν φαν της πιρελι ντιαμπλο σειρά. Υ γ μισλεν πριμασι 3 σε ρχ8 δεν τόλμαγα πάνω από 100χλμ σε βροχή ενώ σε μηχανη μισλεν πιλοτ ροαντ 6 σε βρεγμένο κολλάει κάτω.Δλδ είναι να απορώ. Τι κάνουν εκεί στην μισλεν. Προσωπικα θεωρώ ότι 50% είναι το αμάξι και το άλλο 50% το λάστιχο. Και εγώ είχα για τα Χάνκοκ καλή άποψη αλλά στο Audi είναι κακά εως τραγικά (ευτυχώς μετά τα κατήργησαν αλλά για 2-3 χρόνια αυτά έβαζαν αρχική τοποθέτηση). Εαν έβαζα αύριο πρωί λάστιχα θα κοιτούσα σε Goodyear continental & michelin πάντως Από αυτά έως τώρα ήμουν ευχαριστημένος. Από οτιδήποτε άλλο όχι τόσο έως κ ένιωσα επικίνδυνα με κάποια 1
jimakos234 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Εγινε και το service στην Synergy για το C3 aircross. Στις 8 πηγα, 9.15 εφευγα. Γρηγορα θα πω. Σε 4 χρονια μου ειπαν για τον ιμαντα. Επισης εβαλαv 5w-30 λαδι απο μπουκαλια (4 μπουκαλια μονολιτρα). Ρωτησα για 0w-20 που ειχα διαβασει και ειπαν οτι εχουν οδηγια για 5w-30 τωρα. Γιατι δεν ειπε. 1
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 18 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Εγινε και το service στην Synergy για το C3 aircross. Στις 8 πηγα, 9.15 εφευγα. Γρηγορα θα πω. Σε 4 χρονια μου ειπαν για τον ιμαντα. Επισης εβαλαv 5w-30 λαδι απο μπουκαλια (4 μπουκαλια μονολιτρα). Ρωτησα για 0w-20 που ειχα διαβασει και ειπαν οτι εχουν οδηγια για 5w-30 τωρα. Γιατι δεν ειπε. Άλλαξε η οδηγία μήπως την παλέψει περισσότερο ο ιμάντας , σε εμάς έβαζαν 0-20 και στο τελευταίο έβαλαν 5-30 (αν και τον ιμάντα σχεδόν τον πήραμε στον χέρι όταν τον αλλάξαμε ) Αυτό είναι καλό service να ξέρεις , σε εξουσιοδοτημένο πήγε κανα 700αρι 1
tsofras Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, dtk-386 είπε 700!!! σε Citroen C3??? yeap για ιμάντα και service 1
mp123 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 20 ώρες πριν, tsofras είπε Άλλαξε η οδηγία μήπως την παλέψει περισσότερο ο ιμάντας , σε εμάς έβαζαν 0-20 και στο τελευταίο έβαλαν 5-30 (αν και τον ιμάντα σχεδόν τον πήραμε στον χέρι όταν τον αλλάξαμε ) Αυτό είναι καλό service να ξέρεις , σε εξουσιοδοτημένο πήγε κανα 700αρι Θωμά 0 20 ; τόσο λεπτορευστο λαδι ; Στην Σιβηρία ζείτε; 3
imr Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 32 minutes ago, mp123 said: Θωμά 0 20 ; τόσο λεπτορευστο λαδι ; Στην Σιβηρία ζείτε; Όλα τα καινούργια τέτοια βάζουν 2
dtk-386 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mp123 είπε Θωμά 0 20 ; τόσο λεπτορευστο λαδι ; Στην Σιβηρία ζείτε; που ζείτε κύριε όλα 0-20 βάζουν και είναι μια χαρά. 4
tsofras Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, mp123 είπε Θωμά 0 20 ; τόσο λεπτορευστο λαδι ; Στην Σιβηρία ζείτε; Οτι πει το αφεντικό μαν 2
mp123 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλά ρε σεις μην βαράτε. Δεν το είχα προσέξει. 6 ώρες πριν, imr είπε Όλα τα καινούργια τέτοια βάζουν Τα vw group με τέτοιο λαδι την βγάζουν ως το επόμενο σέρβις η πάνε με ατμούς; Όχι τίποτε άλλο γιατί τους έχει βγει το όνομα ότι είναι λαδιερες ; 3
imr Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 4 minutes ago, mp123 said: Καλά ρε σεις μην βαράτε. Δεν το είχα προσέξει. Τα vw group με τέτοιο λαδι την βγάζουν ως το επόμενο σέρβις η πάνε με ατμούς; Όχι τίποτε άλλο γιατί τους έχει βγει το όνομα ότι είναι λαδιερες ; Λένε ότι και καλά έχουν άλλες ανοχές τα μεταλα πλέον. Βάλε και κάτι 30κ χλμ που λένε για λάδια και ένας θεός ξέρει αν θα έχει μείνει μοτέρ μέχρι 200κ χιλιόμετρα 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις