paylidis Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε το ρεύμα με ΦΑ δεν παράγεται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης? Σαφώς αλλα η Γερμανία λέει να το παράγουμε με ανεμογεννήτριες 1
filarhos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 hour ago, turbat0s said: link? https://handiworld.com/handirack/ Έχω μεταφέρει και δύο κομμάτια ξύλο 1.6* 1.4 πάχους 3ων εκατοστών. 1 hour ago, h3342 said: κόστος αγοράς και κόστος service αν θυμάσαι στο περίπου και πόσο καιρό το έχεις, συνηθίζεται το φορτισμα κάθε τόσο στο σπίτι? Αν θυμάμαι καλά 33χιλ€ πήγε με την επιδότηση, σέρβις δεν έχουμε κάνει ακόμα αλλά 150-200€ είναι όπου αλλάζουν υγρά φρένων και φίλτρο αέρα καμπίνας και κάνουν κάποιους ελέγχους. Ναι ναι, κάθε φορά που πάω δουλειά απλώς βγάζω τον φορτιστή shuko και το αφήνω 7 ώρες και φορτίζει αργά στα 8Α. Και σπίτι ενώ έχω πριζα για 16Α πάλι στα 8-10Α φορτίζω, περίπου 4% την ώρα. Αφού μου έκανε καλή εντύπωση που πήγα για βενζίνη στο πασσατ. 1 hour ago, yiannis_1 said: Για ποιό λόγο? Η φώτο είναι απο πήγαινε έλα Παρνασσό Κελάρια χιονοδρομικό με γέμισμα 10% στο ταξίδι και επίπεδο φόρτισης 100% στην αρχή. Απο Αγ.Στέφανο ~350χλμ και φτάσαμε 1600-1700 μέτρα υψόμετρο παρακαλώ. Έπρεπε να είχα καθήσει λίγο παραπάνω στον φορτιστή incharge για να γυρίζαμε χωρίς αγχος αλλά γκρίνιαζε ο συνοδηγός ότι του κόβω χρόνο απ το σκι του με το ηλεκτρικό μου... Χωρίς λόγο δεν έχει τύχει απλώς... Και στο ταξίδι για Β Ελλαδα νομίζω έπεσε κάτω από 10%, στο 8-9 για την δοκιμή πήγαινα ανηφόρα με 150+ για αν δω τον θόρυβο. Με τα μωρά βάζεις στόχο να σταματήσεις στα ΣΕΑ Λαμίας και τελικά σταματάς σε όλα τα σεα, σε σημείο που απλώς στη Λαμία οχι δεν φορτίσαμε, δεν σταματήσαμε καθόλου... Από 10% σε 80% είναι 30-40 λεπτά και 25 λεπτά ακόμα για το 100%. Εμείς μέχρι να πάμε τουαλέτα και να αλλάξουμε τον ένα τότε έφτασε ώρα και πήγε σχεδόν 100% είχα απενεργοποιησει το 80% max. Άγιο Στέφανο, μήπως έχεις ένα λευκό ή ένα μαύρο id; Τα πετυχαίνω συχνά στην πλατεία Δροσιάς. 1 1
yiannis_1 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Λευκό αλλά είμαστε παραπάνω απο ενα λευκά id3. 3 σίγουρα ίσως και 4. Τι χρώμα το έχεις πάρεις εσύ? Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από yiannis_1
turbat0s Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 37 λεπτά πριν, filarhos είπε https://handiworld.com/handirack/ Από UΚ σου ήρθαν? Ψιλοπαρατημένο μου φαίνεται το site, ακόμη γράφουν για christmas 2024 shipping... Ποιο roof box πήρες για το id?
Προτεινόμενες αναρτήσεις