paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε το ρεύμα με ΦΑ δεν παράγεται σε αρκετές χώρες της Ευρώπης? Σαφώς αλλα η Γερμανία λέει να το παράγουμε με ανεμογεννήτριες 1
filarhos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 1 hour ago, turbat0s said: link? https://handiworld.com/handirack/ Έχω μεταφέρει και δύο κομμάτια ξύλο 1.6* 1.4 πάχους 3ων εκατοστών. 1 hour ago, h3342 said: κόστος αγοράς και κόστος service αν θυμάσαι στο περίπου και πόσο καιρό το έχεις, συνηθίζεται το φορτισμα κάθε τόσο στο σπίτι? Αν θυμάμαι καλά 33χιλ€ πήγε με την επιδότηση, σέρβις δεν έχουμε κάνει ακόμα αλλά 150-200€ είναι όπου αλλάζουν υγρά φρένων και φίλτρο αέρα καμπίνας και κάνουν κάποιους ελέγχους. Ναι ναι, κάθε φορά που πάω δουλειά απλώς βγάζω τον φορτιστή shuko και το αφήνω 7 ώρες και φορτίζει αργά στα 8Α. Και σπίτι ενώ έχω πριζα για 16Α πάλι στα 8-10Α φορτίζω, περίπου 4% την ώρα. Αφού μου έκανε καλή εντύπωση που πήγα για βενζίνη στο πασσατ. 1 hour ago, yiannis_1 said: Για ποιό λόγο? Η φώτο είναι απο πήγαινε έλα Παρνασσό Κελάρια χιονοδρομικό με γέμισμα 10% στο ταξίδι και επίπεδο φόρτισης 100% στην αρχή. Απο Αγ.Στέφανο ~350χλμ και φτάσαμε 1600-1700 μέτρα υψόμετρο παρακαλώ. Έπρεπε να είχα καθήσει λίγο παραπάνω στον φορτιστή incharge για να γυρίζαμε χωρίς αγχος αλλά γκρίνιαζε ο συνοδηγός ότι του κόβω χρόνο απ το σκι του με το ηλεκτρικό μου... Χωρίς λόγο δεν έχει τύχει απλώς... Και στο ταξίδι για Β Ελλαδα νομίζω έπεσε κάτω από 10%, στο 8-9 για την δοκιμή πήγαινα ανηφόρα με 150+ για αν δω τον θόρυβο. Με τα μωρά βάζεις στόχο να σταματήσεις στα ΣΕΑ Λαμίας και τελικά σταματάς σε όλα τα σεα, σε σημείο που απλώς στη Λαμία οχι δεν φορτίσαμε, δεν σταματήσαμε καθόλου... Από 10% σε 80% είναι 30-40 λεπτά και 25 λεπτά ακόμα για το 100%. Εμείς μέχρι να πάμε τουαλέτα και να αλλάξουμε τον ένα τότε έφτασε ώρα και πήγε σχεδόν 100% είχα απενεργοποιησει το 80% max. Άγιο Στέφανο, μήπως έχεις ένα λευκό ή ένα μαύρο id; Τα πετυχαίνω συχνά στην πλατεία Δροσιάς. 1 1
yiannis_1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Λευκό αλλά είμαστε παραπάνω απο ενα λευκά id3. 3 σίγουρα ίσως και 4. Τι χρώμα το έχεις πάρεις εσύ? Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου από yiannis_1
turbat0s Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 37 λεπτά πριν, filarhos είπε https://handiworld.com/handirack/ Από UΚ σου ήρθαν? Ψιλοπαρατημένο μου φαίνεται το site, ακόμη γράφουν για christmas 2024 shipping... Ποιο roof box πήρες για το id?
filarhos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 3 hours ago, yiannis_1 said: Λευκό αλλά είμαστε παραπάνω απο ενα λευκά id3. 3 σίγουρα ίσως και 4. Τι χρώμα το έχεις πάρεις εσύ? Εμένα είναι γκρι, τώρα με τασια και 4 εποχών λάστιχα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρατηρώ πινακίδες... Απλώς ότι βλέπω συχνά λευκά και ένα μαύρο... Να προσέχεις το φωσφοριζε Τέσλα με τη διπλή γραμμή, δεν είναι καλός οδηγός... 2 hours ago, turbat0s said: Από UΚ σου ήρθαν? Ψιλοπαρατημένο μου φαίνεται το site, ακόμη γράφουν για christmas 2024 shipping... Ποιο roof box πήρες για το id? Ναι μου τα έστειλε ο εξάδελφος μου, πριν από ένα χρόνο και βάλε, αφού εδώ τα έβρισκα διπλή τιμή. Αν και τώρα με μια αναζήτηση βλέπω έχουν βγει κι από άλλους... Δεν πήρα roof box, απλώς πιάνω δύο πολυκαρβονικες βαλίτσες περίπου 100λιτρων με ρούχα. Αυτό σίγουρα για 3-4 χρόνια ακόμα όπου θα έχουμε καροτσια που πιάνουν το μισό και βάλε πορτπαγκαζ. 1 1
yiannis_1 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, filarhos said: Εμένα είναι γκρι, τώρα με τασια και 4 εποχών λάστιχα. Η αλήθεια είναι ότι δεν παρατηρώ πινακίδες... Απλώς ότι βλέπω συχνά λευκά και ένα μαύρο... Εντάξει δεν πειράζει και να θυμάσαι μη τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Spoiler Έβλεπα και τις άλλες αναρτήσεις σου για heatpumps και ήθελα να σε ρωτήσω για αλλαγή απο πετρέλαιο σε τυπικη μεζονέτα ανοιχτή παντού ~200τμ του 1990 στην περιοχή μας τι να περιμένω απο κατανάλωση. Αλλά μάλλον θα σε ρωτήσω στο σχετικό thread. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου από yiannis_1 1
Peugeot208 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου Λοιπόν παίδες, για την αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή εμείς φοράμε παντελόνια 😁😁, 38Κ έκανε το αυτοκίνητο. Δεν ξέρω γιατί μου είχε κάτσει το 46Κ. Μου αξίζει να τιμωρηθώ. Ρίξτε μου σερπαντίνες και κονφετι! 1 9
jimakos234 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου Ηρθε η ωρα για το πρωτο service του C3 aircross (στα 10κ χλμ μου ειχαν πει). Το παω αντιπροσωπεια υποθετω που το αγορασα. Να ζητησω προσφορες τηλεφωνικα πρωτα? Γενικα καποιο τιπ στο τι να προσεξω πχ να ρωτησω τι λαδια θα βαλουν, κοστος κλπ?
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Ηρθε η ωρα για το πρωτο service του C3 aircross (στα 10κ χλμ μου ειχαν πει). Το παω αντιπροσωπεια υποθετω που το αγορασα. Να ζητησω προσφορες τηλεφωνικα πρωτα? Γενικα καποιο τιπ στο τι να προσεξω πχ να ρωτησω τι λαδια θα βαλουν, κοστος κλπ? Εγώ είμαι της λογικής να κάνω τα service μέχρι να λήξει η εγγύηση απο εκεί που το αγόρασα. Ξέρω τι λέει η εταιρεία (για εξουσιοδοτημένα και άντε να αποδείξεις ότι έγινε ότι έπρεπε και να αναγράφονται όλοι οι κωδικοί στο τιμολόγιο) Οπότε φάε το καπέλο της αντιπροσωπείας , έτσι και αλλιώς έχει αλλάξει η οδηγία για τα λάδια λόγω του ιμάντα οπότε θα σου βάλουν τα σωστά. Αν θες πάρε τηλέφωνο να ξέρεις τι να περιμένεις , λάδια - φίλτρα είναι , δεν θυμάμαι πόσα είχαμε δώσει εμείς 2
jimakos234 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Εγώ είμαι της λογικής να κάνω τα service μέχρι να λήξει η εγγύηση απο εκεί που το αγόρασα. Ξέρω τι λέει η εταιρεία (για εξουσιοδοτημένα και άντε να αποδείξεις ότι έγινε ότι έπρεπε και να αναγράφονται όλοι οι κωδικοί στο τιμολόγιο) Οπότε φάε το καπέλο της αντιπροσωπείας , έτσι και αλλιώς έχει αλλάξει η οδηγία για τα λάδια λόγω του ιμάντα οπότε θα σου βάλουν τα σωστά. Αν θες πάρε τηλέφωνο να ξέρεις τι να περιμένεις , λάδια - φίλτρα είναι , δεν θυμάμαι πόσα είχαμε δώσει εμείς αν πχ πλεον δεν με βολευει λογο αποστασης να το παω εκει που το πηρα (Βουλιαγμενης) θα υπαρχει θεμα να το παω σε καποια απο τις αντιπροσωπειες πχ κοντα στην κηφισιας οπου εργαζομαι?
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, jimakos234 είπε αν πχ πλεον δεν με βολευει λογο αποστασης να το παω εκει που το πηρα (Βουλιαγμενης) θα υπαρχει θεμα να το παω σε καποια απο τις αντιπροσωπειες πχ κοντα στην κηφισιας οπου εργαζομαι? Θεωρητικά δεν υπάρχει Απλά πρέπει να φροντίσεις το τιμολόγιο που θα πάρεις να αναγράφει σωστά τους κωδικούς των ανταλλακτικών ή αναλώσιμων που χρησιμοποιήθηκαν Εγώ πάντα πήγαινα αντιπροσωπεία, μία φορά δεν πήγα και ήταν όταν την πάτησα με το dsg ( είχε λήξει η εγγύηση) Σε κουβέντα με τον πωλητή μετά που τον γνώρισα μου είχε πει αν το εφερνες εδώ και μετά την εγγύηση θα σου καλυπταμε τουλάχιστον το μισό ως πελάτη. Επίσης όσο φθηνότερα και αν είναι τα εξουσιοδοτημένα ή ανεξάρτητα συνεργεία, τις παθογένειες ενός μοντέλου δεν τις γνωρίζουν όπως οι αντιπροσωπείες Αλλά οκ αυτή είναι η δική μου γνώμη μπορεί να είναι και λάθος Έχουν φτιάξει το θέμα με τον ιμάντα στο δικό σου? Αν όχι θα τους χρειαστείς σίγουρα οπότε θα έλεγα κάνε τον κόπο μία φορά τον χρόνο να πηγαίνεις εκεί 2
jimakos234 Δημοσ. 8 Μαρτίου Δημοσ. 8 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, tsofras είπε Θεωρητικά δεν υπάρχει Απλά πρέπει να φροντίσεις το τιμολόγιο που θα πάρεις να αναγράφει σωστά τους κωδικούς των ανταλλακτικών ή αναλώσιμων που χρησιμοποιήθηκαν Εγώ πάντα πήγαινα αντιπροσωπεία, μία φορά δεν πήγα και ήταν όταν την πάτησα με το dsg ( είχε λήξει η εγγύηση) Σε κουβέντα με τον πωλητή μετά που τον γνώρισα μου είχε πει αν το εφερνες εδώ και μετά την εγγύηση θα σου καλυπταμε τουλάχιστον το μισό ως πελάτη. Επίσης όσο φθηνότερα και αν είναι τα εξουσιοδοτημένα ή ανεξάρτητα συνεργεία, τις παθογένειες ενός μοντέλου δεν τις γνωρίζουν όπως οι αντιπροσωπείες Αλλά οκ αυτή είναι η δική μου γνώμη μπορεί να είναι και λάθος Έχουν φτιάξει το θέμα με τον ιμάντα στο δικό σου? Αν όχι θα τους χρειαστείς σίγουρα οπότε θα έλεγα κάνε τον κόπο μία φορά τον χρόνο να πηγαίνεις εκεί Καπου ειχα διαβασει οτι ειχε λυθει σε νεα μοντελα το προβλημα με τον ιμαντα, αλλα το θεμα ειναι ποσο νεα και αν μπορω να το δω καπως. Εμενα ταξινομηθηκε Ελλαδα 27/03/2024. Στην εφαρμογη παντως αναφερει στο service 5ετιας (2029) ή στα 60κ χλμ αλλαγη ιμαντα.
jimakos234 Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου Πηρα και εκλεισα προσφορα στα 210 (για λαδια φιλτρα) απο εκει που το αγορασα, νομιζω καλα ειναι για αντιπροσωπεία. 2
tsofras Δημοσ. 10 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 11 λεπτά πριν, jimakos234 είπε Πηρα και εκλεισα προσφορα στα 210 (για λαδια φιλτρα) απο εκει που το αγορασα, νομιζω καλα ειναι για αντιπροσωπεία. κάπου τόσα δίναμε και εμείς Άσε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο μέχρι να λήξει η εγγύηση 3
JailbrokenDiesel Δημοσ. 10 Μαρτίου Δημοσ. 10 Μαρτίου μετα απο καιρο, καλησπερα σε ολους παλικαρια .. λογικα καπου προς καλοκαιρι θα προχωρησω σε αλλαγη ελαστικων. απο εταιρειες ποιες προτιμαμε; τους κλασσικους "οικους" pireli , goodyear κλπ? προς το παρον φοραω Continental (παραγωγης 2020) με διαστασεις 205/55/17 και 28,000χλμ Ικανοποιημενος γενικως, μαλακα ελαστικα, αλλα με μια αναζητηση βλεπω να το τρωω το 500αρι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις