Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, imr είπε

Απο autodoc εχει αγορασει κανενας? ειναι safe/αξιοπιστο?

Ναι είναι.Κάνουν μια εβδομάδα να φτάσουν  το πράγματα.Κοίτα και σε ελληνικά  sites ,μπορεί να βρεις καλύτερες τιμές.Πολύ προσοχή να μην κάνεις λάθος στους κωδικούς που θες.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

Έχω αγοράσει εγώ 2-3 φορές , δεν είχα κάποιο θέμα μου ήρθαν κανονικά και στην ώρα τους

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, imr είπε

Ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα που είχα εγώ αλλα και τις δυο φορές το πρόλαβα (κ εάν έχεις το νου σου το προλαβαίνεις αλλιώς την πατάς) είναι ότι τη πρώτη παρηγγειλα δίσκοπλάκες textar κ μου τις άλλαξαν από μόνοι τους σε κάτι σάπιες stark η κάπως έτσι (δική τους μάρκα) και τη δεύτερη έκαναν το ίδιο με πολλαπλασιαστες (με τη fake δικαιολογία εξάντλησης του προϊόντος-καθώς παρέμενε διαθεσιμο). Ευτυχώς το είδα έγκαιρα και τις δυο φορές κ έφαγαν κατσαδα με απειλή ολικης ακύρωσης της παραγγελίας κ εντελως τυχαία βρήκαν στοκ από αυτό που παρηγγειλα εξαρχής…

Προσωπικά μετά το γύρισα σε ελληνικά σάιτ γιατί βαρέθηκα να παίζω τον Πουαρό στις παραγγελίες μου (κ έπειτα τους έκοψα τελείως δεδομένου ότι πάω στο εξουσιοδοτημένο)

• Like 5
Δημοσ.

Μια άσχετη ερώτηση : σε passat 2005 που έχει φτάσει 200000 χλμ, το βιβλίο προτείνει προληπτική αντικατάσταση καδένας. Δεν ακούγεται καθόλου, είναι λογικό να αλλάξει;  διότι μιλάμε για αρκετό κόστος αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να προσεχτεί και κάτι άλλο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oykas2001 είπε

Μια άσχετη ερώτηση : σε passat 2005 που έχει φτάσει 200000 χλμ, το βιβλίο προτείνει προληπτική αντικατάσταση καδένας. Δεν ακούγεται καθόλου, είναι λογικό να αλλάξει;  διότι μιλάμε για αρκετό κόστος αν δεν κάνω λάθος. Πρέπει να προσεχτεί και κάτι άλλο; 

Χτυπάει (βάσει μάστορα-όχι τι ακούμε εγώ κ εσυ!); Αν δε χτυπάει αφενός είναι θαύμα - αφετέρου μπορείς να τη παρατείνεις λίγο ακόμα αλλά καλό θα ήταν να την αλλάξεις κάποια στιγμή !

Δημοσ.
6 hours ago, paylidis said:

Χτυπάει (βάσει μάστορα-όχι τι ακούμε εγώ κ εσυ!); Αν δε χτυπάει αφενός είναι θαύμα - αφετέρου μπορείς να τη παρατείνεις λίγο ακόμα αλλά καλό θα ήταν να την αλλάξεις κάποια στιγμή !

Σε αντιπροσωπεία και εξειδικευμένο που το είδαν, δεν χτυπάει, πάντως είπαν για αλλαγή by the book.

Κόστος μαζί με service κάνα χιλιάρικο. Αλλάζουν τίποτα άλλο;  τρόμπα νερού; 

Επίσης την προηγούμενη βδομάδα ήρθε και mail για αλλαγή αερόσακου (takata) - τη μπουκάλα αερίου αλλάζουν μάλλον; 

• Like 1
Δημοσ.

Αλλάζει η καδένα γενικά βάση χιλιομέτρων; Γιατί είχα μείνει σε αυτό που λέγανε ότι αν έχεις καδένα δε μπλέκεις με ιμάντες που θέλουν αλλαγή. Άρα τι κερδίζεις στην ουσία σε σχέση με τον ιμάντα;

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Σε αντιπροσωπεία και εξειδικευμένο που το είδαν, δεν χτυπάει, πάντως είπαν για αλλαγή by the book.

Κόστος μαζί με service κάνα χιλιάρικο. Αλλάζουν τίποτα άλλο;  τρόμπα νερού; 

Επίσης την προηγούμενη βδομάδα ήρθε και mail για αλλαγή αερόσακου (takata) - τη μπουκάλα αερίου αλλάζουν μάλλον; 

Εάν δε χτυπάει μη τη πειράξεις. Υποτίθεται ότι η καδένα δε χρειάζεται αλλαγή για αυτό υπερτερεί του ιμάντα. Απλώς επειδή υπήρχαν πολλές άστοχιες για να έχουν τον πωπο τους καλυμμένο σου λένε άλλαζε την… Συχνά αλλάζουν μόνο τον Τεντωτηρα μιας κ πιο πιθανό είναι να χαλάσει αυτός παρά η αλυσίδα 

4 ώρες πριν, zio10 είπε

Αλλάζει η καδένα γενικά βάση χιλιομέτρων; Γιατί είχα μείνει σε αυτό που λέγανε ότι αν έχεις καδένα δε μπλέκεις με ιμάντες που θέλουν αλλαγή. Άρα τι κερδίζεις στην ουσία σε σχέση με τον ιμάντα;

Γενικά όχι. Ειδικά ναι. Σε οπελ πχ δε πάει ούτε για αστείο 200Κ. 
Αντιθετα στην οικογένεια έχουμε αμάξι 15 χρόνων με 330 χιλιάδες χιλιόμετρα που η καδένα κελαηδάει κ προφανώς δε θέλει αλλαγή… 

• Thanks 1
Δημοσ.
31 minutes ago, paylidis said:

Εάν δε χτυπάει μη τη πειράξεις. Υποτίθεται ότι η καδένα δε χρειάζεται αλλαγή για αυτό υπερτερεί του ιμάντα. Απλώς επειδή υπήρχαν πολλές άστοχιες για να έχουν τον πωπο τους καλυμμένο σου λένε άλλαζε την… Συχνά αλλάζουν μόνο τον Τεντωτηρα μιας κ πιο πιθανό είναι να χαλάσει αυτός παρά η αλυσίδα 

Δεν είμαι και τόσο γνώστης περί του θέματος ώστε να μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για τον αν χτυπάει ή όχι (εμένα πάντως δεν μου ακούγεται κάτι ύποπτο). Σε περίπτωση που πω για τεντωτήρες, γλύστρες κλπ μόνο κι αυτοί επιμένουν;

Επίσης αστοχία δεν θα είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα πια με 19 χρόνια και 200.000 χλμ στην πλάτη;

Συνάδελφος πάντως με tiguan tsi του '14 αν δεν κάνω λάθος, άκουγε έναν μικρό θόρυβο σχεδόν από τα 30.000 χλμ, όλοι επέμεναν οτι δεν τρέχει κάτι, ώσπου τα έκανε σούπα όλα μέσα και τελικά το μαλλί βγήκε σχεδόν 1500 ευρώ...  

Δημοσ.
3 ώρες πριν, oykas2001 είπε

Δεν είμαι και τόσο γνώστης περί του θέματος ώστε να μπορώ να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για τον αν χτυπάει ή όχι (εμένα πάντως δεν μου ακούγεται κάτι ύποπτο). Σε περίπτωση που πω για τεντωτήρες, γλύστρες κλπ μόνο κι αυτοί επιμένουν;

Επίσης αστοχία δεν θα είχε εμφανιστεί μέχρι τώρα πια με 19 χρόνια και 200.000 χλμ στην πλάτη;

Συνάδελφος πάντως με tiguan tsi του '14 αν δεν κάνω λάθος, άκουγε έναν μικρό θόρυβο σχεδόν από τα 30.000 χλμ, όλοι επέμεναν οτι δεν τρέχει κάτι, ώσπου τα έκανε σούπα όλα μέσα και τελικά το μαλλί βγήκε σχεδόν 1500 ευρώ...  

αν ήταν να έχει θέμα θα στο είχαν επισημάνει δε θα έλεγαν προληπτικά 

οπως το λες το Tiguan έχει θέματα για αυτό τα τσουβάλιασαν όλα κ λένε προληπτική αλλαγή 

Δημοσ.
4 hours ago, paylidis said:

αν ήταν να έχει θέμα θα στο είχαν επισημάνει δε θα έλεγαν προληπτικά 

οπως το λες το Tiguan έχει θέματα για αυτό τα τσουβάλιασαν όλα κ λένε προληπτική αλλαγή 

Άρα;  το αλλάζω; 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, oykas2001 είπε

Άρα;  το αλλάζω; 

Εγώ αν δε μου έδινε σημάδια φθοράς δε θα την άλλαζα… Εδώ σε αμάξι που κρύο κ αυτό μαξ το πρώτο λεπτό χτύπαγε η καδένα άλλαξα μόνο τον τεντωτηρα με 50€ (κι αυτό προληπτικά) κ έστρωσε…

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, paylidis said:

Εγώ αν δε μου έδινε σημάδια φθοράς δε θα την άλλαζα… Εδώ σε αμάξι που κρύο κ αυτό μαξ το πρώτο λεπτό χτύπαγε η καδένα άλλαξα μόνο τον τεντωτηρα με 50€ (κι αυτό προληπτικά) κ έστρωσε…

OK, σ ευχαριστώ. Θα πάω σε κάνα 2-3 βδομάδες και θα δω τι θα γίνει.

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ' όλα.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...