Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 28/11/2024 στις 1:51 ΜΜ, djuan1988 είπε

Για Θεσσαλονίκη καμιά πρόταση;

Εγω έβαλα τον Αυγουστο στον Κιμπίρη. Ευχαριστημένος και πολύ καλή δουλειά. Έβαλα και παρμπριζ

Δημοσ.
Στις 30/11/2024 στις 7:07 ΠΜ, zio10 είπε

Το ένα φανάρι χτυπάει λίγο ψηλότερα όταν ανάβω τα φώτα, είναι κάτι που μπορώ να ρυθμίσω εγώ με το χέρι; Από τη λάμπα πχ;

Αν ειναι το  δεξί,τότε  πρέπει να χτυπάει λίγο πιο ψηλά .

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν ειναι το  δεξί,τότε  πρέπει να χτυπάει λίγο πιο ψηλά .

Το δεξί είναι ναι, ευχαριστώ.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Το δεξί είναι ναι, ευχαριστώ.

Αρα είσαι οκ! Για κάποιο λόγο στις αλογόνου φαινεται πιο έντονα η διαφορά. Αλογόνου έχεις;

Δημοσ.

Αυτό που έκανα παλιά ήταν όταν πήγαινα για ρύθμιση στον ηλεκτρολόγο, διάλεγα το 2 απο την κλίμακα 0-3, ώστε όταν το έβαζα στο 1 να είναι λίγο πιο ψηλά.

Βέβαια στην τελευταία ρύθμιση στο punto ο ηλεκτρολόγος τα έκανε μαντάρα. Οπότε πήγα σε μια αλάνα και έβαλα σημάδια και τα ρύθμισα...

Τώρα στο id με αυτόματη ρύθμιση έχω συνέχεια σήματα ότι στραβωνω... Τι ρύθμιση έχουν κάνει δεν ξέρω...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, filarhos είπε

Αυτό που έκανα παλιά ήταν όταν πήγαινα για ρύθμιση στον ηλεκτρολόγο, διάλεγα το 2 απο την κλίμακα 0-3, ώστε όταν το έβαζα στο 1 να είναι λίγο πιο ψηλά.

Βέβαια στην τελευταία ρύθμιση στο punto ο ηλεκτρολόγος τα έκανε μαντάρα. Οπότε πήγα σε μια αλάνα και έβαλα σημάδια και τα ρύθμισα...

Τώρα στο id με αυτόματη ρύθμιση έχω συνέχεια σήματα ότι στραβωνω... Τι ρύθμιση έχουν κάνει δεν ξέρω...

Δε φταίει η ρύθμιση απλά τα led είναι πολύ πιο δυνατά και μερικοί στραβώνονται πολυ εύκολα…

επίσης και με τα πολύ ψηλά suv στραβώνονται αυτοί που έχουν δυσανάλογα χαμηλό αμαξι

Εμένα δε με έχει ενοχλήσει τόσα χρόνια αμάξι με εργοστασιακά led/xenon

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Αρα είσαι οκ! Για κάποιο λόγο στις αλογόνου φαινεται πιο έντονα η διαφορά. Αλογόνου έχεις;

Αλογόνου ναι, είναι σίγουρα πιο έντονο γιατί δεν ήξερα καν ότι ισχύει αυτό. Δεν το είχα προσέξει ξανά.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Έχω ένα αυτοκίνητο του 21 με εκπομπές 122 (το γράφει στην άδεια). Και ήξερα ότι δεν πλήρωνα τέλη. Μπήκα τυχαία για να δώ στο σύστημα και βλέπω ότι μου βγάζει να πληρώσω. Ξέρεις κανείς  πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;

Επεξ/σία από billyg599
Δημοσ.

τι αυτοκίνητο έχεις ; 

αυτό που έχει σημασία είναι με βάση ποιο πρότυπο έχει ταξινομηθεί και αν θυμάμαι καλά η αλλαγή από NEDC σε WLTP έγινε το 2021. 

Για μένα μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία που το αγόρασες κάνε πρώτα, να βάλουν το διεκπεραιωτή τους να το δει. 

• Like 1
Δημοσ.
13 hours ago, zanskou said:

τι αυτοκίνητο έχεις ; 

αυτό που έχει σημασία είναι με βάση ποιο πρότυπο έχει ταξινομηθεί και αν θυμάμαι καλά η αλλαγή από NEDC σε WLTP έγινε το 2021. 

Για μένα μια ερώτηση στην αντιπροσωπεία που το αγόρασες κάνε πρώτα, να βάλουν το διεκπεραιωτή τους να το δει. 

Τελικά έπρεπε να πάω στην εφορία όπου έχασα όλο το πρωινό στο τμήμα αυτοκινήτων αλλά διορθώθηκε (μου έβγαζε ότι χρωστάω περί τα 700 ευρώ σε τέλη απο το 2021!). Έχουν δύο συστήματα μου είπαν και στο ένα (που έχει τα δεδομένα απο την Δ/νση συγκοινωνιών) το είχε το αυτοκίνητο καταχωρημένο με ρύπους 122 και σε αυτό το σύστημα της ΑΑΔΕ που είναι για πληρωμές ρύπους 123. Ένα μαγικό χέρι έκανε μάλλον στογγυλοποίηση υπέρ του ελληνικού κράτους.

• Sad 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν έχεις ρύπους 122g δεν πληρώνεις και με 123 πληρώνεις;

Και πόσο;

Επεξ/σία από cinemusic
Δημοσ.
12 hours ago, cinemusic said:

Δηλαδή αν έχεις ρύπους 122g δεν πληρώνεις και με 123 πληρώνεις;

Και πόσο;

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους. Ο αλγόριθμος για ταξινομήσεις απο 1/1/2021 εδώ:

https://www.gocar.gr/news/feed/34498,Telh_kykloforias_Ti_8a_plhrwsete_an_agor.html

• Like 2

• Δημιουργία νέου...