Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, zio10 είπε

Έχει κανείς εμπειρία από οθόνες από ali; Μάρκα, χαρακτηριστικά;

εχω παρει αρκετές τυπου ΟΕΜ. Δεν ειχα καποιο ιδιαίτερο παραπονο. Απλως φροντισε να εχουν καλα specs, πχ 4/64 8core

(κ φυσικα να ειναι αξιοπιστος ο πωλητης καθως την τελευταια φορά μου ετυχαν 2 λαμογια στη σειρά που ενω ελεγαν αμεσα διαθεσιμο δεν το ειχαν διαθεσιμο κ ζητουσαν επιπλεον λεφτα για ανωτερο μοντέλο-που δεν ηθελα ουτε μου χρειαζόταν)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τωρα με την προσφορα της Carglass για 50% στις μεμβρανες....εχει καποιος εμπειρια προσφατη ( στο χολαργο ) ?? Για xpel μου ειπαν στο τηλ.....εκτος της 80αρας που εξαιρειται ως κωδικος .

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, generalb31 είπε

Για c class 138 μου ειπαν !

καλο νουμερο... 100 τις βαζει (aswf) αυτος που παω εγω στα μελισσια (αψογη δουλεια εχω να λεω)

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

καλο νουμερο... 100 τις βαζει (aswf) αυτος που παω εγω στα μελισσια (αψογη δουλεια εχω να λεω)

Για θυμισέ μου μηπως βαλω και εγω στα μπροστινα του Chr. Βάζει και παμπρίζ (Διάφανη εντελώς);

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Για θυμισέ μου μηπως βαλω και εγω στα μπροστινα του Chr. Βάζει και παμπρίζ (Διάφανη εντελώς);

οχι αρνειται να βαλει παρπριζ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο tint town βάζει στο παρμπρίζ αλλά προφανώς κάντε ένα τηλέφωνο για να το επιβεβαιώσετε με το μοντέλο που έχετε.

Νομίζω είναι φιξ η τιμή στα 150€ για την xpel prime xr plus.

Edit: Φαίνεται να ανέβηκαν οι τιμές... 170€.

Επεξ/σία από Grim Ripper
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καταλαβα, στειλε μου σε pm το μαγαζι ή γραφτο και εδω αν δεν υπαρχει προβλημα. 

Fime design μελίσσια δε θεωρώ ότι υπάρχει πρόβλημα. Προσωπικά δε τον αλλάζω πλέον με τίποτα έχοντας δοκιμάσει κι άλλους δυο. Είναι vfm

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το ένα φανάρι χτυπάει λίγο ψηλότερα όταν ανάβω τα φώτα, είναι κάτι που μπορώ να ρυθμίσω εγώ με το χέρι; Από τη λάμπα πχ;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, zio10 είπε

Το ένα φανάρι χτυπάει λίγο ψηλότερα όταν ανάβω τα φώτα, είναι κάτι που μπορώ να ρυθμίσω εγώ με το χέρι; Από τη λάμπα πχ;

για τι αυτοκίνητο μιλάς ; 

• Δημιουργία νέου...