Nabuko Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 λεπτά πριν, stefan_city είπε Άλλη πρόταση, ή ποιο από τα παραπάνω; Για το Pirelli που φοράς τώρα έπρεπε να διαβάσεις κριτικές? εσύ δεν έχεις άποψη? άμα σου αρέσει ξαναβάλτο. Αλλιώς κοίτα και σε Falken, Hankook, Bridgestone, Yokohama. Για το Ka καλά είναι όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan_city Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 4 λεπτά πριν, Nabuko είπε Για το Pirelli που φοράς τώρα έπρεπε να διαβάσεις κριτικές? εσύ δεν έχεις άποψη? άμα σου αρέσει ξαναβάλτο. Αλλιώς κοίτα και σε Falken, Hankook, Bridgestone, Yokohama. Για το Ka καλά είναι όλα. Δεν είμαι ο βασικός χρήστης του αυτοκινήτου. Η περιστασιακή χρήση μερικών χιλιομέτρων που μπορεί να κάνω δεν προτείνεται για να έχω άποψη. Η ερώτηση είναι κυρίως για κάποιον που έχει τέτοιου είδους αυτοκίνητο και είναι ευχαριστημένος ή μη από κάποιο συγκεκριμένο ελαστικό, ώστε να το προτιμήσω ή να το αποφύγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. πριν από 21 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 21 λεπτά 2 ώρες πριν, stefan_city είπε PIRELLI P1 CINTURATO (αυτό έχει τοποθετημένο τώρα) Μου έχει σκιστεί κ εμένα πιρελι. Ούτε για αστείο δε θα ξανά έβαζα στη ζωή μου Τα μισελεν ενερτζι είναι πολύ μαλακα και γενικά κάτω του μετρίου λάστιχο. continental k Goodyear έχω καλές εντυπώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. πριν από 10 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 10 λεπτά 8 λεπτά πριν, paylidis είπε Μου έχει σκιστεί κ εμένα πιρελι. Ούτε για αστείο δε θα ξανά έβαζα στη ζωή μου Eμένα όχι και τα φόραγα στην πισωκούνα όταν ήμουν πιο νέος που έκανα και τις χαζομαρίτσες με το χειρόφρενο. Εμένα ήταν τα PZero όμως και άντεξαν και 6-7 χρόνια. Θα ξαναέβαζα Pirelli άνετα αλλά πλέον είμαι ευχαριστημένος με τα Dunlop οπότε ή θα ξαναβάλω αυτά ή θα πάω στην μητρική Goodyear Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις