mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) On 08/09/2024 at 10:39, bilis1234 said: Αυτό σκέφτομαι να κάνω αλλά φθορά σε τι? Όταν ειναι σβηστό το αμάξι δουλεύουν χωρης δυσκολία. On 09/09/2024 at 01:53, bilis1234 said: Τελικά σήμερα στο δρόμο πάω να αλλάξω ταχύτητα παταω συμπλέκτη κ ο συμπλέκτης έμεινε κάτω, αύριο με οδική το στέλνω αντιπρωσοπεια νομίζω ότι ίσως είναι ντιζα αν κ δεν είμαι και σίγουρος 5 χρόνων αυτοκίνητο δεν δικαιολογητε με 27.000 χιλιόμετρα αστοχία υλικού ότι κ να είναι. Τρόμπα συμπλέκτη λογικά. Αν στο αυτοκίνητο σου είναι έξω από το σασμάν κομπλέ. Αν είναι μέσα θέλει λύσιμο σασμαν και φυσικά αλλάζεις τα πάντα όλα, δεν θα το ανοιξεις μόνο για την τρόμπα (slave cylinder). Αν δεν στις έπαιρνε και σβηστό θα έλεγα επιλογέας ταχυτήτων. Λίγα χιλιόμετρα πάντως για τέτοια βλάβη. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από mindtrapper 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Συνεχιζω να ειμαι σε δίλημμα για το 2ο αυτοκινητο α) Παιρνω ενα μικρο (ισως και ηλεκτρικο) για να πηγαινοερχομαι καθημερινα στην δουλεια (μαρουσι-κεντρο) β) συνεχιζω να πηγαινω με μετρο και παιρνω ενα mx5 για να χαιρομαι μια φορα τη βδομαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου με την κίνηση που έχει και από τη στιγμη που έχεις επιλογή για μετρό πραγματικά πάρε το ΜΧ5. ειναι 100 φορές προτιμότερο τις ώρεςπου θα γλυτώσεις από την Κηφισίας να τις κάνεις στα Δερβενοχώρια, στην πιστα στα Μέγαρα ή όπου αλλού σου κάνει κέφι παρά κολλημένος και με τα νεύα κρόσια. η κατάσταση φέτος έξω ειναι πιο απάλευτη από ποτέ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, zanskou said: με την κίνηση που έχει και από τη στιγμη που έχεις επιλογή για μετρό πραγματικά πάρε το ΜΧ5. ειναι 100 φορές προτιμότερο τις ώρεςπου θα γλυτώσεις από την Κηφισίας να τις κάνεις στα Δερβενοχώρια, στην πιστα στα Μέγαρα ή όπου αλλού σου κάνει κέφι παρά κολλημένος και με τα νεύα κρόσια. η κατάσταση φέτος έξω ειναι πιο απάλευτη από ποτέ. Καπως ετσι το σκεφτομαι. Ηλεκτρικο χρησιμοποιω που ειναι ενα χαλι αλλα και παλι στην ωρα στην κινηση δεν συγκρινεται Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου από imr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, imr said: Συνεχιζω να ειμαι σε δίλημμα για το 2ο αυτοκινητο α) Παιρνω ενα μικρο (ισως και ηλεκτρικο) για να πηγαινοερχομαι καθημερινα στην δουλεια (μαρουσι-κεντρο) β) συνεχιζω να πηγαινω με μετρο και παιρνω ενα mx5 για να χαιρομαι μια φορα τη βδομαδα η λογική λέει το α) η ψυχή λέει το mx5 🤣 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Εξαρτάται πόση ώρα θέλεις με το αυτοκίνητο και πόση με τα μέσα. Είσαι τυχερός που έχεις μέσα κοντά σου. Εγώ ήθελα 20 λεπτά για τον ηλεκτρικό και τον Κηφισιά Ομόνοια μια ώρα και ένα τέταρτο στην καλύτερη. Οπότε πήγαινα με το αυτοκίνητο Αιγάλεω στον ίδιο χρόνο από εθνική και μετά 3-4 στάσεις και κέρδισα μισή ωρα. Τώρα δεν μπορώ να πάω με τα μέσα οπότε το αυτοκίνητο είναι μονόδρομος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 3 hours ago, filarhos said: Εξαρτάται πόση ώρα θέλεις με το αυτοκίνητο και πόση με τα μέσα. Είσαι τυχερός που έχεις μέσα κοντά σου. Εγώ ήθελα 20 λεπτά για τον ηλεκτρικό και τον Κηφισιά Ομόνοια μια ώρα και ένα τέταρτο στην καλύτερη. Οπότε πήγαινα με το αυτοκίνητο Αιγάλεω στον ίδιο χρόνο από εθνική και μετά 3-4 στάσεις και κέρδισα μισή ωρα. Τώρα δεν μπορώ να πάω με τα μέσα οπότε το αυτοκίνητο είναι μονόδρομος. Με αυτοκινητο θελω 1 ωρα minimum + το παρκινγκ που ειναι σχετικα μακρυα (15 λεπτα περπατημα) Με ηλεκτρικο ΚΑΤ-Ομονοια 40 λεπτα door to door μαζι με την σταση για καφε. Το πρωι ειναι μια χαρα απλα στην επιστροφη μπορει να εισαι σαν σαρδελα ειναι λιγο πικρα. Γιαυτο και σκεφτομαι για αυτοκινητο απλα για τον χαβαλε μου, δεν εχει νοημα να μην παρω τον ηλεκτρικο απο τη στιγμη που ειναι διπλα και στο σπιτι και την δουλεια 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 1 hour ago, imr said: Με αυτοκινητο θελω 1 ωρα minimum + το παρκινγκ που ειναι σχετικα μακρυα (15 λεπτα περπατημα) Με ηλεκτρικο ΚΑΤ-Ομονοια 40 λεπτα door to door μαζι με την σταση για καφε. Το πρωι ειναι μια χαρα απλα στην επιστροφη μπορει να εισαι σαν σαρδελα ειναι λιγο πικρα. Γιαυτο και σκεφτομαι για αυτοκινητο απλα για τον χαβαλε μου, δεν εχει νοημα να μην παρω τον ηλεκτρικο απο τη στιγμη που ειναι διπλα και στο σπιτι και την δουλεια Την σαρδέλα στον ηλεκτρικό την έχω κάνει μερικά χρόνια, όμως Ομόνοια Κηφισιά... <30 λεπτά ηλεκτρικός και mx5 θα σου έλεγα. Κάντο τώρα γιατί δεν είναι για πολλά χρόνια... Εγώ όταν είχα το mx5 είχα και το punto για κάθε μέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 5 minutes ago, filarhos said: Την σαρδέλα στον ηλεκτρικό την έχω κάνει μερικά χρόνια, όμως Ομόνοια Κηφισιά... <30 λεπτά ηλεκτρικός και mx5 θα σου έλεγα. Κάντο τώρα γιατί δεν είναι για πολλά χρόνια... Εγώ όταν είχα το mx5 είχα και το punto για κάθε μέρα. Εχω και το cmax για καθημερινο και να το κανει η γυναικα οτι θελει. Οσο το σκεφτομαι σε mx5 nc καταληγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukasgr2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου Στις 18/9/2024 στις 7:21 ΜΜ, dtk-386 είπε Μια χαρά είναι πήξαμε στα suv....😇 Κι εγώ sedan έχω Audi A4 1.8 tsi του 2017. Είσαι σίγουρος ότι έχεις Α4 1.8 TSI του 2017; Το Α4 8W δεν είχε τον 1.8 TSI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Σύμφωνα με φήμες (?) επίκειται συγχώνευση ή αν θέλετε εξαγορά της Renault από την Stellantis με τις ευλογίες και της Γαλλικής κυβέρνησης. "Θα αγοράζεις Alfa romeo και θα είναι σα να αγοράζεις Renault" -Πατέρας Αυτοκινήσιος- 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, Nabuko said: Σύμφωνα με φήμες (?) επίκειται συγχώνευση ή αν θέλετε εξαγορά της Renault από την Stellantis με τις ευλογίες και της Γαλλικής κυβέρνησης. "Θα αγοράζεις Alfa romeo και θα είναι σα να αγοράζεις Renault" -Πατέρας Αυτοκινήσιος- Ε λογικό από το να τους αγοράσουν Κινέζοι καλύτερα 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Εχω ενα περιεργο θεμα με το καινουριο C3 Aircross που ξεκινησε χτες το βραδυ. Συνεδεσα το κινητο για να βλεπω στην οθονη το Maps - Android auto, και δεν το αναγνωριζε καθολου το κινητο μου. Ειχε κανει προσφατα ενημερωση λειτουργικου το κινητο (Xiaomi 12X HyperOS 1.0.9), λεω αυτο θα φταιει, κανω να βαλω της γυναικας, που εχει καιρο να παρει ενημερωση (Poco Χ3), τα ιδια, δεν επαιζε το android auto, ενω μεχρι την Κυριακη (30/9) που το ειχα ξανα χρησιμοποιησει δεν ειχα καποιο θεμα σε κανενα απο τα 2 κινητα. Αλλαζω καλωδιο, παλι τιποτα (συνδεετε ενσυρματα μονο). Να παρω αντιπροσωπεια απο Δευτερα? Δοκιμασα να διαγραψω τις συσκευες απο το Bluetooth μηπως και στρωσει, παλι τιποτα Επισης βλεπω στην εφαρμογη εχει firmware update για το Infotainment. Λεει οτι μπορω να το φλασαρω και μονος με 1 στικακι 32gb. Να το επιχειρήσω ή αν παω αντιπροσωπεια να το κανω εκει (και με τι κοστος?) Εχει τυχει σε κανενα κατι αντιστοιχο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 minute ago, jimakos234 said: Εχω ενα περιεργο θεμα με το καινουριο C3 Aircross που ξεκινησε χτες το βραδυ. Συνεδεσα το κινητο για να βλεπω στην οθονη το Maps - Android auto, και δεν το αναγνωριζε καθολου το κινητο μου. Ειχε κανει προσφατα ενημερωση λειτουργικου το κινητο (Xiaomi 12X HyperOS 1.0.9), λεω αυτο θα φταιει, κανω να βαλω της γυναικας, που εχει καιρο να παρει ενημερωση (Poco Χ3), τα ιδια, δεν επαιζε το android auto, ενω μεχρι την Κυριακη (30/9) που το ειχα ξανα χρησιμοποιησει δεν ειχα καποιο θεμα σε κανενα απο τα 2 κινητα. Αλλαζω καλωδιο, παλι τιποτα (συνδεετε ενσυρματα μονο). Να παρω αντιπροσωπεια απο Δευτερα? Δοκιμασα να διαγραψω τις συσκευες απο το Bluetooth μηπως και στρωσει, παλι τιποτα Επισης βλεπω στην εφαρμογη εχει firmware update για το Infotainment. Λεει οτι μπορω να το φλασαρω και μονος με 1 στικακι 32gb. Να το επιχειρήσω ή αν παω αντιπροσωπεια να το κανω εκει (και με τι κοστος?) Εχει τυχει σε κανενα κατι αντιστοιχο? πότε το πήρες και τι τιμή αν επιτρέπεται? για 20 χιλιάρικα περίπου που έχω δει ότι κάνει αξίζει τα λεφτά του και ας μην συνδέεται με την οθόνη πραγματικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, h3342 είπε πότε το πήρες και τι τιμή αν επιτρέπεται? για 20 χιλιάρικα περίπου που έχω δει ότι κάνει αξίζει τα λεφτά του και ας μην συνδέεται με την οθόνη πραγματικά Τελη Ιουλιου πρακτικα, C3 Aircross 1.2 Plus (Plus Tech packet) , το test drive, με 4.5χιλ χλμ οταν το πηρα. απο ~24,000 στα 20,900. Λεω να επιχειρησω να το κανω μονος παντως το Update. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις