dtk-386 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 10 λεπτά πριν, paylidis είπε Όταν σε παίρνει άγνωστος κ σου λέει «φιλε μου καλησπερα» το κλείνεις και τον κανείς μπλοκ. Μόνο αυτό θα πω τώρα. 😂 Δεν είσαι φίλος του, σε θέλει φίλο του για μερικές ώρες για το παζάρι του. Έχω γράψει λεπτομέρειες στο θέμα στο παρελθον. Οριακά το έβρισκα διασκεδαστικό μέχρι ενός σημείου. Μετά με αηδίασε με αποτέλεσμα να γίνομαι εως κ αγενής σε πολλούς «ενδιαφερόμενους» (στη πράξη tirekickers) Υγ ομοίως τρώνε μπλοκ αυτοί που παίρνουν και λένε «για πες για το αμάξι» θαρρείς και σε εξετάζουν. Αντε γα000υ. Ρωτά τι θες να σου πω - αν και λογικά αν διάβαζες την αγγελία τα έχει ήδη γραμμένα όλα για αυτό όλα τα αυτοκίνητα μου τα έχω δώσει στις αντιπροσωπείες. προέχει η ψυχική μου υγεία από το λίγο παραπάνω κέρδος μου. 🤣 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, dtk-386 είπε για αυτό όλα τα αυτοκίνητα μου τα έχω δώσει στις αντιπροσωπείες. προέχει η ψυχική μου υγεία από το λίγο παραπάνω κέρδος μου. 🤣 Εμένα συνήθως προέχει η τσέπη μου. Προτιμώ με τα 3-4 χιλιάρικα της διαφοράς να πάω μια εβδομάδα διακοπές να ηρεμήσω 😉 Είναι θέμα οπτικής πάντως. Δε διαφωνώ 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, paylidis είπε Εμένα συνήθως προέχει η τσέπη μου. Προτιμώ με τα 3-4 χιλιάρικα της διαφοράς να πάω μια εβδομάδα διακοπές να ηρεμήσω 😉 Είναι θέμα οπτικής πάντως. Δε διαφωνώ λογικό εσύ αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε μήνα, εγώ κάθε 10ετία. 🤣 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Αυτο που παρατηρώ εγώ ότι γενικά το ανώτατο όριο στα μεταχειρισμένα είναι το δεκαρικο.Φοβαται ο κόσμος να δώσει παραπάνω γιατί δεν ξέρει τι θα προκύψει.Δεν τους αδικώ.Γιαυτο τα πιο καινούργια θέλουν και μια υπομονη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε λογικό εσύ αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε μήνα, εγώ κάθε 10ετία. 🤣 Με μπερδεύεις με αλλον ονόματα δε λέμε. Εγώ τετραετία πενταετια τα κρατάω συνήθως (με εξαίρεση το προηγούμενο που πήγε 11 σχεδόν). Για αυτό τώρα άρχισα να ξύνομαι 😂 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε λογικό εσύ αλλάζεις αυτοκίνητο κάθε μήνα, εγώ κάθε 10ετία. 🤣 Και γω επειδή είναι πενταετίας το αυτοκίνητο το λυπήθηκα να το δώσω κοψοχρονια σε αντιπροσωπεία 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 40 minutes ago, Giannisdeus said: Και γω επειδή είναι πενταετίας το αυτοκίνητο το λυπήθηκα να το δώσω κοψοχρονια σε αντιπροσωπεία Απο περιεργεια ποσα σου ειχαν πει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Με παζάρι και σπρώξιμο 14.Υπολογιζω ότι θα το κοστολογουσαν πάνω από 15.Η συζήτηση ξεκίνησε από χαμηλότερα όμως.Και μην ξεχνάμε ότι ήδη είχα κλείσει και αυτοκίνητο κτλ και ήδη είχαν βγάλει κέρδος κτλ.Και ένας τοπικός μαντράς που ρώτησα από περιέργεια μου έδινε λιγα λιγότερα απευθείας χωρίς πολλά πολλά γιατί όντως το αμάξι είναι καλό και αυτοί έχουν τρόπους και να τα διώξουν γρήγορα κτλ.Δοσεις και άλλες ευκολιες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 20 minutes ago, Giannisdeus said: Με παζάρι και σπρώξιμο 14.Υπολογιζω ότι θα το κοστολογουσαν πάνω από 15.Η συζήτηση ξεκίνησε από χαμηλότερα όμως.Και μην ξεχνάμε ότι ήδη είχα κλείσει και αυτοκίνητο κτλ και ήδη είχαν βγάλει κέρδος κτλ.Και ένας τοπικός μαντράς που ρώτησα από περιέργεια μου έδινε λιγα λιγότερα απευθείας χωρίς πολλά πολλά γιατί όντως το αμάξι είναι καλό και αυτοί έχουν τρόπους και να τα διώξουν γρήγορα κτλ.Δοσεις και άλλες ευκολιες και τι αμάξι παράγγειλες αν επιτρέπεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, dtk-386 είπε για αυτό όλα τα αυτοκίνητα μου τα έχω δώσει στις αντιπροσωπείες. προέχει η ψυχική μου υγεία από το λίγο παραπάνω κέρδος μου. 🤣 Εκεί πατάνε οι αντιπροσωπείες και δίνουν πολύ χαμηλές τιμές ανταλλαγής. Σου κόβουν τουλάχιστον 3-4Κ στα 12-15Κ μιας μεσαίας τιμής. Και μετά πουλάνε και ακριβότερα από τη μεσαία τιμή... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Corolla sedan βενζίνη active plus.θελω Σεντάν για να γλιτώνω την μπαγκαζιερα.και ήταν το timing τώρα γιατί ακόμα κρατάνε τιμή τα μεταχειρισμένα και λέω η τώρα η πότε.Ξερωωδεν αρέσουν τα Σεντάν γενικά αλλά εγώ είμαι φαν.Ημουν ευχαριστημένος με το δικό μου μεν.Αλλα εντάξει θέλω λίγο χώρο αποσκευών παραπάνω.Μπαμπαδιστικο αμάξι.αλλα μπαμπάς είμαι τι να κάνω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Μια χαρά είναι πήξαμε στα suv....😇 Κι εγώ sedan έχω Audi A4 1.8 tsi του 2017. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από dtk-386 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, Giannisdeus είπε όταν βάζεις ένα αμάξι στο car και είναι σε αριστη κατασταση και με λογική τιμή πόσο καιρό κάνει να φύγει συνήθως?Έχω βάλει το δικό μου και με παίρνουν όλο χασομερηδες 2 αμαξια πουλησαμε σαν οικογενεια τους τελευταιους 12 μηνες. Συγκεκριμενα Νοεμβριο του 23 και Φλεβαρη του 24. Το ενα ηταν ενα Audi A3 του 2009 1.2 TSI και το αλλο ενα Atos του 2001 βενζινη αμφοτερα. Και τα 2 εφυγαν σε λιγοτερο απο τον μηνα. Το Audi στις ~20 μερες και το Atos σε 3 μερες. Γενικα τα φτηνα φευγουν κατευθειαν. Οσο ακριβοτερο τοσο πιο πολυ πρεπει να περιμενεις νομιζω. 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε για αυτό όλα τα αυτοκίνητα μου τα έχω δώσει στις αντιπροσωπείες. προέχει η ψυχική μου υγεία από το λίγο παραπάνω κέρδος μου. 🤣 Ειναι αρκετουτσικη η διαφορα συνηθως...Το ειχα σκεφτει και εγω αλλα μας περνανε για μ@λ@κες οι μαντραδες και οι αντιπροσωποι και εχουν ενα στυλ "ποσο θες για αυτο το χρεπι?" για να στο παρουν κοψοχρονια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου https://www.newsauto.gr/news/ola-osa-gnorizoume-gia-to-kenourgio-audi-q3/?#Echobox=1726222399 ε σε πιάνει μια αηδια… κονα το κατάντησαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, paylidis είπε https://www.newsauto.gr/news/ola-osa-gnorizoume-gia-to-kenourgio-audi-q3/?#Echobox=1726222399 ε σε πιάνει μια αηδια… κονα το κατάντησαν Την πάτησες αλλά δε φταις εσύ. Οι μακάκες στο σάητ φταίνε γιατί "παρέλειψαν" να γράψουν ότι αυτό είναι το πως φαντάζονται οι σχεδιαστές του σάητ kolesa.ru ότι θα μοιάζει το αμάξι με βάση τις κατασκοπευτικές φωτό. Ότι να ναι Στο Car and Driver το αναφέρουν Αναφορά σε κείμενο Τις τελευταίες κατασκοπευτικές φωτογραφίες εκμεταλλεύτηκαν οι σχεδιαστές του ρωσικού μέσου kolesa.ru, οι οποίοι εμπνεύστηκαν από αυτές και προσπάθησαν να φανταστούν πώς θα μοιάζει η νέα γενιά του Audi Q3. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις