Nabuko Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, Giannisdeus είπε Έχω βάλει το δικό μου και με παίρνουν όλο χασομερηδες Σε λίγο καιρό θα γίνεις εξπέρ και θα τους καταλαβαίνεις με το που χτυπάει το τηλέφωνο. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Ελπίζω να ερθει και σοβαρός κανένας.Γιατι πραγματικά το αμάξι το προσεχα και δεν ήθελα να το δώσω ανταλλαγή για το καινούργιο .Είναι κρίμα.Σεκφτομαι λίγο ρομαντικά το ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Giannisdeus είπε Captur πετρέλαιο του 19 έχω.θεωρω εμπορικό είναι.Τεσπα.Υπομονη ε ενταξει δεν ειναι και huyndai i20 ή fiesta... θελει το χρονο του και τον καταλληλο αγοραστή... δε ξερω δλδ κανεναν που να ειπε ποτε ουαου ψαχνω σαν τρελος και τρεχω να παρω καπτυρ... 16 λεπτά πριν, Nabuko είπε Σε λίγο καιρό θα γίνεις εξπέρ και θα τους καταλαβαίνεις με το που χτυπάει το τηλέφωνο. αυτό, απο τις πρωτες 2-3 λεξεις θα καταλαβαινεις ποσο μλκς ειναι ο αλλος. και οσο πιο φθηνο αμαξι τοσο πιο καρμιρομλκς συνηθως 9 λεπτά πριν, Giannisdeus είπε Ελπίζω να ερθει και σοβαρός κανένας.Γιατι πραγματικά το αμάξι το προσεχα και δεν ήθελα να το δώσω ανταλλαγή για το καινούργιο .Είναι κρίμα.Σεκφτομαι λίγο ρομαντικά το ξέρω. παιρνεις το καινουργιο απο οτι αντιλαμβανομαι... κ συμφωνω μαζι σου οχι ανταλλαγη καθως θα χασεις αρκετα χρηματα... απλα δωσε του χρονο και κανε την αγγελια ελκυστική (εξτρα φωτο, ρεαλιστική τιμή χωρις πολλα πολλα περιθωρια για παζαρτζηδες) και θα βρεθει ο καταλληλος... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Νομίζω καλά τα έχω γράψει.Εχω δει και τις τιμές των άλλων και τιμολόγησα ανάλογα.Να πω την αλήθεια δεν βιάζομαι να το δώσω γιατί αργεί να έρθει και το καινούριο αλλά θέλω και να τελειώνω να μην τρέχω να το δώσω τελευταία στιγμή.Εμενα δεν με πειράζει να πάρει ο άλλος να ρωτήσει κάτι .Λεφτά θα δώσει.Αλλα τα ύφος ,η πονηριά και η καχυποψία που έχουν καταντάει προσβλητική κάτι φορές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Giannisdeus είπε Νομίζω καλά τα έχω γράψει.Εχω δει και τις τιμές των άλλων και τιμολόγησα ανάλογα.Να πω την αλήθεια δεν βιάζομαι να το δώσω γιατί αργεί να έρθει και το καινούριο αλλά θέλω και να τελειώνω να μην τρέχω να το δώσω τελευταία στιγμή.Εμενα δεν με πειράζει να πάρει ο άλλος να ρωτήσει κάτι .Λεφτά θα δώσει.Αλλα τα ύφος ,η πονηριά και η καχυποψία που έχουν καταντάει προσβλητική κάτι φορές. εχεις απολυτο δικαιο... οταν πουλαγα 2 χρονων αμαξι με ρωταγανε γιατι το πουλας κ εβγαλε ζημια κ το δινεις κλπ, τι σε νοιαζει ρε φιλε γιατι το πουλαω, δε μου αρεσε/παλιωσε για τα γουστα μου/φαλιρισα... δε τον καταλαβαινω τον κοσμο οπως κ ποτε δε καταλαβα την ερωτηση γιατι το πουλας, γιατι ετσι γουσταρω - αμα θες αγορασε το ειδαλλως τραβα παρε καινουργιο. Ηλιθιες νοοτροπιες μπουμερ που κραταγανε το αμαξι μεχρι να λιωσουν οι λαμαρινες... Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από paylidis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Γενικά είμαι ευγενής και ειλικρινής.Αλλα ρε φίλε με πήρε ένας όταν ήμουν στην δουλειά και του μίλαγα στον πληθυντικό.Με ρωτάει μήπως είναι βουλωμενο το dpf και το δίνεις.Ε δεν άντεξα.Του λέω στον ενικό.Γιατι ρε μεγάλε άμα ήταν θα στο λεγα?Πήγαινε στο μηχανικό σου να στο πει 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 9 minutes ago, Giannisdeus said: Γενικά είμαι ευγενής και ειλικρινής.Αλλα ρε φίλε με πήρε ένας όταν ήμουν στην δουλειά και του μίλαγα στον πληθυντικό.Με ρωτάει μήπως είναι βουλωμενο το dpf και το δίνεις.Ε δεν άντεξα.Του λέω στον ενικό.Γιατι ρε μεγάλε άμα ήταν θα στο λεγα?Πήγαινε στο μηχανικό σου να στο πει Και ο αλλος θα σε παρει να το πας στο μηχανικο του στην αλλη ακρη της Αθηνας να το δει και μετα να του ξινισει. Γιαυτο υπομονη η το δινεις σε μαντρα να ξεμπερδευεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, imr είπε Και ο αλλος θα σε παρει να το πας στο μηχανικο του στην αλλη ακρη της Αθηνας να το δει και μετα να του ξινισει. 50 ευρώ κατάθεση σε λογαριασμό μου για τη βενζίνη και τον χρόνο που θα χάσω. Αν το πάρεις τα αφαιρώ από την τελική τιμή, αν δεν το πάρεις δικά μου. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, imr είπε Και ο αλλος θα σε παρει να το πας στο μηχανικο του στην αλλη ακρη της Αθηνας να το δει και μετα να του ξινισει. Γιαυτο υπομονη η το δινεις σε μαντρα να ξεμπερδευεις Για αυτο θελει ορια... Εγω πλεον πανω απο 5-6 χλμ ακτινα δε παω. Οταν πουλαγα το τελευταιο (2 χρονων, ~35000 χλμ, με αλλα 2χ εγγυηση) εβαλα ορο (το συζηταγαμε με καποιους εδω ως πιθανώς υπερβολικό): "Δεκτος καθε ελεγχος στη κοντινότερη αντιπροσωπεία ή επιτοπιος απο όποιο μηχανικό θέλετε, για μεταβαση σε συνεργειο της επιλογής σας θα πρεπει να προηγηθεί προκαταβολή." Αυτο απετρεψε πολλους ασοβαρους χασομερηδες (καποιοι δεν διαβαζαν καν περιγραφη οποτε πηραν τη κρυαδα σε δευτερο χρόνο) που θελουν να σε πανε σε μιλημενο μηχανικό κ να σου βγαλουν κουσουρια για να το παζαρεψουν. Τελικά ηρθε απο την αλλη ακρη της Ελλαδας και το πηρε ενα παλικαρι αφοτου ειχε στειλει επιτοπιο ελεγχο τη γνωστη εταιρεία. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Πάντως όλοι στους ιδιώτες κάνουν τις μαγικές και αυτά.Καινδεν θα έπρεπε.Οχι ότι δεν υπάρχουν πονηροί ιδιώτες.Αλλα σίγουρα τα αυτοκίνητα είναι ποιοτικότερα των μαντραδων γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο και φτηνό να κάνουν οι ίδιοι παρεμβάσεις και μαζεματα.Ο συγχωρεμενος ο πεθερός μου ήταν μαντράς με δικό του συνεργείο και φανοποιειο.Οτι ήθελε έκανε.Σε μια κουβέντα με τον κουνιάδο μου που είναι μηχανικός και δούλευε και αυτός εκεί μου έλεγε ότι τα καλά αυτοκίνητα πάνε απευθείας σε γνωστούς .Άμα ερχόταν κάτι άριστο πρώτα παίρναν όλα τα τηλέφωνα γνωστούς και άλλους μαντραδες και μετά αν δεν δινόταν έμπαινε σε αγγελία και έκθεση.Στην καλύτερη στην έκθεση έμπαιναν κάποια που είχαν απλά μια σύγκρουση με καλή επισκευή.Ολα τα άλλα τα είχα δώσει από πριν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, paylidis είπε απο τις πρωτες 2-3 λεξεις θα καταλαβαινεις ποσο μλκς ειναι ο αλλος. για πες καμιά ιστορία 😇🙃 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε για πες καμιά ιστορία 😇🙃 - να το πάρω θέλω αλλά χαρτιά δεν έκει - πως δεν έχει , κανονικά έχω όλα τα χαρτιά απο το αμάξι - όχι , εννοώ εγώ δεν έκει χαρτιά .... (απο το παλιό που έδωσα στα 500€ και σε αυτό το ποσό καταλαβαίνεις τι τράβηξα , θα το χάριζα γιατί δεν πίστευα το τι γινόταν αλλά έτυχε τελευταία στιγμή να έρθει ένα παλικάρι) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, dtk-386 είπε για πες καμιά ιστορία 😇🙃 Όταν σε παίρνει άγνωστος κ σου λέει «φιλε μου καλησπερα» το κλείνεις και τον κανείς μπλοκ. Μόνο αυτό θα πω τώρα. 😂 Δεν είσαι φίλος του, σε θέλει φίλο του για μερικές ώρες για το παζάρι του. Έχω γράψει λεπτομέρειες στο θέμα στο παρελθον. Οριακά το έβρισκα διασκεδαστικό μέχρι ενός σημείου. Μετά με αηδίασε με αποτέλεσμα να γίνομαι εως κ αγενής σε πολλούς «ενδιαφερόμενους» (στη πράξη tirekickers) Υγ ομοίως τρώνε μπλοκ αυτοί που παίρνουν και λένε «για πες για το αμάξι» θαρρείς και σε εξετάζουν. Αντε γα000υ. Ρωτά τι θες να σου πω - αν και λογικά αν διάβαζες την αγγελία τα έχει ήδη γραμμένα όλα 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, Giannisdeus είπε Ρε παιδιά μια ερώτηση λίγο στατιστική όταν βάζεις ένα αμάξι στο car και είναι σε αριστη κατασταση και με λογική τιμή πόσο καιρό κάνει να φύγει συνήθως?Έχω βάλει το δικό μου και με παίρνουν όλο χασομερηδες κάνε μια έκθεση στην περιγραφή με τα πάντα όλα και να είσαι άμεσος . Μόνο για κλείσιμο ραντεβού η συζήτηση αλλιώς το κλείνεις Εννοείται θα σε πάρουν τηλ απλά και μόνο να πιάσουν κουβέντα Ελπίζω να πήρες κάρτα με νέο νούμερο και όχι το κανονικό στην αγγελία και άνοιξέ το τις ώρες που θες (και αναφέρεις στην αγγελία) 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Όταν σε παίρνει άγνωστος κ σου λέει «φιλε μου καλησπερα» το κλείνεις και τον κανείς μπλοκ. Μόνο αυτό θα πω τώρα. 😂 Δεν είσαι φίλος του, σε θέλει φίλο του για μερικές ώρες για το παζάρι του. αμαν , αυτό λέω και εγώ σε αγγελίες 😂, με προβλημάτισες 🤣 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Ε καμία φορά είναι και πως το λέει ο άλλος.Και γω το χρησιμοποιώ αλλά ποτέ δεν σπάω το στόμα μου.Το λέω με σεβασμό και ευγένεια.Αλλα δεν έχεις άδικο.Παιρνεις έναν άγνωστο τηλ.Πρεπει να κρατηθεί η στοιχειώδης ευγένεια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις