bilis1234 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 22 λεπτά πριν, zanskou είπε δες σε πρώτη φάση τι είναι και μετά θα κινηθείς αναλόγως. θεωρώ πως η αντιπροσωπεία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει σωστή διάγνωση με την πρώτη Αύριο έχω κλείσει ραντεβού στον μηχανικό μου έξω να πάρω μια γνώμη κ αναλόγως τι θα μου πει μετά αντιπρωσοπεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, bilis1234 είπε Άρα αν δεν με καλύπτει η εγγύηση δεν νομίζω ότι με συμφέρει να πάω στην αντιπρωσοπεια? Αν δε ξέρεις τι είναι ακριβώς δε ξέρεις αν δε σε καλύπτει. Εγώ θα πήγαινα αντιπροσωπεία πάντως για να είμαι ειλικρινής καθώς μια ενδεχόμενη παρέμβαση από εξωτερικό μηχανικό τώρα ίσως ακυρώσει την εγγύηση σου σε άλλη μεγαλυτερη ζημιά αύριο μεθαύριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 4 hours ago, paylidis said: Αν δε ξέρεις τι είναι ακριβώς δε ξέρεις αν δε σε καλύπτει. Εγώ θα πήγαινα αντιπροσωπεία πάντως για να είμαι ειλικρινής καθώς μια ενδεχόμενη παρέμβαση από εξωτερικό μηχανικό τώρα ίσως ακυρώσει την εγγύηση σου σε άλλη μεγαλυτερη ζημιά αύριο μεθαύριο. Έτσι πας σίγουρα αντιπροσωπεία για την σωστή διάγνωση. Ακόμα και να μην το καλύψει η εγγύηση εφόσον είσαι εντός μπορεί να σου κάνουν καλή τιμή. Βλέπεις πρώτα τι θα σου πουν και μετά ψάχνεις εναλλακτικές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilis1234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, imr είπε Έτσι πας σίγουρα αντιπροσωπεία για την σωστή διάγνωση. Ακόμα και να μην το καλύψει η εγγύηση εφόσον είσαι εντός μπορεί να σου κάνουν καλή τιμή. Βλέπεις πρώτα τι θα σου πουν και μετά ψάχνεις εναλλακτικές Τελικά σήμερα στο δρόμο πάω να αλλάξω ταχύτητα παταω συμπλέκτη κ ο συμπλέκτης έμεινε κάτω, αύριο με οδική το στέλνω αντιπρωσοπεια νομίζω ότι ίσως είναι ντιζα αν κ δεν είμαι και σίγουρος 5 χρόνων αυτοκίνητο δεν δικαιολογητε με 27.000 χιλιόμετρα αστοχία υλικού ότι κ να είναι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δυστυχώς δεν καλύπτουν υλικά τριβής.. Την είχα πάθει κι εγώ με το punto diesel. Στα 37χιλ χλμ στον δεύτερο χρόνο του, εντός εγγύησης τσαλακώθηκαν τα ελατήρια του πλατό. Μου είχαν πει από αντιπροσωπεία ότι κάνουν 25-50% έκπτωση στα ανταλλακτικά αν το εγκρίνει η fiat. Πήγα στο συνεργείο μου για fiat alfa Romeo και το έφτιαξα πιο φτηνά με τα ίδια ανταλλακτικά και μέχρι που το πουλήσαμε είχε κάνει άλλες 110χιλχλμ χωρίς φθορά. Υ.Γ. τα ανταλλακτικά που βγάλαμε τα έχω ακόμα στην αποθήκη και δεν ξέρω τι να τα κάνω. Τα πετάω όπως είναι; Είναι καινούρια όλα εκτός από τα ελατήρια που πλέον είναι ίσια και όχι στραβά αλλά δεν θα τους είχα εμπιστοσύνη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου https://www.iefimerida.gr/ellada/aade-argyroypoli-sfragisi-pratirioy-notheia Αργυρούπολη: Η ΑΑΔΕ σφράγισε πρατήριο για δύο χρόνια -Πουλούσε αμόλυβδη βενζίνη, νοθευμένη σε ποσοστό 85%! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Ε ρε ηλεκτρικό που σας χρειάζεται να κλείσετε όλοι σας..... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuboflo Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος από εσάς εμπειρία με dash cam. Μοντέλο, συνεργείο που έκανε την τοποθέτηση κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Γαι πωληση αυτοκινητου, τι θα πρεπει να προσεξω? πχ για την αγγελια, και ιδιαιτερα την πωληση-μεταβιβαση? Spoiler Το ανεφερα στο πλυντηριο που πηγαινω, κρατησε ο ανθρωπος το τηλ και τα στοιχεια μου και του αυτοκινητου, γιατι μου ειπε ειχε 1-2 ατομα που ψανουν. Το εχω αναφερει και σε 1-2 γνωστους μου που ψαχνουν και αυτοι για κατι φτηνο και αξιοπιστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 17 minutes ago, jimakos234 said: Γαι πωληση αυτοκινητου, τι θα πρεπει να προσεξω? πχ για την αγγελια, και ιδιαιτερα την πωληση-μεταβιβαση? Hide contents Το ανεφερα στο πλυντηριο που πηγαινω, κρατησε ο ανθρωπος το τηλ και τα στοιχεια μου και του αυτοκινητου, γιατι μου ειπε ειχε 1-2 ατομα που ψανουν. Το εχω αναφερει και σε 1-2 γνωστους μου που ψαχνουν και αυτοι για κατι φτηνο και αξιοπιστο. Tι πουλας? Απλα βγαλε φωτο απο ολες τις μεριες μεσα εξω , κανε μια αναλυτικη περιγραφη και να εχεις υπομονη με τον καθε περιεργο που θα σε παιρνει τηλεφωνο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 4 λεπτά πριν, imr είπε Tι πουλας? To παλιο μου το 206 με lpg (1.4 8v 75hp 190.000 χλμ kfw 07/2002) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 31 λεπτά πριν, imr είπε Απλα βγαλε φωτο απο ολες τις μεριες μεσα εξω , κανε μια αναλυτικη περιγραφη και να εχεις υπομονη με τον καθε περιεργο που θα σε παιρνει τηλεφωνο Το αυτο, πολυ υπομονη. Εχει πολλους ηλιθιους γυφτοχασομερηδες εκει εξω. Επιπλέον βαλε τιμη παραπανω απο οτι περιμενεις/υπολογίζεις/θεωρεις οτι αξιζει γιατι θα σε πεθανουν στο παζαρι (ειδικα σε αυτα τα Price range το ξεφτιλιζουν). Και φυσικα βάλε ορια γιατι για 2 χιλιαρικα αμαξι δεν εχει νοημα να πας π.χ. απο την κηφισια στον ασπροπυργο για ελεγχο, ελεγχος αυστηρα σε ακτινα 2-3-4 χλμ απο την εδρα σου... 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Ρε παιδιά μια ερώτηση λίγο στατιστική όταν βάζεις ένα αμάξι στο car και είναι σε αριστη κατασταση και με λογική τιμή πόσο καιρό κάνει να φύγει συνήθως?Έχω βάλει το δικό μου και με παίρνουν όλο χασομερηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, Giannisdeus είπε Ρε παιδιά μια ερώτηση λίγο στατιστική όταν βάζεις ένα αμάξι στο car και είναι σε αριστη κατασταση και με λογική τιμή πόσο καιρό κάνει να φύγει συνήθως?Έχω βάλει το δικό μου και με παίρνουν όλο χασομερηδες εξαρταται το αμαξι, ποσο εμπορικο ειναι, πολλά... συνηθως σε 1 μηνα εχει φυγει παντως οτι εχω βαλει σε αριστη κατασταση κ με λογικη τιμή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannisdeus Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Captur πετρέλαιο του 19 έχω.θεωρω εμπορικό είναι.Τεσπα.Υπομονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις