Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

@tsofras @paylidis ευχαριστω, δεν ηξερα οτι παιρνεις πισω το ποσο εφοσον το πουλησεις.

Πχ αν βαλω 6μηνο και το πουλησω στον μηνα, παιρνω κανονικα ολη την διαφορα?

Ισως το κυκλοφορησω λιγο ακομα, αλλα θελω να το πουλησω πριν χρειαστει να πληρωσω και τελη για τον νεο χρονο (240 ευρω)

Πρεπει να τους το δηλωσω αντίστοιχα να υποθεσω στην ασφαλιστικη, οτι προκειται να πουληθει?

Απόκρυψη περιεχομένων

Θα ελεγα οτι ειναι καλα σε σχεση με χλμ και την μηχανικη κατασταση  + lpg  (στον ΜΟ του car ειναι τα 2500 με παραπανω χλμ)

Δε χρειάζεται να δηλώσεις τίποτα κ πουθενά. Κάνε 3 μήνες ασφάλεια που συμπεφτει με το τελος του χρόνου κ μόλις φύγει κανείς αίτημα διακοπής κ παίρνεις αναλογικά επιστροφή 

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, jimakos234 είπε

@tsofras @paylidis ευχαριστω, δεν ηξερα οτι παιρνεις πισω το ποσο εφοσον το πουλησεις.

Πχ αν βαλω 6μηνο και το πουλησω στον μηνα, παιρνω κανονικα ολη την διαφορα?

Ισως το κυκλοφορησω λιγο ακομα, αλλα θελω να το πουλησω πριν χρειαστει να πληρωσω και τελη για τον νεο χρονο (240 ευρω)

Πρεπει να τους το δηλωσω αντίστοιχα να υποθεσω στην ασφαλιστικη, οτι προκειται να πουληθει?

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Θα ελεγα οτι ειναι καλα σε σχεση με χλμ και την μηχανικη κατασταση  + lpg  (στον ΜΟ του car ειναι τα 2500 με παραπανω χλμ)

Παίρνεις πίσω τα μη δεδουλευμένα , αν το πουλήσεις στο μήνα και έχεις 6μηνο παίρνεις ουσιαστικά τους 5 μήνες πίσω.

Απλά ακυρώνεις την ασφάλεια δεν χρειάζεται να πεςι ότι το πούλησες

• Like 2
  • Thanks 1

17 hours ago, dtk-386 said:

άσχετο αλλά 2,5-3Κ (!) είναι πολλά για το συγκεκριμένο.....

Ολα σχετικα ειναι.

Αν βρεις ενα αντιστοιχο με 1000 ευρω και θελει 700 για σερβις, 300 για λαστιχα και 1000 για αεριο εχεις φτασει αμεσως στα 3κ. Χωρις βλαβες και εξτρα εξοδα. Θα εχεις να λες οτι το πηρες τζαμπα στα 1000 βεβαια

• Like 2

Καλησπέρα σε όλους έχω το πικαντο του 2018 εδώ και δύο μέρες έχω πρόβλημα με της ταχύτητες της παίρνει πολύ δύσκολα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι μέχρι να το πάρω σε μηχανικό?

5 ώρες πριν, bilis1234 είπε

Καλησπέρα σε όλους έχω το πικαντο του 2018 εδώ και δύο μέρες έχω πρόβλημα με της ταχύτητες της παίρνει πολύ δύσκολα μήπως κάποιος γνωρίζει κάτι μέχρι να το πάρω σε μηχανικό?

Λογικά έχει Ντίζα για το συμπλέκτη αρα ντιζα διχαλο δίσκο πλατώ έως κ σασμάν, κατά σειρά πιθανότητας κ τιμής…

• Like 3

8 ώρες πριν, h3342 είπε

τόση μεγάλη ζημιά για καινούριο αμάξι και τόσο αξιόπιστο πολύ δύσκολα.. η γυναίκα σου το οδηγάει?καινούριο τοχεις αγοράσει?

Μεταχειρισμενο από την αντιπρωσοπεια εγώ το οδηγώ 

• Like 1

το καλό είναι ότι η ΚΙΑ έχει έχε πολύ μεγάλη εγγύηση η οποία ισχύει πανευρωπαϊκά με μόνη προϋπόθεση να τηρείς το πρόγραμμα συντήρησης. 

επομένως σε πρώτη φάση καλό θα ήταν να επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην περιοχή σου και να ζητήσεις έναν έλεγχο στα πλαίσια της εγγύησης. 

Αν και λογικά, μετά από 6 χρόνια μάλλον φθορά λόγω χρήσης θα είναι 

• Like 1

1 ώρα πριν, zanskou είπε

το καλό είναι ότι η ΚΙΑ έχει έχε πολύ μεγάλη εγγύηση η οποία ισχύει πανευρωπαϊκά με μόνη προϋπόθεση να τηρείς το πρόγραμμα συντήρησης. 

επομένως σε πρώτη φάση καλό θα ήταν να επισκεφθείς ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην περιοχή σου και να ζητήσεις έναν έλεγχο στα πλαίσια της εγγύησης. 

Αυτό σκέφτομαι να κάνω αλλά φθορά σε τι? Όταν ειναι σβηστό το αμάξι δουλεύουν χωρης δυσκολία. 

1 ώρα πριν, zanskou είπε

Κατά πασα πιθανότητα θα εξαίρεται και στη κια ο συμπλέκτης και τα παρελκόμενα του μιας κ είναι σημεία τριβής όποτε θεωρούνται αναλώσιμα. 

εγω ποντάρω σε ντιζα φιδάκι αν είναι με ντιζα αλλιώς κανένα μπομπακι αν είναι Υδραυλικος. Χλωμό να άρπαξε δίσκο πλατό (βέβαια ποτε δε ξέρεις ειδικά εφοσον πρόκειται για μτχ)

• Like 1

7 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κατά πασα πιθανότητα θα εξαίρεται και στη κια ο συμπλέκτης και τα παρελκόμενα του μιας κ είναι σημεία τριβής όποτε θεωρούνται αναλώσιμα. 

εγω ποντάρω σε ντιζα φιδάκι αν είναι με ντιζα αλλιώς κανένα μπομπακι αν είναι Υδραυλικος. Χλωμό να άρπαξε δίσκο πλατό (βέβαια ποτε δε ξέρεις ειδικά εφοσον πρόκειται για μτχ)

Άρα αν δεν με καλύπτει η εγγύηση δεν νομίζω ότι με συμφέρει να πάω στην αντιπρωσοπεια? 

δες σε πρώτη φάση τι είναι και μετά θα κινηθείς αναλόγως. 

θεωρώ πως η αντιπροσωπεία έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κάνει σωστή διάγνωση με την πρώτη 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...