turbat0s Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, h3342 είπε παιδιά ακόμα να αγοράσει κανείς καινούριο αμάξι??🤣🤣 Ακόμη να ανεβάσεις φωτό από το atto? 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, h3342 είπε παιδιά ακόμα να αγοράσει κανείς καινούριο αμάξι??🤣🤣 To καλοκαιρι αγοραζουμε κοτερα, οχι αμαξια! 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 30 minutes ago, turbat0s said: Ακόμη να ανεβάσεις φωτό από το atto? δεν είναι δικό μου ρε!του κολλητού μου, άσε που με το που το αγόρασε εξαφανίστηκε,όλο βόλτες είναι στην Κρήτη και τον έχασα τελείως! 😂 δουλεύουμε και σαιζόν τώρα και τρέχουμε αυτήν την εβδομάδα.. αν θες μπορώ να σου ανεβάσω εγώ φώτο από το jazz μου 2006 μοντέλο 250.000 Χιλ 🤣🤣🤣🤣 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 21 Αυγούστου Share Δημοσ. 21 Αυγούστου Έχει κανείς εμπειρία από εταιρείες απόσυρσης όπως aposirsi.gr που υποτίθεται παίρνουν το αμάξι και σου δίνουν και κάποια χρήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου Share Δημοσ. 22 Αυγούστου Η δικη μου εμπειρια (μεσω φιλου) ειναι οτι δεν δινουν το ποσο που υποσχονται με τις χ,ψ προφάσεις. Οχι ο συγκεκριμένος. Ο φιλος ηθελε για τους δικους του λόγους να αποσυρει (και να μη πουλησει) ενα αμαξι του 2003. Το αμαξι ειχε μια εμπορικη αξια της ταξης των 1500€ μινιμουμ, ειναι αξιοπιστο και κυκλοφορει αρκετά ακομα. Συμφωνησε με τον τυπο στα 500 ευρω να ερθει να το αποσυρει και οταν ηρθε και το φορτωσε εβγαλε να του δωσει 300. Μετα απο σαματά ειπε θα παρεις 300 μετρητα και 200 σε κουπονι να παρεις ανταλλακτικά απο την μαντρα μου. Τον βαλαμε να το ξεφορτώσει και εγινε καυγας μεσα στο δρομο και τελικα ο φιλος συμβιβαστηκε με 400 γιατι δεν ηθελε να το συνεχισει (εγω θα τον ξεφορτωνα κ θα τον εδιωχνα-βασικα εγω θα το πουλαγα κανονικά) 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
telis Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου Εχμμμμ, θαυμάστε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 29 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, telis είπε Εχμμμμ, θαυμάστε Καλά και στο δικό μου που έχει τριζωνικό παίζει τα ίδια να χρειάζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Αυγούστου Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 32 λεπτά πριν, telis είπε Εχμμμμ, θαυμάστε Σε όλα τα αμαξια αν βγάλει πρόβλημα η εβαπορέτα πουλάς το αμάξι. Είναι γνωστό 😬 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου επ με τι γελάτε; Ειναι κενό το ποστ σου @telis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 13 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε επ με τι γελάτε; Ειναι κενό το ποστ σου @telis Είχε ένα βιντεάκι απο twitter που λύνει το μισό αμάξι για τον κλιματισμό σε BMW 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Καλησπερα. Εχω μια ερωτηση. Σκεφτομαι να πουλησω τωρα που πηρα νεο αυτοκινητο, το παλαιο το 206 (Peugeot 206 1.4 8v 75hp με lpg κανενα 2500-3000 ιδανικα). Το προβλημα μου ειναι οτι ληγει η ασφαλεια σε 5 ημερες. Τι να κανω? Πληρωνω κανονικα για 1μηνα(λιγο μου φαινεται), δυνητικα 3μηνο (για να φυγει μεσα στο 3μηνο) που εχει σαν επιλογη σε διαφορες ασφαλιστικες? Και τι προγραμμα? Εως τωρα του ειχα κλοπη/πυρος κλπ (σχεδον ολες τις καλυψεις εκτος μεικτης, με αξια δηλωμενη κοντα στα 4κ). Να τονισω οτι δεν ειναι σε καποιο parking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου εγω θα εκανα 1 μηνα πληρη και βλεποντας κ κανοντας γενικα κ 3μηνο ή χρονο ή οτιδηποτε να κανεις παιρνεις πισω ενα ποσοστο οταν το πουλησεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου άσχετο αλλά 2,5-3Κ (!) είναι πολλά για το συγκεκριμένο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, jimakos234 είπε Καλησπερα. Εχω μια ερωτηση. Σκεφτομαι να πουλησω τωρα που πηρα νεο αυτοκινητο, το παλαιο το 206 (Peugeot 206 1.4 8v 75hp με lpg κανενα 2500-3000 ιδανικα). Το προβλημα μου ειναι οτι ληγει η ασφαλεια σε 5 ημερες. Τι να κανω? Πληρωνω κανονικα για 1μηνα(λιγο μου φαινεται), δυνητικα 3μηνο (για να φυγει μεσα στο 3μηνο) που εχει σαν επιλογη σε διαφορες ασφαλιστικες? Και τι προγραμμα? Εως τωρα του ειχα κλοπη/πυρος κλπ (σχεδον ολες τις καλυψεις εκτος μεικτης, με αξια δηλωμενη κοντα στα 4κ). Να τονισω οτι δεν ειναι σε καποιο parking Θα το κυκλοφορείς κανονικά? Αν ναι και θέλεις να έχεις και κλοπή κάνε εξάμηνο, όταν το πουλήσεις ακυρώνεις και παίρνεις τα υπόλοιπα πίσω Αν δεν κυκλοφορείς και δεν παρκάρεις έξω κάνε την φθηνότερη για αστική ευθύνη μόνο για όσο μικρότερο διάστημα μπορείς και μετά ακυρώνεις πάλι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου @tsofras @paylidis ευχαριστω, δεν ηξερα οτι παιρνεις πισω το ποσο εφοσον το πουλησεις. Πχ αν βαλω 6μηνο και το πουλησω στον μηνα, παιρνω κανονικα ολη την διαφορα? Ισως το κυκλοφορησω λιγο ακομα, αλλα θελω να το πουλησω πριν χρειαστει να πληρωσω και τελη για τον νεο χρονο (240 ευρω) Πρεπει να τους το δηλωσω αντίστοιχα να υποθεσω στην ασφαλιστικη, οτι προκειται να πουληθει? Spoiler 7 ώρες πριν, dtk-386 είπε άσχετο αλλά 2,5-3Κ (!) είναι πολλά για το συγκεκριμένο..... Θα ελεγα οτι ειναι καλα σε σχεση με χλμ και την μηχανικη κατασταση + lpg (στον ΜΟ του car ειναι τα 2500 με παραπανω χλμ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις