paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 8 ώρες πριν, Johnkeppas είπε Από την αντιπροσωπεία το έχω πάρει το χαρτί. Μου είπαν ότι θα το δώσω αυτό το χαρτί στο συγκοινωνιων για να πάρω την άδεια που δεν θα αναγράφει παρακρατηση. Άρα υποθέτω βάζω έναν διεκπεραιωτη και ας τον πληρώσω εγώ, του δίνω τα χαρτιά και της κοπέλας για να παραλάβει την καινούργια άδεια απευθείας στο όνομα της. Όπως λεει και ο φιλος Tsofras βεβαιωσου πρωτα οτι τα εχεις ολα καθως δε θελει μονο το χαρτι της εξοφλησης αλλα και κατι υπευθυνες δηλωσεις του νομιμου εκπροσωπου, πιστοποιητικα γεμη κλπ... επειτα είτε πατε μαζι με τη κοπελα και κανετε επιτοπου τη διαδικασία είτε το δινεις σε διεκπαιρεωτη - προσοχη ειναι δυο σταδια, πρωτα θα γινει αρση και αμεσως μετα (πρακτικα 5 λεπτα μετά) η μεταβιβαση. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johnkeppas Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου Ευχαριστώ παιδιά, λόγω του ότι πλέον εγώ είμαι και θα είμαι για το επόμενο χρονικό διάστημα στην Πορτογαλία, θα τα δώσω σε έναν διεκπεραιωτη να τα κάνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 4 ώρες πριν, Johnkeppas είπε Ευχαριστώ παιδιά, λόγω του ότι πλέον εγώ είμαι και θα είμαι για το επόμενο χρονικό διάστημα στην Πορτογαλία, θα τα δώσω σε έναν διεκπεραιωτη να τα κάνει να έχω το κεφάλι μου ήσυχο Το οικονομικό φρόντισε για να εισπράξεις ακριβως προτού γίνει η μεταβίβαση κ αν δώσεις επιτόπου το οκ για να προχωρήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 9 Αυγούστου Share Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ήρθε η ώρα για ελαστικά. Διάσταση 185-65-15 και αμάξι hyundai i20 bc3 1.0 T. Διαδρομές 90% Καλαμάτα και 10% Αθήνα, και κανά βουνό. Το αμάξι φοράει Michelin primacy 4. Ότι χειρότερο σε λάστιχο με 33.000 χλμ είναι νεκρό (έχει γίνει και μπρος πίσω στις 15.000) και το χειρότερο είναι ότι πέθανε μέσα σε ένα μήνα και με το παραμικρό πετάει μούτρα στις φαγωμένες ασφάλτους με τις ζέστες(τέρμα ανησυχητικό). Στο παλιό corsa cdti είχα βάλει 2 φορές conti premium 4/5 που μέχρι τα 40Κ ήμουν ευχαριστημένος στην ίδια διάσταση. Τώρα βλέπω ότι αντί για τα prem η continental βγάζει τα ecocontact και τα ultracontact. Τα οποία βάση χαρακτηριστικών τα eco είναι καλύτερα( ετικέτα). Έχει κανείς εμπειρία από αυτά? Επίσης κάθε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη για ελαστικό. Bridgestone/ toyo/ yokohama από ότι έχω διαβάσει είναι πιο σκληρά και δεν ξέρω αν θα με βολέψουν μέσα στη πόλη. και τέλος για αλλαγή διάστασης και 16αρια θα δω διαφορές όσο αφορά τις πλεύσεις του αυτοκινήτου στις στροφές η αυτό ξεκινάει καθαρά από αμορτισέρ? Επεξ/σία 9 Αυγούστου από sotiris123 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου Εγώ έχω τα conti eco σχεδόν τρία χρόνια στο 2008 ( 215/65/16 ) και τον τελευταίο καιρό έχουν αντίστοιχα συμπτώματα, γλιστράνε παραπάνω και θα πάνε για αλλαγή. Νομίζω είναι περισσότερο η άσφαλτος και η ζέστη, παρά τα λάστιχα. Γενικά πάντως δεν θα έλεγα ότι είναι κάποιο φοβερό λάστιχο, όπως και άλλα eco που έχει τύχει να οδηγήσω σε άλλα αυτοκίνητα. Κι εγώ ψηφίζω conti premium, σε όλα μου τα αυτοκίνητα αυτά προτιμούσα, τώρα είδα ότι τα premium 6-7 δεν τα βγάζει σε αυτή τη διάσταση. Τα ultra δεν τα έχω δοκιμάσει, αλλά ανάμεσα σε eco και ultra, θα πήγαινα στα ultra ( σε ετικέτα δίνουν και καλύτερο κράτημα στο βρεγμένο ). Για την διάσταση που ρωτάς, το να αλλάξεις ζάντες και να πας σε 16 δεν ξέρω αν αξίζει. Μήπως να πας σε χαμηλότερο προφίλ πχ 60 ή 55 για να γλιτώσεις λίγο από την πλεύση που λογικά προκαλεί το 65? Δεν θα κάνει θαύματα προφανώς, αλλά μια μικρή διαφορά θα την καταλάβεις. Βλέπω ότι το 195/60/15 έχει 1% διαφορά, οπότε είναι ένα μέγεθος που λογικά μπορείς να πας 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) παιδιά ο κολλητός μου μόλις παρέλαβε χτες το atto3 από τα Χανιά.. δεν πίστευα ότι με μόλις 25 χιλιάρικα αμάξι θα με κάνει να ενθουσιαστώ τόσο πολύ.. πραγματικά έχω μπει σε πολλά αμάξια 25-30 χιλιάδες και απλά ήταν οκ σε αυτό όμως... εντυπωσιαστηκα πραγματικα. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από h3342 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 6 λεπτά πριν, h3342 είπε δεν πίστευα ότι με μόλις 25 χιλιάρικα Πόσα έδωσε σε πρώτη φάση? 6 λεπτά πριν, h3342 είπε εντυπωσιαστηκα πραγματικα. Καλοτάξιδο, βάλε καμιά φωτό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 10 Αυγούστου Share Δημοσ. 10 Αυγούστου (επεξεργασμένο) το πληρωσε κανονικά κάπου στα 35 που βγαίνει με την προσφορά και θα πάρει τα 9 χιλιάρικα από την επιδότηση, το αμάξι από κοντά είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από τις φώτο, το χρώμα αυτό το ασπρο-ασημί εντυπωσιακό.. το εσωτερικό εξαιρετικό,η κονσόλα αντρική τύπου πιλοτήριο,η οθόνη γρήγορη και πολύ καλή ευκρίνεια,οι πίσω θέσεις άνετες για 3 ενηλικες αφού έχει επίπεδο πάτωμα και βολεύει να κάτσει και ένας στην μέση άνετα.Αν έχεις χώρο δικό σου να φορτιζεις το αμαξι είναι μονόδρομος στην αγορα καινούριου αμαξιού αν κοστίζει κάπου στα 25 χιλιάρικα βέβαια... δηλαδή με κόστος στα 40 χιλιάρικα ίσως το σκεφτόμουνα,αλλά τώρα π έχει έκπτωση 3 χιλιάρικα και άλλα 9 από το κράτος και κατεβαίνει σχεδόν στα 25 χιλιάρικα.. δεν νομίζω να υπάρχει άλλη επιλογή πραγματικά.. να υπάρχει όμως χώρος να φορτιζεις σε δικό σου χώρο ξαναλέω...γιατί αν πρέπει να φορτιζεις κάθε φορά σε σημεία φορτίσης θαναι κόλαση ναχεις ηλεκτρικο,αλλά όποιος είναι τυχερός και έχει δικό του χώρο και φορτιστή.... Επεξ/σία 10 Αυγούστου από h3342 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου Μετά από δοκιμές διαπίστωσα ότι έχω αρκετή απώλεια παραφλού όταν δουλεύω τον κλιματισμό. Μέχρι να το πάω σε συνεργείο ξέρει κανείς περίπου για πόσο σοβαρή ζημιά μιλάμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 29 λεπτά πριν, zio10 είπε Μετά από δοκιμές διαπίστωσα ότι έχω αρκετή απώλεια παραφλού όταν δουλεύω τον κλιματισμό. Μέχρι να το πάω σε συνεργείο ξέρει κανείς περίπου για πόσο σοβαρή ζημιά μιλάμε; Με το ac on σου ανάβει το βεντιλατέρ στο τέρμα;Εχεις καταλάβει απο που χάνει; Το ac ανεβάζει την θερμοκρασία,ένα επιπλέον καυτό ψυγείο μπροστά απο το ψυγείο της μηχανής οπότε τραβάει πολύ ζεστό αέρα το βεντιλατέρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Αυγούστου Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Με το ac on σου ανάβει το βεντιλατέρ στο τέρμα;Εχεις καταλάβει απο που χάνει; Το ac ανεβάζει την θερμοκρασία,ένα επιπλέον καυτό ψυγείο μπροστά απο το ψυγείο της μηχανής οπότε τραβάει πολύ ζεστό αέρα το βεντιλατέρ. Όχι δεν έχω καταλάβει από που χάνει, τουλάχιστον κατάλαβα πότε χάνει. Χωρίς κλιματισμό είναι εντάξει. Το βεντιλατερ δεν λειτουργούσε κάποια στιγμή και υποτίθεται το φτιάξαμε, αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει στο τέρμα με το ac ανοιχτό, πρέπει να το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου BMW διακρίνω. Λογικά ακόμα ένα επιτυχημένο diesel τους https://www.cnn.gr/ellada/story/433963/lampadiase-aftokinito-sto-xalandri-sto-ypsos-doukissis-plakentias?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHSbkI3Ykl3hYawWUSOqHajooAreX0Pn7M9u6DLlsfWUnuoy1t74-o2MjkA_aem_etuY5tg3awcH_XqA9eCCFg#lw6v8xeouen 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 5 ώρες πριν, paylidis είπε BMW διακρίνω. Eίναι φωτογραφία αρχείου. Δεν αφορά το αμάξι του άρθρου. Για την ιστορία αυτό στη φωτό είναι ένα Ε92 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Eίναι φωτογραφία αρχείου. Δεν αφορά το αμάξι του άρθρου. Για την ιστορία αυτό στη φωτό είναι ένα Ε92 Όντως my bad Still possible though 😅 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου παιδιά ακόμα να αγοράσει κανείς καινούριο αμάξι??🤣🤣 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις