gr76 Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 11 ώρες πριν, majnun είπε Οικονομίες κλίμακος και εδώ. Όταν μπήκα στο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (;) 3008 είδα αυτούσιο τον πίνακα παραθύρων που είχε το 207 μου απο το μακρινό 2006. αυτο ειναι καλο. το ανταλακτικο κατασκευαζεται ακομα αν σου χαλασει στο 207 που εχεις απο το μακρινο 2006 (οχι εσυ αναγκαστικα). γιατι πρεπει να ξαναανακαλυπτουμε τον τροχο και να δημιουργουμε προβληματα στους ιδιοκτητες; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
majnun Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου To σκεπτικό σου είναι σωστό απλά αν μπεις στο 3008 θα καταλάβεις πόσο παράταιρο είναι με όλο το υπόλοιπο αυτοκίνητο. Κάτι τέτοιο νομίζω εννοεί και ο Παυλίδης με το πόσο εκτός τόπου και ύφους ειναι ο πίνακας ελέγχου το Honda σε σχέση με το υπόλοιπο εσωτερικό. Τέλος δεν νομίζω ότι οι βιομηχανίες το κάνουν επειδή σέβονται τους προηγούμενους ιδιοκτήτες διατηρώντας τα ίδια εξαρτήματα, παρά μεγιστοποιούν το κέρδος τους. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Μήπως δεν φεύγουν ? Και όταν κάνουν τέτοιες εκπτώσεις , τι περιθώριο κέρδους έχουν δλδ ? Πολλά μπορεί να παίζουν με πιθανότερο ότι πράγματι δεν φεύγουν. Και πως να φύγουν άλλωστε όταν σου πουλάνε 0-100 σε χρόνο dt αλλά για να πας Ναύπλιο και να γυρίσεις με μια φόρτιση πρέπει να πηγαίνεις σαν γιαγιά (και πάλι μάλλον δεν σε βγάζει). Μπορεί επίσης να λήγει καμια έγκριση τύπου και να θέλουν να τα διωξουν ώστε να μην αναγκαστουν να τα πινακιδωσουν και μετά να τα δώσουν ως δεύτερο χέρι. Όσο για τα περιθώρια κέρδους που έχουν, άστα, σε πιάνει ζαλαδα. 41 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Έφτασε ο καιρός αδέρφια, παραλαμβάνω μεθαύριο νέο κάρο, GLC Plugin Hybrid. Έβαλα πολλά έξτρα αυτή τη φορά, έβγαλα μεγάλο άχτι! Είχα δώσει την προηγούμενη Δευτέρα το Discovery Sport, όποτε πάμε για νέες περιπέτειες! Σε χώρους αποσκευών θα χάσω λίγο, είχε εντυπωσιακό το Land Rover, αλλά θα κερδίσω πολύ σε δύναμη, έξτρα εξοπλισμό και πολυτέλεια. Θα το πάρω σε μπλε αυτή τη φορά, δεν ήθελα αλλά άσπρα / μαύρα / ασημί. Με το καλό! Δώσε υλικό στο λαό μετά την παραλαβή! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 6 ώρες πριν, paylidis είπε Good point, ειναι απο καπου αυτο; Κατσε να μιλησω μαζι του το απογευμα να του το μεταφερω, να δω τι αλλο του ειπαν (μπας κ υπαρχει τροπος πλαγιως-γιατι το ειπαν με μεγαλη σιγουρια-αν κ δεν αποκλειεται να το εκαναν για να κλεισουν τη πωληση) ας το πάρει γραπτώς https://www.energygame.gr/wp-content/uploads/2024/06/FEK-2024-Tefxos-B-03076-downloaded-03_06_2024.pdf άρθρο 12 , παρ. 12.3 Spoiler 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιουλίου Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2 ώρες πριν, tsofras είπε Μήπως δεν φεύγουν ? Και όταν κάνουν τέτοιες εκπτώσεις , τι περιθώριο κέρδους έχουν δλδ ? Προφανώς κ δε φεύγουν. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που ήθελαν να (είναι beta testers) κάνουν την μετάβαση το έκαναν ήδη… πλέον πιο πολύς κόσμος γυρνάει στα θερμικά παρά πηγαίνει σε ηλεκτρικά. Επισης μη ξεχνάμε ότι εξελίσσεται και η τεχνολογία πολύ απότομα στα ηλεκτρικά όποτε το ΕΝιρο είναι ήδη μπαγιάτικο μιας κ βγήκε το 2020 όποτε κ πιθανώς να αλλάζει κ μοντέλο 2 ώρες πριν, Papakaliati είπε Έφτασε ο καιρός αδέρφια, παραλαμβάνω μεθαύριο νέο κάρο, GLC Plugin Hybrid. Έβαλα πολλά έξτρα αυτή τη φορά, έβγαλα μεγάλο άχτι! Είχα δώσει την προηγούμενη Δευτέρα το Discovery Sport, όποτε πάμε για νέες περιπέτειες! Σε χώρους αποσκευών θα χάσω λίγο, είχε εντυπωσιακό το Land Rover, αλλά θα κερδίσω πολύ σε δύναμη, έξτρα εξοπλισμό και πολυτέλεια. Θα το πάρω σε μπλε αυτή τη φορά, δεν ήθελα αλλά άσπρα / μαύρα / ασημί. Με το καλό. Μαχαίρια στη καρδιά έδωσες το Land Rover - οριακά κρατιέμαι να μη πάω να πάρω κανένα μτχ 1 λεπτό πριν, korakios είπε ας το πάρει γραπτώς https://www.energygame.gr/wp-content/uploads/2024/06/FEK-2024-Tefxos-B-03076-downloaded-03_06_2024.pdf άρθρο 12 , παρ. 12.3 Απόκρυψη περιεχομένων Θα τους πάρει τηλ είπε, δε προχώρησε ακόμα. Αρχές του μήνα είχε πάει… ότι έγραψα πριν αυτό ακριβώς του είχαν υποσχεθεί…κ μάλιστα έκαναν αυτοί όλοι την αίτηση κ δέχονταν κ εκχώρηση του ποσού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 6 hours ago, paylidis said: Με το καλό. Μαχαίρια στη καρδιά έδωσες το Land Rover - οριακά κρατιέμαι να μη πάω να πάρω κανένα μτχ Με το είχα ανεβασμένο car.gr μερικούς μήνες, που Ήσουνα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Papakaliati είπε Με το είχα ανεβασμένο car.gr μερικούς μήνες, που Ήσουνα ; Πλακα κανω.. Δεν αγοραζω τιποτα, πεταμενα λεφτα ειναι για 2-3 χιλιαδες χλμ το χρονο... Ουτε το υφιστάμενο αξιζει που το εχω... 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Ε 5 hours ago, paylidis said: Πλακα κανω.. Δεν αγοραζω τιποτα, πεταμενα λεφτα ειναι για 2-3 χιλιαδες χλμ το χρονο... Ουτε το υφιστάμενο αξιζει που το εχω... 😅 Εσύ ξέρεις καλύτερα! Ήμουνα αρκετά αναποφάσιστος πριν το παραγγείλω, σκεφτόμουν για μεγαλύτερο βασικα αμάξι. XC90 ήτανε πολύ καλά σε τιμές, αλλά πολύ παλιό και δεν το έψηνα. Χ5 είναι τρίλιτρο, χαμένα λεφτά , το ίδιο σκεπτικό και για Touareg και τα παρεμφεροί. Άμα ήτανε έστω mild hybrid ισως να κοιτούσα πιο σοβαρά το Macan. Το GLE εμένε σοβαρό υποψήφιο, αλλά δεν βγάζανε νόημα οι τιμές. 72κ+ έκανε του 22 (ίσως και κάνα 23) με αυτά που στο ελάχιστο να έχει, και με 80κ σχεδόν έπαιρνα το καινούργιο. Αλλά δεν ήθελα να φτάσω εκεί, και δεν ήμουν ακόμη σίγουρος για το μέγεθος ,σε συνδυασμό με το τωρινό μου γκαράζ. Τιμες και αγορά από Γερμανία πάντα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Εσύ ξέρεις καλύτερα! Ήμουνα αρκετά αναποφάσιστος πριν το παραγγείλω, σκεφτόμουν για μεγαλύτερο βασικα αμάξι. Εν βάλω κάτω τα έξοδα για αυτά τα 2000 χλμ (συντήρηση, απαξίωση, καύσιμα), εύκολα παίζει να συνέφερε το ταξι… 😅 Διαβαζω τα υπόλοιπα που γράφεις κ πρακτικά επιβεβαιώνεις κ εσυ αυτό που λέγαμε προχθές, ότι ανεξαρτήτως χρημάτων δεν βρίσκεις πλεον γαματο αμαξι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου Σε αυτό φταίει ο φόρος πολυτελείας και ο Εκτελωνισμος στην Ελλάδα. Αλλά όπως είπα, άμα ήθελα να δώσω 80κ παίρνοντας το GLE θα ήμουνα στο ιδεατό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, Papakaliati είπε Σε αυτό φταίει ο φόρος πολυτελείας και ο Εκτελωνισμος στην Ελλάδα. Αλλά όπως είπα, άμα ήθελα να δώσω 80κ παίρνοντας το GLE θα ήμουνα στο ιδεατό Νομιζω οτι φταιει και η εποχη μας - ειναι σε σημειο περιεργο για την εξελιξη των αυτοκινητων... με αποτελεσμα να υπαρχει χαμηλο wow factor 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 24 Ιουλίου Share Δημοσ. 24 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 hours ago, paylidis said: Νομιζω οτι φταιει και η εποχη μας - ειναι σε σημειο περιεργο για την εξελιξη των αυτοκινητων... με αποτελεσμα να υπαρχει χαμηλο wow factor πιστεύω ότι σε ότι αμάξι έχεις...όταν πας σε καινούριο πρέπει ναναι καλύτερο αποτο προηγούμενο γιανα πεις wow... π.χ αν έχεις μάθει σε Audi Q3...αν αγοράσεις καινούριο πρέπει να πας σε...BMW X5 τουλαχιστον ξέρωγω. αν είχες ένα Kia Ceed, πρέπει να πας σε ΚΙΑ ΝIRΟ ΕV , με την οικονομική κρίση όμως που έχουμε αντί να πας στο NIRO πιο πιθανό είναι να πας στο..picanto ΤΩΡΑ αν είχατε το καινούριο LAND ROVER πρέπει να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά!είναι η δυστυχία ναχεις αρκετά λεφτά βαριέσαι εύκολα !😆😁 εγώ που ξεκίνησα από FIAT SEICENTO μια χαρά κάθε τόσο έχω το WOW FACTOR 😆 και είμαι ακόμα στο honda jazz 🤣 Επεξ/σία 25 Ιουλίου από h3342 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 13 ώρες πριν, h3342 είπε πιστεύω ότι σε ότι αμάξι έχεις...όταν πας σε καινούριο πρέπει ναναι καλύτερο αποτο προηγούμενο γιανα πεις wow... π.χ αν έχεις μάθει σε Audi Q3...αν αγοράσεις καινούριο πρέπει να πας σε...BMW X5 τουλαχιστον ξέρωγω. αν είχες ένα Kia Ceed, πρέπει να πας σε ΚΙΑ ΝIRΟ ΕV , με την οικονομική κρίση όμως που έχουμε αντί να πας στο NIRO πιο πιθανό είναι να πας στο..picanto ΤΩΡΑ αν είχατε το καινούριο LAND ROVER πρέπει να ανέβεις ακόμα πιο ψηλά!είναι η δυστυχία ναχεις αρκετά λεφτά βαριέσαι εύκολα !😆😁 εγώ που ξεκίνησα από FIAT SEICENTO μια χαρά κάθε τόσο έχω το WOW FACTOR 😆 και είμαι ακόμα στο honda jazz 🤣 Θεωρητικα μετά από 4-5 χρονια ακόμα κ σε ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο να πας θα πρέπει να έχεις το wow factor. Από το 2005 στο 2010 και ομοίως στα -2015 και -2020 ήταν εμφανείς οι αλλαγές, πλέον δε βλέπω τίποτα ουσιώδες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2 ώρες πριν, paylidis είπε Θεωρητικα μετά από 4-5 χρονια ακόμα κ σε ίδιας κατηγορίας αυτοκίνητο να πας θα πρέπει να έχεις το wow factor. Από το 2005 στο 2010 και ομοίως στα -2015 και -2020 ήταν εμφανείς οι αλλαγές, πλέον δε βλέπω τίποτα ουσιώδες Βασικά έχουν ουσία οι αλλαγές γιατί αφορούν ασφάλεια και ρύπους αλλά μειώνουν από τα υπόλοιπα για αυτό φαντάζομαι έχουμε αυτή την εντύπωση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 25 Ιουλίου Share Δημοσ. 25 Ιουλίου Το πιο σημαντικό, είναι οτι ακριβιναν τα αυτοκίνητα, οπότε και παίρνεις με τα ίδια λεφτά λιγότερο αμάξι. Το Q3 κάνει όσο έκανε το Q5, to X3 όσο έκανε περίπου το X5 και τα σχετικά. Και για να καταλάβεις διαφορά, ένα base X3 δεν φτάνει, πρέπει να δώσεις λεφτά για τα έξτρα. Ακόμη και ενα base Χ5 δεν λέει και πολλά, πρέπει να βάλεις αεροανάρτηση και αναβαθμισμενο εσωτερικό για παράδειγμα για να δεις μεγάλη διαφορά άμα έρχεσαι από Χ3. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις