Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, paylidis είπε

μεγαλη πετυχεσα

στο εν λογω ηλεκτρικο https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341977157-honda-eny1

ο αγαπημενος εισαγωγέας εδω και ~3-4 μερες εριξε την τιμη του στα 39.900 μιας κ οπως φαινεται ειχε παει απατο (γτ αραγε;..).

Αν λαβουμε υποψη τα 9Κ που δινει το κινουμαι ηλεκτρικά παει στα 30900, εαν δε αποσυρθει και κανενας ματρακας (κλασσική περιπτωση ειναι οτι οι ιδιες οι αντιπροσωπείες προκειμενου να κλεισουν τη μπιζνα σου βρισκουν με 2-3 κατοσταρικα κατι) τοτε γλυτωνεις αλλα 2Κ και πεφτει στα 28900 με το κλειδι στο χερι...

Δε ξερω τι λεει σαν αμαξι αλλα σαν τιμη δεν ειναι κακη πλεον...

ΑΛΛΑ

ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ 

image.png.851e5b0df9a353e15f45e270b28a4595.png

ΓΙΑΤΙ; 2024 ΕΧΟΥΜΕ!

Raptopoulos Se Pianei Mia Aidia GIF - RAPTOPOULOS Se Pianei Mia Aidia Se  Pianei Mia Ahdia - Discover & Share GIFs

Τα κουμπάκια τι πρόβλημα έχουν και δεν σου αρέσουν; Από το να τα έχουν χώσει όλα μέσα στην οθόνη καλύτερα έτσι. 😛

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Τα κουμπάκια τι πρόβλημα έχουν και δεν σου αρέσουν; Από το να τα έχουν χώσει όλα μέσα στην οθόνη καλύτερα έτσι. 😛

Σαν αγροτικό του 92 είναι. Απόλυτα τραγικό 

• Haha 3

1 hour ago, paylidis said:

έχεις απόλυτο δίκιο το πως φαίνεται,

πράγματι σαν αγροτικο του 92!χαχα

αλλά και εγώ είμαι υπέρ των κουμπιών οπότε και υπέρ του συγκεκριμένου μοντέλου της χόντα.

• Like 2

7 ώρες πριν, paylidis είπε

Εσύ είσαι η αιτία που και για να ανοίξουμε το ντουλαπάκι πατάμε υπομενού στην οθόνη αφής;🤨😆

• Like 1
  • Haha 10

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Εσύ είσαι η αιτία που και για να ανοίξουμε το ντουλαπάκι πατάμε υπομενού στην οθόνη αφής;🤨😆

δε χρειαζεται κουμπι κανονικα για το ντουλαπακι, αυτα ειναι αμερικ(λ)ανιες 😅

Και εγω ειμαι μεγας φαν των φυσικων πληκτρων αλλα καντα λιγο πιο καλαισθητα οχι ετσι ρε χοντα, για ονομα δλδ

πραγματικα εκεινο το κομματι ειναι σα να βαρεθηκε ο σχεδιαστης του εσωτερικου να το τελειωσει κ να ειπε ενταξει συνεχιστε εσεις απο εδω κ περα για οτι κουμπι εμεινε

• Haha 5

Οικονομίες κλίμακος και εδώ.

Όταν μπήκα στο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ (;) 3008 είδα αυτούσιο τον πίνακα παραθύρων που είχε το 207 μου απο το μακρινό 2006.

• Like 1
  • Haha 4

Και 20χιλ€ να έβγαινε εγώ με Σακαράκη δεν μπλέκω. Να θέλει για φίλτρο αέρα 500€ κι αν του βάλεις aftermarket να μην περνάει στην εγγύηση τις μπαταρίες. Το τελευταίο το έχω διαβάσει για άλλους άρα θα το κάνει κι αυτός...

Παρόλα αυτά πολύ καλό φαίνεται!

• Like 5

παιδιά πάντως αυτό π είχε γράψει κάποιος ότι μερικοί αντιπροσωποι για ναπουλησουν μπορούν με 300 ευρώ να σου κανονίσουν αμάξι για απόσυρση ώστε να γλιτώσεις και τα 2 χιλιάρικα,

είπαν στον κολλητό μου ότι πρέπει ναναι το αμάξι 1.5 χρόνο στο όνομα σου αλλιώς δεν γίνεται,λογικό μ φαίνεται πάντως.

11 λεπτά πριν, h3342 είπε

παιδιά πάντως αυτό π είχε γράψει κάποιος ότι μερικοί αντιπροσωποι για ναπουλησουν μπορούν με 300 ευρώ να σου κανονίσουν αμάξι για απόσυρση ώστε να γλιτώσεις και τα 2 χιλιάρικα,

είπαν στον κολλητό μου ότι πρέπει ναναι το αμάξι 1.5 χρόνο στο όνομα σου αλλιώς δεν γίνεται,λογικό μ φαίνεται πάντως.

σωστη παρατηρηση, καλο θα ηταν να το δει εις βαθος οποιος ενδιαφερεται...

σε φιλο που πηγε σε γραφειο μεγαλης αντιπροσωπείας του ειπαν οτι θα του βρουν ενα σαραβαλο με 300 ευρω (συν 200 η διαδικασία/παραβολα για μεταβιβαση-καταστροφη), οποτε τελικο οφελος 1500€ λόγω αποσυρσης. Λογικα θα περιγραφεται στον οδηγο η διαδικασια... Για να το λενε θα γινεται (αμεσα ή εμμεσα, αν τυχον εχουν βρει κανενα παραθυρακι)

• Like 1

1 hour ago, filarhos said:

Και 20χιλ€ να έβγαινε εγώ με Σακαράκη δεν μπλέκω. Να θέλει για φίλτρο αέρα 500€ κι αν του βάλεις aftermarket να μην περνάει στην εγγύηση τις μπαταρίες. Το τελευταίο το έχω διαβάσει για άλλους άρα θα το κάνει κι αυτός...

Παρόλα αυτά πολύ καλό φαίνεται!

καλά αν έβγαινε 20 χιλιάρικα θα μπλέκαμε όλοι και ας παντρευομασταν τον Σαρακάκη🤣🤣

• Haha 2

Δε νομίζω να περνά πλέον η απόσυρση

Το αυτοκίνητο που θα αποσυρθεί πρέπει να έχει αγοραστεί το αργότερο μέχρι 31/12/2022, να είναι στην κυριότητα του ατόμου που θα αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Η ημερομηνία πρώτης άδειας του παλαιού αυτοκινήτου πρέπει να είναι προγενέστερη της 01/01/2010.

• Like 3

1 ώρα πριν, korakios είπε

Δε νομίζω να περνά πλέον η απόσυρση

Το αυτοκίνητο που θα αποσυρθεί πρέπει να έχει αγοραστεί το αργότερο μέχρι 31/12/2022, να είναι στην κυριότητα του ατόμου που θα αγοράσει ηλεκτρικό αυτοκίνητο.
Η ημερομηνία πρώτης άδειας του παλαιού αυτοκινήτου πρέπει να είναι προγενέστερη της 01/01/2010.

Good point, ειναι απο καπου αυτο; Κατσε να μιλησω μαζι του το απογευμα να του το μεταφερω, να δω τι αλλο του ειπαν (μπας κ υπαρχει τροπος πλαγιως-γιατι το ειπαν με μεγαλη σιγουρια-αν κ δεν αποκλειεται να το εκαναν για να κλεισουν τη πωληση)

• Like 1

1 ώρα πριν, h3342 είπε

Kia Niro EV με «σκόντο» 17.000 ευρώ!

https://autogreeknews.gr/prosfores/neo-kia-niro-ev-me-skonto-17-000-eyro

τι γίνεται ξαφνικά?

Μήπως δεν φεύγουν ?

Και όταν κάνουν τέτοιες εκπτώσεις , τι περιθώριο κέρδους έχουν δλδ ?

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έφτασε ο καιρός αδέρφια, παραλαμβάνω μεθαύριο νέο κάρο, GLC Plugin Hybrid. Έβαλα πολλά έξτρα αυτή τη φορά, έβγαλα μεγάλο άχτι!

Είχα δώσει την προηγούμενη Δευτέρα το Discovery Sport, όποτε πάμε για νέες περιπέτειες! 

Σε χώρους αποσκευών θα χάσω λίγο, είχε εντυπωσιακό το Land Rover, αλλά θα κερδίσω πολύ σε δύναμη, έξτρα εξοπλισμό και πολυτέλεια. Θα το πάρω σε μπλε αυτή τη φορά, δεν ήθελα αλλά άσπρα / μαύρα / ασημί.

Επεξ/σία από Papakaliati
  • Like 14

• Δημιουργία νέου...