Προς το περιεχόμενο

Περί αυτοκίνησης

tsofras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

5k?? Ακριβά.......

Για το συγκεκριμένο είναι καλή τιμή, για γενικά οκ άστα να πάνε. Αλλά έτσι είναι η κατάσταση.

Αν συνεχίσει έτσι δηλαδή εγώ πιστεύω σε 2 χρόνια το ξαναδίνω σχεδόν στα ίδια λεφτά.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

10 hours ago, zio10 said:

Σ' ευχαριστώ πολύ, το ξέρω το έχω διαβάσει αυτό για το sedici, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα βλέπεις συχνά, πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει λιγότερο.

5000€ πήγε.

10 hours ago, zio10 said:

Για το συγκεκριμένο είναι καλή τιμή, για γενικά οκ άστα να πάνε. Αλλά έτσι είναι η κατάσταση.

Αν συνεχίσει έτσι δηλαδή εγώ πιστεύω σε 2 χρόνια το ξαναδίνω σχεδόν στα ίδια λεφτά.

Πολυ καλη τιμη ειναι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, imr είπε

Πολυ καλη τιμη ειναι.

πολύ καλή τιμή 5Κ για αυτοκίνητο του 2007 που καινούριο κόστιζε 15-17Κ και εάν? στην Ελλάδα με πολλές ενστάσεις ίσως.

στην Ευρώπη είναι για γέλια.

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

πολύ καλή τιμή 5Κ για αυτοκίνητο του 2007 που καινούριο κόστιζε 15-17Κ και εάν? στην Ελλάδα με πολλές ενστάσεις ίσως.

ετσι οπως εχει καταντησει η αγορα στην ελλαδα ειναι οντως αποδεκτη τιμή (δε θα τη πω πολυ καλη)...

• Like 4

ταπεινή μου άποψη τα 5000 ευρώ για το συγκεκριμένο αμάξι είναι καλή τιμή αν το αμάξι είναι ελεγμένο και σε καλή κατάσταση,απλά ένας γνωστός μου είχε πολλά προβλήματα με το σύστημα ψύξης του μέχρι π το έδωσε, εκεί δες και εσύ αν μπορείς να καταλάβεις ότι δουλεύει και ψύχει σωστά.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, dtk-386 said:

Βρες μου ενα καλυτερο 4κινητο με 5κ

Μια χαρα ειναι η τιμη για αξιοπιστο αυτοκινητο. Οπως ολα τα μεταχ παιζει ρολο σε τι κατασταση ειναι και ποσα χρειαζετε μετα την αγορα (μονο ενα σερβις και λαστιχα φτανουν ευκολα αλλα 1000) αλλα σαν τιμη φαινεται μια χαρα

Επεξ/σία από imr
  • Like 1

6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Εντάξει αλλά πάμε με δεδομένα Ελλάδας και συγκεκριμένα επαρχίας. Οι επιλογές δεν είναι απεριόριστες. Δεν θα έφερνα απ'έξω αμάξι αυτής της κατηγορίας, ούτε καν Αθήνα δεν πήγαινα.

2 ώρες πριν, imr είπε

Βρες μου ενα καλυτερο 4κινητο με 5κ

Μια χαρα ειναι η τιμη για αξιοπιστο αυτοκινητο. Οπως ολα τα μεταχ παιζει ρολο σε τι κατασταση ειναι και ποσα χρειαζετε μετα την αγορα (μονο ενα σερβις και λαστιχα φτανουν ευκολα αλλα 1000) αλλα σαν τιμη φαινεται μια χαρα

Αν δεν κάνω λάθος δεν είναι 4κινητο, δεν είναι κάτι που έψαχνα κιόλας. Εκτός αν κάνω λάθος, δεν το είδα και πολύ εξονυχιστικά. 

Λάστιχα θέλει μόνο, που έχω ενός μήνα με τη διαφορά ότι είναι 205 55 16 αντί 205 60 16 που φοράει αυτό, θα τα βάλω όμως, νομίζω δεν θα έχω πρόβλημα.

3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

@zio10 έχει 4κινηση.

Θα το δω αλλά έχω την εντύπωση πως όχι, δεν έβγαινε χωρίς τετρακίνηση αυτό;

edit έιδα τώρα τον τίτλο της αγγελίας. 2wd λέει.

2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

το SX4 είναι 4κινητο. Μην θεωρείς ευαγγέλιο την αγγελία.

Το SX4 έβγαινε μπροστοκίνητο (FWD) και 4κίνητο (AWD). Το 4 δεν αναφέρεται στο 4κίνητο αλλά στις 4 εποχές 

• Like 2

18 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Το SX4 έβγαινε μπροστοκίνητο (FWD) και 4κίνητο (AWD). Το 4 δεν αναφέρεται στο 4κίνητο αλλά στις 4 εποχές 

Μάλιστα. Δεν το ήξερα.

Αλήθεια τα άλλα αυτοκίνητα δεν είναι 4 εποχών;🙃

• Haha 4

Θα σας πω όταν το πάρω. Δεν το πήρα για 4κίνητο πάντως, ούτε μου αναφέρθηκε κάτι τέτοιο. Και είναι και από την ίδια αντιπροσωπεία, πιστεύω θα το ξέρανε και θα μου το λέγανε αν ήταν έτσι.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...