h3342 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) μάγκες 1 ερώτηση να δω τι προτείνετε εσείς, ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει 1 ηλεκτρικο που με την επιδότηση να βγει max 30 χιλιάρικα είναι ανάμεσα στο BYD ATTO 3, 26525 ευρώ(37990-8465 κρατ επιδοτηση-3000 εκπτωση) έκδοση με ηλιοροφη και πολλά έξτρα και η δεύτερη επιλογή το ηλεκτρικό της Volvo ex30 που βγαίνει με την επιδότηση 29.000 ευρώ τι θα διαλέγατε ανάμεσα σε αυτά τα 2? υπήρχε και το MG4 οικονομικότερο όλων αλλά το έχει απορρίψει γιατί δεν του αρέσει εμφανισιακά. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από h3342 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cinemusic Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Σε αυτονομία το BYD νομιζω πως ειναι λιγο καλυτερο , αλλα σχεδιαστικά το Volvo μου αρέσει περισσότερο. Προσωπικά δεν μπορω να δεχθω ενα αυτοκίνητο που δεν μου αρεσει σχεδιαστικά και ας εχει πχ καλύτερη αυτονομία η ειναι πιο οικονομικό. Συνεπως για μενα το Volvo ειναι καλυτερη επιλογη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, h3342 είπε μάγκες 1 ερώτηση να δω τι προτείνετε εσείς, ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει 1 ηλεκτρικο που με την επιδότηση να βγει max 30 χιλιάρικα είναι ανάμεσα στο BYD ATTO 3, 26525 ευρώ(37990-8465 κρατ επιδοτηση-3000 εκπτωση) έκδοση με ηλιοροφη και πολλά έξτρα και η δεύτερη επιλογή το ηλεκτρικό της Volvo ex30 που βγαίνει με την επιδότηση 29.000 ευρώ τι θα διαλέγατε ανάμεσα σε αυτά τα 2? υπήρχε και το MG4 οικονομικότερο όλων αλλά το έχει απορρίψει γιατί δεν του αρέσει εμφανισιακά. Volvo επίσης avenger? Id3? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Εγώ πάντως που το είδα το Volvo από κοντά ήθελα να γελάσω. Μιλάμε για αυτοκίνητο που δε χώρας στα πίσω καθίσματα και είναι ουσιαστικά διθέσιο. Καλύτερα δώσε 30χιλ.να πάρεις ενα roadster να το χαρείς κιόλας. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, paylidis said: Volvo επίσης avenger? Id3? το avenger δεν το έχει σκεφτεί,αλλά στα λεφτά του volvo δύσκολο να μην διαλέξεις το Volvo,έκανε test drive to volvo και έχει 0-100 σε 5 sec! το οδήγησε πατάει γκάζι κόλλησε στο κάθισμα ενθουσιαστηκε με την δύναμη. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από h3342 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 35 λεπτά πριν, h3342 είπε to volvo και έχει 0-100 σε 5 sec! 👌 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου (επεξεργασμένο) τώρα ξαναμιλήσουμε, μουπε ότι είδε από κοντά το avenger ήταν τραγικό και πολύ ψεύτικο το εσωτερικό του και το απέρριψε κατευθείαν. και το Volvo μου είπε από μέσα ψευτιά του φάνηκε,του έλεγαν για ανακυκλώσιμα υλικά στο εσωτερικό...και ο τεμπέλης του πολύ λεπτός...γενικά του φάνηκε λίγο... γυναικείο το volvo από μέσα.!.. κλείνει πολύ κοντά στο BYD atto3 τελικά.. το ID3 δεν το έχει δει. απλά το μόνο π τον προβληματίζει ότι η BYD δεν έχει έρθει ακόμα στην Κρήτη που μένουμε.. και σε κάθε service θα πρέπει να ανεβαίνει Αθήνα λογικά αν και του είπαν ότι στους επόμενους 6 μήνες θα κατέβουν Κρήτη.. Επεξ/σία 30 Ιουνίου από h3342 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Δε κοιτάει και τα id? Νταξ δεν είναι ο πρωτοπόρος της αγοράς στα ηλεκτρικά η Vw αλλά το θεωρώ τιμιοτατο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου το id3 βλέπω στο site τους ξεκινάει από 42 Χιλ χωρίς επιδότηση αλλά με χάλια εξοπλισμό, ούτε ζάντες αλουμινίου δεν έχει στην πρώτη έκδοση... οικονομικά δεν συμφέρει πιστεύω το άλλο(ΒYD) στα 26.600 με επιδότηση έχει και ηλιοροφη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 11 ώρες πριν, h3342 είπε ένας φίλος μου θέλει να αγοράσει 1 ηλεκτρικο που με την επιδότηση να βγει max 30 χιλιάρικα Δηλαδή μόνο αυτό είναι το κριτήριο? Έφυγε για BYD. Δεν βλέπω λόγο να πληρώσει ακριβότερα για ένα vw. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@pnea1973 Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2 ώρες πριν, h3342 είπε τώρα ξαναμιλήσουμε, μουπε ότι είδε από κοντά το avenger ήταν τραγικό και πολύ ψεύτικο το εσωτερικό του και το απέρριψε κατευθείαν. και το Volvo μου είπε από μέσα ψευτιά του φάνηκε,του έλεγαν για ανακυκλώσιμα υλικά στο εσωτερικό...και ο τεμπέλης του πολύ λεπτός...γενικά του φάνηκε λίγο... γυναικείο το volvo από μέσα.!.. κλείνει πολύ κοντά στο BYD atto3 τελικά.. το ID3 δεν το έχει δει. απλά το μόνο π τον προβληματίζει ότι η BYD δεν έχει έρθει ακόμα στην Κρήτη που μένουμε.. και σε κάθε service θα πρέπει να ανεβαίνει Αθήνα λογικά αν και του είπαν ότι στους επόμενους 6 μήνες θα κατέβουν Κρήτη.. Εγώ πήρα 1ος στην Ελλάδα το Seal και μένω Ιωάννινα. Ουτε beta tester να ήμουν!!!! Τωρα πήρε και το τελευταίο update και όλα είναι τέλεια. Το atto3 προσωπικά δεν μου άρεσε αισθητικά. Αλλά σε αυτά τα χρήματα είναι άψογο. Το volvo το είχα δει... Για 2ο είναι καλό. Πες του να πάρει το byd αν του αρέσει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 9 ώρες πριν, h3342 είπε το id3 βλέπω στο site τους ξεκινάει από 42 Χιλ χωρίς επιδότηση αλλά με χάλια εξοπλισμό, ούτε ζάντες αλουμινίου δεν έχει στην πρώτη έκδοση... οικονομικά δεν συμφέρει πιστεύω το άλλο(ΒYD) στα 26.600 με επιδότηση έχει και ηλιοροφη! Μη κοιτάτε τιμές στα σαιτ κ τους τιμοκαταλόγους. Αντιπροσωπεία. Ομοίως κ για τον εξοπλισμό Αν θυμαμαι καλά βγαίνει 29 γιατί έχει 9 επιδότηση και 5 έκπτωση Η έκπτωση παίζει κ για το id4 αν κ κτλβα από ότι είπες οτι θέλει μικρό 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Στις 26/6/2024 στις 11:23 ΠΜ, zio10 είπε Οι άλφα έχουν τη φήμη των ακριβών σέρβις νομίζω, ισχύει; Θα άξιζε να ρίξω μια ματιά σε μια 156 1.8 που βρίσκω σε καλή τιμή ή να μη μπλέξω καθόλου; Πάντα ήθελα μια άλφα και είναι μια ευκαιρία να πάρω μια έστω για 2-3 χρόνια. Τελικά άκυρη η άλφα, ήθελε αρκετά μαζέματα. Να δούμε πότε θα καταφέρω να πάρω μία! Πήγα κάτι τελείως διαφορετικό τελικά, άρεσε και στη γυναίκα και πιστεύω να κάνουμε τη δουλειά μας για κάποιο διάστημα. Suzuki sx4 1,6 '07. Θα το πάρω από βδομάδα μετά τις διακοπές 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 4 minutes ago, zio10 said: Τελικά άκυρη η άλφα, ήθελε αρκετά μαζέματα. Να δούμε πότε θα καταφέρω να πάρω μία! Πήγα κάτι τελείως διαφορετικό τελικά, άρεσε και στη γυναίκα και πιστεύω να κάνουμε τη δουλειά μας για κάποιο διάστημα. Suzuki sx4 1,6 '07. Θα το πάρω από βδομάδα μετά τις διακοπές Με το καλο, πολυ τιμιο. Ποσο πηγε? ειναι ιδιο αυτοκινητο με το sedici τα οποια ειναι πολυ φτηνοτερα λογω ονοματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Μόλις τώρα, imr είπε Με το καλο, πολυ τιμιο. Ποσο πηγε? ειναι ιδιο αυτοκινητο με το sedici τα οποια ειναι πολυ φτηνοτερα λογω ονοματος Σ' ευχαριστώ πολύ, το ξέρω το έχω διαβάσει αυτό για το sedici, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τα βλέπεις συχνά, πρέπει να έχουν κυκλοφορήσει λιγότερο. 5000€ πήγε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις