tsofras Δημοσ. 24 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου Είδαμε και την BMW που τόσα έχουν καεί και σφυρίζουν αδιάφορα. Εγώ περισσότερο για αυτό το έγραψα , προβλήματα παντού παρουσιάζονται , το συγκεκριμένο βέβαια δεν το λες και μικρό. Οκ και εγώ δεν θα ξανά έπαιρνα αλλά είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν σε μία εβδομάδα ασχολήθηκε η εταιρεία εντόπισε το πρόβλημα και δεν το έθαψε κάτω απο το χαλάκι 5 1
imr Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 1 hour ago, tsofras said: Είδαμε και την BMW που τόσα έχουν καεί και σφυρίζουν αδιάφορα. Εγώ περισσότερο για αυτό το έγραψα , προβλήματα παντού παρουσιάζονται , το συγκεκριμένο βέβαια δεν το λες και μικρό. Οκ και εγώ δεν θα ξανά έπαιρνα αλλά είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν σε μία εβδομάδα ασχολήθηκε η εταιρεία εντόπισε το πρόβλημα και δεν το έθαψε κάτω απο το χαλάκι Ε εντάξει όταν κυκλοφορούν 10 αμαξια όλα δεν είναι δύσκολο να τα μαζέψει και να τα ελέγξει. Δεν είναι για κοινούς θνητούς τέτοια προβλήματα. Δεν συγκρίνεται και με bmw η με κλασικές αυτοκίνητο βιομηχανίες εντελως αλλά μεγέθη (χωρίς να θέλω να υποστηρίξω την bmw για τις φωτιές) 1
telis Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 2 ώρες πριν, tsofras είπε Είδαμε και την BMW που τόσα έχουν καεί και σφυρίζουν αδιάφορα. Εγώ περισσότερο για αυτό το έγραψα , προβλήματα παντού παρουσιάζονται , το συγκεκριμένο βέβαια δεν το λες και μικρό. Οκ και εγώ δεν θα ξανά έπαιρνα αλλά είναι εντυπωσιακό ότι σχεδόν σε μία εβδομάδα ασχολήθηκε η εταιρεία εντόπισε το πρόβλημα και δεν το έθαψε κάτω απο το χαλάκι Αμάξι 3 εκατομμυρίων, εννοείται πως θα το έψαχνε και εννοείται πως δεν θα το έκρυβε κάτω από το χαλί. Το κοινό που απευθύνεται είναι πολύ εξεζητημένο, δεν είναι η πλέμπα που είμαστε εμείς που οι εταιρίες μας βγάζουν τρελούς και μας γράφουν στα @@ τους. Προσωπικά το σκηνικό το θεωρώ ξεφτίλα άνευ προηγούμενου, δεν βρίσκω την παραμικρή δικαιολογία για το συμβάν. Μιλάμε για αυτοκίνητα που κάνουν ελάχιστα χιλιόμετρα στην ζωή τους, θα περίμενα να έχουν ψάξει κάθε πιθανή και απίθανη αστοχία 3
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου Οι άλφα έχουν τη φήμη των ακριβών σέρβις νομίζω, ισχύει; Θα άξιζε να ρίξω μια ματιά σε μια 156 1.8 που βρίσκω σε καλή τιμή ή να μη μπλέξω καθόλου; Πάντα ήθελα μια άλφα και είναι μια ευκαιρία να πάρω μια έστω για 2-3 χρόνια.
imr Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, zio10 said: Οι άλφα έχουν τη φήμη των ακριβών σέρβις νομίζω, ισχύει; Θα άξιζε να ρίξω μια ματιά σε μια 156 1.8 που βρίσκω σε καλή τιμή ή να μη μπλέξω καθόλου; Πάντα ήθελα μια άλφα και είναι μια ευκαιρία να πάρω μια έστω για 2-3 χρόνια. Ειναι λιγο παραπανω τα μπουζι στους twinspark αλλα γενικα ειναι πολυ νορμαλ σε τιμες και ανταλακτικα. Υπαρχουν πολλα καλα και οικονομικα συνεργεια που ειναι βασικο. Για το μοντελο δεν μπορω να σου πω κατι, αυτο δεν ειναι με οπελ μοτερ? Επεξ/σία 26 Ιουνίου από imr 1
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 11 λεπτά πριν, zio10 είπε Οι άλφα έχουν τη φήμη των ακριβών σέρβις νομίζω, ισχύει; Θα άξιζε να ρίξω μια ματιά σε μια 156 1.8 που βρίσκω σε καλή τιμή ή να μη μπλέξω καθόλου; Πάντα ήθελα μια άλφα και είναι μια ευκαιρία να πάρω μια έστω για 2-3 χρόνια. κατα βαση ειναι urban legend αυτο... επειδη ειχαν καποια μοντελα διπλα μπουζι, σιγα τα εκατομμυρια που εχει να αλλαζεις μια φορα στα 4 χρονια 8 μπουζι αντι για 4... ΑΝ σε παιρνει μηπως να εβλεπες καμια 159 ; 1 1
zio10 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 2 ώρες πριν, paylidis είπε κατα βαση ειναι urban legend αυτο... επειδη ειχαν καποια μοντελα διπλα μπουζι, σιγα τα εκατομμυρια που εχει να αλλαζεις μια φορα στα 4 χρονια 8 μπουζι αντι για 4... ΑΝ σε παιρνει μηπως να εβλεπες καμια 159 ; Δεν έχει τίποτα στην περιοχή μου δυστυχώς. Αυτή τη σκέφτομαι για να μου φύγει το απωθημένο και για να κάνω τη δουλειά μου για κάποιο διάστημα. Μιλάμε για 2000€ χοντρικά και έλεγα αν είναι σε καλή κατάσταση ότι ίσως αξίζει. 1
NTC Labs Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, imr είπε Ειναι λιγο παραπανω τα μπουζι στους twinspark αλλα γενικα ειναι πολυ νορμαλ σε τιμες και ανταλακτικα. Υπαρχουν πολλα καλα και οικονομικα συνεργεια που ειναι βασικο. Για το μοντελο δεν μπορω να σου πω κατι, αυτο δεν ειναι με οπελ μοτερ? το jts λες της 159 και οχι δεν ειναι μοτερ opel, αυτος ειναι ενας μυθος που επικρατησε γιατι στην αρχη η opel συνεργαστηκε στην αναπτυξη του σε πολυ αρχικο σταδιο αλλα μετα τα παρατησε και η αλφα το τελειωσε μονη της. 3 ώρες πριν, paylidis είπε κατα βαση ειναι urban legend αυτο... επειδη ειχαν καποια μοντελα διπλα μπουζι, σιγα τα εκατομμυρια που εχει να αλλαζεις μια φορα στα 4 χρονια 8 μπουζι αντι για 4... ΑΝ σε παιρνει μηπως να εβλεπες καμια 159 ; το ασχημο της 159 ειναι οτι ηταν βαρυ κουφαρι και αν δεν πας τουλαχιστον tbi ισως σου κακοφανει, αλλα ειναι πανεμορφη η πουτανα Επεξ/σία 26 Ιουνίου από NTC Labs 5
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Έχω την εντύπωση ότι μπορώ να κάνω τραμπα λάστιχα 205 60 16 με 205 55 16, σωστά;
jimmy213 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου Θεωρητικά, δεν θα ήταν σωστό. https://tire-calc.com/comparison/205-60-r16-and-205-55-r16/
Nabuko Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 34 λεπτά πριν, zio10 είπε Έχω την εντύπωση ότι μπορώ να κάνω τραμπα λάστιχα 205 60 16 με 205 55 16, σωστά; Καλύτερα βάλε 215/55/16 1
zio10 Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 15 λεπτά πριν, Nabuko είπε Καλύτερα βάλε 215/55/16 Το θέμα είναι ότι τα έχω καινούργια τα 55 16 και θέλω να τα βάλω σε αμάξι που φοράει τώρα 60 16
Nabuko Δημοσ. 29 Ιουνίου Δημοσ. 29 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, zio10 είπε Το θέμα είναι ότι τα έχω καινούργια τα 55 16 και θέλω να τα βάλω σε αμάξι που φοράει τώρα 60 16 Κοίτα ποιες διαστάσεις προτείνει η εταιρία για το μοντέλο σου. Προσωπικά θα τα έβαζα. 1
filarhos Δημοσ. 30 Ιουνίου Δημοσ. 30 Ιουνίου Στο δικό μου λέει 215/55/16 για θερινό και 205/55/16 για χειμερινό. Μου χάρισαν καινούρια 215/60/16 για θερινά τα φοράω 4 χρόνια, του χρόνου που θα τα αλλάξω θα βάλω τα "σωστά". 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις