Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, paylidis said:

110 πισω απο τα κτελ οπως ολοι οι ηλεκτρουβριδικοι για να βγαλουν αυτονομίες 🤣

δε παμε καλα, πες τα... κ τα 120 οπως λες λιγα ειναι...

Τον Γενάρη πήρα πίσω το δίπλωμα μου μετά από δύο μήνες, με γράψανε στην εθνική στο ύψος του Αγίου Κωσταντίνου, η πινακίδα έλεγε 90 (Στην εθνική επαναλαμβάνω) και πήγαινα με 110.

Τώρα που ξανά πήγα Καρδίτσα, 80 έλεγε η πινακίδα στην εθνική ; 80 πήγαινα.

Επεξ/σία από Vasilisxd
  • Like 5
  • Sad 2
Δημοσ.
1 hour ago, Vasilisxd said:

Τον Γενάρη πήρα πίσω το δίπλωμα μου μετά από δύο μήνες, με γράψανε στην εθνική στο ύψος του Αγίου Κωσταντίνου, η πινακίδα έλεγε 90 (Στην εθνική επαναλαμβάνω) και πήγαινα με 110.

Με ραντάρ, κάμερα, πως;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, paylidis είπε

110 πισω απο τα κτελ οπως ολοι οι ηλεκτρουβριδικοι για να βγαλουν αυτονομίες 🤣

δε παμε καλα, πες τα... κ τα 120 οπως λες λιγα ειναι...

Ετσι. Ούτως ή άλλως μια στάση και με το πετρέλαιο που είχα πάντα έκανα για Αθήνα μια κάνω και τώρα με το ηλεκτρικό.. 

1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Ωχ.... Με 130 τότε στην Ιόνια.. Όσο τα όρια!!!!!? 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Vasilisxd είπε

Κατσε ρε συ, μεχρι 20χλμ πανω απο το οριο δεν ειναι 40ε πρόστιμο;

Αλλαξε αυτό ή εγώ το έχω λάθος στο μυαλό μου;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, majnun said:

Κατσε ρε συ, μεχρι 20χλμ πανω απο το οριο δεν ειναι 40ε πρόστιμο;

Αλλαξε αυτό ή εγώ το έχω λάθος στο μυαλό μου;

Κάμερα ήταν, 170€ πρόστιμο και 2 μήνες δίπλωμα. Όσο για την ταχύτητα, θυμάμαι μου είπαν αυτές τις τιμές από το τηλέφωνο που είχα με το τοπικό μου τμήμα, την κλήση ούτε που τη διάβασα.

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Κάμερα ήταν, 170€ πρόστιμο και 2 μήνες δίπλωμα. Όσο για την ταχύτητα, θυμάμαι μου είπαν αυτές τις τιμές.  

κάτι δεν μας λες σωστά....

Ποιά είναι τα πρόστιμα; 

Το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι παραβάτες εξαρτάται από το πόσο έχουν υπερβεί το ανώτατο όριο στην οδό όπου σημειώθηκε το παράπτωμα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε αυτόν που υπερβαίνει το ανώτατο όριο ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα το πρόστιμο αντιστοιχεί σε 40 ευρώ.  

Για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας πάνω από 20 χλμ/ώρα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ. Για υπέρβαση ορίου ταχύτητας από 30 χλμ/ώρα και άνω το πρόστιμο είναι 350 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από αφαίρεση άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

https://www.gocar.gr/news/feed/28768,Poia_einai_ta_prostima_gia_ypervolikh_ta.html

• Like 2
Δημοσ.
2 hours ago, dtk-386 said:

κάτι δεν μας λες σωστά....

Ποιά είναι τα πρόστιμα; 

Το ποσό που θα κληθούν να πληρώσουν οι παραβάτες εξαρτάται από το πόσο έχουν υπερβεί το ανώτατο όριο στην οδό όπου σημειώθηκε το παράπτωμα. Σύμφωνα με τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σε αυτόν που υπερβαίνει το ανώτατο όριο ταχύτητας έως 20 χλμ/ώρα το πρόστιμο αντιστοιχεί σε 40 ευρώ.  

Για υπέρβαση του ανώτατου ορίου ταχύτητας πάνω από 20 χλμ/ώρα επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο ύψους 100 ευρώ. Για υπέρβαση ορίου ταχύτητας από 30 χλμ/ώρα και άνω το πρόστιμο είναι 350 ευρώ, ενώ συνοδεύεται από αφαίρεση άδειας οδήγησης για 60 ημέρες.

https://www.gocar.gr/news/feed/28768,Poia_einai_ta_prostima_gia_ypervolikh_ta.html

ε οκ τότε πήγαινε με 30 παραπάνω αντί για 20 που είπε,μικρή  η διαφορα.

Δημοσ.

δεν το λες και οκ να έχει όριο πχ 100 και να πηγαίνεις με 130....είναι μεγάλη η διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Θυμάμαι την Κορίνθου Πατρών, ένα μεγάλο ενιαίο εργοτάξιο, παντού όριο 50 και όλοι να πηγαίνουμε καραβάνι 140 σταθερά. Εκεί πως τους γράφεις όλους αυτούς; Αν θυμάμαι καλά γύρω στο 2010.

• Like 1
  • Haha 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
8 hours ago, tsofras said:

μωρέ και καινούριο να σου δώσουνε ξανά,

ξαναμπαινεις σε τέτοιο αμάξι???

εγώ προσωπικά ποτέ...

τελοσπαντον προβλήματα που έχουν και οι πλούσιοι! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, h3342 είπε

ξαναμπαινεις σε τέτοιο αμάξι???

Ανετα! Ειδικά ο Koenigsegg είναι τρομερός τύπος. Οχι σαν το άλλο το σουργ....τον Μusk.

Βλάβες και ατυχίες πάντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ανετα! Ειδικά ο Koenigsegg είναι τρομερός τύπος. Οχι σαν το άλλο το σουργ....τον Μusk.

Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον? γιατί δεν συγκρίνεις τον Koenigsegg και με την Τούνη ας πούμε?

Και άμα πάρει φωτιά το αμάξι και καείς μέσα θα εξακολουθεί να είναι τρομερός τύπος? 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον? γιατί δεν συγκρίνεις τον Koenigsegg και με την Τούνη ας πούμε?

Και άμα πάρει φωτιά το αμάξι και καείς μέσα θα εξακολουθεί να είναι τρομερός τύπος? 

έλα ντε τι σχέση έχει.

ο Musk όντως είναι επιπέδου Τούνη.

• Δημιουργία νέου...