paylidis Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 2 ώρες πριν, korakios είπε φρέσκο ? πάντως και τα πρώτα Panda με dpf λαμπάδιαζαν , κάναν αναγέννηση και κολλούσαν , βασικά δεν έσβηνε το μοτέρ απο το κλειδί και ήθελε κρατημένο φρένο και να αφήσεις συμπλέκτη με κουμπωμένη ταχύτητα Ναι προχθεσινό μου το είπε φίλος που ήταν απο πίσω του κ μου έστειλε το άρθρο από το σάιτ μετά Δεν έβγαζε καπνά ή κάτι άλλο ξαφνικά λαμπαδιάσε λέει. Με 120 πήγαιναν και οι δυο. Λογικά egr 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου Μόλις τώρα, paylidis είπε Ναι προχθεσινό μου το είπε φίλος που ήταν απο πίσω του κ μου έστειλε το άρθρο από το σάιτ μετά Δεν έβγαζε καπνά ή κάτι άλλο ξαφνικά λαμπαδιάσε λέει. Με 120 πήγαιναν και οι δυο. Λογικά egr απο τη μία η εταιρία δεν κάνει τίποτα , απο την άλλη δεν υπάρχουν ποινές , ότι να'ναι , στατιστικά τα ηλεκτρικά παίζει να είναι ασφαλέστερα _____ έχω απορία μετά τι γίνεται , οι ιδιοκτήτες κινούνται κατά της εταιρίας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Μαϊου Share Δημοσ. 29 Μαϊου 16 λεπτά πριν, korakios είπε απο τη μία η εταιρία δεν κάνει τίποτα , απο την άλλη δεν υπάρχουν ποινές , ότι να'ναι , στατιστικά τα ηλεκτρικά παίζει να είναι ασφαλέστερα _____ έχω απορία μετά τι γίνεται , οι ιδιοκτήτες κινούνται κατά της εταιρίας ? Έχει κάνει ανάκληση. Τώρα κάποιοι μπορεί να μη πήγαν να τη κάνουν. Άλλοι μπορεί να την έκαναν κ τελικά να μην είχε αποτέλεσμα… δε ξέρω πάντως το πρόβλημα παραμένει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Σχετικα με αγορα νεων ελαστικων, εχει καποιος εμπειρια απο Hankook Ventus S1 Evo 3; Ειναι 250 ευρω φθηνοτερα απο τα Michelin PS4s και αναρωτιεμαι αν ειναι συγκρισιμα. Επισης υπαρχει η επιλογη των Continental Conti Sport 7 αλλα εχω διαβασει πως φθειρονται αρκετα γρηγορα. Το αμαξι ειναι high performance vehicle με μεγαλο βαρος ανω των 2 τονων. Δεν οδηγαω σαν τρελος αλλα μ'αρεσει να ξερω πως το αυτοκινητο παταει καλα και δε θα με προδοσει σε καποια στροφη. Καθε γνωμη / βοηθεια ευπροσδεκτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 18 ώρες πριν, merkon είπε Σχετικα με αγορα νεων ελαστικων, εχει καποιος εμπειρια απο Hankook Ventus S1 Evo 3; Ειναι 250 ευρω φθηνοτερα απο τα Michelin PS4s και αναρωτιεμαι αν ειναι συγκρισιμα. Επισης υπαρχει η επιλογη των Continental Conti Sport 7 αλλα εχω διαβασει πως φθειρονται αρκετα γρηγορα. Το αμαξι ειναι high performance vehicle με μεγαλο βαρος ανω των 2 τονων. Δεν οδηγαω σαν τρελος αλλα μ'αρεσει να ξερω πως το αυτοκινητο παταει καλα και δε θα με προδοσει σε καποια στροφη. Καθε γνωμη / βοηθεια ευπροσδεκτη. Τα εχω τα ventus ως εργοστασιακης τοποθετησης σε B suv 150 ιππων. Ως εκει τα θεωρω πολυ καλα, δε με εχουν προδοσει, ακομα κ στο κυνηγητο που τους εχω κανει εως τωρα (σε αντιθεση με τα falken που ειχε επανω το Q3 και ειναι τραγικα για το συγκεκριμενο αμαξι). Προσωπικά θα πηγαινε σε michelin ή goodyear παντως (εαν υπαρχει επιλογη για το Β). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Από ότι έχω διαβάσει Hankook πετυχαίνουν πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα εκτός από την διάρκεια. Σε σχέση με όλα τα άλλα βγάζουν σημαντικά λιγότερα χλμ. Μια ιδέα από τα reviews είναι ότι βγάζουν 15-20 έναντι 35-40 των φυσιολογικών και 45-50 των eco. Με τα Michelin που είναι πάντα στο μέσο τα 250€ τι ποσοστό είναι; Γιατί αν τα Hankook έχουν 500 και τα Michelin 750 και δεν περνάς τα 3 χρόνια που και τα δεύτερα δεν περνάνε καλά μετά το 3ο καλοκαίρι, εγώ θα δοκίμαζα τα Hankook. Τα ίδια που έχει ο Παυλίδης falken στο passat 1,6τόνους τα έχω για 5η χρονιά (αλλάζω σε χειμερινά για 3-4 μήνες τον χρόνο) και θα τα αλλάξω του χρόνου γιατί είναι οριακά. Είναι τζόγος να πετύχεις στο λάστιχο ότι και να σου πούνε. Σκέφτομαι να δοιμάσω τα LingLong Sport Master που ακούω πολύ καλά λόγια (από τον πεθερό μου 4η χρονιά με τα LingLong Green Max) στην μισή τιμή από τα Michelin (LL=75 vs Michelin=150 vs Falken=110 τιμής Skroutz). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, filarhos said: Από ότι έχω διαβάσει Hankook πετυχαίνουν πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα εκτός από την διάρκεια. Σε σχέση με όλα τα άλλα βγάζουν σημαντικά λιγότερα χλμ. Μια ιδέα από τα reviews είναι ότι βγάζουν 15-20 έναντι 35-40 των φυσιολογικών και 45-50 των eco. Με τα Michelin που είναι πάντα στο μέσο τα 250€ τι ποσοστό είναι; Γιατί αν τα Hankook έχουν 500 και τα Michelin 750 και δεν περνάς τα 3 χρόνια που και τα δεύτερα δεν περνάνε καλά μετά το 3ο καλοκαίρι, εγώ θα δοκίμαζα τα Hankook. Τα ίδια που έχει ο Παυλίδης falken στο passat 1,6τόνους τα έχω για 5η χρονιά (αλλάζω σε χειμερινά για 3-4 μήνες τον χρόνο) και θα τα αλλάξω του χρόνου γιατί είναι οριακά. Είναι τζόγος να πετύχεις στο λάστιχο ότι και να σου πούνε. Σκέφτομαι να δοιμάσω τα LingLong Sport Master που ακούω πολύ καλά λόγια (από τον πεθερό μου 4η χρονιά με τα LingLong Green Max) στην μισή τιμή από τα Michelin (LL=75 vs Michelin=150 vs Falken=110 τιμής Skroutz). Τα Hankook Φαίνεται να έχουν πολύ καλές κριτικές αλλά όπως λες κι εσύ να υστερούν σε διάρκεια, να φθείρονται περισσότερο και πιο γρήγορα και ταυτόχρονα πολύς κόσμος φαίνεται να παραπονιέται για την σταθερότητα και την αίσθηση τιμονιού που δίνουν αυτά τα λάστιχα. Σχετικά με την τιμή και το κόστος τα Hankook μπορώ να τα βρω στα 208 το ένα ενώ τα Michelin PS4s στα 273 το ένα. Το αυτοκίνητο δεν είναι καθημερινό και δεν θα κάνει μεγάλες αποστάσεις παρά μόνο ένα μεγάλο ταξίδι περίπου 6000 km συνολικά σε όλη την Ευρώπη. Από κει και πέρα βγαίνει μόνο το Σαββατοκύριακο. Επεξ/σία 4 Ιουνίου από merkon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 4 Ιουνίου Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Για να μην βρίζουμε μόνο του γκρουπ https://www.gocar.gr/news/feed/47031,megalh_syggnwmh_Toyota_la8os_Yaris_Cross.html 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Για να μην βρίζουμε μόνο του γκρουπ https://www.gocar.gr/news/feed/47031,megalh_syggnwmh_Toyota_la8os_Yaris_Cross.html ωραιοι........ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Θα κάνουν μια υπόκλιση συγγνώμης και όλα καλά 🤫 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Bear Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου Στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας το τσουνάμι έχει όνομα: ΚΙΝΑ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, Red_Bear είπε Στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας το τσουνάμι έχει όνομα: ΚΙΝΑ Στον κόσμο της δύσης το φράγμα έχει όνομα : ΔΑΣΜΟΙ. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Bear Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Στον κόσμο της δύσης το φράγμα έχει όνομα : ΔΑΣΜΟΙ. Στον κόσμο της Κίνας το "Δασμοι στη Δύση" έχει παρόμοιο όνομα: ΔΑΣΜΟΙ στα ευρωπαικά αυτοκινητα στην Κίνα και bye-bye Κινεζικη αγορά για τους Ευρωπαίους. Ή αλλοιώς δείτε ΕΔΩ Επεξ/σία 4 Ιουνίου από Red_Bear 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Red_Bear είπε Στον κόσμο της Κίνας το "Δασμοι στη Δύση" έχει παρόμοιο όνομα: ΔΑΣΜΟΙ στα ευρωπαικά αυτοκινητα στην Κίνα και bye-bye Κινεζικη αγορά για τους Ευρωπαίους. Ή αλλοιώς δείτε ΕΔΩ Εχεις υπόψη σου αυτά που παράγει η Κίνα σε ποιες αγορές καταλήγουν? Νομίζεις ότι η Κίνα απευθύνεται στην αγορά της Ρωσίας και της Ινδίας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιουνίου Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 56 λεπτά πριν, atrigane είπε Θα κάνουν μια υπόκλιση συγγνώμης και όλα καλά 🤫 Χαρακίρι θα έπρεπε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις