Papakaliati Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου On 26/03/2024 at 15:01, tsofras said: Αν φορτίζεις σπίτι και ξενοιάζεις όλο τον χρόνο για κανα 2 μεγάλα ταξίδια και με μικρό παιδί φαντάζομαι δεν θα σε ενοχλεί τόσο όπως είπε και ο Γιώργος / Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω , Giulietta πότε είχες ρε μαν και μας το πετάς έτσι απλά ? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει ξανα Συχνά όμως κοιμάται το παιδί και δεν θέλεις να κανείς στάση για να μην ξυπνήσει… Δεν ξερω, όσο και να μου αρέσει σαν ιδέα το ηλεκτρικό, για Ελλάδα δεν είναι το ηλεκτρικό ακόμη. Ναι φυσικά μπορείς να τα βγάλεις πέρα σχεδιάζοντας κάθε διαδρομή, αλλά γιατί να θέλω να το κάνω αυτό; Και το 10 εφαρμογές και συνδρομές για να έχεις ηλεκτρικό είναι πραγματικά αισχρό… Προσωπικά, ο χρόνος είναι πιο σημαντικός από το οικονομικό κέρδος του ηλεκτρικού, και δεν έχω διάθεση να τον ξοδεύω σε στάσεις και σχεδιασμούς διαδρομής. Plug in hybrid και ξερό ψωμί. Φόρτιση σπίτι, με τα μερσεντές που γλυκοκοιταάω εμβέλεια για να μην χρειαστεί να χρησιμοποιείς βενζίνη για κοντινές εξορμήσεις (100 κμ), παρά μόνο σε ταξίδια, instant επιτάχυνση αθόρυβο σε πόλη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου Είχαμε το τέλειο καύσιμο (πετρέλαιο) για ταξίδια κλπα και το καταργήσαμε επειδή "υποτίθεται" νοιαζόμαστε για το περιβάλλον (όταν βλέπεις έξω συνέχεια SUV δύο τόνων). Plug in hybrid ωραίο για να γλιτώνεις λεφτά στο πήγαινε-έλα για δουλειά αλλά αδικαιολόγητα ακριβά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JailbrokenDiesel Δημοσ. 15 Απριλίου Share Δημοσ. 15 Απριλίου 48 λεπτά πριν, john1987 είπε Plug in hybrid ωραίο για να γλιτώνεις λεφτά στο πήγαινε-έλα για δουλειά αλλά αδικαιολόγητα ακριβά. και ταυτοχρονα ομως κουβαλας το βαρος απο 2 τεχνολογιες. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 16 Απριλίου Share Δημοσ. 16 Απριλίου On 15/04/2024 at 13:18, JailbrokenDiesel said: και ταυτοχρονα ομως κουβαλας το βαρος απο 2 τεχνολογιες. Καμία αντίρρηση. On 15/04/2024 at 12:29, john1987 said: Είχαμε το τέλειο καύσιμο (πετρέλαιο) για ταξίδια κλπα και το καταργήσαμε επειδή "υποτίθεται" νοιαζόμαστε για το περιβάλλον (όταν βλέπεις έξω συνέχεια SUV δύο τόνων). Plug in hybrid ωραίο για να γλιτώνεις λεφτά στο πήγαινε-έλα για δουλειά αλλά αδικαιολόγητα ακριβά. Βέβαια λόγο μειωμένου τέλος εκτελωνισμού στη Ελλάδα, συχνά είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή στους 250+ ίππους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefan_city Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Κάποια πρόταση για καλή και οικονομική σχετικά ολική (ή μερική, το μισό αυτοκίνητο) βαφή; Το χρώμα είναι ένα κυπαρισσί (περλέ;) εποχής, καθώς πρόκειται για αυτοκίνητο 27 ετών. Έχουν προηγηθεί κάποια βαψίματα σε φανοποιία, αλλά μετά από μερικά χρόνια φεύγουν τα βερνίκια και οι βαφές γίνονται ματ. Τα μέρη που έχουν ακόμα την εργοστασιακή βαφή είναι σαν καινούρια. Περιοχή Αθήνα/Δυτικά προάστια. Επεξ/σία 20 Απριλίου από stefan_city Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) ρε παιδιά μια ερώτηση να γελάσουμε,εκεί π έβαζα βενζίνη στο αμαξι μου στα Χανιά, έρχεται μια laborgini Suv(το urus αν δεν κάνω λαθος) ολοκαίνουρια με Ελληνικές πινακίδες,ανοίγει το μπροστά καπό και τι κάνει?αγοράζει 2 μπουκάλια λάδια από το βενζινάδικο και τα έβαλε και τα 2 ...!υπάρχει περίπτωση ναχε μείνει σχεδόν χωρίς σταγόνα λάδια???? δλδ η απόγνωση του να βάλει λάδια από...βενζινάδικο??? ... Επεξ/σία 20 Απριλίου από h3342 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2 hours ago, h3342 said: ρε παιδιά μια ερώτηση να γελάσουμε,εκεί π έβαζα βενζίνη στο αμαξι μου στα Χανιά, έρχεται μια laborgini Suv(το urus αν δεν κάνω λαθος) ολοκαίνουρια με Ελληνικές πινακίδες,ανοίγει το μπροστά καπό και τι κάνει?αγοράζει 2 μπουκάλια λάδια από το βενζινάδικο και τα έβαλε και τα 2 ...!υπάρχει περίπτωση ναχε μείνει σχεδόν χωρίς σταγόνα λάδια???? δλδ η απόγνωση του να βάλει λάδια από...βενζινάδικο??? ... Η απλά τόσο ξέρει. Έγινε σήμερα αυτό; Μπορεί να είναι κλειστό το συνεργείο του και να του είπε βάλε από βενζινάδικο να κάνεις δουλειά και έλα Δευτέρα να σου βάλω τα σωστά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2 ώρες πριν, h3342 είπε ρε παιδιά μια ερώτηση να γελάσουμε,εκεί π έβαζα βενζίνη στο αμαξι μου στα Χανιά, έρχεται μια laborgini Suv(το urus αν δεν κάνω λαθος) ολοκαίνουρια με Ελληνικές πινακίδες,ανοίγει το μπροστά καπό και τι κάνει?αγοράζει 2 μπουκάλια λάδια από το βενζινάδικο και τα έβαλε και τα 2 ...!υπάρχει περίπτωση ναχε μείνει σχεδόν χωρίς σταγόνα λάδια???? δλδ η απόγνωση του να βάλει λάδια από...βενζινάδικο??? ... VAG και να μην τσίμπαγε λάδια? 😄 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
h3342 Δημοσ. 21 Απριλίου Share Δημοσ. 21 Απριλίου 8 hours ago, virginkiller said: Η απλά τόσο ξέρει. Έγινε σήμερα αυτό; Μπορεί να είναι κλειστό το συνεργείο του και να του είπε βάλε από βενζινάδικο να κάνεις δουλειά και έλα Δευτέρα να σου βάλω τα σωστά ναι χτες έγινε, ναχασε τόσο λάδι απίστευτο... 8 hours ago, Nabuko said: VAG και να μην τσίμπαγε λάδια? 😄 χαχχαχ καλοοοόοοο πάντως σκέφτηκα μήπως ήταν leasing και είδε ότι θέλει λάδια και σου λέει στα @@ μου, ας του βάλω ότι βρω έτσι και αλλιώς δεν είναι δικό του.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου Μετά από ένα ταξίδι στο Μόναχο μπορώ να πω ότι σιχάθηκα να βλέπω BMW. 😄😄😄😄 Και θα έλεγα ότι μετά τα μερσεντικά είναι τα αγαπημένα μου.😄😄 Θα κάνω ένα ξεκαθάρισμα και θα ανεβάσω μερικές φότο από το Μουσείο και την έκθεση της BMW που πραγματικά είνα Must αξιοθέατο για όποιον αγαπάει το αυτοκίνητο και τη μηχανή. Το παράπονό μου είναι ότι δεν είδα πουθενά i20 παρά μόνο ένα tucson στο salzburg. 😄😄😄😄 Υ.Γ. Στους δρόμους δεν βλέπαμε μόνο απλά BMW. Τα M2 και M4 του 2020+++ ήταν σε κάθε τετράγωνο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου Μετά τα αναβαθμίζομαι επειδή έτσι γουστάρω του teams έχουμε τα ίδια κ στο αμάξι 😂 καλα θα πάει αυτό Α κ δε μπορώ να σβήσω κ να ανέβω σπίτι τώρα θα κάτσω εδώ μέχρι να τελειώσει 🙄 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 46 λεπτά πριν, paylidis είπε Μετά τα αναβαθμίζομαι επειδή έτσι γουστάρω του teams έχουμε τα ίδια κ στο αμάξι 😂 καλα θα πάει αυτό Α κ δε μπορώ να σβήσω κ να ανέβω σπίτι τώρα θα κάτσω εδώ μέχρι να τελειώσει 🙄 Σίγουρα δεν μπορείς να σβήσεις ? Σε εμένα τα κάνει ενώ είναι σβηστό (έτσι μου είχε περάσει το τελευταίο) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Απριλίου Share Δημοσ. 25 Απριλίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Σίγουρα δεν μπορείς να σβήσεις ? Σε εμένα τα κάνει ενώ είναι σβηστό (έτσι μου είχε περάσει το τελευταίο) Είχα σβήσει μηχανή αλλά όχι τελειως το διακόπτη δε μπορούσα να βγάλω το κλειδί 🙄 κ δεν είχα κ κλιματισμό!!! 20+ λεπτά… 3 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 27 Απριλίου Share Δημοσ. 27 Απριλίου Έχω γενικά θέμα με το A/C (απλό, όχι κλίμα) όπου κάπου χάνει φρέον. Σε φάση στο 3μηνο περίπου να ψοφάει η ψύξη. Το πήγα πρόσφατα σε συνεργείο ώστε να βρεθεί μια και καλή το θέμα. Έγινε εισαγωγή φρέον και αμπούλα ώστε να φανεί η όποια διαρροή. Εκείνη τη στιγμή δεν φάνηκε κάτι. Το πήγα μετά από 3 βδομάδες, το τσέκαρε πάλι με τη λάμπα και μου λέει ότι υπάρχει θέμα/διαρροή στο ψυγείο. Κόστος 425€ (τελική τιμή με ΦΠΑ) για ψυγείο της Valeo (για original μου είπε 580). Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία σε τέτοια θέματα (δεν έχει βγάλει και τίποτα άλλο το αμάξι), σας φαίνεται λογική αυτή η τιμή ή να ψαχτώ κι αλλού; Περίπου στα 200 (χωρίς ΦΠΑ) αν θυμάμαι καλά το έβγαζε ως ανταλλακτικό, που μου φαίνεται τσιμπημένο να πω την αλήθεια. Υ.Γ.1: Πρόκειται για Megane 3 πετρέλαιο. Υ.Γ.2: Δεν άνοιξα νέο thread κυρίως γιατί ήθελα μια απλή γνώμη ως προς την "φυσιολογικότητα" του κόστους. Αν είναι ψιλο-άκυρο για την παρούσα συζήτηση, να το μεταφέρω αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imr Δημοσ. 28 Απριλίου Share Δημοσ. 28 Απριλίου 14 hours ago, jimmy213 said: Έχω γενικά θέμα με το A/C (απλό, όχι κλίμα) όπου κάπου χάνει φρέον. Σε φάση στο 3μηνο περίπου να ψοφάει η ψύξη. Το πήγα πρόσφατα σε συνεργείο ώστε να βρεθεί μια και καλή το θέμα. Έγινε εισαγωγή φρέον και αμπούλα ώστε να φανεί η όποια διαρροή. Εκείνη τη στιγμή δεν φάνηκε κάτι. Το πήγα μετά από 3 βδομάδες, το τσέκαρε πάλι με τη λάμπα και μου λέει ότι υπάρχει θέμα/διαρροή στο ψυγείο. Κόστος 425€ (τελική τιμή με ΦΠΑ) για ψυγείο της Valeo (για original μου είπε 580). Επειδή δεν έχω καθόλου εμπειρία σε τέτοια θέματα (δεν έχει βγάλει και τίποτα άλλο το αμάξι), σας φαίνεται λογική αυτή η τιμή ή να ψαχτώ κι αλλού; Περίπου στα 200 (χωρίς ΦΠΑ) αν θυμάμαι καλά το έβγαζε ως ανταλλακτικό, που μου φαίνεται τσιμπημένο να πω την αλήθεια. Υ.Γ.1: Πρόκειται για Megane 3 πετρέλαιο. Υ.Γ.2: Δεν άνοιξα νέο thread κυρίως γιατί ήθελα μια απλή γνώμη ως προς την "φυσιολογικότητα" του κόστους. Αν είναι ψιλο-άκυρο για την παρούσα συζήτηση, να το μεταφέρω αλλού. Πήγες σε απλό συνεργείο? Για σίγουρα μπορείς να δοκιμάσεις και σε κάποια εξειδικευμένο για κλιματισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις