Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου Έχετε να προτείνετε καμιά dashcam; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου γεμάτο το AliExpress ποιο αυτοκίνητο έχεις ; καλό θα είναι ανάλογα το μοντέλο σου βέβαια, να έβρισκες κάποια που να είναι για το δικό σου ώστε να έχει εύκολη σύνδεση/τροφοδοσία και να μην κρέμονται καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 50 λεπτά πριν, zanskou είπε γεμάτο το AliExpress ποιο αυτοκίνητο έχεις ; καλό θα είναι ανάλογα το μοντέλο σου βέβαια, να έβρισκες κάποια που να είναι για το δικό σου ώστε να έχει εύκολη σύνδεση/τροφοδοσία και να μην κρέμονται καλώδια. Honda Civic 2008 (hatchback). Τα καλώδια κρύβονται απ' όσο ξέρω και θα δείξει εαν θα βάλω το parking mode ή θα προσπαθήσω να το τρέχω μέσω powerbank. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου viofo! αντι για μπαταρια εχει πικνοτη και θα κρατήσει περισσότερο στις θερμοκρασίες μας. καλη εικόνα σε σχέση με τις συμβατικές και αν παρει ρέυμα απο τις ασφάλειές ( hard wiring) έχει και parking mode. ανεβαίνει η τιμή όμως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, virginkiller είπε viofo! αντι για μπαταρια εχει πικνοτη και θα κρατήσει περισσότερο στις θερμοκρασίες μας. καλη εικόνα σε σχέση με τις συμβατικές και αν παρει ρέυμα απο τις ασφάλειές ( hard wiring) έχει και parking mode. ανεβαίνει η τιμή όμως Σκεφτόμουν την Viofo A229 Pro είναι η αλήθεια. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου αυτη εχω . dual εκδοση. με βολεψε! εγκατάσταση δεν έκανα εγω . πλήρωσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 19 λεπτά πριν, virginkiller είπε αυτη εχω . dual εκδοση. με βολεψε! εγκατάσταση δεν έκανα εγω . πλήρωσα Ναι κάτι dual θέλω και εγώ. Τι κάρτα μνήμης έχεις βάλει; Έχει και εφαρμογή για να κατεβάζω τα κλιπ που κρατάει, σωστά; Θέλει account κτλ ή όχι; Γενικά πες μου όσα περισσότερα μπορείς. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 5 Μαρτίου Share Δημοσ. 5 Μαρτίου (επεξεργασμένο) εχει αλλα δεν την εχω βαλει την sd κάρτα στο pc βάζω . οταν το έψαχνα καρτα έβαλα αυτή : Sandisk High Endurance microSDXC 256GB Class 10 U3 V30 UHS-I με αντάπτορα | Skroutz.gr Επεξ/σία 5 Μαρτίου από virginkiller 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 16 hours ago, virginkiller said: αυτη εχω . dual εκδοση. με βολεψε! εγκατάσταση δεν έκανα εγω . πλήρωσα Την εγκατάσταση στην έκανε ηλεκτρολόγος; Και εγώ το σκέφτομαι για dual dashcam με όλα αυτά που βλέπω στους ελληνικούς δρόμους κάθε μέρα. Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virginkiller Δημοσ. 6 Μαρτίου Share Δημοσ. 6 Μαρτίου Σε μαγαζί που βάζουν ηχεία κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Η Volkswagen προχώρησε στην κατοχύρωση 8 ονομάτων στα γραφεία ευρεσιτεχνιών, σε Γερμανία, Μεξικό και Χιλή. Τα ονόματα είναι: Thron Airon Tukan Angra Therion Tempus Hera Tera Επεξ/σία 8 Μαρτίου από Nabuko 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ονόματα μοντέλων είναι αυτά δηλαδή; Ερώτηση, ο 1,5 πετρέλαιο που φοράνε πολλά μοντέλα Renault, Dacia, Mercedes κτλ είμαι το ίδιο αξιόπιστος σε όλες του τις εκδόσεις; Ψιλοκοιταζω σιγά σιγά να αλλάξω το ένα αμάξι της οικογένειας και τον σκέφτομαι σε κάποιο μοντέλο. Πχ βλέπω grand scenic με χώρους κτλ με τον 1,5 110 άλογα, αλλά υπάρχουν κι άλλες εκδόσεις. Επεξ/σία 8 Μαρτίου από zio10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 8 Μαρτίου Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Ονόματα μοντέλων είναι αυτά δηλαδή; Ερώτηση, ο 1,5 πετρέλαιο που φοράνε πολλά μοντέλα Renault, Dacia, Mercedes κτλ είμαι το ίδιο αξιόπιστος σε όλες του τις εκδόσεις; Ψιλοκοιταζω σιγά σιγά να αλλάξω το ένα αμάξι της οικογένειας και τον σκέφτομαι σε κάποιο μοντέλο. Πχ βλέπω grand scenic με χώρους κτλ με τον 1,5 110 άλογα, αλλά υπάρχουν κι άλλες εκδόσεις. Ο πατέρας μου που τον έχει στο clio 10 χρόνια σχεδόν 150000χλμ δεν έχει βγάλει τίποτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Ο πατέρας μου που τον έχει στο clio 10 χρόνια σχεδόν 150000χλμ δεν έχει βγάλει τίποτα Απλά νομίζω ότι βγαίνει σε 2-3 εκδόσεις με διαφορετική ιπποδύναμη και δεν ξέρω αν είναι όλοι το ίδιο αξιόπιστοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 8 Μαρτίου Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 1 ώρα πριν, zio10 είπε Ονόματα μοντέλων είναι αυτά δηλαδή; Nαι. Angra και Therion είναι χέβυ μέταλ μπάντες δηλαδή. Θα μπορούσαν να το συνεχίσουν μετά τα Hera, Tera και σε Mera, Xera, Aera κλπ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις