paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 8 ώρες πριν, NTC Labs είπε και οχι μονο τη ζαντα , που να δεις στις βασεις στα φρενα τι μπορει να κανει και στα σωληνακια καλα ναι αν ξεφυγει απο τη θεση της η κοπει γινεται κανταιφι εκει μεσα, αντι ζωη... η αληθεια ειναι οτι εμπιστευομαι πιο πολυ τις αλυσιδες βεβαια σε μια ωρα αναγκης - αλλα τζογαρω με κουβερτες και ο θεος βοηθος... επισης σκεφτομαι να παρω αυτα τα χοντρα πλαστικα που ειναι σαν tire ups που κ καλα κανουν δουλεια αλυσιδας, απλα να υπαρχουν εξτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Από όσο θυμάμαι είναι πανάκριβα αυτά για Αθήνα ειδικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε Από όσο θυμάμαι είναι πανάκριβα αυτά για Αθήνα ειδικά. καπου 20€ τα 12 πρεπει να ειχα βρει, δε τα λες και φθηνα οντως, οταν 30 εχουν ας πουμε καλες κουβερτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Αυτές οι δέστρες σε κάτι βιντεάκια που είχα δει σπάνε αμέσως για να μη σπάσουν πρέπει να βάλεις 5-6 σε κάθε ρόδα και το κόστος πάει 200+ . Εγώ με κουβέρτες του 20ευρου είμαι αν και εδώ κάτω δεν νομίζω να χρειαστούν ποτέ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Αυτό που σκέφτομαι να πάρω είναι "Αλυσίδες Αυτοκινήτου για Χιόνι με Ιμάντες και Καστάνια". Αλλά πρέπει να έχεις αρκετό κενό σε θόλους για να περάσουν οι ιμάντες. Πάλι μ επροσοχή η χρήση τους βέβαια. Προσωπικά έχω χειμερινά και 4 εποχών οπότε το καθυστερώ κι αυτό το έξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, filarhos είπε Αυτό που σκέφτομαι να πάρω είναι "Αλυσίδες Αυτοκινήτου για Χιόνι με Ιμάντες και Καστάνια". Αλλά πρέπει να έχεις αρκετό κενό σε θόλους για να περάσουν οι ιμάντες. Πάλι μ επροσοχή η χρήση τους βέβαια. Προσωπικά έχω χειμερινά και 4 εποχών οπότε το καθυστερώ κι αυτό το έξοδο. Τις είδα και αυτές σε εμένα δε μπαίνουν με τη καμία σε κανένα από τα αμαξια (Ασε που φοβάμαι ότι κ αυτές κάνουν σημάδι). 16 λεπτά πριν, sotiris123 είπε Αυτές οι δέστρες σε κάτι βιντεάκια που είχα δει σπάνε αμέσως για να μη σπάσουν πρέπει να βάλεις 5-6 σε κάθε ρόδα και το κόστος πάει 200+ . Εγώ με κουβέρτες του 20ευρου είμαι αν και εδώ κάτω δεν νομίζω να χρειαστούν ποτέ. Θα πάρω ένα σετ να υπάρχει. Νομίζω 4 ανά ρόδα έχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redbullboy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Οι κουβέρτες είναι οκ για Αθήνα, στο ibiza τις έβαζα για να ανεβοκατεβω τις ανηφόρες κατηφόρες από Βύρωνα - Υμηττό μέχρι Βουλιαγμένης, και μετά σταματάς στην άκρη, τις βγάζεις και πατάς στους καθαρισμένους δρόμους. Άμα βαριέσαι το βάλε βγαλε μπορείς να πας και όλη την απόσταση με 15χλμ/ωρα, για περισσότερα δεν νομίζω να αντέξουν οι φούστες. Ίσως είναι και θέμα αυτοκινήτου, το παλιό μου δεν είχε esp και λοιπά βοηθήματα, και ούτε να βγει από το πάρκιγκ δεν μπορούσε (με θερινά Bridgestone)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2 minutes ago, paylidis said: Τις είδα και αυτές σε εμένα δε μπαίνουν με τη καμία σε κανένα από τα αμαξια (Ασε που φοβάμαι ότι κ αυτές κάνουν σημάδι). Θα πάρω ένα σετ να υπάρχει. Νομίζω 4 ανά ρόδα έχει Πρέπει κάπου να έχει ξεμείνει μια, είχα πάρει μερικά κομμάτια και άνοιξαν με το χέρι... Οπότε δεν πήρα άλλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, filarhos είπε Πρέπει κάπου να έχει ξεμείνει μια, είχα πάρει μερικά κομμάτια και άνοιξαν με το χέρι... Οπότε δεν πήρα άλλα... Τόσο καλά 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiris123 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου https://www.youtube.com/watch?v=NpMmu0AliG0 Αυτό το βίντεο είχα δει για τις δέστρες. Πραγματικά σπάνε με τη μία αν και το λέει ότι αν είναι με αλυσίδα μπορεί να αντέχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filarhos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 5 hours ago, paylidis said: Τόσο καλά 😂 ναι μια ακόμα επιτυχημένη αγορά!!! σαν ιδέα είναι πολύ καλή, αλλά πάσχει στην υλοποίηση. Αν αντικατασταθεί με συρματόσχοινο θα ήταν πολύ καλύτερο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Για δείτε και αυτό το στυλ χιονοκουβέρτας. Αν το είχα βρει νωρίτερα, σίγουρα θα το είχα προτιμήσει από τις κλασσικές που πήρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 14 λεπτά πριν, denexo είπε Για δείτε και αυτό το στυλ χιονοκουβέρτας. Αν το είχα βρει νωρίτερα, σίγουρα θα το είχα προτιμήσει από τις κλασσικές που πήρα. Κάνει και 150ε βέβαια , τις είδα και εγώ τώρα που έψαχνα αλλά ακριβές τις βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Είναι ακριβές, αλλά αν ισχύουν οι κριτικές θα σου κρατήσουν όσο και το αυτοκίνητο. Δεν έχεις το άγχος της χιονοκουβέρτας μην πατήσεις σε άσφαλτο, δεν έχεις το άγχος της αλυσίδας μην σου χαλάσει το λάστιχο και την ζάντα. Best of both worlds θα το έλεγα. For reference, τώρα έχω αυτές. Δεν τις έχω χρησιμοποιήσει ακόμα οπότε δεν έχω άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου αμφιβάλλω λίγο ότι αυτά τα σχοινιά θα αντέξουν την πίεση και το βάρος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις