Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

γ σεναριο εχουν κλεισει αποκλειστικη συνεργασία με την εταιρεία που το παραγει και δε μπορεις να το βρεις aftermarket (αυτο ειχε γινει με την delphi και την Bmw στους πολλαπλασιαστές - οι οποιοι και ανεβηκαν απο 25-26€ στα 61-62€ με το που εγινε αυτό, τιμες αντιπροσωπείας παντα)

για τα μπουζί ειπώθηκε οτι έχουν συνεργασία αποκλειστική με NKG για κάποια χρόνια

αλλά δεν καταλαβαίνω το σενάριο "αποκλειστική συνεργασία" και πως μπορεί να κόβουν τρίτους

ευτυχώς το παλικάρι με το panda hybrid βρίσκει έξω τουλάχιστον φίλτρο λαδιού και καμπίνας

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

για τα μπουζί ειπώθηκε οτι έχουν συνεργασία αποκλειστική με NKG για κάποια χρόνια

αλλά δεν καταλαβαίνω το σενάριο "αποκλειστική συνεργασία" και πως μπορεί να κόβουν τρίτους

ευτυχώς το παλικάρι με το panda hybrid βρίσκει έξω τουλάχιστον φίλτρο λαδιού και καμπίνας

ναι δε καταλαβαινω και εγω το πως κοβουν τριτους, μαλλον παιζει πατεντα... εν προκειμενω στη bmw παντως εβγαιναν πολλαπλασιαστες απο άλλους αλλα καιγοταν το πολυ στη διετία οποτε ήταν δωρο αδωρο να τους παρεις, οι μονοι που αντεχαν (και αντεχουν) ήταν οi delphi τους οποιους ομοιως δε μπορουσες να τους παρεις φθηνα πια...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Βάλε μία φιλτροχοάνη να τελειώνεις :D

Ακόμη και αυτό ακριβό είναι

https://www.autodoc.gr/avs-autoparts/17457608

του είπα και εγώ για ελευθέρας 😂

ευτυχώς βρήκε εκεί 38+μεταφορικά , Ιταλία έχει απο 25-28 που κοίταξα στο ebay αλλά δεν είναι να χρεώνεσαι μεταφορικά ...

εγώ πάντως, (edit για την εγγύηση στην αντιπροσωπία), θα κρατούσα το κουτί απο το παλιό , θα έπαιρνα filtron/ridex και θα το κολλούσα στο πλαστικό κέλυφος 🤣

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ.

μετα κραζουμε τις Premium για τις τιμες των σερβις... 60+ δεν πληρωνω στην audi φιλτρο αερα παντως σιγουρα :P 

Μόλις τώρα, korakios είπε

ευτυχώς βρήκε εκεί 38+μεταφορικά , Ιταλία έχει απο 25-28 που κοίταξα στο ebay αλλά δεν είναι να χρεώνεσαι μεταφορικά ...

εγώ πάντως θα κρατούσα το κουτί απο το παλιό , θα έπαιρνα filtron/ridex και θα το κολλούσα στο πλαστικό κέλυφος 🤣

συμφωνω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

μετα κραζουμε τις Premium για τις τιμες των σερβις... 60+ δεν πληρωνω στην audi φιλτρο αερα παντως σιγουρα :P 

αν δεις τιμές στα Fiat απο αντιπροσωπίες θα φρικάρεις

25+ λαδιού 50+ καμπίνας 40+ αέρα,

αφού μεχρι και ο αντιπρόσωπος εδώ που είμαι λέει οτι έχουν θέμα , δλδ τα παίρνουν ακριβά και δε μπορούν να βγάλουν κέρδος , γιατί πετάνε ένα 20% έκπτωσης να μην πάθει ο πελάτης ταράκουλο

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

αν δεις τιμές στα Fiat απο αντιπροσωπίες θα φρικάρεις

25+ λαδιού 50+ καμπίνας 40+ αέρα,

αφού μεχρι και ο αντιπρόσωπος εδώ που είμαι λέει οτι έχουν θέμα , δλδ τα παίρνουν ακριβά και δε μπορούν να βγάλουν κέρδος , γιατί πετάνε ένα 20% έκπτωσης να μην πάθει ο πελάτης ταράκουλο

τις εχω δει που τις εγραφαν οι cngηδες, για αυτο το λεω... 

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, korakios είπε

εγώ πάντως, (edit για την εγγύηση στην αντιπροσωπία), θα κρατούσα το κουτί απο το παλιό , θα έπαιρνα filtron/ridex και θα το κολλούσα στο πλαστικό κέλυφος 🤣

Θα μπορούσε να πάρει ένα μεγαλύτερο και να το κόψει επίσης , σιγά την τεχνολογία

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα μπορούσε να πάρει ένα μεγαλύτερο και να το κόψει επίσης , σιγά την τεχνολογία

απλά δε μπορεί να σκάσει με αυτό έτσι στην αντιπροσωπεία που το πάει

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, korakios είπε

απλά δε μπορεί να σκάσει με αυτό έτσι στην αντιπροσωπεία που το πάει

Ε ας κρατήσει για την επόμενη φορά αυτό που έχει να το βάζει :D

Δημοσ.

Επανέρχομαι με τα θέματα που είχα ανοίξει. Ξεκινάμε service 170 ευρώ (Λάδια, Φ, Λαδιού, Καθ. φρένων, Φ.Καμπίνας). Μου κάνει εντύπωση που στο 3ο service δεν είδα να έχουν αλλάξει φίλτρο αέρα (είδα αλλάζει εύκολα και θα το αλλάξω μόνος μου και θα κρατήσω το αυθεντικό για τα service). 2) Το κοπάνημα πίσω Έφτιαξε τελείως (μου κράτησαν το αμάξι 2 μέρες) και το πρόβλημα ήταν στα πίσω καθίσματα από ότι μου είπαν (γνωστό πρόβλημα στα i20). Πριν ένα χρόνο βγήκαν Ελληνικά στο μενού τα οποία εμείς που έχουμε παλιότερα δεν μπορούμε να το πάρουμε!!! (έστειλα email στα κεντρικά Ελλάδας και περιμένω απάντηση για το αν ισχύει). Τέλος μπήκε "τεμπέλης" armster 3. Πολύ βολικός και αρκετά σταθερός μέχρι την ώρα και δεν εμποδίζει τρελά το χειρόφρενο. δεν ενοχλεί γενικά.Image-2.jpeg.69592656575496be057184e5a7c654df.jpeg

• Like 6
Δημοσ.
2 hours ago, sotiris123 said:

Επανέρχομαι με τα θέματα που είχα ανοίξει. Ξεκινάμε service 170 ευρώ (Λάδια, Φ, Λαδιού, Καθ. φρένων, Φ.Καμπίνας). Μου κάνει εντύπωση που στο 3ο service δεν είδα να έχουν αλλάξει φίλτρο αέρα (είδα αλλάζει εύκολα και θα το αλλάξω μόνος μου και θα κρατήσω το αυθεντικό για τα service). 2) Το κοπάνημα πίσω Έφτιαξε τελείως (μου κράτησαν το αμάξι 2 μέρες) και το πρόβλημα ήταν στα πίσω καθίσματα από ότι μου είπαν (γνωστό πρόβλημα στα i20). Πριν ένα χρόνο βγήκαν Ελληνικά στο μενού τα οποία εμείς που έχουμε παλιότερα δεν μπορούμε να το πάρουμε!!! (έστειλα email στα κεντρικά Ελλάδας και περιμένω απάντηση για το αν ισχύει). Τέλος μπήκε "τεμπέλης" armster 3. Πολύ βολικός και αρκετά σταθερός μέχρι την ώρα και δεν εμποδίζει τρελά το χειρόφρενο. δεν ενοχλεί γενικά.

170 για το i20 έ; Εμένα ακριβώς τα ίδια 210e μαζί με κάρτα καυσαερίων. Δλδ αν πάει 200 ευρώ σέρβις το χιουντάι οι άλλοι πόσο πληρώνετε ρε παιδιά;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

σίγουρα είναι για να τσεπώνει ,δες φίλτρο τέχνη

Απόκρυψη περιεχομένων

52127324.jpg.ceab06be5523b85101ccc7bac6003794.jpg

FIAT_LUFTFILTER_52127324_FI102U013E_202212131516_01.jpg.cc54cf12d805a99e4bee77585ff29107.jpg

απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν άλλες εταιρίες βγάλει συμβατά . Σε panda παίζουν 100 μάρκες για τα όλα σχεδόν και το "hybrid" έχει κάποια χρόνια σε κυκλοφορία

https://www.myparto.com/en/i33759/fiat-luftfilter-52127324

https://www.shop4parts.co.uk/?name=store&op=Product&ProdID=38061

https://www.ebay.co.uk/itm/266355376159

https://augustin-group.com/p/filter-insert-52127324

ψαξε με το 52127324

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ναι ξέρω τον κωδικό και δεν παίζουν συμβατά , ίδια μάρκα είναι όλα τα παραπάνω και πιο ακριβά απο εκεί

μόνο Ιταλία παίζουν "φθηνά" ~25€ αλλά δε στέλνουν

Δημοσ.
Στις 21/1/2024 στις 9:57 ΜΜ, paylidis είπε

Οι Matte ακούγεται ότι είναι καλές. Χιονοκουβερτες εννοείται σε καινουργιο αμάξι - η αλυσίδα μια φορά να τη βάλεις ίσως κλαις μετά τη ζάντα από τα σημάδια 

και οχι μονο τη ζαντα , που να δεις στις βασεις στα φρενα τι μπορει να κανει και στα σωληνακια :)

• Like 1
  • Sad 1

• Δημιουργία νέου...