Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, redbullboy είπε

😮

μη πεφτεις απο τα συννεφα... 

εγω δε ξαναπαταω εκει μεσα για after sales, ειμαι πληρως απογοητευμενος... Για αγορά καινουργιου το συζηταμε αλλα ως εκει...

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καμερα οπισθοπορειας σε Αudi Q3 στον Φιλιππαιο ειχε κοστισει 400ε με την παραλαβη του αυτοκινητου. Τι 1320 ?

Ιδια τιμη με την δικη μου δυσκολα να παρεις αλλα και παραπανω να ειναι καντο εκει. @redbullboy

Ποια Καρεντα εχω 3 μηνες που περιμενω να με καλεσουν για βαφη προφυλακτηρα γιατι δεν εχουν λεει αυτοκινητο αντικαταστασης... ουτε στο δημοσιο αυτα.

Επεξ/σία από ritualistic
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Καμερα οπισθοπορειας σε Αudi Q3 στον Φιλιππαιο ειχε κοστισει 400ε με την παραλαβη του αυτοκινητου. Τι 1320 ?

Ιδια τιμη με την δικη μου δυσκολα να παρεις αλλα και παραπανω να ειναι καντο εκει. @redbullboy

Ποια Καρεντα εχω 3 μηνες που περιμενω να με καλεσουν για βαφη προφυλακτηρα γιατι δεν εχουν λεει αυτοκινητο αντικαταστασης... ουτε στο δημοσιο αυτα.

πες τα...

ασε τη καρεντα, κλεισε στο φιλιππαιο με αντικαταστασης, ο κ μιχαλης στο φανοποιειο δε παιζεται, εργοστασιακη δουλεια...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορώ δλδ να πάω σε άλλη αντιπροσωπεία της Κοσμοκαρ και να πω , γεια σας, θέλω να με αναλάβετε; Ισχύει εγγύηση κανονικά;

Το έχετε κανει ήδη κάποιοι αν καταλαινω καλά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Μπορώ δλδ να πάω σε άλλη αντιπροσωπεία της Κοσμοκαρ και να πω , γεια σας, θέλω να με αναλάβετε; Ισχύει εγγύηση κανονικά;

Το έχετε κανει ήδη κάποιοι αν καταλαινω καλά.

προφανως... τη κοσμοκαρ την ενδιαφερει να εισαι εντος δικτυου (που και εκτος δικτυου να πας υπο προυποθεσεις εχεις εγγυηση), οχι να πας απο εκει που το πηρες...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

πες τα...

ασε τη καρεντα, κλεισε στο φιλιππαιο με αντικαταστασης, ο κ μιχαλης στο φανοποιειο δε παιζεται, εργοστασιακη δουλεια...

τωρα εχω φαει 3 μηνες αναμονη κ κοντευω μου ειπαν αλλα δεν ξαναπαταω εκει μεσα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ritualistic είπε

για μενα μη πας καθολου........ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ritualistic είπε

Ούτε απέξω. Άκου 3 μήνες αναμονή.

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, paylidis είπε

Α και σημειωση, πλεον (απο 1/1/24) 4 χρονια και η VW!

τι , άρα χαλάνε εύκολα και δίνουν τόση εγγύηση ? Στο τέλος θα πουν οτι χρειάζονται λάδια νωρίτερα απο 30000χλμ 😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

τι , άρα χαλάνε εύκολα και δίνουν τόση εγγύηση ? Στο τέλος θα πουν οτι χρειάζονται λάδια νωρίτερα απο 30000χλμ 😂

απαπα αλητες θελουν λαδια ανα 15000... και αν δε τα αλλαξεις ανα τοσα χαλανε και καινε λαδια.. 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

απαπα αλητες θελουν λαδια ανα 15000... και αν δε τα αλλαξεις ανα τοσα χαλανε και καινε λαδια.. 🤣

δεν ξέρω , πάντως έπεσε η τεράστια εκτίμηση που είχα στο vag και ειδικότερα στη VW , μιας και ήμουν σίγουρος οτι δε θα δίναν καν εγγύηση αν δεν ήταν υποχρεωτική η διετία αφού δεν παθαίνουν τίποτα 😂. Τώρα με την 4ετία κάτι βρωμάει 😁

Σε άλλα άσχετα νέα , το νέο Panda hybrid έχει ειδικό φίλτρο αέρα που δεν παίζουν στην αγορά φθηνά

Το σχήμα είναι και αφηρημένη τέχνη , δεν ταιριάζει κανένα του εμπορίου .

60+ΦΠΑ , με το ζόρι βρήκε κάποιος τα ίδια ~50€ . (welcome to Stellantis group)

Και μου δημιουργήθηκε το ερώτημα , υπάρχει πχ κάποιος περιορισμός σε νέα αμάξια για ανταλλακτικά τρίτων ή απλά έτυχε ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, korakios είπε

δεν ξέρω , πάντως έπεσε η τεράστια εκτίμηση που είχα στο vag και ειδικότερα στη VW , μιας και ήμουν σίγουρος οτι δε θα δίναν καν εγγύηση αν δεν ήταν υποχρεωτική η διετία αφού δεν παθαίνουν τίποτα 😂. Τώρα με την 4ετία κάτι βρωμάει 😁

Σε άλλα άσχετα νέα , το νέο Panda hybrid έχει ειδικό φίλτρο αέρα που δεν παίζουν στην αγορά φθηνά

Το σχήμα είναι και αφηρημένη τέχνη , δεν ταιριάζει κανένα του εμπορίου .

60+ΦΠΑ , με το ζόρι βρήκε κάποιος τα ίδια ~50€ . (welcome to Stellantis group)

Και μου δημιουργήθηκε το ερώτημα , υπάρχει πχ κάποιος περιορισμός σε νέα αμάξια για ανταλλακτικά τρίτων ή απλά έτυχε ?

Μήπως απλά είναι επίτηδες έτσι για να τα τσεπώνει η εταιρεία ?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μήπως απλά είναι επίτηδες έτσι για να τα τσεπώνει η εταιρεία ?

σίγουρα είναι για να τσεπώνει ,δες φίλτρο τέχνη

Spoiler

52127324.jpg.ceab06be5523b85101ccc7bac6003794.jpg

FIAT_LUFTFILTER_52127324_FI102U013E_202212131516_01.jpg.cc54cf12d805a99e4bee77585ff29107.jpg

απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν άλλες εταιρίες βγάλει συμβατά . Σε panda παίζουν 100 μάρκες για τα όλα σχεδόν και το "hybrid" έχει κάποια χρόνια σε κυκλοφορία

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι μαλλον ειδαν μειωμενα ποσοστα βλαβων στα καινουργια μοτερ τους και σου λεει ας το παιξουμε λαρτζ με 4ετη

5 λεπτά πριν, korakios είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

FIAT_LUFTFILTER_52127324_FI102U013E_202212131516_01.jpg.cc54cf12d805a99e4bee77585ff29107.jpg

απλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν άλλες εταιρίες βγάλει συμβατά . Σε panda παίζουν 100 μάρκες για τα όλα σχεδόν και το "hybrid" έχει κάποια χρόνια σε κυκλοφορία

το εχω ξαναδει το εργο... στο περιπου τουλαχιστον...

α σεναριο ειναι καινουργιο σχεδιο και δεν εχουν προλαβει ακομα να το κοπιαρουν (θα το κοπιαρουν οι κινεζοι στο επομενο διαστημα dont worry)

β σεναριο εχουν κλειδώσει πατεντα για καποιο λόγο (παλι θα το κοπιαρουν οι κινεζοι ή καποιοι αλλοι που δε τους πιανει η πατεντα)

γ σεναριο εχουν κλεισει αποκλειστικη συνεργασία με την εταιρεία που το παραγει και δε μπορεις να το βρεις aftermarket (αυτο ειχε γινει με την delphi και την Bmw στους πολλαπλασιαστές - οι οποιοι και ανεβηκαν απο 25-26€ στα 61-62€ με το που εγινε αυτό, τιμες αντιπροσωπείας παντα)

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, korakios είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Βάλε μία φιλτροχοάνη να τελειώνεις :D

Ακόμη και αυτό ακριβό είναι

https://www.autodoc.gr/avs-autoparts/17457608

• Δημιουργία νέου...