mp123 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 17 ώρες πριν, tsofras είπε Πείτε ρε παιδιά για καμία αλύσιδα γιατί κατέβασα αυτές που έχω εδώ και 15 χρόνια (ακόμη κλειστές είναι ) αλλά παρατήρησα ότι είναι μέχρι 215/45/18 οπότε δεν κάνουν Αν είναι να δώσω 20ε-30ε για χιονοκουβέρτες μήπως αξίζει κανα 50αρικο για αλυσίδες ? Έλα ρε Θωμά πως κάνεις έτσι λες και θα πας για χιόνια. Ρίξε στο πορ παγκαζ αυτές που έχεις για τυχόν έλεγχο. Σιγά μην δουν τις διαστάσεις. Υ.γ Γιώργο καλοτάξιδο το t roc.Δεν βάζεις μυαλό, πάλι vag. 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 ευχαριστώ, απο τα διαθεσιμα ηταν το μονο που αξιζε... τι να επαιρνα; chr ή κορολα (απλη οχι κρος); συμπαθητικο ειναι 1
redbullboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Πίεζα την Καρεντα αρκετό καιρό, έχοντας λάβει αρκετές αρνητικές απαντήσεις, αλλά σήμερα μου έδωσε τιμή για εγκατάσταση retrofit κάμερας οπισθοπορείας στο a3. Μεγάλο σχετικά ποσό, αλλά κάτω από διπλάσιο από τιμές που έχω δει στην Αγγλία aftermarket . Τώρα το σκέφτομαι...
imr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 31 minutes ago, paylidis said: ευχαριστώ, απο τα διαθεσιμα ηταν το μονο που αξιζε... τι να επαιρνα; chr ή κορολα (απλη οχι κρος); συμπαθητικο ειναι forementor και εσυ. Το οποιο το βλεπω να κυκλοφορει πολυ, χαμος εχει γινει
tsofras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, redbullboy είπε Πίεζα την Καρεντα αρκετό καιρό, έχοντας λάβει αρκετές αρνητικές απαντήσεις, αλλά σήμερα μου έδωσε τιμή για εγκατάσταση retrofit κάμερας οπισθοπορείας στο a3. Μεγάλο σχετικά ποσό, αλλά κάτω από διπλάσιο από τιμές που έχω δει στην Αγγλία aftermarket . Τώρα το σκέφτομαι... E πες το ποσό να δούμε πόσο μεγάλο είναι
zanskou Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 31 λεπτά πριν, paylidis είπε chr ή κορολα (απλη οχι κρος); c-hr το ειδες ; απο χώρους σίγουρα ειναι μικρότερο από το δικό σου αλλά εχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το προηγούμενο και κυρίως έχει πια σοβαρή ηχομόνωση μέσα 1
tsofras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, imr είπε forementor και εσυ. Το οποιο το βλεπω να κυκλοφορει πολυ, χαμος εχει γινει ήθελε μέχρι 30.000 αν δεν κάνω λάθος λόγω εταιρικού Χαμός έχει γίνει με τις παραδόσεις όντως 1
redbullboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 5 λεπτά πριν, tsofras είπε E πες το ποσό να δούμε πόσο μεγάλο είναι 1320 τελική 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 8 λεπτά πριν, imr είπε forementor και εσυ. Το οποιο το βλεπω να κυκλοφορει πολυ, χαμος εχει γινει μπα δε μου αρεσε εμφανισιακά και ξεφευγε 7 λεπτά πριν, zanskou είπε c-hr το ειδες ; απο χώρους σίγουρα ειναι μικρότερο από το δικό σου αλλά εχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το προηγούμενο και κυρίως έχει πια σοβαρή ηχομόνωση μέσα μπα με τη καμια δε το εψηνα... 4 λεπτά πριν, tsofras είπε ήθελε μέχρι 30.000 αν δεν κάνω λάθος λόγω εταιρικού Χαμός έχει γίνει με τις παραδόσεις όντως σωστα, μεχρι 33 ειχα οριο για την ακριβεια... 2 λεπτά πριν, redbullboy είπε 1320 τελική ρωτα και αλλου ασε τη καρεντα............. θα βρεις ευκολα με 500 € αν ψαξεις σε αλλες αντιπροσωπείες...
tsofras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 2 λεπτά πριν, redbullboy είπε 1320 τελική αουτς αυτό πόνεσε https://www.kalogeropoulos.gr/proionta-autokinitou/retrofit/audi-retrofit/a3-2/a3-8y-2021/ci-rl4-mib-tr-au-detail Πάρε και ένα τηλέφωνο εδώ https://delectronics.gr/
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, tsofras είπε αουτς αυτό πόνεσε https://www.kalogeropoulos.gr/proionta-autokinitou/retrofit/audi-retrofit/a3-2/a3-8y-2021/ci-rl4-mib-tr-au-detail Πάρε και ένα τηλέφωνο εδώ https://delectronics.gr/ κακως ασχολειται με τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεία... εμενα κατω απο 500 μου ειχε βγει...... δε χρειαζεται να παει εκτος, ειναι ρισκο για την εγγυηση του... 1
tsofras Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 1 λεπτό πριν, paylidis είπε κακως ασχολειται με τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεία... εμενα κατω απο 500 μου ειχε βγει...... δε χρειαζεται να παει εκτος, ειναι ρισκο για την εγγυηση του... Ε πες του που να πάει
redbullboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Έχω θέμα, γιατί η Καρεντα έχει ρίξει τυράκι εγγύηση, 2 από Audi + 2 από Καρεντα. Είναι εξαιρετικα πιθανό ότι αν μπει σε άλλο συνεργείο το αυτοκίνητο θα έχω θέμα με το +2. Είναι 9 μηνών αυτοκίνητο, γι'αυτό και το ζυγίζω , δεν θέλω να κάνω πατάτα. 1
paylidis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Μόλις τώρα, tsofras είπε Ε πες του που να πάει Ειναι γνωστη η προτιμηση μου σε συγκεκριμενη αντιπροσωπεία VW-Audi στην Ιερα Οδο... ΑΛΛΑ και η ετερη αντιπροσωπεία επι της Λ. Μεσογείων μου ειχε πει λιγο παραπανω. Οποτε καλει και στους 2 με το πλαισιο του και ζηταει τιμη (ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ). Για την ακριβεια επειδη τωρα τσεκαρα τις συναλλαγες μου ειχα δωσει 504 ευρω για τη καμερα και το σετ χειμερινων (λαστιχενιων) πατακιων, οποτε ηταν οντως αρκετα κατω απο 500 Μόλις τώρα, redbullboy είπε Έχω θέμα, γιατί η Καρεντα έχει ρίξει τυράκι εγγύηση, 2 από Audi + 2 από Καρεντα. Είναι εξαιρετικα πιθανό ότι αν μπει σε άλλο συνεργείο το αυτοκίνητο θα έχω θέμα με το +2. Είναι 9 μηνών αυτοκίνητο, γι'αυτό και το ζυγίζω , δεν θέλω να κάνω πατάτα. αυτο ειναι παπας... 4 χρονια εχει η audi εργοστασιακη εδω και 3-4 χρονια... και επισης με το να πας σε αλλη αντιπροσωπεία προφανως και δε χανεις εγγυηση... Α και σημειωση, πλεον (απο 1/1/24) 4 χρονια και η VW!
redbullboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, paylidis είπε αυτο ειναι παπας... 4 χρονια εχει η audi εργοστασιακη εδω και 3-4 χρονια... 😮
Προτεινόμενες αναρτήσεις