Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, tsofras είπε

Πείτε ρε παιδιά για καμία αλύσιδα γιατί κατέβασα αυτές που έχω εδώ και 15 χρόνια (ακόμη κλειστές είναι :D ) αλλά παρατήρησα ότι είναι μέχρι 215/45/18 οπότε δεν κάνουν

Αν είναι να δώσω 20ε-30ε για χιονοκουβέρτες μήπως αξίζει κανα 50αρικο για αλυσίδες ?

Έλα ρε Θωμά πως κάνεις έτσι λες και θα πας για χιόνια.

Ρίξε στο πορ παγκαζ αυτές που έχεις για τυχόν έλεγχο. Σιγά μην δουν τις διαστάσεις.

Υ.γ  Γιώργο καλοτάξιδο το t roc.Δεν βάζεις μυαλό, πάλι vag.

• Like 1
  • Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πίεζα την Καρεντα αρκετό καιρό, έχοντας λάβει αρκετές αρνητικές απαντήσεις, αλλά σήμερα μου έδωσε τιμή για εγκατάσταση retrofit κάμερας οπισθοπορείας στο a3. Μεγάλο σχετικά ποσό, αλλά κάτω από διπλάσιο από τιμές που έχω δει στην Αγγλία aftermarket . Τώρα το σκέφτομαι...

Δημοσ.
31 minutes ago, paylidis said:

ευχαριστώ, απο τα διαθεσιμα ηταν το μονο που αξιζε... τι να επαιρνα; chr ή κορολα (απλη οχι κρος);

συμπαθητικο ειναι

forementor και εσυ.

Το οποιο το βλεπω να κυκλοφορει πολυ, χαμος εχει γινει

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, redbullboy είπε

Πίεζα την Καρεντα αρκετό καιρό, έχοντας λάβει αρκετές αρνητικές απαντήσεις, αλλά σήμερα μου έδωσε τιμή για εγκατάσταση retrofit κάμερας οπισθοπορείας στο a3. Μεγάλο σχετικά ποσό, αλλά κάτω από διπλάσιο από τιμές που έχω δει στην Αγγλία aftermarket . Τώρα το σκέφτομαι...

E πες το ποσό να δούμε πόσο μεγάλο είναι

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, paylidis είπε

chr ή κορολα (απλη οχι κρος);

c-hr το ειδες ; απο χώρους σίγουρα ειναι μικρότερο από το δικό σου αλλά εχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το προηγούμενο και κυρίως έχει πια σοβαρή ηχομόνωση μέσα 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, imr είπε

forementor και εσυ.

ήθελε μέχρι 30.000 αν δεν κάνω λάθος λόγω εταιρικού

Χαμός έχει γίνει με τις παραδόσεις όντως

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, imr είπε

forementor και εσυ.

μπα δε μου αρεσε εμφανισιακά και ξεφευγε

7 λεπτά πριν, zanskou είπε

c-hr το ειδες ; απο χώρους σίγουρα ειναι μικρότερο από το δικό σου αλλά εχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με το προηγούμενο και κυρίως έχει πια σοβαρή ηχομόνωση μέσα 

μπα με τη καμια δε το εψηνα...

4 λεπτά πριν, tsofras είπε

ήθελε μέχρι 30.000 αν δεν κάνω λάθος λόγω εταιρικού

Χαμός έχει γίνει με τις παραδόσεις όντως

σωστα, μεχρι 33 ειχα οριο για την ακριβεια...

2 λεπτά πριν, redbullboy είπε

1320 τελική

ρωτα και αλλου ασε τη καρεντα............. θα βρεις ευκολα με 500 € αν ψαξεις σε αλλες αντιπροσωπείες...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

κακως ασχολειται με τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεία...

εμενα κατω απο 500 μου ειχε βγει......

δε χρειαζεται να παει εκτος, ειναι ρισκο για την εγγυηση του...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

κακως ασχολειται με τη συγκεκριμενη αντιπροσωπεία...

εμενα κατω απο 500 μου ειχε βγει......

δε χρειαζεται να παει εκτος, ειναι ρισκο για την εγγυηση του...

Ε πες του που να πάει :D

Δημοσ.

Έχω θέμα, γιατί η Καρεντα έχει ρίξει τυράκι εγγύηση, 2 από Audi + 2 από Καρεντα. Είναι εξαιρετικα πιθανό ότι αν μπει σε άλλο συνεργείο το αυτοκίνητο θα έχω θέμα με το +2. Είναι 9 μηνών αυτοκίνητο, γι'αυτό και το ζυγίζω , δεν θέλω να κάνω πατάτα.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Ε πες του που να πάει :D

Ειναι γνωστη η προτιμηση μου σε συγκεκριμενη αντιπροσωπεία VW-Audi στην Ιερα Οδο...

ΑΛΛΑ και η ετερη αντιπροσωπεία επι της Λ. Μεσογείων μου ειχε πει λιγο παραπανω.

Οποτε καλει και στους 2 με το πλαισιο του και ζηταει τιμη (ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ).

Για την ακριβεια επειδη τωρα τσεκαρα τις συναλλαγες μου ειχα δωσει 504 ευρω για τη καμερα και το σετ χειμερινων (λαστιχενιων) πατακιων, οποτε ηταν οντως αρκετα κατω απο 500

Μόλις τώρα, redbullboy είπε

Έχω θέμα, γιατί η Καρεντα έχει ρίξει τυράκι εγγύηση, 2 από Audi + 2 από Καρεντα. Είναι εξαιρετικα πιθανό ότι αν μπει σε άλλο συνεργείο το αυτοκίνητο θα έχω θέμα με το +2. Είναι 9 μηνών αυτοκίνητο, γι'αυτό και το ζυγίζω , δεν θέλω να κάνω πατάτα.

αυτο ειναι παπας... 4 χρονια εχει η audi εργοστασιακη εδω και 3-4 χρονια...

και επισης με το να πας σε αλλη αντιπροσωπεία προφανως και δε χανεις εγγυηση...

Α και σημειωση, πλεον (απο 1/1/24) 4 χρονια και η VW!

• Δημιουργία νέου...