paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, zanskou είπε Ποια φελιζολ λες; μήπως εννοείς αυτό το στρογγυλό στο οποίο μπαίνει μέσα ο γρυλος και το κλειδί και το σφηνωνεις στη μέσα μεριά της ρεζερβας; 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ναι αυτό εννοεί Κλάιν Γιώργο βάζεις και τίποτα άλλα και κερδίζεις και χώρο για να μην παίζει η ρεζέρβα όπως είπε και ο @redbullboy Εγώ το έχω βρει το ανταλλακτικό με το φελιζόλ , 120ε κάνει , κάπου έλεος δεν δίνω 120ε για φελιζολ Ας πάρω φελιζολ να το κόψω Δεν είναι έτσι ακριβώς 😅 σε εμένα είναι σκαμμένο πρακτικά όλο το πορτμπαγκάζ και μπαίνει το φελιζόλ και μέσα σε αυτό η ρεζέρβα. Στο οποίο φελιζόλ μπαίνουν τα εξαρτήματα στις ανάλογες υποδοχές (γρύλος γάντζος κλπ) πρακτικά αν βγάλω το τωρινό φελιζόλ με τα σύμπραγκαλα που έχει θα καταλήξω εύκολα αλλά 80-100λ πορτ μπαγκαζ όπως φαινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν είναι έτσι ακριβώς 😅 σε εμένα είναι σκαμμένο πρακτικά όλο το πορτμπαγκάζ και μπαίνει το φελιζόλ και μέσα σε αυτό η ρεζέρβα. Στο οποίο φελιζόλ μπαίνουν τα εξαρτήματα στις ανάλογες υποδοχές (γρύλος γάντζος κλπ) πρακτικά αν βγάλω το τωρινό φελιζόλ με τα σύμπραγκαλα που έχει θα καταλήξω εύκολα αλλά 80-100λ πορτ μπαγκαζ όπως φαινεται Ναι ρε George , προφανώς και σε εμάς σκαμμένο είναι απλά αντί να έχεις ειδική θέση για τα εργαλεία στο φελιζόλ θα τα έχεις σε μία τσάντα ήδη και το ΚΙΤ έχει το σίδερο για να σφύγει οπότε φαντάζομαι έτσι θα σφίγγεις και την ρεζέρβα Όταν παραλάβω θα σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Corolla Sedan HSD ΄21 έχει ρεζέρβα έκτακτης ανάγκης. Κουβαλάω μαζί μου ηλεκτρική τρόμπα. Επόμενη αγορά κιτ επιδιόρθωσης ελαστικού. Αφρό δεν θα έβαζα με τίποτα: γίνεται η ζάντα από μέσα χάλια. Επίσης τι γίνεται αν σου τρυπήσει το λάστιχο στα πλάγια που ουτε βουλκανιζατέρ δεν μπορεί να επισκευάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, denexo είπε Corolla Sedan HSD ΄21 έχει ρεζέρβα έκτακτης ανάγκης. Κουβαλάω μαζί μου ηλεκτρική τρόμπα. Επόμενη αγορά κιτ επιδιόρθωσης ελαστικού. Αφρό δεν θα έβαζα με τίποτα: γίνεται η ζάντα από μέσα χάλια. Επίσης τι γίνεται αν σου τρυπήσει το λάστιχο στα πλάγια που ουτε βουλκανιζατέρ δεν μπορεί να επισκευάσει; 1) Βάζεις runflat 2) Αγοράζεις και εσύ ρεζέρβα Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω και μία τρόμπα πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, tsofras said: 1) Βάζεις runflat : Το κουβέντιασα με τον λαστιχα - είναι αρκετά πιο βαριά ρε συ Θωμά 2) Αγοράζεις και εσύ ρεζέρβα: Θα μείνω με αυτή που έχει που πάει μέχρι 80 Σκέφτομαι και εγώ να αγοράσω και μία τρόμπα πάντως: Αγόρασα μία με καλώδιο 12V. Είχα ήδη ένα jumpstarter, αγόρασα από ali μετατροπέα που βγάζει θηληκό αναπτήρα και μπορώ και την κάνω φορητή. Βοήθησα τουρίστες το καλοκαίρι που έμειναν με νοικιάρικο μικρό και φούσκωσε το λάστιχο από flat σε normal πίεση. Είμαι λίγο πιο ήσυχος που την έχω στο πορτ μπαγκάζ. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου από denexo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ναι ρε George , προφανώς και σε εμάς σκαμμένο είναι απλά αντί να έχεις ειδική θέση για τα εργαλεία στο φελιζόλ θα τα έχεις σε μία τσάντα ήδη και το ΚΙΤ έχει το σίδερο για να σφύγει οπότε φαντάζομαι έτσι θα σφίγγεις και την ρεζέρβα Όταν παραλάβω θα σας πω Όχι εννοώ ότι είναι σκαμμενο όλο όχι μόνο εκεί που μπαίνει η ρεζέρβα κατεληξα στο runflat προσωπικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μόλις τώρα, paylidis είπε Όχι εννοώ ότι είναι σκαμμενο όλο όχι μόνο εκεί που μπαίνει η ρεζέρβα κατεληξα στο runflat προσωπικά Χάνεις σε άνεση και έχουν θόρυβο όμως σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου άνεση σίγουρα και μάλιστα πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Χάνεις σε άνεση και έχουν θόρυβο όμως σωστά ? Είχα πολλά χρόνια runflat. Κόπανανε λίγο. Προτιμώ την άνεση του ότι θα φτάσω εκεί που θέλω να πάω χωρίς οδική. Θόρυβο δεν κατάλαβα ποτε να έχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Είχα πολλά χρόνια runflat. Κόπανανε λίγο. Προτιμώ την άνεση του ότι θα φτάσω εκεί που θέλω να πάω χωρίς οδική. Θόρυβο δεν κατάλαβα ποτε να έχουν Αυτά δεν σκίζονται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Είχα πολλά χρόνια runflat. Κόπανανε λίγο. Προτιμώ την άνεση του ότι θα φτάσω εκεί που θέλω να πάω χωρίς οδική. Θόρυβο δεν κατάλαβα ποτε να έχουν έχω οδηγήσει BMW 3 με runflat. απάλευτα. ο ξα τα άλλαξε στο 6μηνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αυτά δεν σκίζονται ? Όχι ότι και να πάθει δε κάθεται το λάστιχο. Ακόμα κ κούτελο να σκίσεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, dtk-386 είπε έχω οδηγήσει BMW 3 με runflat. απάλευτα. ο ξα τα άλλαξε στο 6μηνο. Δε φταίει το λάστιχο. Οι αναρτήσεις φταίνε κατά 80%. Απλά με πιο μαλακό λάστιχο μετριάζεται η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denexo Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 10 hours ago, paylidis said: Δε φταίει το λάστιχο. Οι αναρτήσεις φταίνε κατά 80%. Απλά με πιο μαλακό λάστιχο μετριάζεται η κατάσταση. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω - ότι αλλάζει η γεωμετρία της ανάρτησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, denexo είπε Κι εγώ το ίδιο πιστεύω - ότι αλλάζει η γεωμετρία της ανάρτησης. Ότι λάστιχο και να βάλεις σε hatch sedan bmw εκείνης της εποχής τουλάχιστον κούτσουρο θα είναι… δεν υπάρχει σωτηρία 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις