Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε

Καλημερα! 
Μια κ πιασαμε λαστιχα, πηγα χτες για το Τκρος (205/60/16) για λαστιχα
Οκ ηξερα οτι εχουν ανεβει οι τιμες, αλλα μου φανηκαν πολυ ακριβα 

Αργυρουπολη πηγα, μου εδωσαν τιμες
490Continental /
480Goodyear /
480Bridgestone (αυτα που φοραει απο τη μανα του) 

Εχετε καναν λαστιχα, καμια προταση να μη χαιδευει το 500αρικο 

https://www.skroutz.gr/c/578/lastixa-autokinitou/f/567917_675426_675430_1583878/therina-A-A-205-60R16.html?o=ελαστικα+αυτοκινητου&order_by=pricevat&order_dir=asc

τσεκαρες σκρουτζ?

• Απαντ. 4,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 18/1/2024 στις 2:09 ΜΜ, zanskou είπε

Εγώ για την Corolla βρήκα ρεζέρβα από το ebay. είχε κάποιος store στην Πολωνια και όλα μαζί πήγαν γύρω στα 2 κατοστάρικα μαζί με τα μεταφορικα 

Ποια Corolla έχεις την καινούργια?

Έχω και εγώ την hatch hybrid βάλε ένα λινκ αν θέλεις για τη ρεζέρβα...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GeorgeTrzs είπε

Ευχαριστώ!

Corolla cross διλιτρο fwd 🙂

Θα επανέλθω με λινκ αυριο 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε

Ευχαριστώ!

τσέκαρε αυτό 

https://www.ebay.com/itm/274292582166?hash=item3fdd1ca716:g:k9sAAOSwIGJjKgKJ&amdata=enc%3AAQAIAAABAGdJW75%2BrOMwR6IbBm3X%2BQyJUVKrqfjLJ1w1OeIPoHza8EJ8XzybAm%2Fo%2FRLOkBF5dDMYC7vw2Pss2lKlozBZxgKklSnJXPYeA%2B0LeX0uJD1bKNx3JMmCpRqG9GvExekLOsoOqO9cHRkFVTUud8XIM0gyjH8zMzaDSbfG%2BGcygWXbgxAKwwGjQq23MoswUtRpru3xVeSmt9hVpE8i2BBIJfzI0VLYvoEGJFvtcji%2BVJjuYl2p%2BCgi840yWiv0yOLT0jC6gF%2Fl1x%2BG%2FJf9mZCnbLyi%2BuHNKvRAuw1DFRiyHq1A0P73c1%2BUYAB2F%2BaCpw55vDWNK%2FYQVaD3R1KP%2F1mKJHc%3D|tkp%3ABFBMivKf26Rj

αν δεν κάνω λάθος από αυτόν πρέπει να είχα πάρει και τη δική μου 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zanskou είπε

thx Ζαννή , έχει και 5x112 125/70/18 που φοράει και το Formentor οπότε θα την πάρω απο εκεί να τελειώνω , αφού την δίνει το εργοστάσιο μέχρι να με βγάλει σε βουλκανιζατέρ την θέλω .

200ε με τα μεταφορικά βγαίνει οπότε μία χαρά

Ο Φωκάς μου είπε 300ε

Ρώτησα έναν άλλο στο car.gr που φέρνει μου είπε 450ε

Στη Seat μου είπαν περίπου 500ε

Ότι του λείπει του καθένα

Επεξ/σία από tsofras
διόρθωση τιμής seat
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πλακα κανεις ετσι? 

Το διόρθωσα 500 ήθελα να γράψω , οπότε πλάκα έκανα για το  650 αλλά όχι για το 500 😧

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Πλακα κανεις ετσι? 

για πέρνα από ΤΟΥΟΤΑ να ρωτησεις για yaris cross πχ. τα 650 θα σου φανουν λιγα :D

• Sad 2
Δημοσ.

Τα φελιζόλ τα εχετε; Εγώ συνειδητοποίησα ότι ναι μεν ταιριάζει ολόκληρη ζάντα στο Audi αλλά δεν έχει τα φελιζόλ για ρεζέρβα, μόνο για το κιτ. 

δε θα ασχοληθώ, εάν το κρατησω (που λογικά θα το κρατησω εάν δε βγει κάποια συναρπαστική προσφορά) θα βάλω runflat

Δημοσ.

Εγώ βάζω πράγματα εκεί που θα ήταν η ρεζέρβα, και αναρωτιέμαι γιατί έχουν αφήσει τόσο χώρο ανεκμετάλλευτο. Είναι γυμνό μέταλλο και ζεσταίνει αρκετά λόγω της εξάτμισης από κάτω , οπότε πρέπει να προσέχεις τι βάζεις, τώρα ας πούμε έχω το χαρτοκουτο με τις φούστες χιονιού. Αν ήταν ντυμένο θα μπορούσε να πάρει αρκετά πράγματα, πχ φαρμακεία πυροσβεστήρες κλπ

• Like 3
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, paylidis είπε

Τα φελιζόλ τα εχετε; Εγώ συνειδητοποίησα ότι ναι μεν ταιριάζει ολόκληρη ζάντα στο Audi αλλά δεν έχει τα φελιζόλ για ρεζέρβα, μόνο για το κιτ. 

δε θα ασχοληθώ, εάν το κρατησω (που λογικά θα το κρατησω εάν δε βγει κάποια συναρπαστική προσφορά) θα βάλω runflat

Ποια φελιζολ λες; μήπως εννοείς αυτό το στρογγυλό  στο οποίο μπαίνει μέσα ο γρυλος και το κλειδί και το σφηνωνεις στη μέσα μεριά της  ρεζερβας; 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, zanskou είπε

Ποια φελιζολ λες; μήπως εννοείς αυτό το στρογγυλό  στο οποίο μπαίνει μέσα ο γρυλος και το κλειδί και το σφηνωνεις στη μέσα μεριά της  ρεζερβας; 

Ναι αυτό εννοεί

Κλάιν Γιώργο βάζεις και τίποτα άλλα και κερδίζεις και χώρο για να μην παίζει η ρεζέρβα όπως είπε και ο @redbullboy

Εγώ το έχω βρει το ανταλλακτικό με το φελιζόλ , 120ε κάνει , κάπου έλεος δεν δίνω 120ε για φελιζολ

Ας πάρω φελιζολ να το κόψω :D

Δημοσ.
5 ώρες πριν, zanskou είπε

για πέρνα από ΤΟΥΟΤΑ να ρωτησεις για yaris cross πχ. τα 650 θα σου φανουν λιγα :D

Μην μου λες τετοια...ποιο yaris, εγω κοιταω τα πιο μεγαλα (Corolla ή CHR) παλι καλα που μου το ειπες να κανω μια ερωτηση να γελασω!

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι αυτό εννοεί

Κλάιν Γιώργο βάζεις και τίποτα άλλα και κερδίζεις και χώρο για να μην παίζει η ρεζέρβα όπως είπε και ο @redbullboy

Εγώ το έχω βρει το ανταλλακτικό με το φελιζόλ , 120ε κάνει , κάπου έλεος δεν δίνω 120ε για φελιζολ

Ας πάρω φελιζολ να το κόψω :D

ρε 'σύ ούτε κι εμένα έχει. σιγά τα λάχανα. βολεύεις σε μια άκρη το γρύλο και τα εργαλεία και όλα καλά 

• Like 1

• Δημιουργία νέου...